Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα είμαι Τονια μου, περάσαμε όμορφα, ήμουν πολυ εγκρατης στο φαγητο και χάρηκα, φαντάσου μας κέρασαν βάφλα με παγωτο και δεν έφαγα!

Αχ φευγετε διακοπουλες τι καλα! Θα κάνεις και τη χοριακη σου που θα εχει πάει στα ύψη και θα είσαι ακόμα πιο χαρούμενη! Θα χαλαρωσεις και στις διακοπές, αφου οι γονείς σου θα έχουν κυρίως τα παιδιά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλα είμαι Τονια μου, περάσαμε όμορφα, ήμουν πολυ εγκρατης στο φαγητο και χάρηκα, φαντάσου μας κέρασαν βάφλα με παγωτο και δεν έφαγα!

Αχ φευγετε διακοπουλες τι καλα! Θα κάνεις και τη χοριακη σου που θα εχει πάει στα ύψη και θα είσαι ακόμα πιο χαρούμενη! Θα χαλαρωσεις και στις διακοπές, αφου οι γονείς σου θα έχουν κυρίως τα παιδιά

μπραβο που κρατιεσαι...!!!βαφλα εεε μμμμ ενδιαφερον αλλα δεν μου παει η ορεξη...να την βλεπω δεν με χαλαει..εγω κατι επαθα κ δεν θελω γλυκα!!!

μωρε στο χωριο θα παμε κ ευχομαι τωρα να δωσει το οκ για μπανια...εχω τρελιο αγχος για την χοριακη κ δεν αντεχω μεχρι την τριτη...πρωτη φορα τετοιο αγχοε δεν με αναγωνριζω...
εσεις ποτε θα πατε καπου?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μωρέ και μπανάκια να μην σε αφήσει να κάνεις, θα πηγαίνεις στη θάλασσα και απλα θα χαλαρωσεις εκει! Όσον αφορά τη χοριακη, θα είναι σούπερ, περιμενες τόσες μέρες για μια δυο ακόμα βρε αγχωνεσαι! Θα μπορούσες να την κάνεις αύριο και να του πεις απλα ότι έχεις αγωνία γι αυτο την έκανες νωρίτερα η θα σε βρισει; Χαχα

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Μωρέ και μπανάκια να μην σε αφήσει να κάνεις, θα πηγαίνεις στη θάλασσα και απλα θα χαλαρωσεις εκει! Όσον αφορά τη χοριακη, θα είναι σούπερ, περιμενες τόσες μέρες για μια δυο ακόμα βρε αγχωνεσαι! Θα μπορούσες να την κάνεις αύριο και να του πεις απλα ότι έχεις αγωνία γι αυτο την έκανες νωρίτερα η θα σε βρισει; Χαχα

μπορω κ αυριο αλλα τριτη ειπε....χμμμ το θεμα ειναι οτι ο νικος αυριο ειναι πρωινος κ δεν μπορω να παω με τα μικρα μαζι...ενω την τριτη εφτιαξε ετσι το προγραμμα να την κανω κ να φυγουμε μετα!!!πωπω τρελη αγωνια δεν παω καλα...μαλλον επηρεαζομαι ξερω κ γω!!!

σημερα εχει πολυ ζεστη κ ερχεται καυσωνας λενε...ελεος φετος!!1

αααα!!!το βιβλιο ερωτας σαν βροχηξ εφτασα κιολας στην σελ 200 κ ειναι τελειο...το αλλο που μου πηρε λεγεται ''τη μερα που σε γνωρισα'' το ξερεις?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τότε περιμένεις μεχρι την Τρίτη και να μην αγχωνεσαι!
Και εγω τα έχω παίξει με τη ζέστη εδω, δεν είχα ζησει τόσο πολυ καλοκαίρι εδω και μου ήρθε κάπως!

Το ξέρω το βιβλίο καλο είναι και αυτο! Έχεις γίνει δυνατός βιβλιοφαγος και εσυ!! Χαχα

Πάω για μπανακι, να φτιάξω και ένα καφεδάκι και θα επανέλθω!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Τότε περιμένεις μεχρι την Τρίτη και να μην αγχωνεσαι!
Και εγω τα έχω παίξει με τη ζέστη εδω, δεν είχα ζησει τόσο πολυ καλοκαίρι εδω και μου ήρθε κάπως!

Το ξέρω το βιβλίο καλο είναι και αυτο! Έχεις γίνει δυνατός βιβλιοφαγος και εσυ!! Χαχα

Πάω για μπανακι, να φτιάξω και ένα καφεδάκι και θα επανέλθω!!

καλο μπανακι..ελπιζω να σε πετυχω,,.,,

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα...
Ήρθα και εγώ. Τί κάνετε φιλεναδούλες;;;;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευα τι κανεις?εισαι καλυτερα?
εγω εχω πεθανει απο την ζεστη δεν γινεται να ειμαστε ολη μερα με το κλιμα...σε καμια ωριτσα παλι θα το βαλω να δροσισιτουμε..στις 8 θα τα κανω μπανιο μετα μαμ κ στις 9 νανακιαααααα
τι ευτυχια...
τα νεα σου?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ!ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΟΥΤΕ ΒΟΛΤΑ( ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΓΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ).ΟΥΦΦΦΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΖΕΣΤΗ! Mad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να μαι κ εγώωωω μόλις ξυπνήσαμε με τη θυγατέρα κ έφτιαξα το φρεντάκι μου η μικρή αλωνίζει!! φφφ κ τι πρωτότυπο ψηνόμαστε!!! Γειτόνισσα, Τόνια Εύα Αφρούλα αλλόχες!!!

Αφρούλα και Τόνια να μην ήμασταν κοντά αφού δουλεύουν οι αγάδες να πηγαίναμε για καφέ!!!

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:ευα τι κανεις?εισαι καλυτερα?
εγω εχω πεθανει απο την ζεστη δεν γινεται να ειμαστε ολη μερα με το κλιμα...σε καμια ωριτσα παλι θα το βαλω να δροσισιτουμε..στις 8 θα τα κανω μπανιο μετα μαμ κ στις 9 νανακιαααααα
τι ευτυχια...
τα νεα σου?
Γειά σου Τονάκι μου γλυκό!!!
Είμαι πολύ καλύτερα.Ευχαριστώ πάρα πολύ.Μια μικρή ενόχληση νιωθω(για να είμαι ειλικρινής) αλλά καμία σχέση με το χθεσινό.Απλά αυτό υπάρχει σήμερα για να μου θυμίζει πως κάτι πονούσε πολύ έντονα χτες. Περισσότερο σα βάρος το αισθάνομαι παρά σαν πόνο. μόνο όταν σηκώνομαι με ενοχλεί λίιιιιιιγο παραπάνω.
Εσύ;;;Όλα έτοιμα για την Τρίτη;;;Αλήθεια, το Γιαννιτσοχώρι πού είναι;;;Στο φανάρι(μέσα στη Ζαχάρω) αριστερά ή πιο κάτω;;;;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα αφρουλα!!!
κ εμενα δουλευει ο αγας...δουλευεις?

μαιρη αχ καλα θα ηταν!!!εμμμαυτοι οι αγαδες με τις δουλειες τους..εμενα θα ερθει στις 11 το βραδυ κλαψ κλαψ αν δεν τυχει κατι!!!εμεις σε λιγο παμε για μπανακι (στην μπανιερα)

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευα μου το γιαννιτσοχωρι ειναι10 λεπτακια μετα την ζαχαρω...ειναι το τελευταιο χωριο της ηλειας κ συνορευει με μεσσηνια αλλα το χωριζει το ποταμι της Νεδα!!!!

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:Να μαι κ εγώωωω μόλις ξυπνήσαμε με τη θυγατέρα κ έφτιαξα το φρεντάκι μου η μικρή αλωνίζει!! φφφ κ τι πρωτότυπο ψηνόμαστε!!! Γειτόνισσα, Τόνια Εύα Αφρούλα αλλόχες!!!

Αφρούλα και Τόνια να μην ήμασταν κοντά αφού δουλεύουν οι αγάδες να πηγαίναμε για καφέ!!!

Χαιρετώ τη λεβεντογέννα Κρήτη!!!!Ήντα κανεις ωρε κοπελιά;;;Φρεντάκι πίνεις ωρέ συ, αντί να πιεις κανα ρακάκι!!!! Laughing Laughing
Γεια σου ΜΑράκι μου. Είσαι καλά;;;

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια Smile

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:ευα μου το γιαννιτσοχωρι ειναι10 λεπτακια μετα την ζαχαρω...ειναι το τελευταιο χωριο της ηλειας κ συνορευει με μεσσηνια αλλα το χωριζει το ποταμι της Νεδα!!!!
αΧ τί ωραία!!!Ποτάμι της Νέδα!!!Το μοναδικό ελληνικό ποτάμι με θηλυκό όνομα, υπέροχους καταράκτες και εξαιρετική πεζοπορία.
Σε ζηλεύω, σε ζηλεύω, σε ζηλεύω Mad Mad Mad

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:ευα μου το γιαννιτσοχωρι ειναι10 λεπτακια μετα την ζαχαρω...ειναι το τελευταιο χωριο της ηλειας κ συνορευει με μεσσηνια αλλα το χωριζει το ποταμι της Νεδα!!!!
αΧ τί ωραία!!!Ποτάμι της Νέδα!!!Το μοναδικό ελληνικό ποτάμι με θηλυκό όνομα, υπέροχους καταράκτες και εξαιρετική πεζοπορία.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:καλησπερα αφρουλα!!!
κ εμενα δουλευει ο αγας...δουλευεις?

μαιρη αχ καλα θα ηταν!!!εμμμαυτοι οι αγαδες με τις δουλειες τους..εμενα θα ερθει στις 11 το βραδυ κλαψ κλαψ αν δεν τυχει κατι!!!εμεις σε λιγο παμε για μπανακι (στην μπανιερα)

εμένα 1 καλώς ευχόντων των πραγμάτων! Κυριακή σήμερα όποτε δε το κόβω για ακριβώς 1!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ!(ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΛΕΩ!)ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΜΕ 5ΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΠΝΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ.ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ!ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:

αααα πονηρουλα τα ξερεις τα μερη καλα βλεπω...εχω παει οταν ημουν 18 πεζοπορια την νεδα κ εκανα μπανιο στον καταρρακτη....τελεια εμπειρια...εαν κανω κορη σκεφτομαι να την βγαλω νεδα παιζει κ αυτπ τπ ονομα

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ!ΟΥΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΟΥΤΕ ΒΟΛΤΑ( ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΑΓΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΙΡΗ).ΟΥΦΦΦΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΖΕΣΤΗ! Mad
Αφρούλα, τί κάνεις;;;Τί λεει Η Καβάλα;;;Έχει ζέστη σήμερα εκεί;;

IoliAtore

IoliAtore
Καλησπέρα κορίτσια! Μόλις έφτιαξα το απογευματινό μου εσπρεσάκι και κάθισα να ξεκινήσω δουλειά, και είπα να πω ένα γεια.

Σήμερα το ρίξαμε έξω!! Καφεδάκι το πρωί δλδ τι πρωί, ως τη 1 και μισή πίναμε καφέ.. μετά ήπιαμε και μια μπίρα κ γυρνώντας σπίτι μας έπιασε μια νύστα, λίγο απ'τη μπίρα κ λίγο απ'τη ζέστη.. καλοκαιρινή ραστώνη κανονικά.. Πριν λίγο σηκώθηκα φρέσκια κ λέω να δουλέψω επί τέλους

Αφρούλα ωραία η νέα φωτό! Αλλά μου άρεζες και στην άλλη του γάμου πολύ, επίσης! Καλά κι εσύ, κυριακάτικα δουλειά;; Τι δουλειά είναι αυτή; Αλλά κ οι άντρες σας βλέπω ... Και γω που νόμιζα ότι είμαι απ' τους λίγους που δουλεύουν κυριακές κ αργίες (φέτος δούλευα και την Κυριακή του Πάσχα)

Αααχ παιδιά κατά τα άλλα τα γνωστά, εμείς ανακυκλώνουμε το θέμα μας με την πιθανότητα εξωσωματικής κλπ κλπ συνέχεια..

Πλησιάζουν και οι μέρες που θα επιστρέψω στην πρωινή μου δουλειά, μετά 3 μήνες απουσίας και δεν το θέλω ΚΑΘΟΛΟΥ. Το τι καψόνι και τιμωρία έχω να φάω που απουσίασα, δεν λέγεται   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 9 534787

Τόνια, Εύα (τι καλά που είσαι καλύτερα), Αφρούλα, Μαίρη, Αθηνά γεια! Very Happy

Φιλάκια γκερλς βγαίνω γ να δουλεψω κ λίγο αλλά θα ρίχνω μια ματιά cyclops

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
maryz-iraklio kritis έγραψε:Να μαι κ εγώωωω μόλις ξυπνήσαμε με τη θυγατέρα κ έφτιαξα το φρεντάκι μου η μικρή αλωνίζει!! φφφ κ τι πρωτότυπο ψηνόμαστε!!! Γειτόνισσα, Τόνια Εύα Αφρούλα αλλόχες!!!

Χαιρετώ τη λεβεντογέννα Κρήτη!!!!Ήντα κανεις ωρε κοπελιά;;;Φρεντάκι πίνεις ωρέ συ, αντί να πιεις κανα ρακάκι!!!! Laughing Laughing
Γεια σου ΜΑράκι μου. Είσαι καλά;;;

ωρε κοπελιά αν αρχίσω από δα τσι ρακές θα κάνω 8αράκια και με τέτοια κάψα θα θέλω να μπανιαρίσω το κοπελάκι μου κ δε θα μπορώ!! να κάνω μετάφραση ή το πιάσαμε??? χιχιχιχι γεια σου ρε Ηλιάκη !!! χιχιχιχιχ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 9 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 9 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 9 328109

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
AthinaSt έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια Smile

γειά σου καλως ήρθες στη παρέα μας!! ωραίο Άβαταρ!! από που είσαι?

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:
eva34 έγραψε:

αααα πονηρουλα τα ξερεις τα μερη καλα βλεπω...εχω παει οταν ημουν 18 πεζοπορια την νεδα κ εκανα μπανιο στον καταρρακτη....τελεια εμπειρια...εαν κανω κορη σκεφτομαι να την βγαλω νεδα παιζει κ αυτπ τπ ονομα
ΤΕΛΕΙΟ όνομα!!!!!! Respect Respect Respect Respect Respect Respect
Πραγματικά τα ξέρω πολύ καλά τα μέρη σας. Κάθε χρόνο εκεί είμαι βρε. Μάλλον προς τις 24-25 του μήνα θα ξανάρθω για 3-4 μέρες.
Θα μείνω Κρέστενα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις