551 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Δευ Αυγ 06, 2012 4:03 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
αυριο αρχιζουν οι διακοπεσ!!!βεβαια εχω τρελο αγχος..θελω να μαθω οτι η χοριακη ανεβηκε..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΗΣΥΧΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!
toniach29 έγραψε:κοιμουνται εδω κ μια ωρα..τωρα σχολασε κ ο δικος μου αγας σε καμια ωριτσα εδω θα ειναι...
αυριο αρχιζουν οι διακοπεσ!!!βεβαια εχω τρελο αγχος..θελω να μαθω οτι η χοριακη ανεβηκε..
maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:κοιμουνται εδω κ μια ωρα..τωρα σχολασε κ ο δικος μου αγας σε καμια ωριτσα εδω θα ειναι...
μην αγχώνεσαι δε σου κάνει καλό κ το ξέρεις!! Όλα καλά θα πάνε!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elenitsa_28 στις Δευ Αυγ 06, 2012 4:10 am, 1 φορά
Elenitsa_28 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ, ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΩ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΥΣΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΩΟΘΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Καλησπέρα κορίτσια!!!
Ρε Αφρούλα η κύστη δε θα πονούσε?
Το έχει πάθει μια φίλη αλλά ξέρω πως της είχε πονέσει πολύ στην επαφή και την επόμενη αδιαθέτησε.... Καλά σίγουρα δεν αμφισβητώ το γιατρό προς Θεού απλά είχα αυτή την εντύπωση
Τόνια να τον χαίρεσαι και καλή λεφτεριά!
toniach29 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:κοιμουνται εδω κ μια ωρα..τωρα σχολασε κ ο δικος μου αγας σε καμια ωριτσα εδω θα ειναι...
μην αγχώνεσαι δε σου κάνει καλό κ το ξέρεις!! Όλα καλά θα πάνε!!
αχ μακαρι...................
Λεμονάκι έχε γεια! Να περάσεις όμορφα στο διάλειμμα. Η ώρα η καλή και όταν θα ξανάρθεις να είναι μόνο για καλό!Λεμονάκι έγραψε:
Τόνια ευχαριστώ πολύ, σου εύχομαι η χοριακή σου αύριο να είναι στα ύψη !!!
Καλές διακοπές !!!
καλησπέρα
κορίτσια νιώθω πως χρειάζομαι ένα διάλειμμα, μικρό, μεγάλο μόνιμο θα δείξει, δεν ξέρω..
πέρασα πολλές και όμορφες στιγμές
μαζί σας,
ευχαριστώ για την συντροφιά που μου κρατήσατε.
Φιλάκια πολλά σε όλες σας
και να προσέχετε
αννα εια σου τι κανεις..?εγω ειμαι καθετη και κατηγορηματικη στο 8εμα τσιγαρο.οι κοπελεσ που λενε δεν μπορω να το κοψω για μενα δεν κανουν κα8ολου καλα...τι 8α πει δεν μπορω...να μπορεσεις.....τωρα δεν εισαι μονη σου εχεισ και αυτο το πλασματακι μεσα σου...το 8εωρω ανευθυνο κια απαραδεκτο......σορυ αν ειμια σκληρη αλλα ετσι πιστευω ....και το λεω εγω ε που ειμια καπνιστρια....με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μαχαιρι......και επισησ δεν αφηνα να καπνιζουν κοντα μουτ γτ και το παθιητικο ειναι εξισου κακο....ελπιζω να μην ακουγομαι υπερβολικη αλλα το τσιγαρο δεν αξιζει τπτ μπροστα στο θαυματακι που ενδεχομενωσ να εχει τρυπωσει μεσα μαςxaftounaki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
Τι κάνετε;
Λιλιαν λυπάμαι εγω δεν ξέρω να σου απαντήσω, κανε υπομονή μερικές μέρες και θα μάθεις! Ότι είναι να γίνει θα εχει γίνει!
Λεμονακι η ώρα η καλη, να είσαι καλα και ελπίζω να πανε όλα καλα και να μπεις και εσυ στο κλαμπ των εγκυων! Take care!
Τονια μου περιμένω τα νέα σου αύριο με την ιδια αγωνία που θα είχα για εμένα! Φιλάκια
Κορίτσια τι γνώμη έχετε με το θέμα τσιγάρο στην εγκυμοσύνη;
art86 έγραψε:αννα εια σου τι κανεις..?εγω ειμαι καθετη και κατηγορηματικη στο 8εμα τσιγαρο.οι κοπελεσ που λενε δεν μπορω να το κοψω για μενα δεν κανουν κα8ολου καλα...τι 8α πει δεν μπορω...να μπορεσεις.....τωρα δεν εισαι μονη σου εχεισ και αυτο το πλασματακι μεσα σου...το 8εωρω ανευθυνο κια απαραδεκτο......σορυ αν ειμια σκληρη αλλα ετσι πιστευω ....και το λεω εγω ε που ειμια καπνιστρια....με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μαχαιρι......και επισησ δεν αφηνα να καπνιζουν κοντα μουτ γτ και το παθιητικο ειναι εξισου κακο....ελπιζω να μην ακουγομαι υπερβολικη αλλα το τσιγαρο δεν αξιζει τπτ μπροστα στο θαυματακι που ενδεχομενωσ να εχει τρυπωσει μεσα μαςxaftounaki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
Τι κάνετε;
Λιλιαν λυπάμαι εγω δεν ξέρω να σου απαντήσω, κανε υπομονή μερικές μέρες και θα μάθεις! Ότι είναι να γίνει θα εχει γίνει!
Λεμονακι η ώρα η καλη, να είσαι καλα και ελπίζω να πανε όλα καλα και να μπεις και εσυ στο κλαμπ των εγκυων! Take care!
Τονια μου περιμένω τα νέα σου αύριο με την ιδια αγωνία που θα είχα για εμένα! Φιλάκια
γεια σου μαρακι.........εχεις ακουσει να καπνιζουν στον θηλασμο???????????????Αυτο και αν ειναι απαραδεκτο...............ελοςςςςςς...ε τι σκατα δινεις μητρικο καλυτερα δωσε ξενο........αχ παναγια μου μερικεσ γυναικες δεν τισ καταλαβαινω,,,και αμα τησ πεις και τπτ σου λενε εγω ξερω τι κανω δικο μου ειναι κτλ κτλ...εχω δει το εξησ τραγικο....μωρο 3 4 μηνων στο καροτσι κια η μαμα να το κυλαει-το καροτσι και να κραταει το τσιγαρο και ολη η καπνιλα πανω στο βρεφος....και το πιο τραγικο ηταν οτι ο συζηγος καμαρωνε διπλα...εμενα το μονο σιγουρο ειναι οτι ο δικος μου αντρασ θα με εσφαζε...maryz-iraklio kritis έγραψε:art86 έγραψε:αννα εια σου τι κανεις..?εγω ειμαι καθετη και κατηγορηματικη στο 8εμα τσιγαρο.οι κοπελεσ που λενε δεν μπορω να το κοψω για μενα δεν κανουν κα8ολου καλα...τι 8α πει δεν μπορω...να μπορεσεις.....τωρα δεν εισαι μονη σου εχεισ και αυτο το πλασματακι μεσα σου...το 8εωρω ανευθυνο κια απαραδεκτο......σορυ αν ειμια σκληρη αλλα ετσι πιστευω ....και το λεω εγω ε που ειμια καπνιστρια....με το που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μαχαιρι......και επισησ δεν αφηνα να καπνιζουν κοντα μουτ γτ και το παθιητικο ειναι εξισου κακο....ελπιζω να μην ακουγομαι υπερβολικη αλλα το τσιγαρο δεν αξιζει τπτ μπροστα στο θαυματακι που ενδεχομενωσ να εχει τρυπωσει μεσα μαςxaftounaki έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια
Τι κάνετε;
Λεμονακι η ώρα η καλη, να είσαι καλα και ελπίζω να πανε όλα καλα και να μπεις και εσυ στο κλαμπ των εγκυων! Take care!γεια σου μαρακι..............εχεις ακουσει να καπνιζουν στον θηλασμο.?????????????????????????????????πλακα κανεις....απαραδεκτο...ε τι σκατα το δινεις το μητρικο ρε...καλυτερα δωσε ξενο.....ελεος
συμφωνώ! καλησπέρα κιόλας αρτ!
η δικιά μου είναι 15 μηνών κ όποιος έρχεται σπίτι από τη μέρα που γεννήθηκε τον βγάζω έξω για τσιγάρο χειμώνα καλοκαίρι μάλιστα το χειμώνα δεν έχουμε κ πολλές επισκέψεις αλλά χ...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elenitsa_28 στις Δευ Αυγ 06, 2012 11:02 am, 1 φορά
εγω καπνισω απο τα 14 --το ξερω χαζο---το ειχα κοψει ενα 7 μηνο το ξανα αρχισα..το εκοψα ξανα οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος κια το αρχισα ξανα κιανα 2 μηνεσ αφου απεβαλλα...τωρα εχω καμια βδομαδα που δεν καπνιζω γτ θελω να το κοψω τελειωσ τωρα που προσπαθουμε γοα μωρο...τερμα το ειπα και στον αντρα μου σμρ δεν καπνιζω ξανα....xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα Αρτεμακι και Μαρακι
Εγω αν και δεν καπνίζω θεωρώ ότι είναι λάθος να καπνίζεις στην εγκυμοσύνη! Εσυ σαν καπνιστές το καταλαβαίνεις καλύτερα αλλα αφου λες ότι εσυ το έκοψες μαχαίρι, φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο
Εξάλλου το βρίσκω και εγωιστικό να καπνίζεις
Μαρακι πόσο θα ήθελα και εγω να είχα το θάρρος να διώχνω τον κόσμο έξω! Στην Αθήνα ελάχιστοι φίλοι μας καπνιζαν! Εδω είναι όλοι φουγάρα!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα Αρτεμακι και Μαρακι
Εγω αν και δεν καπνίζω θεωρώ ότι είναι λάθος να καπνίζεις στην εγκυμοσύνη! Εσυ σαν καπνιστές το καταλαβαίνεις καλύτερα αλλα αφου λες ότι εσυ το έκοψες μαχαίρι, φαντάζομαι ότι δεν θα είναι τόσο δύσκολο
Εξάλλου το βρίσκω και εγωιστικό να καπνίζεις
Μαρακι πόσο θα ήθελα και εγω να είχα το θάρρος να διώχνω τον κόσμο έξω! Στην Αθήνα ελάχιστοι φίλοι μας καπνιζαν! Εδω είναι όλοι φουγάρα!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης