Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Την καημένη την Αννουλα, δώσε της ένα μεγάλο φιλί και μια αγκαλια και απο εμένα!!

flower

Γεια σου Μαρακι
Καλο απόγευμα!!

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μέχρι το σουπερ είπα θα πάω και δεν σας προλαβαίνω Laughing Laughing
Εγώ κορίτσια μόλις έφαγα το χταποδάκι μου, μ'έπιασε μια νύστα...Πήγα λοιπόν στην κρεβατάρα μου να χαλαρώσω και από το πολύ χαλάρωμα(είχα και δροσιά στο σπίτι) ξύπνησα τώρα.
Θέλω να πάω βολτίτσα αλλά έχει πολύ ζέστη γμτ!

Αννούλα μου καλησπέρα  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472
Μαρία μου, ούτε καν το σκέφτηκα για το όνειρο με τον παπούλη με τα χθεσινά scratch scratch
Ελενίτσα, και εγώ εμφύτευση θέλω να είναι. Σε μια εβδομάδα θα ξέρω
Ιολάκι, πού πήγες καλέ;;;Ακόμη μεταφράζεις;;   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 679259
Αφρούλα μου γλυκιά, πού είσαι σήμερα;;;Είχες πολύ δουλεια;;;(όσο για τα ορθογραφικά, μη τα δίνεις σημασία εδώ μέσα. ΑΠό την βιασύνη και μόνο γίνονται ΤΕΡΑΤΑ Shocked Shocked )
Έλλη μου, πρέπει να τελείωσες τη δουλειά τώρα, σωστά; I love you
Σε όσες ξέχασα(γιατί είμαι και από τον ύπνο ακόμα)   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόση ώρα που ελειψες κοιμόσουν;
Χαχα

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:Τόση ώρα που ελειψες κοιμόσουν;
Χαχα
¨οσο και αν φαίνεται περίεργο, ΝΑΙ(μετά το φαί όμως και μια κουβεντούλα με τη μαμά).Πήγα στο κρεβάτι γύρω στις 2,30 και ξύπνησα στις 6. Και αυτό γιατί είδα το ρολόι και νόμισα πως πήγε 7. Αλλιώς θα συνέχιζα Laughing Laughing

eva34

eva34
Και είδα και όνειρο πως με απήγαγαγ(ε ρε τί μου έκαναν οι Βίκινγκς Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Ψυχολογικά μου δημιούργησαν Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing )

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Beauty sleep!!!
Αυτο με τα όνειρα πρέπει να το κοιτάξεις!! Δεν υπάρχουν αυτα που βλεπεις!!

goldangel1990

goldangel1990
κοριτσια τι κάνετε?

εγω καλά ειμαι.

πήγα στον φυσιοθεραπευτή και μου έκανε μασαζ στην πλάτη,εκεινή την στιγμή ένιωθα πολυ καλύτερα.Μετα πήγαμε για ψώνια,και εκει με ξανάπιασε η μέση μου...
ΩΧΧ αυτή η μέση μου,με έχει πεθάνει..!!

Δεν διάβασα τπτ!!

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:Beauty sleep!!!
Έπρεπε να το κοιτάξω από τότε που ήμου 12. Τώρα είναι αργά...Με αυτά θα πορευτώ Laughing Laughing Laughing

eva34

eva34
goldangel1990 έγραψε:κοριτσια τι κάνετε?

εγω καλά ειμαι.

πήγα στον φυσιοθεραπευτή και μου έκανε μασαζ στην πλάτη,εκεινή την στιγμή ένιωθα πολυ καλύτερα.Μετα πήγαμε για ψώνια,και εκει με ξανάπιασε η μέση μου...
ΩΧΧ αυτή η μέση μου,με έχει πεθάνει..!!

Δεν διάβασα τπτ!!
Γειά σου Εβελινάκι!!!!!
Τί κάνεις;;;Γιατί πονάει βρε η μεσούλα;;Περαστικά εύχομαι.Να περάσει γρήγορα για να μη σε ταλαιπωρεί .

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Beauty sleep!!!
Έπρεπε να το κοιτάξω από τότε που ήμου 12. Τώρα είναι αργά...Με αυτά θα πορευτώ Laughing Laughing Laughing

Χαχαχα

Εβελυν καλησπέρα
Μάλλον κουράζεσαι!

katia32

katia32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 654316 ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΖΕΣΤΑΙΝΕΣΤΕ? confused confused confused confused

goldangel1990

goldangel1990
Η μεσούλα μου πονάει,ίσως απο την εγκυμοσυνη επειδη ανοιγουν οι συνδεσμοι στην μήτρα ή επειδή έχει πειραχτεί κάποιο νεύρο..!!δεν ξέρω παντως πονάει ακόμα!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να μαι και γω...γεια σας κοριτσιαααααα

eva34

eva34
Καλά μιλάμε...Τόση γκαντεμιά, μόνο εγώ και ο Μητσοτάκης.
Το απόγευμα αποφάσισα να παώ στις παρακλήσεις. ΕΠειδή είχε ζέστη όμως είπα να πάω στην εκκλησία με το αυτοκίνητο(η εκκλησία 300 μέτρα από το σπίτι μου).
Πάω να βάλω μπροστά....γκρρρρρρρρ.....γκρρρρρρρ...¨οχι αυτά δεν ήταν τα νεύρα μου.Ό ήχος που έκανε το ΙΧ ήταν   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 679259 . Λέω, θα πάω με τα πόδια και θα φωνάξω την οδική βοήθεια μετά.Έτσι και έγινε. Ήρθε η οδική βοήθεια και μου είπε πως ήταν η μπαταρία και πως τώρα που τη φόρτισε να το κάνω καμιά 20λεπτη βόλτα.
Πήγα Συγγρού, στηλες Ολυμπίου Διός, Σύνταγμα,Παραλιακή...Τέλεια βόλτα. 45 λεπτά.
Έρχοαμι σπίτι...Το σβήνω. Κάνω απόπειρα να το ξαναβάλω μπροστά...γκρρρρρρ.....γκρρρρρ....   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 679259 Mad Mad Mad
Αύριο πρωί με βλεπω με γερανό στο συνεργείο Mad Mad Mad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kαλησπέρα κ αντίο! Πήρα τις εξετάσεις μου κ μαζί με όλες τις βιοχημικές εξετάσεις είχα κ εξέταση για το TSH είμαι ένα βήμα πριν τον υποθυροειδισμό θα πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο για υπέρηχο για να δει κ να μου πει δε ξέρω αλλά είμαι σκατά(σορρυ) θα μου πείτε η μισή Ελλάδα αυτό έχει ναι οκ αλλά δεν είχα θέμα κ επειδή θηλάζω κ θέλω να συνεχίσω να θηλάζω δε θέλω χάπια κ βλακείες κ δεν είχα ποτε θέμα μ αυτά!! Η μικροβιολόγος μου είπε ότι αυτό μπλοκάρει τον μεταβολισμό κ παχαίνω γιατί μου λέει θηλάζεις κ αποκλείεται να παχαίνεις με το φαγητό πόσο τρως!! έχω νεύρα είμαι χάλια κατάντησα σαν την όρκα για αυτό το πράμα κ σου ανεβοκατεβάζει κ τη ψυχολογία κ δε θέλω να χαπακώνομαι! αυτά ....Καληνύχτα ίσως τα πούμε αύριο!

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:Kαλησπέρα κ αντίο! Πήρα τις εξετάσεις μου κ μαζί με όλες τις βιοχημικές εξετάσεις είχα κ εξέταση για το TSH είμαι ένα βήμα πριν τον υποθυροειδισμό θα πρέπει να πάω σε ενδοκρινολόγο για υπέρηχο για να δει κ να μου πει δε ξέρω αλλά είμαι σκατά(σορρυ) θα μου πείτε η μισή Ελλάδα αυτό έχει ναι οκ αλλά δεν είχα θέμα κ επειδή θηλάζω κ θέλω να συνεχίσω να θηλάζω δε θέλω χάπια κ βλακείες κ δεν είχα ποτε θέμα μ αυτά!! Η μικροβιολόγος μου είπε ότι αυτό μπλοκάρει τον μεταβολισμό κ παχαίνω γιατί μου λέει θηλάζεις κ αποκλείεται να παχαίνεις με το φαγητό πόσο τρως!! έχω νεύρα είμαι χάλια κατάντησα σαν την όρκα για αυτό το πράμα κ σου ανεβοκατεβάζει κ τη ψυχολογία κ δε θέλω να χαπακώνομαι! αυτά ....Καληνύχτα ίσως τα πούμε αύριο!

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Μη μου στενοχωριέσαι Μαράκι μου.Σε παρακαλώ, μη μου στενοχωριέσαι.Περίμενε π΄ρωτα να πως σε ενδοκρινολόγο και μετά συζητάμε πάνω σε άλλη βάση.
Μόνο μη μου στενοχωριέσαι.Please.
Να ξέρεις πως σε σκέφτομαι.
Φιλάκια   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 334590

eva34

eva34
Καληνύχτα ομορφιές μου.
Τα λέμε αύριο μετά το συνεργείο(εκτός και αν μπω να πω μια καλημέρα πριν τα τρεξίματα)
Καληνύχτα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπέρα σε όσα κορίτσια ξενυχτούν!
σημερα έλειπα όλη μέρα με φίλες στο mall και γύρισα πτώμα..αλλά δε μπορούσα να μη διαβάσω τα νέα σας

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΚΕΙΚ????
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ!!ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΑΣ ΔΙΑΙΤΑ ΕΣΥ???ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΔΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΖΟΥΜΠΑ (ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ??)ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕΙΚ?

ε πες τα βρε Γιάννα!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 40746

Αννα δεν πειράζει βρε αν το έφαγες το πρωί.το βράδυ είναι το βασικό.μια χαρά τα πας μη φοβάσαι!εδώ αντιστάθηκες στο κεμπάπ!

Ευούλι έγραψε:Ελλη μου να μη σε στεναχωρούν ούτε αυτά!Ολα θα γίνουν αργά ή γρήγορα!ΟΛΑ!!!Και δεν δέχομαι αντίρρηση! Laughing
Ετοιμάστηκα και είμαι έτοιμη να πάω να μοιάσω στην Ειρήνη μας!Χθες βαρέθηκα να πάω γυμναστήριο, αλλά σήμερα είπα να σταματήσω τις δικαιολογίες! Razz
Θα προσπαθήσω να μπω αργότερα!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472
καλά αν έχεις εμένα πρότυπο σώθηκες..από τότε που έκλεισε το ρημάδι το gym(για 1 μήνα...έλεος δλδ)έχω πάρει 2 κιλά...και συνεχίζω..

Ιόλη μου τουλάχιστον ξέρετε τι φταίει..σίγουρα ο γιατρός θα σου πει την καλύτερη λύση..όλα θα πάνε καλά!
καλή επιτυχία στη δίαιτα!πόσα μείον είναι ο στόχος;;

Εύα μήπως να είσαι λίγο προσεχτική;;ύποπτα μου φαίνονται αυτά..μακάρι να είναι σποράκι!!!
ταλαιπωρία με το αμάξι ε;;τόσο μεγάλη βόλτα δεν ερχόσουν και Πειραιά..δίπλα ήμουν!

Ελλη πες το πρόγραμμα και για μας που δεν το έχουμε με τα android..

Μαράκι μη στεναχωριέσαι..μπορεί να μην έχεις όζους,θα το δεις στον υπέρηχο και να μη χρειάζονται χάπια..

ουφ..........επιτέλους!σας καληνυχτίζω!!!!!!!!!!!!!!!!

υ.γ.όπως κατάλαβα την επόμενη εβδομάδα το θεματάκι μας θα αδειάσει..κι εγώ θα λείπω..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπηκα να σας πω το προγραμματακι για τον υπολογιστη
4womenOnly λεγεται.

σας καληνυχτω!Φιλακια!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:μπηκα να σας πω το προγραμματακι για τον υπολογιστη
4womenOnly λεγεται.

σας καληνυχτω!Φιλακια!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472

ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!!!!

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κορτσούδια !!! τι κάνετε ? έχω να μπω πάρα πολύ καιρό , και έχω χάσει τα πάντα !!!
στέλνω τα φιλιά μου και τα χεραιτίσματα μου σε όλα τα κορίτσια που με θυμούνται απο παλιά , αλλά και σε όλες όσες μπήκαν αφού σταμάτησα εγώ να μπαίνω...!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 379767

ελπίζω να είστε όλες καλά , σας έχω χάσει αλλά δε σας έχω ξεχάσει...

μπήκα περαστική να δω τι κάνετε , και το μόνο που έπιασα ήταν η εγκυμοσύνη της έβελιν !!!! καταχάρηκα κοριτσάκι , να είσαι γερή και να το χαρείς το νινάκι σου , με το καλό να το κρατήσεις στην αγγαλίτσα σου !!! (θυμήθηκα τώρα που όταν σταμάτησα κι εγώ να μπαίνω έιχες σταματήσει κι εσύ και ήσουν λίγο ζορισμένη... είδες τώρα , που γίναν όλα ???? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑ !!! Πολύ χάρηκα όμως !!! σε φιλώ)

επισης θέλω να δώσω τις ευχές μου στο ελλάκι , να ζήσεις κούκλα μου , να ευτυχήσεις με τον αντρούλη σου , και όλα να σας τα φέρει ο θεός όπως επιθυμείτε !!! σου έυχομαι απο καρδιάς να ειστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι !!!!

σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια πολλά πολλά φιλάκιααααααααααααααα !!!

(αν μπορούσε και κάποια να μου πει τα ευχάριστα που έχω χάσει θα ήμουν υπόχρεη )

σας φιλώ γλυκά όλες !!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 531909

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
boubou έγραψε:μπηκα να σας πω το προγραμματακι για τον υπολογιστη
4womenOnly λεγεται.

Eyxaristwwwwww

pigkoulinaki

pigkoulinaki
Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!τι κανετε καλα εισαστε???τωρα ξυπνησα και ανοιξα να σας πω μια καλημερα!!!!
ψιλοχαθηκα αυτες της μερες....!σε μια βδομαδα απο τωρα επιστρεφει και ο αντρουκος μου απο τξιδι!επιτελους γιατι εχω λαλισει!!!!!!

οταν θα ερθει με το καλο θα ειμαι και στις γονιμες μερες μου!μακαρι αυτο το μηνα να πιαστει το σπορακι μου στην κοιλιτσα μου!

εβελιν συγχαρητηρια!!!!!!!σου ευχομαι να εχεις μια τελειομηνη και ηρεμη εγκυμοσυνη!!!!

ποιες αλλες κοριταρες ΔΕΝ περιμενουνε αυτον τον μηνα????

κοριτσια και παλι καλημερα!!!!!!
σημερα δεν θα βγω.θα ειμαι μεσα στο φορουμ!!!!!πολλα μακιιααααααααα!!!!!!!!!!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!!!! Καλημερα Χρυσα!!! Με το καλο να τον δεχτεις τον αντρουλη σου!!!!!

Εδω κανει πολυ ζεστη και πολυ νυσταααα, να δουμε πως θα βγει η μερα!

eva34

eva34
Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!!!!
Ξύπνησα και είπα να πω μια καλημερα πριν παρω τηλέφωνο την οδική βοήθεια.
Καλημερα λοιπόν Άννα, Μαράκι, Έλλη, Ειρηνάκι, Ιόλη, Αφρούλα, Έβελυν,Χαρά, Χρύσα κλπ,κλπ,κλπ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 417472
Πάω να ετοιμαστώ για συνεργείο και όλα τα σχετικα΄, πριν με πιάσει για τα καλά η ζέστη.
Θα σας ξανάρθω αργότερα.
Φιλιά πολλά   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 33 315810

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις