Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΝΑ ΣΟΥ!ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΑΝ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ!ΘΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΝΑ ΣΟΥ!ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ?ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ?ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ?

η αλήθεια είναι ότι αυτή η μικροβιολόγος είναι κάπως έλειπε για διακοπές αυτή που πάμε σε κάνει να ανησυχείς με το παραμικρό αλλή μια φορά μέσα στην εγκυμοσύνη με είχε σκάσει έτυχε κ πήγα εκεί γιατί δεν έλειπε για ένα συνέδριο η μικροβιολόγος μου κ με έσκασε πήγαινε επειγόντως στον γυναικόλογο να σου πει τι θα κάνεις κ τέτοια κ τελικά δεν ήταν τίποτα! αν δεν είχα σκοπό για 2η εγκυμοσύνη δε θα ασχολιόμουν!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ, ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ!ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ!ΕΛΠΙΖΩ!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΜΩΣ!ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΓΩ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ, ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

λες να πάω πιο μετά για μόνο tsh όταν γυρίσει! θα δω σ ευχαριστώ πάντως! Καλή ξεκούραση!! Θα τα πούμε Παρασκευή γιατί θα λείψω για 1 κ μισή μέρα!! φιλιά!!!

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι έγραψε:Κλειώ welcome back!Εκτός από την Εβελιν είναι και η Τόνια εγκυούλα,η mariabel και η maria.tst!Δεν θυμάμαι ποια άλλη κοπέλα, αλλά δεν θυμάμαι και πόσο καιρό έχεις να μπεις για να πω την αλήθεια...Εσύ όλα καλά;Κανένα ευχάριστο;

γειά σου ευούλι μου ! σ' ευχαριστώ για το καλωσόρισμα !!! τέλεια τα νέα που μου είπες !!! η τόνια το πε και το κανε ε ??!!!! χα χα !!! τέλεια , συγχαρητήρια τόνια μου , όπως και στα άλλα κοριτσάκια !!! εγώ ακόμα τίποτα , αλλά έχω πάψει παντελώς να το σκέφτομαι... δε θέλω να το σκέφτομαι πια , γιατί αυτή η διαδικασία δε μ αφήνει να χαλαρώσω... είδομεν... ελπίζω κι εσύ να είσαι καλά !!! φιλάκια πολλάααααααααααααα !!!

καλως σας ξαναβρήκα αννούλα μου ! φιλάκια πολλά !!!!

932  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 Empty Mipws ta katafera?? Τετ Αυγ 08, 2012 5:51 am

Kakia

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Geia sas! Kalws sas vrika!! H teleftaia mou periodos itan stis 26 Iouliou kai oi gonimes mou meres opws tis upologisa einai apo 3 Aygoustou me 8 Augoustou. Stis 4 kai stis 7 Aygoustou kaname elefthero erwta kai teleiwse mesa mou. Ti pithanotites exw pistevete?? Sto parelthon ekana prin 8 xronia ektrwsi dustuxws den ginotan diaforetika. Yparxei periptwsi na eimai egkuos? Perimenw periodo stis 22 Avgoustou logika? Exw ena proaisthima omws oti dn tha mporw na kanw paidia. Vlakeia to xerw.... A! H ilikia mou einai 31.
Sas efxaristw poly.. Perimenw apantiseis Razz

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κοριτσακια !! ηρθα και εγω στη δουλεια για το κλασικο 4-12!
ειναι καμια εδω να μου κανει παρεα?!

θα σχολιασω μονο για την Μαιρουλα να μην αγχωνεται γιατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δν υπαρχει λογος!Εισαι μεσα στα ορια, εισαι φυσιολογικα!! απλα οσο μεγαλωνουμε αν δν ασχολουμαστε ιδιαιτερα με τη διατροφη και την ασκηση μας, αρχιζει να μπλοκαρει ο μεταβολισμος μας!! αυτο φταιει που χανεις πιο δυσκολα απο παλιοτερα και οχι ο θυρεοειδής!!

Κλειω καλως ηρθες και παλι!!Ελπιζω γενικοτερα να εισαι καλα,ε?μας ελειψες!!

Κακια δν θελω να ακουω χαζα! το τι εγινε στο παρελθον δν αλλαζει αρα το αφηνουμε πισω μας !!! απο την στιγμη που προσπαθεις ελευθερα σε γονιμες παντα υπαρχει η πιθανοτητα να μεινεις!! αλλα ειναι πολυ νωρις να κανουμε ικασιες καθως και οπως το ειπα ειναι ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ!εγω δν εχω κανει ποτε εκτρωση και προσπαθω 14 μηνες και ακομη τιποτα!! αρα ολα σχετικα ειναι!! να μην αγχωνεσαι και ολα θα ερθουν στην ωρα τους!!! μια χαρα ειναι η ηλικια σου!

φιλακια πολλα και στα αλλα κοριτσιαααα!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 315810

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Έλλη μου
Τι κάνεις;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Αννα μου!! στη δουλεια ..βαριεμαι ηδη..νυσταζω ηδη.. να δω πως θα αντεξω!!! Rolling Eyes Rolling Eyes

ολη μερα την βγαζουμε με το κλιματιστικο στο σπιτι,και στη δουλεια...εσυ τι κανεις κοριτσακι?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι σπάσιμο να ξεκινάς τη δουλεια και να βαριέσαι ήδη!! Πω πω!
Εγω καλα. Διάβαζα λίγο το βιβλίο μου και αργότερα θα μπω να κάνω ένα μπανακι! Το πρωι κατέβηκα κέντρο και πήρα ψάρι, γαριδουλες και χταπόδι και θα έρθουν δυο ζευγάρια να ψησουμε! Εχει τελειώσει το έξω και μαζευόμαστε ποτε εδω ποτε εκει

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγω Αννα μου λατρευω αυτα τα μαζωματα στα σπιτια !! Ετσι κανουμε τις περισσοτερες φορες με τους φιλους μας παρα βγαινουμε εξω...και περναμε σουπερ!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 328109

ποιο βιβλιο διαβαζεις τωρα?ξεχναω Embarassed

εγω αυριο εχω να παω το πρωι τραπεζα και σε καποιες υπηρεσιες για δουλειες του μαγαζιου μιας και συνεχιζει να ειναι σε αδεια το αφεντικο μου... και μετα να αλλαξω τα νυχια μου! λεω να κανω κατι σε τυρκουαζ αυτη τη φορα!! Cool
μετα μαλλον δν θα παω για μπανιο γιατι θελω να καθαρισουμε το σπιτι και εχω και 2 πλυντήρια για σιδερο και αν παω θαλασσα δν θα κανω τιποτα!! αν και βλεπω καταιγιδες το ΣΚ οποτε ισως παω θαλασσα αυριο και να κανω τις δουλεις το ΣΚ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλλη οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτε! Καλύτερα λοιπόν πηγαινε για μπάνιο γιατι θα περιμένεις το σκ και αν βρέξει παει το πουλάκι πεταξε!!
Στα νύχια είχες βάλει ακρυλικο για το γάμο ε; Εγω έκανα υβριδικό γαλικό αλλα δεν μου κρατησε πολυ, τώρα όμως τα νύχια μου είναι σούπερ σε σχέση με το μετάξι που μου τα είχε καταστρέψει! Το μπλε είναι τέλειο το καλοκαίρι! Εγω βάφω των ποδιών ποτε φούξια, ποτε μπλε

Ξεκίνησα του κοελο το Αλεφ και το παράτησα γιατι δεν μου άρεσε καθόλου! Και ξεκίνησα το "Μικροί Άγγελοι" της Ρενας Ρωσση-Ζαιρη! Πολυ καλο

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι με ακρυλικο τα ειχα κανει!!και αφου χαλασα που χαλασα τα νυχια μου, λεω να τα ανανεωσω τωρα και οταν χειμωνιασει να τα αφησω να ξεκουραστουν τοτε..εκτος αν με φανε οι αφραγκιες οποτε τα παρατησω νωριτερα!! χιχι

το τυρκουαζ ειναι απο τα αγαπημενα μου χρωματα!! οποτε ειπα να το δοκιμασω και στα νυχια!! Wink Wink

καλα οι δουλειες μονο γινονται περισσοτερες, αυτο ειναι γεγονος!! θα δω πως θα ειναι η μερα αυριο και αν δν χαλασει θα ψησω τον αντρουλη μηπως και με παει θαλασσα !! Very Happy Very Happy

Τι ειδους ειναι το στορυ στο βιβλιο σου?γιατι ετσι που διαβασα την περίληψη δν καταλαβα!Φαινεται καλοκαιρινο παντως ετσι που λεει για μυρωδιες και χρωματα!κανω λαθος?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω ένας λόγος που έβγαλα το μετάξι ήταν το οικονομικό και καλύτερα γιατι τα είχα διαλυσει τα καημενα!!
Το βιβλίο μιλάει για τρία κορίτσια που μεγαλώνουν στον πόρο, πολυ διαφορετικά μεταξύ του και τις ζωές τους! Μου αρέσει η γραφή της γιατι είναι τρομερά περιγραφική, μιλάει τώρα για το Παρίσι και νομίζεις ότι είσαι εκει
Κρίμα που δεν είμαστε κοντα να στο έδινα! Θα το δώσω στις Μαριες τις κρητικες!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Aμα ειναι οντως τοσο ωραιο θα το προτιμήσω για αργοτερα απο αυτο που εχω τωρα!! μονο μην ειναι παλι δραματικο γιατι εχω πήξει στο δραμα!! τωρα θελω κατι κωμικο η αστυνομικο...με προτιμηση για αρχη σε κατι κωμικο!! μετα βλεπουμε!!
οσο εχω ακομη χωρο να τα βαζω μου αρεσει να τα αγοραζω Rolling Eyes Rolling Eyes

πωπω γμτ.. θελω να παρω αυτοκινητο!!!ειναι να μη μου κολλησει κατι!! αλλα μετα θα ειναι ..η αυτοκινητο η παιδι...και τα 2 δν μπορω να τα συντηρισω..αλλα το παιδι δν ερχεται και μου κολλαει περισσοτερο στο μυαλο να παρω! ..αν βρει δουλεια ο αντρας μου θα το συζητησουμε σοβαρα αυτο το ενδεχομενο! Rolling Eyes εσυ οδηγεις?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μόλις το τελειώσω θα σου πω γιατι το κόβω για δραματικό!!

Ναι οδηγώ, δεν θα μπορούσα χωρίς! Αν και στην Αθήνα υπήρχαν φορές που έπαιρνα τα μέσα για να κατέβω κέντρο! Είναι σημαντικο έξοδο, κάτι φίλοι ψάχνουν σπιτι κοντα στη δουλεια η του ενός η του άλλου για να πουλήσουν το ένα αυτοκίνητο! Οι βενζίνες είναι πανάκριβες

Τι θα κάνεις τελικα με τις εξετάσεις; Θα πας απο Σεπτέμβρη η θα το αφήσεις φλου; Να σου πω την αλήθεια και εγω το σκέφτομαι να πάμε με τον άντρα μου! Ξέρω ότι είναι νωρίς ακόμα αλλα δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο! Οκτώβρη πρέπει να κάνω τεστ παπ, άρα πρέπει να βρω και γιατρο εδω και θα το κοιτάξω σοβαρα αν δεν έχω μείνει μεχρι τότε

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κορτσούδια !

αννούλα ελλάκι , εκτός απο τα φιλάκια που σας στέλνω , έχω να πω μια και μιλάτε για βιβλία , οτι εγώ προτιμώ και συστήνω ανεπιφύλακτα , ότι είναι του τσιφόρου. δεν τα λες κωμικά , αλλά μάλλον έυθυμα , κοινωνικά και πολύ πολύ ωραία !! ελλάκι , ειδικά αν θες κάτι ελαφρύ για καλοκαιράκι , θα σ αρέσει γιατί είναι όλα μικρές αυτοτελείς ιστορίες. εγώ διαβάζω αυτά συνέχεια , και τα κάνω οικονομία μην τυχόν και τελειώσουν... χιιχιχχι !!!

υγ. μιά χαρά είμαι κατα τ άλλα , όλα καλά , και περάσαμε πολύ ωραίες διακοπούλες !!! τώρα πάλι στα ίδια... Crying or Very sad

φιλάκιααααααααααααα!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Κλειω
Έχουμε γίνει βιβλιοφάγοι εδω το καλοκαίρι!
Ευχαριστούμε

Που πήγατε διακοπουλες;

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειω μου εσεις πηγατε και διακοπες..εμεις δν πηγαμε πουθενα και εχω αρχισει ηδη να φρικαρω...ελπιζω να το ξεπερασω γιατι δν με βλεπω να την βγαζω καθαρη μεχρι Οκτωβρη που λεω να παρω αδεια παλι!!! θα τα κοιταξω και τα βιβλιακια που λες κι εσυ !!!

Αννα μου κι εγω εκει που μενω δν γινεται να μετακινηθεις χωρις αυτοκινητο..κι επειδη δν οδηγω...φοβαμαι και τσαμπα εχει παει το διπλωμα που εχω βγαλει..γι αυτο θελω να παρω ΔΙΚΟ μου αυτοκινητο μπας και ξεκολλησω!! θα δειξει...

οσο για τις εξετασεις, δν ξερω τι θα κανω..γιατι δν βλεπω και τον αντρα μου να τρελαινεται...και δν μπορω να τρεχω μονη μου και αυτος να μην τον νοιαζει..αν μας νοιαξει και τους 2 και δν εχει ερθει μεχρι τοτε το μωρο καλως..αλλιως επαιξε κι εχασε αν περασουν τα χρονια... δν ειναι στην φαση που ειμαι εγω... θελει να κανει παιδι επειδη θελω εγω..οχι επειδη θελει,καταλαβες?? αλλα αυτο εμενα δν μου δινει την ασφαλεια που χρειαζομαι για να το προσπαθησω με ολα τα μεσα! και τωρα που εμεινε και χωρις δουλεια εγινε τελειως αδιαφορος πανω στο θεμα και τον καταλαβαινω!(δν εννοω στο θεμα   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 215994 σε αυτο δοξα το θεο ειμαστε σουπερ!!)... αρα δν το πιεζω!!οτι γινει για την ωρα (χωρις να λεω οτι με ευχαριστει ολο αυτο αλλα δν μπορω να κανω κατι παραπανω σε αυτη τη φαση!)
Αν βρεις γιατρο οταν θα πας για τεστ μιλησε του για τις ανησυχιες σου και θα σε καθοδηγησει αυτος!!

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αννιώ , πήγαμε χαλκιδική , σ ένα σπιτάκι που έχουν εκεί οι δικοί μου... δόξα το θεό που υπάρχει κι αυτό , αλλιώς με τα οικονομικά μας , ούτε απ έξω δε θα περνούσαμε..   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 40746

ελλάκο , σε καταλαβαίνω απόλυτα , έχεις δίκιο , είναι σπαστικό όλοι να πάιρνουν έστω λίγες μέρες κι εσύ όχι.. πάντως , αν καταφέρεις να πάρεις και τον οκτώβρη καλά θα είναι... θα είναι και πιο ήσυχα.. μετά το γάμο σου δεν έκατσες καθόλου ??? (παρεπιπτόντως σε περίπτωση που δεν το είδες στου ευχήθηκα στη σελίδα 40 κάτι... χιχιχιιχ )

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Είναι τόσο περίεργοι οι άντρες Έλλη μου, θεωρώ ότι είναι λίγοι αυτοι που λένε ξεκάθαρα θέλω ένα μωρο! Και εμένα είναι μες την ανασφάλεια και το άγχος με τα πάντα και στην αρχη του γάμου μας δεν το συζητούσε κάν. Τον τελευταίο χρόνο, μετα και απο κάτι δυσάρεστα που έχουν γίνει του ήρθε έντονα! Και τον βλέπω που αγχωνεται και εκείνος όταν παει στραφη ο μήνας. Αλλα μου λέει ότι θέλει να κάνει εξετάσεις όταν χρειαστεί

Μπορει και εσένα τώρα που δεν εχει δουλεια να τον παίρνει απο κάτω και να σκέφτεται ότι δεν θα μπορει να προσφέρει και του βγαίνει έτσι ο αρνητισμος. Όταν αποφασίσεις να πάτε για εξετάσεις κάτσε τον κάτω και πες του τα χύμα! Δεν πιστεύω ότι δεν θα θέλει, μπορει και υποσυνείδητα να φοβάται μήπως φταίει εκείνος για κάτι! Και ο αντρικός εγωισμός είναι τεράστιος!!!!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειω δεν έχω παει χαλκιδικη! Λέγαμε να πάμε φέτος γιατι είχαμε ανεβεί Νάουσα γιατι γίναμε κουμπάροι σε ένα γάμο και να το συνδιαζαμε! Αλλα λόγω εφορίας γυρησαμε πίσω

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειω μου το ειδα κοριτσακι μου!Σε ευχαριστω πολυυυυυυ!!
πηρα αδεια αλλα την μιση την χασαμε με το γαμο και την αλλη μιση δν κανονισα τιποτα γιατι ο αντρας μου εμεινε ανεργος μια βδομαδα πριν το γαμο μας και ειχαμε ηδη εξοδα απο το γαμο και το σπιτι , δν ηθελα να κανουμε κι αλλα με διακοπες!! Δυσκολες φασεις!!

Αννα μου αυτος ο εγωισμος θα τους φαει!!! για τωρα δν θελω να τον πιεσω γιατι μου φαινεται οτι σε τετοια φαση χωρις λεφτα ειναι εγωιστικο και απο μερους μου να θελω να κανω παιδι!!και δν το βλεπω να βρισκει και συντομα δουλεια...ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα το ξερεις!!! ..γι αυτο αν δεις δν συζηταω καθολου για οτι αφορα εμενα και μωρακι... γιατι δν εχω και κατι καλο να πω....οποτε θα χαιρομαι με εσας και αν προκυψει κατι καλο θα σας το πω!! αλλιως δν μου αρεσει να γκρινιαζω

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
είναι ωραία η χαλκιδική άννα , έχει πολλές , ωραίες και διαφορετικές παραλίες. μακάρι να αξιωθείτε να ρθείτε κατα δω κάποια στιγμή...

ελλάκι , συμφωνώ μαζί σου , κι εγώ μια απ τα ίδια είμαι.μη σε παίρνει απο κάτω όμως, φάσεις περνάνε κι αυτοί οι δύσμοιροι όπως κι εμείς... θα ρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα ισορροπήσουν τα πράγματα... που ξέρεις , μπορεί όλο αυτό να είναι ένα εμπόδιο για να μη μπείτε σ αυτές τις διαδικασίες κα να σας προλάβει και το μωράκι και να κάνει πρώτο την εμφάνισή του.. εγώ κορίτσια ,έχω εμπιστοσύνη στο θεό , οτι ότι κάνει το κάνει για καλό μας ! το χω βγάλει απο το μυαλό μου , δεν είμαι απαισιόδοξη , αλλά νοιώθω οτι θ αργήσει ακόμα να ρθει...
τέλος πάντων , δεν θα μπω πάλι στο τρυπάκι να τα σκέφτομαι ,θα στρουθοκαμιλήσω για άλλη μια φορά και θα κάνω σα να μη συμβαίνει τίποτα , μας φτάνουν οι άλλες έννοιες , μη βάλουμε κι αυτήν ! ουφ ! πάω να ξυπνήσω το αγόρι ... σας φιλώ γλυκά και τις δυό κοριτσάκια , θα τα ξαναπούμε !!! φιλιάααα !!!   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 417472   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 38 417472

υγ: κουράγιο με το θέμα της δουλειάς κοριτσάκι μου....όλοι έχουμε κι απο ένα θέμα ανεργίας στην οικογένειά μας... εμένα ο αδερφός μου , έμεινε πρώτη φορά άνεργος 2 βδομάδες μετά το γάμο του , ξαναβρήκε δουλειά , και τώρα , ένα μήνα μετά την γέννηση του ανηψούλη μου , ξανά τα ίδια... τι να πω , έτσι σκατά που μας κάνανε... είμαστε η άτυχη γενιά μου φαίνεται , που ξεκινάει να δημιουργήσει οικογένεια , με τέτοιες κωλοσυνθήκες... τι να πω !!!!! γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ........

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις