176 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 Σαβ Αυγ 04, 2012 8:59 am
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εύα μου μήπως ειναι το έντερο σου ή ειναι πολυ χαμηλά ο πόνος?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Κ εγώ έντερο νόμιζα αλλά είναι περίπου τέσσερα δάχτυλα κάτω από τη σκωληκοειδήτιδα και απλώνει σε όλη την κοιλιά μουgoldangel1990 έγραψε: εύα μου μήπως ειναι το έντερο σου ή ειναι πολυ χαμηλά ο πόνος?
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ..
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ..ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΡΩΙΝΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ..
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Κ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ
toniach29 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ ΣΙΔΕΡΩΣΑ ΑΠΟΛΑΥΣΑ 2 ΩΡΕΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ!!!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗΝ ΒΑΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Κ ΤΡΙΤΗ ΠΡΩΙ ΠΑΜΕΕΕΕ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ...ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ...
toniach29 έγραψε:ΖΑΧΑΡΩ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΞ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΧΩΡΙ!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ...ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ??ΕΝΑ ΑΘΩΟ ΠΛΑΣΜΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ Κ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ...
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΡΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ...ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΧΡΟΝΤΡΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΜΟΑΔΙΚΑ....ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΡΑ
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ..ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΓΚΡΡΡΡΡΡ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης