Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:μια χαρα αννουλα θα εχετε παρεουλα κ εμενα γιορταζει ο αντρας μου κ θα μαζευτουμε κ εμεις..
αχ βρε κοριτσια κ μενα μου εχει καρφωθει τις τελευταιες μερες να παρω i phone..ευκολο στη χρηση?

Gadget τρελο, δεν το λες βέβαια και το πιο χρήσιμο εργαλείο, είναι για να λέμε ότι το έχουμε! Εχει μέσα τα πάντα, όχι καλη κάμερα όμως! Το μαθαίνεις σιγα σιγα δεν είναι τίποτα! Το κορυφαίο που εχει είναι σημειωματαριο, εγω όταν μπαίνω στο φόρουμ απο το κινητο εκει κάνω αντιγραφή της συνταγες

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xaftounaki έγραψε:
xrysaki! έγραψε:μια χαρα αννουλα θα εχετε παρεουλα κ εμενα γιορταζει ο αντρας μου κ θα μαζευτουμε κ εμεις..
αχ βρε κοριτσια κ μενα μου εχει καρφωθει τις τελευταιες μερες να παρω i phone..ευκολο στη χρηση?

Gadget τρελο, δεν το λες βέβαια και το πιο χρήσιμο εργαλείο, είναι για να λέμε ότι το έχουμε! Εχει μέσα τα πάντα, όχι καλη κάμερα όμως! Το μαθαίνεις σιγα σιγα δεν είναι τίποτα! Το κορυφαίο που εχει είναι σημειωματαριο, εγω όταν μπαίνω στο φόρουμ απο το κινητο εκει κάνω αντιγραφή της συνταγες
το εχω ξανακουσει για την καμερα..δεν ξερω μ αρεσει πολυ σε λευκο..ψωναρα ε??!!θα δειξει ειναι κ ακριβα γμτ..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο αντρας μου παντως που εχει το iphone 4S εχει τελεια καμερα!! δν ξερω πιο μοντελο εχεις εσυ και δν σου αρεσει!!

xrysaki!

xrysaki!
γεια σου boubou Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:γεια σου boubou Very Happy

γεια σου κουκλιτσα!!Σε χαιρέτησα και νωριτερα αλλα μαλλον δν το ειδες χιχι!!

κοριτσακια μου θα σας αφησω καπου εδω γιατι σχολαω σε λιγη ωριτσα!!

Σας φιλω!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
xrysaki! έγραψε:γεια σου boubou Very Happy

γεια σου κουκλιτσα!!Σε χαιρέτησα και νωριτερα αλλα μαλλον δν το ειδες χιχι!!

κοριτσακια μου θα σας αφησω καπου εδω γιατι σχολαω σε λιγη ωριτσα!!

Σας φιλω!!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 334590

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 32 531909

xrysaki!

xrysaki!
καλη ξεκουραση Razz

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φφφφφ επιτέλους σας διάβασα!!! η γυναίκα δε μπορώ σήμερα ζαλίζομαι κ από τη ζέστη κ επειδή έκανα εξέταση αίματος!! Κάναμε οικογενειακώς πιο πολύ για συμπαράσταση της μικρής που έκανε τις πρώτες της εξετάσεις!! Το απόγευμα θα πάρουμε τα αποτελέσματα!

Εγώ έμεινα στο κέντρο κ πήγα για μάθημα γιατί λέω να δώσω τη Παρασκευή Access Expert και άλλο ζάλισμα!!
φφφ έκανα κ μια έρευνα αγοράς για τα Binkerstock (καλά το έγραψα) τα βρήκα 58 ευρώ πολύ καλή τιμή είναι λέει! Τι λέτε όσες τα έχετε? Κορίτσια κάτι πρέπει να κάνω γιατί κατεβαίνω στο κέντρο με τα πόδια κ με το σανδαλάκι τρελαίνομαι στους πόνους κ σταράκια κ αθλητικά με τόση ζέστη δε λέει!!

Τώρα στα δικά μας Εύαααα μάλλον επειδή χθες λέγαμε για τα συγχωροχάρτια μάλλον γ αυτό είδες τον παππούλη!!

Κ εμένα μου έχει καρφωθεί να πάρω i-phone αλλά είναι πανάκριβα η τιμή τους είναι όσο κ το λαπτοπ μου μα κ αυτή δε κάνουν κάτι λέω να αρκεστώ σε κάνα samsung αλλά για αργότερα!!

Εγώ σημειώνω μόνο τη περίοδο κ τίποτε άλλο! φφφφ

Εδώ θα είμαι κ εγώ Άννα για λίγο 13-14-15 πάμε Σητεία έκλεισα δωμάτιο χθες btw γίνεται πανικός κατα τ άλλα Κρίση!!!

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ωραία κορίτσια χάρηκα χάρηκα για το προγραμματάκι. Πολύ χαζό αλλά πλάκα θα εχει.
Σας στέλνω "Τι λέει το κάθε ζώδιο μετά το σεξ" μου το έστειλαν σε mail και γέλασα:
1)Κριός = Πάμε άλλη μια φορά! 2)Ταύρος = Πεινάω!
3)Δίδυμος = Βάλε τηλεόραση! 4)Καρκίνος = Θέλω να παντρευτούμε! 5)Λέων = Καλά ε,δεν παίζομαι! 6)Παρθένος = Πρέπει να καθαρίσω το κρεβάτι!
7)Ζυγός = Μου άρεσε αν σου άρεσε! CoolΣκορπιός = Πρέπει τώρα να σε λύσω! 9)Τοξότης = Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ!
10)Αιγόκερος = Και πόσες πιστωτικές είπαμε ότι έχεις?
11)Υδροχόος = Λες να το κάνουμε τώρα… και χωρίς ρούχα? 12)Ιχθύς = Πώς είπαμε ότι σε λένε?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΑΙΣΑ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΜΟΥ ΕΦΑΓΑ Κ ΕΓΩ ΛΙΓΟ.ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ Κ ΕΦΑΓΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΠΙΑΤΟ ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΤΙΑΣΩ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΤΕΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ Κ ΔΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΜΩΣ Κ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Κ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ...ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maryz-iraklio kritis έγραψε:έκανα κ μια έρευνα αγοράς για τα Binkerstock (καλά το έγραψα) τα βρήκα 58 ευρώ πολύ καλή τιμή είναι λέει! Τι λέτε όσες τα έχετε? Κορίτσια κάτι πρέπει να κάνω γιατί κατεβαίνω στο κέντρο με τα πόδια κ με το σανδαλάκι τρελαίνομαι στους πόνους κ σταράκια κ αθλητικά ...

Μaryz δεν ξέρω αν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο αλλά απο μια μικρή έρευνα που έκανα στο skroutz ξεκινάνε απο τα 30€ δε χάνεις τίποτα να ρίξεις ένα μάτι...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa_28 έγραψε:Ωραία κορίτσια χάρηκα χάρηκα για το προγραμματάκι. Πολύ χαζό αλλά πλάκα θα εχει.
Σας στέλνω "Τι λέει το κάθε ζώδιο μετά το σεξ" μου το έστειλαν σε mail και γέλασα:
3)Δίδυμος = Βάλε τηλεόραση! 4)Καρκίνος = Θέλω να παντρευτούμε! 5)Λέων = Καλά ε,δεν παίζομαι! 6)Παρθένος = Πρέπει να καθαρίσω το κρεβάτι!
7)Ζυγός = Μου άρεσε αν σου άρεσε! CoolΣκορπιός = Πρέπει τώρα να σε λύσω! 9)Τοξότης = Μη με πάρεις τηλέφωνο, θα σε πάρω εγώ!
11)Υδροχόος = Λες να το κάνουμε τώρα… και χωρίς ρούχα? 12)Ιχθύς = Πώς είπαμε ότι σε λένε?

αυτό για τους Αιγόκερους μέγα λάθος χιχιχιχιχι

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Elenitsa_28 έγραψε:Ωραία κορίτσια χάρηκα χάρηκα για το προγραμματάκι. Πολύ χαζό αλλά πλάκα θα εχει.

αυτό για τους Αιγόκερους μέγα λάθος χιχιχιχιχι

ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΛΕΩ ΠΕΙΝΑΩ!!!!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφφφ επιτέλους σας διάβασα!!! η γυναίκα δε μπορώ σήμερα ζαλίζομαι κ από τη ζέστη κ επειδή έκανα εξέταση αίματος!! Κάναμε οικογενειακώς πιο πολύ για συμπαράσταση της μικρής που έκανε τις πρώτες της εξετάσεις!! Το απόγευμα θα πάρουμε τα αποτελέσματα!

Εγώ έμεινα στο κέντρο κ πήγα για μάθημα γιατί λέω να δώσω τη Παρασκευή Access Expert και άλλο ζάλισμα!!
φφφ έκανα κ μια έρευνα αγοράς για τα Binkerstock (καλά το έγραψα) τα βρήκα 58 ευρώ πολύ καλή τιμή είναι λέει! Τι λέτε όσες τα έχετε? Κορίτσια κάτι πρέπει να κάνω γιατί κατεβαίνω στο κέντρο με τα πόδια κ με το σανδαλάκι τρελαίνομαι στους πόνους κ σταράκια κ αθλητικά με τόση ζέστη δε λέει!!

Τώρα στα δικά μας Εύαααα μάλλον επειδή χθες λέγαμε για τα συγχωροχάρτια μάλλον γ αυτό είδες τον παππούλη!!

Κ εμένα μου έχει καρφωθεί να πάρω i-phone αλλά είναι πανάκριβα η τιμή τους είναι όσο κ το λαπτοπ μου μα κ αυτή δε κάνουν κάτι λέω να αρκεστώ σε κάνα samsung αλλά για αργότερα!!

Εδώ θα είμαι κ εγώ Άννα για λίγο 13-14-15 πάμε Σητεία έκλεισα δωμάτιο χθες btw γίνεται πανικός κατα τ άλλα Κρίση!!!

Η Αννουλα έκανε τις πρώτες τις εξετάσεις; Εκλαψε;

Εγω δεν τα ξέρω τα παπούτσια, εκτός και αν τα ξέρω και μου διαφεύγει το όνομα
Δεν γίνεται βρε να περπατάς με τα σανδαλακια θα κουράζεσαι!!

Καλά κρίση κρίση αλλα όλα γεμάτα ε; Κλασικά!! Κρατάω μια επιφύλαξη να είναι ξένοι!!! Μικρη επιφύλαξη βέβαια

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
thequeen86 έγραψε:..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ

Έχω ακούσει που οι γυναίκες που έχουν κάνει ήδη μια γέννα στην επόμενη εγκυμοσύνη καταλαβαίνουν πολύ πιο έντονα τα σημάδια αληθεύει?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa_28 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:..ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ

Έχω ακούσει που οι γυναίκες που έχουν κάνει ήδη μια γέννα στην επόμενη εγκυμοσύνη καταλαβαίνουν πολύ πιο έντονα τα σημάδια αληθεύει?

ναι αλλα κ στον γιο μου τον καταλαβαινα απο την 13η εβδομαδα ηταν ζιζανιο απο τοτε.μετα στον 7ο που αλλαξε κ γυρισε προς τα κατω εχω φαει κατι τρελες κλωτσοπατναδες στα πλευρα που ηταν ολες δικες μου

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
xaftounaki σίγουρα τα ξέρεις τα παπούτσια σίγουρα όμως! brinkenstock λέγονται.
Είναι τα κλασικά ανατομικά σανδάλια που πουλάνε στα φαρμακεία δερμάτινα από πάνω σε διάφορα χρώματα και μπεζ σουετ πάτο.

χαχαχα.... δεν έχει δηλαδή διαφορά η 1η εγκυμοσύνη από τη 2η?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa_28 έγραψε:xaftounaki σίγουρα τα ξέρεις τα παπούτσια σίγουρα όμως! brinkenstock λέγονται.
Είναι τα κλασικά ανατομικά σανδάλια που πουλάνε στα φαρμακεία δερμάτινα από πάνω σε διάφορα χρώματα και μπεζ σουετ πάτο.

χαχαχα.... δεν έχει δηλαδή διαφορά η 1η εγκυμοσύνη από τη 2η?

ναι ειναι διαφορετικες.π.χ στον γιο μου δν ειχα τπτ περα απο υπνηλιες τωρα ειχα κατι ωραιεοτατες ναυτιες κ εμετους.στον γιο μου ετρωγα κανονικα ενω τωρα τρωω με τα χιλια ζορια.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:φφφφφ επιτέλους σας διάβασα!!! η γυναίκα δε μπορώ σήμερα ζαλίζομαι κ από τη ζέστη κ επειδή έκανα εξέταση αίματος!! Κάναμε οικογενειακώς πιο πολύ για συμπαράσταση της μικρής που έκανε τις πρώτες της εξετάσεις!! Το απόγευμα θα πάρουμε τα αποτελέσματα!

Η Αννουλα έκανε τις πρώτες τις εξετάσεις; Εκλαψε;

Εγω δεν τα ξέρω τα παπούτσια, εκτός και αν τα ξέρω και μου διαφεύγει το όνομα
Δεν γίνεται βρε να περπατάς με τα σανδαλακια θα κουράζεσαι!!

Καλά κρίση κρίση αλλα όλα γεμάτα ε; Κλασικά!! Κρατάω μια επιφύλαξη να είναι ξένοι!!! Μικρη επιφύλαξη βέβαια

To κοριτσάκι μου από τη κλάμα δεν έβγαζε αίμα ήταν πολύ σφιγμένη φφφ '
τ έχεις δεο στανταρ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://photos5.spartoo.gr/photos/165/165447/165447_350_B.jpg

Άννα δες εκεί βέβαια τα βρήκα 45 ευρώ αλλά θέλουne paypal και εγώ δεν έχω εε σιγά 58 ευρω εξάλλου για τα πόδια αξίζει να τα δώσεις!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:http://photos5.spartoo.gr/photos/165/165447/165447_350_B.jpg

Άννα δες εκεί βέβαια τα βρήκα 45 ευρώ αλλά θέλουne paypal και εγώ δεν έχω εε σιγά 58 ευρω εξάλλου για τα πόδια αξίζει να τα δώσεις!

Ναι τα χω δει!! Πρέπει να είναι πολυ ξεκούραστα στο περπάτημα!

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maryz-iraklio kritis έγραψε:http://photos5.spartoo.gr/photos/165/165447/165447_350_B.jpg

Εννοείτε πως τα αξίζουν.... ασε που θα τα έχεις και για χρόνια... δεν παθαίνουν τίποτα....

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την καημένη την Αννουλα, δώσε της ένα μεγάλο φιλί και μια αγκαλια και απο εμένα!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:

Ναι τα χω δει!! Πρέπει να είναι πολυ ξεκούραστα στο περπάτημα!

Αννούλι τα δοκίμασα κ αμέσως κατάλαβα τη διαφορά!! Βέβαια θέλω μινιόν νούμερο αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία!! Έχουν μεγάλη φόρμα κ το ιδανικό είναι ένα νούμερο κάτω από το κανονικό!

Ελενίτσα αυτό μου είπε κ η κοπέλα στο φαρμακείο ότι θα τα καταευχαριστηθώ!! Τεσπα θα δω πότε θα κάνω την αγορά μάλλον εκεί γύρω στη γιορτή μου που φέτο θα γιορτάσω 1η φορά 15 Αυγούστου αλλά κ 2η φορά γιατί γιόρτασα κ τελευταία φορά 21 Νοέμβρη χιχιχιχι!!

Λοιπόν κορασίδες θα σας αφήνω ίσως τα πούμε το βράδυ!! έχω φουλ απόγευμα!! Φιλιά καλή συνέχεια!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Την καημένη την Αννουλα, δώσε της ένα μεγάλο φιλί και μια αγκαλια και απο εμένα!!

flower

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις