Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
672 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 672 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Koρίτσια θα βγω να διαβάσω λίγο Access γιατί το Σ/Κ είχε θέμα το πρόγραμμα κ δε ασχολήθηκα καθόλου κ θέλω μήπως κ δώσω στις 10 του μήνα! Θα μπω ξανά σε κάνα διάλειμμα για να καληνυχτίσω εκτός κ αν είναι μέσα καμιά! φιλιά για την ώρα!

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!

Μαρακι πόσο θα ήθελα και εγω να είχα το θάρρος να διώχνω τον κόσμο έξω! Στην Αθήνα ελάχιστοι φίλοι μας καπνιζαν! Εδω είναι όλοι φουγάρα!![/quote]εγω καπνισω απο τα 14 --το ξερω χαζο---το ειχα κοψει ενα 7 μηνο το ξανα αρχισα..το εκοψα ξανα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος κια το αρχισα ξανα κιανα 2 μηνεσ αφου απεβαλλα...τωρα εχω καμια βδομαδα που δεν καπνιζω γτ θελω να το κοψω τελειωσ τωρα που προσπαθουμε γοα μωρο...τερμα το ειπα και στον αντρα μου σμρ δεν καπνιζω ξανα....[/quote]

Μακάρι να καταφέρεις art86 αξίζει τον κόπο!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 401147

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια γεια σας κι από μένα!! Μπαίνω κ βγαίνω σαν κομήτης!! Μόνο το καθημερινό "γεια" μπήκα να πω, θα διαβάσω όλα τα ποστ σας αύριο.. τώρα δυστυχώς δεν προλαβαίνω... Πρώτη μέρα που τη βγάλαμε όλο έξω, αραλίκι! Δεν έχω κάνει καθόλου δουλειά σήμερα και πρέπει να στρωθώ. Αύριο όμως προβλέπεται να είμαι στον υπολογιστή οπότε θα τα λέμε!!

Τα δικά μας τα ίδια, περιμένουμε αύριο κ τα λοιπά αποτελέσματα.. με έχει πιάσει ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ λόγω της επικείμενης επιστροφής στη δουλειά... δεν είμαι καθόλου καλά...... Crying or Very sad Sad

Αλλά ας μην τα σκέφτομαι!

Λοιπόν εύχομαι να'στε όλες καλά Smile και να περνάτε ακόμα καλύτερα Smile και φιλιά πολλά!! Μπάαααααι!! ΤΛ αύριο!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[color=violet][Μαρακι/color] γελάω για να μην κλαίω με αυτα που γράφεις!! Μισο μωρο μου να κάνω ένα τσιγαρακι και τρως σε κανένα διωρακι!!!!

Αρτεμης καλα κάνεις και το κόβεις!! Το έχω βαρεθεί το τσιγάρο, σιχαίνομαι τις μυρωδιές, στα ρούχα στα μαλλιά!!! Είχα συνηθησει και στη Σκοτια που απαγορευόταν στους εσωτερικούς χώρους! Μην σκέφτεσαι μόνο το μωρο σκέψου και το κακο που κάνει στον σώμα σου

Γενικα πάντως η κάθε μια κάνει ότι καταλαβαίνει με την εγκυμοσύνη της και τα παιδια της! Θεωρώ όμως ότι οι γιατροί έπρεπε να είναι πιο αυστηροί!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιόλη μου καλο βράδυ! Το χρειαζόσουν ένα διάλειμμα σήμερα ε; Θα περιμένουμε και εμείς τα αποτέλεσματα σου. Καλο βράδυ!

Μαρακι καλο διάβασμα!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαι με το σαβούρωμα πρέπει να είναι αυστηροί δεν υπάρχει χειρότερο να τρέφεσαι με αναψυκτικά , έτοιμα φαγητά κ γενικά με τροφές πλόυσιες σε τρανς κ Ε καλύτερα μα πίνεις ένα ποτήρι κρασάκι ή μπύρα παρά αναψυκτικά!! Εγώ είμαι απόλυτη κ σε αυτό!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πω βρε Μαρακι
Ο κάθε γιατρός εχει διαφορετικές αντιλήψεις για το τι επιτρέπεται και τι όχι και η κάθε γυναίκα πρέπει να ακούει τον δικο της
Αυτο που δεν πιάνω είναι γιατι οι διαφορετικές αντιλήψεις; Μάλλον απο τις εμπειρίες τους έτσι;

eva34

eva34
Μπήκα να πω μια καληνύχτα κορίτσια.
'Ήμουν για καφέ στη μέλλουσα πεθερά απόψε και άργησα.
Τώρα είμαι πτώμα. Πάω να ξαπλώσω   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 850933   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 850933   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 850933 .
Αύριο λέω(αν ξυπνήσω νωρίς) να πάω για κανένα μπανάκι.Δε θελω να πάω μεσημέρι γιατί θα έχει πολύ ζέστη και δε θέλω να πάθω τίποτα.Όπως και να έχει θα μπω να πω μια καλημέρα βέβαια.
Αυτά.Φιλιά. Καληνύχτα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Ευα
Καφεδάκι με τη μέλλουσα ακούω!! Φτιάχνεις σχέσεις ε; Τα λέμε αύριο! Φιλάκια

Καληνυχτώ και εγω girls
Τα λέμε αύριο

Μαρακι ::   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 531909

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ..ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ...ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΩ...ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ..Ο ΜΗΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 315810 ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ....ΠΟΛΛΑ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 49454   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 446177   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 186253   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 265569 :kouniakounΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ...ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΑ ΣΤΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ..ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ...

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:

Χαίρομαι που σου άρεσε
να σε κεράσω μπύρες
να ξέρεις μόνο τούτο δα
πληρώνομαι σε λίρες

ΥΓ. Γιατί ο χρυσός έχει αξία αυτές τις εποχές Laughing Laughing Laughing

εντάξει.. καλύπτεις επάξια την Αντα τώρα που δν μπαινει!! χεχε Respect

Πεταλουδιτσα τι καλα νεα!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 536304   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 536304

Τονια καλα αποτελεσματα στην χοριακή σου αυριο bom bom

Λεμον ελπιζω να ξαναμιλησουμε συντομα!! (δν εχεις και facebook παναθεμα σε και δν μπορουμε να σε βρουμε!!!)ελπιζω να μπεις πριν τον γαμο να σου ευχηθουμε!

Αννα διαφωνω καθετα σε οτι συνδεει εγκυμοσυνη και τσιγαρο!!! δν μπορω να δωσω ουτε μισο ελαφρυντικό σε εγκυο γυναικα που καπνιζει οσο σκληρο και αν ακουγεται!!
κι εγω απο τοτε που το εκοψα οποιος ερχεται σπιτι μας καπνιζει εξω.κι ας μην εχουμε μωρο, μιας και ουτε ο αντρας μου καπνιζει και δν θελω να μυριζει το σπιτι!!!

τα φιλια μου και στις υπολοιπες!!!καλη νυχτα να εχουμε!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πολλές γλυκές καλημέρες! sunny
Τι κάνετε; Εγώ ξύπνησα ΠΑΛΙ πολύ νωρίς!Τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;Εχω διακοπές και σπάνια να ξυπνήσω μετά τις 9!Τελοσπάντων...Ευκαιρία να κάνω καμιά δουλίτσα τώρα που είναι νωρίς και να σας περιμένω μετά να πιούμε καφεδάκι!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 438696 (Εντάξει, κρύο καφέ να σας φτιάξω! Very Happy )

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα ευουλι!!! Και γω πρωινη ειμαι Smile
Πως εισαι?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Χαρά!Και εσύ πρωινή,ε; Razz Καλά είμαι, αν και ξύπνησα λίγο τσιτωμένη επειδή έβλεπα έναν εφιαλτη ότι κάποιος με ακολουθούσε...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 24 534787 Εσύ όλα καλά;

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
εγω μπορεις να πεις οτι δεν ξυπνησα...στην ουσια κοιμαμαι ακομα χαχαχαχαχ.
Ειμαι πολυ καλα Smile αυτο το προβλημα με τους εφιαλτες το χω και γω...μου χουν καταστρεψει πολλα πρωινα...αστο πισω και πιες να ευχαριστηθεις το καφεδακι σου!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αντε, φτιάξε κι εσύ ένα καφεδάκι να ξυπνήσεις!Κερνάω αν θέλεις!Εγώ πάντως ακολούθησα τη συμβουλή σου! Wink

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι έγραψε:Αντε, φτιάξε κι εσύ ένα καφεδάκι να ξυπνήσεις!Κερνάω αν θέλεις!Εγώ πάντως ακολούθησα τη συμβουλή σου! Wink

Προσπαθω ευουλι μου να μην πινω καφεδακι γιατι με πρηζει ο ατιμος, και φουσκωνει κι αλλο η κοιλιτσα μου και μετα με ρωτανε αν ειμαι εγκυος Sad !!! Αλλα σημερα μαλλον δεν θα αντισταθω...αλλιως θα κοιμηθω πανω στο πληκτρολογιο!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σε πρήζει ο καφές;! Shocked Δεν το έχω ξανακούσει!Είδες ποιο είναι το καλό που έχω παραπανίσια κιλάκια;Παρόλο που έχω κοιλίτσα κανείς δεν με ρωτά αν είμαι έγκυος! Laughing Laughing Laughing

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ εγω εχω τεραστιο προβλημα, παντα ειχα γιατι ειμαι αρκετα αδυνατη και η κοιλια μου ειναι σαν φουσκα...αλλα μετα το γαμο με ρωτανε ακομα περισσοτερο!!! Τωρα δεν ξερω αν με πειραζει μονο ο καφες μαλλον ειναι συνδιασμος πολλων πραγματων μαζι. Καλυτερα να τα χεις ομοιομορφα ευουλι μου!!! Η καθεμια βεβαια το δικο της βρισκει χειροτερο.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μη δίνεις σημασία Χαρά μου!Ετσι κι αλλιώς μετά το γάμο βρίσκουν ευκαιρίες να ρωτάνε ή να πετάνε σπόντες...Λες και θα πιάσουν λαβράκι!
Ούτε εγώ τα έχω ομοιόμορφα δυστυχώς...Εχω το κλασικό σχήμα "αχλάδι"!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΟΘΛΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! Very Happy Very Happy Very Happy ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΟ ΦΡΑΦΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΤΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ! Embarassed ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΥΕΡΕΘΙΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ!ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΩ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
συνηθως το αντιμετωπιζω με χιουμορ, δεν ξερω αργοτερα αν θα με ενοχλει...
το αχλαδι ευουλι μου ειναι το πιο θηλυκο σχημα!!!!! Smile .... τελικα εκανα και καφεδακι!!!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα αφρουλα μου, πως εισαι? διαβασα που μιηλσες με τη γυναικολογο...ελπιζω να εισαι πιο ηρεμη τωρα...τα σωματακια μας κανουν παιχνιδια τωρα που εχουμε την αγωνια μας!!!!

Το εντερο μου λειτουργει σαν εργοστασιο!! γραμμη παραγωγης κανονικα!!! χαχαχαχχαχα δεν ξερω γιατι εχω τοσο εντονα πρηξιματα, ουτε σε τι γιατρο να παω να το ψαξω.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλημερα Χαρα, Αφρουλα και Ευουλι!!

κι εγω κοιμαμαι ορθια!!! μου εχει μεινει λιγη δουλιτσα ακομη και μετα αραζω μαζι σας για καφεδακι!!! ...

αχ μη λετε για φουσκωματα γιατι σημερα ειναι η τριτη μερα που δν εχω παει τουαλετα!Δν ξερω τι επαθα και εχω φουσκωσει ετοιμη να σκασω ειμαι!! No No

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις