Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
611 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 611 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
eva34 έγραψε:Και τώρα η σοβαρή ερώτηση της ημέρας. Μπορεί να σταμάτησε ο έντονος πόνος που με προβλημάτισε χτες, αλλά σήμερα έχω κατά τη διάρκεια της ημέρας πόνους περιόδου και αρκετά υγρά(μερικές φορές αισθάνομαι σα κατουρημένη.Συγνώμη κιόλας).Γνωρίζουμε τίποτα για το θέμα ή να το αφήσω να περάσει ακι να μη ξαναενοχλήσω για το θέμα;;

εγώ λέω να το αφήσεις κ να μην ασχολείσαι!! Σίγουρα ένα από τα 2 θα ναι ή θα σου έρθει η αλέκα ή ο πελαργός εκτός κ αν υπάρχει κ άλλη εκδοχή που δε τη γνωρίζω!!

Εγώ με τις κράμπες τι θα κάνω από το απόγευμα το λέω κ απάντηση δεν 'εχω πάρει!! Sad Sad
Κράμπες ε;;;;Κάτσε να δω κάτι σε ένα βιβλίο μου γιατί κάπου πρόσφατα διάβασα γι'αυτό και θα σου πω
ΥΓ. Ευχαριστώ για την(επιτέλους) σοβαρή απάντηση Wink Wink Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ?!ΟΣΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 21Η ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΛΕΥΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ!ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΙΣΧΥΕ!

eva34

eva34
Βλεπω για τις κράμπες και επιστρέφω σε λίγο

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
eva34 έγραψε:Και τώρα η σοβαρή ερώτηση της ημέρας. Μπορεί να σταμάτησε ο έντονος πόνος που με προβλημάτισε χτες, αλλά σήμερα έχω κατά τη διάρκεια της ημέρας πόνους περιόδου και αρκετά υγρά(μερικές φορές αισθάνομαι σα κατουρημένη.Συγνώμη κιόλας).Γνωρίζουμε τίποτα για το θέμα ή να το αφήσω να περάσει ακι να μη ξαναενοχλήσω για το θέμα;;

εγώ λέω να το αφήσεις κ να μην ασχολείσαι!! Σίγουρα ένα από τα 2 θα ναι ή θα σου έρθει η αλέκα ή ο πελαργός εκτός κ αν υπάρχει κ άλλη εκδοχή που δε τη γνωρίζω!!

Εγώ με τις κράμπες τι θα κάνω από το απόγευμα το λέω κ απάντηση δεν 'εχω πάρει!! Sad Sad
Κράμπες ε;;;;Κάτσε να δω κάτι σε ένα βιβλίο μου γιατί κάπου πρόσφατα διάβασα γι'αυτό και θα σου πω

ε εντάξει όταν χρειάζεται καλαμπουριάζουμε αλλά όταν μιλάμε σοβάρα μιλάμε σοβαρά!! Cool Cool

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΙΕΣ ΚΡΑΜΠΕΣ?

eva34

eva34
eva34 έγραψε:

ε εντάξει όταν χρειάζεται καλαμπουριάζουμε αλλά όταν μιλάμε σοβάρα μιλάμε σοβαρά!! Cool Cool
Ναι καλέ.Πλάκα έκανα.Εμένα μου αρέσει πολύ που πειραζόμαστε.   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 334590   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 334590

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΒΡΕ ΕΥΑΚΙ?!ΟΣΑ ΘΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ.ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 21Η ΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΟΛΠΙΚΑ ΥΓΡΑ 2 ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΛΕΥΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΩΑΡΙΟ!ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΙΣΧΥΕ!

Δεν έχουν γίνει λευκά.Σα νερό είναι.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΙΕΣ ΚΡΑΜΠΕΣ?

Εδώ κ 2 βραδιές με πιάνει κράμπα στο αριστερό πόδι καμιά φορά κ στα 2! Μια πάει να με πιάσει κ μια με πιάνει κ πετάγομαι από το κρεβάτι κ πάω πάνω κάτω!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
SORRY ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΠΑΦΗ?

eva34

eva34
Και ΄τωρα οι κράμπες..
Μαράκι μπορεί να τις παθαίνεις για διάφορους λόγους:
1. Μπορεί λόγο ζέστης(είναι πιο σύνηθες να παθαίνουμε κράμπες με υψηλές θερμοκρασίες)
2.Μπορεί να μην πινεις όσα υγρά χρειάζεται ο οργανισμός σου(η αφυδάτωση και η έλλειψη υγρών, που δεν κάνουν κατακράτηση όπως πχ. ο καφές μπορεί να προκαλέσουν κράμπες)
3. Αν κουράστηκες πολύ από κάποιες δουλειές
4.Αν ήπιες αλκοολ
5.Αν σου λείπει μαγνήσιο ή ασβέστιο(φάε καμιά μπανάνα΄και αύξησε λίγο τα γαλακτοκομικά)
Αν συνεχίσουν, ρίξε μια ματιά στο θυρεοειδή σου(εκτός αν υπάρχει κάποιο θέμα ήδη και σου προκαλέι πιο έντονα τις κράμπες τώρα το καλοκαίρι)
Αυτά.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ Η΄ΗΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΟΡΘΙΑ?ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΝΤΟΥΖ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΛΑΔΑΚΙ Η΄ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΑΣΑΖ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:SORRY ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΑΣ ΕΠΑΦΗ?
Αν ρωτάς εμένα, την 13η μέρα του κύκλου.1η Αυγούστου.
Ωραία βραδυά...Τί να σας λέω...Εν τω μεταξύ το σπίτι είναι και χωρίς έπιπλα(δεν έχει έρθει ακόμα ο καναπές) και έγινε   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 215994 .Βέβαια έχω κρεββάτι αλλά τί να μας πει και αυτό....

ΥΓ. Προσπάθησα να το παίξω λίγο Θεοπούλα γι'αυτό ψιλοξεφτύλισα την κουβέντα. Αλλά είχαμε την Τετάρτη 1 Αυγούστου και μάλιστα πρέπει να ήταν η καραμπινάτη μέρα της ωορρηξίας καθώς υπήρχαν καφέ σταγόνες στο εσώρουχό μου αλλά και στο σεντόνι μετά το   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 215994   Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #56 - Σελίδα 15 215994 .Sorry για τις λεπτομέρειες αλλά.....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Και ΄τωρα οι κράμπες..
1. Μπορεί λόγο ζέστης(είναι πιο σύνηθες να παθαίνουμε κράμπες με υψηλές θερμοκρασίες)
2.Μπορεί να μην πινεις όσα υγρά χρειάζεται ο οργανισμός σου(η αφυδάτωση και η έλλειψη υγρών, που δεν κάνουν κατακράτηση όπως πχ. ο καφές μπορεί να προκαλέσουν κράμπες)
4.Αν ήπιες αλκοολ
5.Αν σου λείπει μαγνήσιο ή ασβέστιο(φάε καμιά μπανάνα΄και αύξησε λίγο τα γαλακτοκομικά)
Αν συνεχίσουν, ρίξε μια ματιά στο θυρεοειδή σου(εκτός αν υπάρχει κάποιο θέμα ήδη και σου προκαλέι πιο έντονα τις κράμπες τώρα το καλοκαίρι)
Αυτά.

και ο αγάς αυτό μου είπε από τη ζέστη!! ευχαριστώ!! όχι θάλασσα δε πήγα ! Θυροειδή δεν έχω! μαγνήσιο κ ασβέστιο πίνω συνεχίζω από την εγκυμοσύνη επειδή θηλάζω! μάλλον από τη ζέστη γιατί με τη κούραση δε το παθαίνω κ με το αλκοολ ούτε!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΠΙΚΩΝ ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ!ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ(ΜΜΜ...),ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ!

eva34

eva34
eva34 έγραψε:Και ΄τωρα οι κράμπες..
4.Αν ήπιες αλκοολ
Αυτά.

και ο αγάς αυτό μου είπε από τη ζέστη!! ευχαριστώ!! όχι θάλασσα δε πήγα ! Θυροειδή δεν έχω! μαγνήσιο κ ασβέστιο πίνω συνεχίζω από την εγκυμοσύνη επειδή θηλάζω! μάλλον από τη ζέστη γιατί με τη κούραση δε το παθαίνω κ με το αλκοολ ούτε!
Άψογα. Τότε δεν θα πρεπει να σε ανησυχήσει το θέμα. Κα΄νε αυτό που έγραψε η Αφρούλα παραπάνω και νομίζω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΛΠΙΚΩΝ ΕΚΚΡΙΣΕΩΝ.ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ!ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ(ΜΜΜ...),ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΕΣ!

Σωστό και αυτό.......Λοιπόν, τί λετε για τα Καλυβριωτικα;;; Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

ΥΓ. Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΓΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΜΩΣ! Wink

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΛΙΓΟ ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΟΜΩΣ! Wink
Μη σου πω πως θα πρέπει να της κάνει μασαζάκι στα ποδαράκια της ο αγάς.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Jamaica σε λέω τώρα μισό να δω τον αγώνα!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΝΤΕΚΟΡ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΝΤΕΚΟΡ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ!

τι μπεκάτσες να ρθείς να φας οφτο με κληματόβεργες!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! Wink ΤΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ?ΔΕ ΛΕΕΙ!

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΜΕ ΝΤΕΚΟΡ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ!
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eva34

eva34
Καλά ε!!!
Πεθαίνω που είστε τόσο ορεξάτες απόψε Laughing Laughing
Μου αρέσει τρελλά!!!
Η Ειρήνη που χάθηκε;;;;;;; scratch

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
"ΧΑΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ" ΚΑΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 2 ΗΜΕΡΩΝ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις