Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
604 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 604 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eva34 έγραψε:Καλημέρα φιλενάδες!!!!!!!!!!
Ξύπνησα και είπα να πω μια καλημερα πριν παρω τηλέφωνο την οδική βοήθεια.
Καλημερα λοιπόν Άννα, Μαράκι, Έλλη, Ειρηνάκι, Ιόλη, Αφρούλα, Έβελυν,Χαρά, Χρύσα κλπ,κλπ,κλπ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 417472
Πάω να ετοιμαστώ για συνεργείο και όλα τα σχετικα΄, πριν με πιάσει για τα καλά η ζέστη.
Θα σας ξανάρθω αργότερα.
Φιλιά πολλά   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 315810

καλημερα Ευα μου, καλη συνεχεια στις δουλειες σου Smile

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΝΕΣ ΜΟΥ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 379767 ΧΘΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΧΕ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ Η ΠΑΡΕΟΥΛΑ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα στην παρέα.τι κάνετε;εγω περιμένω τις διακοπές μου.δεν μπορω άλλο,θέλω επειγωντος διακοπές.σήμερα σηκώθηκα νωρίς και πήγα για εξετάσεις θρομβοφιλιας και αυτοανοσο.σε 15 μέρες θα ξέρω...δεν ξέρω αν αργότερα θα χρειαστούν και άλλες αλλα πολλα λεφτά βρε κορίτσια.ξέρω ότι γίνονται για καλο αλλα πολλα λεφτά.και το ΙΚΑ δεν στα γράφει.σήμερα έχω και ρεπο και έχω κανονίσει μπανακιιιιιι. Γιουπιιιι   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 328109

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ?ΚΑΙ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑΣ?

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερααα κοριτσια,
Αφρουλα μου αυτη η εποχη ειναι για βολτες και παρεουλες!!!

lolipop να χεις καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΩ 6:30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣΤΑ?

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΒΟΛΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΥΠΝΑΩ 6:30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! Laughing

και γω τοσο ξυπναω και ειμαι ολη μερα σαν ζομπι! δυστυχως δεν προλαβαινω μεσημεριανο υπνο Sad ηθελα να σου πω κοριτσι, διαβασα στα χθεσινα σχολια οτι εχεις samsung, αν σε ενδιαφερει η εφαρμογουλα μπορεις να κατεβασεις το p tracker ή το mycalndar ειναι δωρεαν εφαρμογες.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από εμένα! sunny Τι κάνετε κορίτσια;Εγώ σηκώθηκα πρωί πρωί να πότίσω σε 3 σπίτια γιατί χθες το βράδυ βγήκαμε κι εμείς βολτίτσα και ξεχάστηκα!Λείπουν όλοι και με έχουν αφήσει υπεύθυνη γι αυτήν την εβδομάδα!
Λόλιποπ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!Σου επιτρέπει ο γιατρός μπανάκι,ε;Ωραία!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα κι από εμένα! sunny Τι κάνετε κορίτσια;Εγώ σηκώθηκα πρωί πρωί να πότίσω σε 3 σπίτια γιατί χθες το βράδυ βγήκαμε κι εμείς βολτίτσα και ξεχάστηκα!Λείπουν όλοι και με έχουν αφήσει υπεύθυνη γι αυτήν την εβδομάδα!
Λόλιποπ καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου!Σου επιτρέπει ο γιατρός μπανάκι,ε;Ωραία!

καλημερα ευουλι μου!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειώ welcome back!Εκτός από την Εβελιν είναι και η Τόνια εγκυούλα,η mariabel και η maria.tst!Δεν θυμάμαι ποια άλλη κοπέλα, αλλά δεν θυμάμαι και πόσο καιρό έχεις να μπεις για να πω την αλήθεια...Εσύ όλα καλά;Κανένα ευχάριστο;

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρά μου τι κάνεις;Καίγεστε κι εσείς,ε;Κύπρο δεν μου είχες πει ότι είστε;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΟΥΛΙ! Very Happy ΧΑΡΑ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 417472 ΧΘΕΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΚΛΕΙΣΑ ΑΠΟΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ 30'.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Αφρούλα!Σήμερα έχει ξεναγήσεις το πρόγραμμα; Η' μπορεί να σας προκύψουν κιόλας;

Lollipop83

Lollipop83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστω κορίτσια.είμαι στη φάση τώρα που δεν ξέρω... Να βρουν κάτι απο τις εξετάσεις για να μου δώσουν αγωγή η να μη βρουν τίποτα.ευουλι με αφήνει να κάνω μπανακια.μόνο 10 μέρες μετα την αποξεση δεν με άφηνε.
Αφρουλα πριν ένα μήνα είχα μια παλλιδρομη και το ψάχνουμε να δούμε μήπως βρούμε τον λόγο.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 417472 ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΖΗΛΟ! Very Happy

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι ευουλι μου, καιγομαστε, εχει και πολυ υγρασια και κολλαμε συνεχεια μπλιαξ!!! Ολη μερα ειμαστε με τα κλιματιστικα. Για να βγουμε βολτα ή στο μπαλκονι περιμενουμε να νυχτωσει καλα!! Θα ρθει και το φθινοπωρακι ομως που θα παει Smile

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lollipop83 έγραψε:Σας ευχαριστω κορίτσια.είμαι στη φάση τώρα που δεν ξέρω... Να βρουν κάτι απο τις εξετάσεις για να μου δώσουν αγωγή η να μη βρουν τίποτα.ευουλι με αφήνει να κάνω μπανακια.μόνο 10 μέρες μετα την αποξεση δεν με άφηνε.
Αφρουλα πριν ένα μήνα είχα μια παλλιδρομη και το ψάχνουμε να δούμε μήπως βρούμε τον λόγο.

Εύχομαι πάντως -ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων- να πάνε όλα τέλεια! I love you Μην απογοητεύεσαι πάντως!Συμβαίνει πολύ συχνά, θα το ξέρεις ήδη κι εσύ!Σας έχει δώσει το ελεύθερο τώρα για προσπάθειες ή όχι ακόμα;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΛΙΠΟΠ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 328109 ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα έτσι ειμαστε εμείς οι φιλόλογοι!Φιλότιμα παιδιά! Razz
Χαρά στη Λεμεσό μένετε;Είχα έρθει την άνοιξη.Η Κύπρος έχει ακόμα πιο πολύ ζέστη!Υπομονή!Για κανα μπανάκι δεν μπορείς να πας;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΛΙΠΟΠ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΕΓΚΥΟΣ!ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ Crying or Very sad ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΟ ΕΤΑΞΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 34 379767

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΣΧΟΥΜΕ!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
lolipop πολλες πολλες ευχες για οτι καλυτερο!!!!!

Ευουλι μενουμε Λεμεσο εδω και ενα μηνα, μπανακια ξεκιναμε απο σημερα με τον ερωτα γιατι οπως γυρισαμε απο τον γαμο με την μετακομιση, τακτοποιηση του σπιτιου, επισκεψεις, υποχρεωσεις δεν ειχαμε χρονο καθολου. Τωρα ομως τελειωσαν αυτα και θα πηγαινουμε και απογευματακια μετα τη δουλεια ειπαμε....θαλασσα φετος δεν χαρηκα καθολου ακομα!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΑΡΑ!ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΛΟΓΩ ΖΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα όντως είναι δύσκολα τα πράγματα από δουλειά αλλά για όλα τα επαγγέλματα πλέον!Εγώ, δόξα σοι ο Θεός, σ' αυτόν τον τομέα -έως τώρα- έχω φανεί τυχερή!Εδώ και μια δεκαετία δουλεύω συνεχώς!
Χαρά είναι τόσο κοντά η θάλασσα σε εσάς που είναι κρίμα να την αφήνετε ανεκμεταλλευτη!Βουρ για μπανάκια! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις