901 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Τετ Αυγ 08, 2012 2:56 am
Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Μαίρη θα πάμε Ηπειρο, στα πάτρια εδάφη!Από πανηγύρια φουλ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Καλα μη φανταστείς!!! Τα βασικά!Ευούλι έγραψε:
Αννούλα, εσύ πώς μπορείς με τη ζέστη να κάνεις δουλειές;
xaftounaki έγραψε:Καλα μη φανταστείς!!! Τα βασικά!Ευούλι έγραψε:
Αννούλα, εσύ πώς μπορείς με τη ζέστη να κάνεις δουλειές;
Χαχα
Αλλα κυρίως ανοίγω τα πάντα για να κάνει ρεύμα!! Και μετα γεμίζω σκόνη αλλα δεν μπορω, ζεσταινομαι
Ευούλι έγραψε:
Ασε!Κι εγώ έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω και να ξεσκονίζω!Αλλά δεν γίνεται να είμαι κι όλη τη μέρα μ'ένα κλιματιστικό!
Ευούλι έγραψε:Μαίρη θα πάμε Ηπειρο, στα πάτρια εδάφη!Από πανηγύρια φουλ!
xaftounaki έγραψε:Ευούλι έγραψε:
Ασε!Κι εγώ έχω βαρεθεί να σφουγγαρίζω και να ξεσκονίζω!Αλλά δεν γίνεται να είμαι κι όλη τη μέρα μ'ένα κλιματιστικό!
Καλα κάνεις
Εγω τρεις μέρες στη Νάουσα με κλιματιστικά στο δωμάτιο, στο πλοίο και στο αυτοκίνητο αρρωστησα
xaftounaki έγραψε:Ευούλι έγραψε:
Καλα κάνεις
Εγω τρεις μέρες στη Νάουσα με κλιματιστικά στο δωμάτιο, στο πλοίο και στο αυτοκίνητο αρρωστησα
maryz-iraklio kritis έγραψε:Η μικρή Άννα έφαγε γίγαντες όλο το πιατάκι της μόνη της!!
αχ η χαζομάνα είμαι ολόχαρη!!!!
Ευούλι έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Η μικρή Άννα έφαγε γίγαντες όλο το πιατάκι της μόνη της!!
Μπράβο η Αννούλα! Οταν λες "μόνη της" τι εννοείς;
maryz-iraklio kritis έγραψε:Η μικρή Άννα έφαγε γίγαντες όλο το πιατάκι της μόνη της!!
xaftounaki έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Η μικρή Άννα έφαγε γίγαντες όλο το πιατάκι της μόνη της!!
Μπραβο το κορίτσι μας!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205313_391112504281292_2045824929_n.jpg
που είσαι Εύα όταν γυρίσεις για σενα!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΕΧΑΣΑ? ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΟΡΜΟΝΗ ΤΟΥ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ?
αφρουλα έγραψε:ΚΡΙΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ?ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝ 4.56 ΜΕ ΟΡΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 4.5 ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!ΕΧΩ ΛΕΕΙ ΤΑΣΗ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟΥ ΑΝ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΠΟΤΕ!ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΕΨΑΞΑ!
Ευούλι έγραψε:Εφαγα κι εγώ το φαγάκι μου (σαν καλό κοριτσάκι!) και πάω να διαβάσω το βιβλίο μου και να ξαπλώσω λίγο.Μάλλον θα τα πούμε αύριο γιατί το απόγευμα έχει γυμναστήριο και το βράδυ βολτίτσα με 2 φίλες!Καλή συνέχεια ό,τι κι αν κάνετε!
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΣΥ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΣΑΙ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ!ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης