Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
249 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 249 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!ΘΑ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΕΤΣΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ!ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΛΩ!ΘΑ ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ!ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΕΤΣΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ" ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑΙ!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ...ΕΙΔΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ..ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΡΑΝΤΑΡ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΩ...ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΚΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ Κ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ Κ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ..ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ

IoliAtore

IoliAtore
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χελόου ξαναμπήκα διότι διάβασα τα μηνύματα κι από τ'αλλα κορίτσια και θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! cheers   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 417472

Όντως είναι τώρα φρέσκο και πάθαμε το σοκ Shocked αλλά ίσως σιγά σιγά αν μας εξηγήσουν κλπ να το χωνέψουμε καλύτερα και να πάρουμε δύναμη να συνεχίσουμε.

Ωστόσο δεν το φανταζόμουν ότι θαταν ΤΟΣΟ δύσκολο να κάνουμε παιδάκι..

Κορίτσια ελπίζω να με θέλετε εδώ στην παρέα σας ακόμη κι αν πάμε για εξωσωματική! Δεν θα μπω στη λίστα "δεν περιμένω" αλλά θα σας λέω τα νέα για κάθε κύκλο..

Αχ τι έχουμε να τραβήξουμε Shocked

Και το 1ο θα είναι να χάσουμε άμεσα κιλά. pig Δεν ξέρω τι θα κάνω δεν τα καταφέρνω καθόλου, ιδίως με αυτήν την ψυχολογία! Είναι δύσκολο όμως διότι με τις 2 δουλειές δεν υπάρχει χρόνος ούτε για άσκηση ούτε για σωστό μαγείρεμα και απλά σαβουρώνουμε ό,τι νά'ναι μεταξύ της μίας δουλειάς και της άλλης!... Κακώς.. No

Τέλος πάντων..

IoliAtore

IoliAtore
Τόνια Πύργο δεν έχω πάει αλλά δεν είναι κ πολύ μακριά από την Αθήνα, δεν μπορείτε να πηγαίνετε πού κ πού γ να ξεφεύγετε; Πάντως μην το λες δν είναι μονο η μικρή πόλη, κι εγώ Θεσ/νίκη εγκλωβισμένη αισθάνομαι, καμιά φορά.. είναι θέμα επιλογών, κύκλου κλπ..

Αφρούλα κ η Καβάλα δεν είναι ωραία πόλη; Έχει ομορφιές κ από ό,τι ξέρω κ πολλά πολιτιστικά, θέατρο κλπ. Κ το καλοκαίρι τη Θάσο κ ωραίες παραλίες, καλά δν είναι;
Όσο για τη νοοτροπία έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι κ απόλυτο, και αυτοί που αξίζουν κααααααποια στιγμή πιστεύω αναγνωρίζονται.. Σε τι κλάδο είσαι εσύ;

Κι εμένα πάντως μαρέσει η Αθήνα, αν κ είμαι Θεσσαλονικιά. Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, μένω ανετότατα!! Wink

Κ η Κρήτη όμως είναι τέλεια, φιλοξενήθηκα σε μια φιλη Ρέθυμνο λίγες μέρες, τι καταπληκτική που είναι η ζωή εκεί! Χαλαρή, ρακές, πολιτιστικά δρώμενα, πολύ μ'αρεσε! I love you

Επιστρέφω στη δουλειά-αυτό ήταν ένα μπρέικ- μπας και προλάβουμε να φάμε σαν άνθρωποι κατά τις 4-5... Σήμερα έχει γεμιστά (ντομάτες-πιπεριές-κολοκύθια απτον κήπο!!)

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Χελόου ξαναμπήκα διότι διάβασα τα μηνύματα κι από τ'αλλα κορίτσια και θέλω να σας ευχαριστήσω πολύ! cheers   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 417472

Όντως είναι τώρα φρέσκο και πάθαμε το σοκ Shocked αλλά ίσως σιγά σιγά αν μας εξηγήσουν κλπ να το χωνέψουμε καλύτερα και να πάρουμε δύναμη να συνεχίσουμε.

Ωστόσο δεν το φανταζόμουν ότι θαταν ΤΟΣΟ δύσκολο να κάνουμε παιδάκι..

Κορίτσια ελπίζω να με θέλετε εδώ στην παρέα σας ακόμη κι αν πάμε για εξωσωματική! Δεν θα μπω στη λίστα "δεν περιμένω" αλλά θα σας λέω τα νέα για κάθε κύκλο..

Αχ τι έχουμε να τραβήξουμε Shocked

Και το 1ο θα είναι να χάσουμε άμεσα κιλά. pig Δεν ξέρω τι θα κάνω δεν τα καταφέρνω καθόλου, ιδίως με αυτήν την ψυχολογία! Είναι δύσκολο όμως διότι με τις 2 δουλειές δεν υπάρχει χρόνος ούτε για άσκηση ούτε για σωστό μαγείρεμα και απλά σαβουρώνουμε ό,τι νά'ναι μεταξύ της μίας δουλειάς και της άλλης!... Κακώς.. No

Τέλος πάντων..

μα τι είναι αυτά που λες τώρα!!! γιατί να μη σε θέλουμε...είμαστε μια παρέα από όλη την Ελλάδα λέμε τα καθημερινά μας λέμε κ τα γυναικολογικά περνάμε καλά!! Μη το ξαναπείς αυτό γιατί εγώ γαζώνω μπαμ μπαμ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 328109

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
IoliAtore έγραψε:Τόνια Πύργο δεν έχω πάει αλλά δεν είναι κ πολύ μακριά από την Αθήνα, δεν μπορείτε να πηγαίνετε πού κ πού γ να ξεφεύγετε; Πάντως μην το λες δν είναι μονο η μικρή πόλη, κι εγώ Θεσ/νίκη εγκλωβισμένη αισθάνομαι, καμιά φορά.. είναι θέμα επιλογών, κύκλου κλπ..

Αφρούλα κ η Καβάλα δεν είναι ωραία πόλη; Έχει ομορφιές κ από ό,τι ξέρω κ πολλά πολιτιστικά, θέατρο κλπ. Κ το καλοκαίρι τη Θάσο κ ωραίες παραλίες, καλά δν είναι;
Όσο για τη νοοτροπία έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι κ απόλυτο, και αυτοί που αξίζουν κααααααποια στιγμή πιστεύω αναγνωρίζονται.. Σε τι κλάδο είσαι εσύ;

Κι εμένα πάντως μαρέσει η Αθήνα, αν κ είμαι Θεσσαλονικιά. Νέα Σμύρνη και Παλαιό Φάληρο, μένω ανετότατα!! Wink

Κ η Κρήτη όμως είναι τέλεια, φιλοξενήθηκα σε μια φιλη Ρέθυμνο λίγες μέρες, τι καταπληκτική που είναι η ζωή εκεί! Χαλαρή, ρακές, πολιτιστικά δρώμενα, πολύ μ'αρεσε! I love you

Επιστρέφω στη δουλειά-αυτό ήταν ένα μπρέικ- μπας και προλάβουμε να φάμε σαν άνθρωποι κατά τις 4-5... Σήμερα έχει γεμιστά (ντομάτες-πιπεριές-κολοκύθια απτον κήπο!!)

μήπως να κάνουμε μια ανταλλαγή να έρθεις Κρήτη να ρθω Θεσσαλονίκη για!!

IoliAtore

IoliAtore
maryz-iraklio kritis έγραψε:Μη το ξαναπείς αυτό γιατί εγώ γαζώνω μπαμ μπαμ   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 328109   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 328109

χαχαχααα μπαλωθιές;;; Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΚΡΙΒΩΣ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ!ΟΝΤΩΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠΗΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ!ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ (ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΖΙ)! Laughing Laughing Laughing

IoliAtore

IoliAtore
Μαίρη ανετότατα πάω Κρήτη. Ηράκλειο δεν ξέρω πώς είναι αλλά το Ρέθυμνο μου άρεσε ΠΟΛΥ! Και η πόλη, αλλά και ο τρόπος ζωής εκεί. Γνώρισα κι ένα σωρό ζεστό κόσμο... η φίλη μου είναι καθηγήτρια σε λύκειο κ γνώρισα τους συν/φους της (από Κρήτη ή από αλλού), μια χαρά παρεάκι, τέλεια!

Στη Θεσ/νίκη εμείς τουλάχιστον έχουμε αλλοτριωθεί.. κάθε μέρα είναι σπίτι-δουλειά-σπίτι(όπου ξανά δουλειά), τρώμε 45 λεπτά να κατέβουμε κέντρο όπου δουλεύουμε, γειτονιά δεν υπάρχει εκεί που μένουμε (Καλαμαριά, νεόκτιστα όλα ούτε ξέρεις τον διπλανό σου), χρόνος δεν υπάρχει να αράξουμε στις παραλίες και στις βόλτες... άστα να πάνε

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ ΜΕ "ΑΣΧΗΜΟΥΣ" ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΙΟΛΗ ΜΟΥ Ο ΠΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ 3,5 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ..ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ..
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΗ ΣΑΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ..ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ...
ΕΧΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΟΠΙΑ ΕΔΩ Η ΗΛΕΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ...ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΣΕ 10 ΛΕΟΤΑΚΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ ΓΙΑ ΟΥΖΑΚΙ Κ ΜΕΖΕΔΑΚΙ..
ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ..ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..ΕΓΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ..ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ Κ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ

IoliAtore

IoliAtore
αφρουλα έγραψε:ΑΚΡΙΒΩΣ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ!ΟΠΟΥ ΠΑΩ ΕΙΜΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ!ΟΝΤΩΣ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΠΗΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ!ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ (ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΜΑΖΙ)! Laughing Laughing Laughing

Τι ΒΛΑΚΕΙΑ αυτό που κάνουν... τσκ τσκ τσκ τι κόσμος υπάρχει.. δεν καταλαβαίνω...... Crying or Very sad Shocked

Όσο για την πόλη, πάω πάσο, δεν ξέρω δεν την έχω ζήσει.. οι κουμπαροι (τους βάφτισα το παιδάκι) είναι από Καβάλα αλλά πλέον μένουν μισό Θεσ/νίκη μισό Καβάλα γτ δουλεύουν κ στις δύο πόλεις. Την έχω δει την πόλη ως επισκέπτρια μόνο, αυτά που λες είναι άσχημα, και σε καταλαβαίνω - κουράγιο κ μην δίνεις σημασία σε άτομα που έχουν τέτοιες απόψεις, δεν αξίζουν.

IoliAtore

IoliAtore
Τόνια μου αυτό που λες παρατημένη ισχύει όντως γ πολλές πόλεις στην επαρχία, αλλά και γιατί όχι και για Θεσ/νίκη, πχ

Πολύ κρίμα..

Πήγαμε Νότια Γαλλία, μήνα του μέλιτος, και πάθαμε κατάθλιψη όταν γυρίσαμε και συγκρίναμε το πώς είναι εδώ- έχουμε τα ίδια τοπία αλλά αυτό που λες όλα ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ.

Πολύ κρίμα!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!)Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ!ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!ΓΛΕΙΦΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!

IoliAtore

IoliAtore
Αφρούλα μια και γλείφουν για να σας καλοπιασουν μήπως να το εκμεταλλευτείς αυτό; Ξέρω δεν είναι στη νοοτροπία σου αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε για να επιβιώσουμε..! Αν ψάχνεις για ιδιαίτερα είναι πολύ ζόρι από ό,τι ξέρω και πολύ ανταγωνιστικά .. ΔΥΣΤΥΧΩΣ μόνο τα κονέ παίζουν εκεί.. τι να πω....

(το σχόλιο πριν πήγαινε για το μαχαίρι στην πλάτη που είπες..)

ααχ κορίτσια κ πάλι σας χαιρετώ, είμαι ανεκδιήγητη, πρέπει να συγκεντρωθώ στη μετάφραση!!!

Αλλά είστε ωραίο παρεάκι!!

τώρα όμως βγαίνω, τλ λέιτερ,

σας ευχαριστώ πολύ που με κάνατε να νιώσω καλύτερα!

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 315810   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 379767   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 531909   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 531909

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!)Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ!ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!ΓΛΕΙΦΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!

Θεολόγος κ εγώ άνεργη φυσικά αδιόριστη φυσικά κ χωρίς ιδιαίτερα πλέον εκεί μου είχα κύκλο κ δε τα προλάβαινα ήρθε η κρίση και τα "κοψίματα" από παντού κ έκοψαν κ τα ιδιαίτερα των παιδιών τους! φφφ κ πάλι φφφ

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Η ΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!)Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ!ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!ΓΛΕΙΦΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ..ΑΥΤΗ Η ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 3ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΟΥΛΑ..ΑΥΤΗ Η ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

αυτό μας έφαγε σ αυτή τη χώρα αξιοκρατία μηδέν! Λέτε να φταίει το πολύ "λάδωμα" και γ αυτό το ελαιόλαδο έχει χαμηλή τιμή ? κανονικά υψηλή έπρεπε να χει!! Μα τόνια δε θυμάμαι σε χαιρέτισα? είπα ένα γενικό γεια Twisted Evil Twisted Evil

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ 3ΜΑΣ ΜΙΑ ΠΟΝΕΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!

αχαχα όντως η διαφορά ότι ο δικός μου άντρας μπορεί να μην είναι "μπάτσος" (σορρυ) αλλά κάνει ωράρια μπάτσου κ χειρότερα μη πω!!! Crying or Very sad Crying or Very sad   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 679259   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 6 679259

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!Η ΑΝΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..
ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΙΟΛΗ!ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑΝΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!!!Η ΑΝΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?ΕΜΕΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..
ΕΛΠΙΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΞΕΝΥΧΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ..

όχι Twisted Evil Twisted Evil ξεσάλωσε με τον ξάδερφο κ τη κοπελιά του κ τώρα νο νάνι να δω πως θα αντέξει το βράδυ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΝΥΣΤΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑΝΙ ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ..
ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΙΩΣΩ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ

ε ναι εκεί πρέπει!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις