26 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#5 Τρι Αυγ 07, 2012 12:31 am
marilou27
Η ψυχή της παρέας!
τυχερη αθανασια εμεις στο υπνοδωματιο μονο εχουμε στα υπολοιπα δωματια λιωνουμε!!!!ντυστην καλα ποτε θα πας χωριο να δροσιστεις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
μαμακα μου έγραψε:αχ μαρακι πονεμενη ιστορια....ηταν να φυγουμε την παρασκευη,αλλα δεν το βλεπω.μαλλον δεν θα παμε καθολου
εβαλε η μαμα μου ενα μαστορα να φτιαξει μια παραγκα, και θελει ο μπαμπας μας σωνει και καλα να ειναι εδω να επιβλεπει....τα νευρα μου.τελειωνουν στις 17.ποτε να φυγω που εχω την β επιπ στις 21???????
ας πουμε κατι αλλο γιατι για το θεμα τσακωθηκα εχθες με την μαμα μου και τον αντρα μου.εκαναν κομμα οι 2 τους.και οχι τιποτε αλλο εχω και τα πεθερικα που παιρνουν τηλ καθε μερα και ρωταν ποτε θα παμε.να δειτε που στο τελος θα νομιζουν οτι δεν θελω εγω να παμε....μεπρδεμα αλλα θα την βρω την ακρη...που θα μου παει!
ευχαριστω μαιρη.να εισαι καλαMaryanastasia έγραψε:Αθανασία να πάς παιδί μου αφού έχεις χωριό πως θα βγει ο χειμώνας??????
Ειρήνη καλά αποτελέσματα!!!
Εγώ εργασία και χαρά!!! Μέχρι να φτάσω στο γραφείο λιώνω πεθαίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κι εμένα με αφήνει λίγη μούρα αλλά τι να την κάνω την λίγη!! 7-8 θέλω εγώ!!
μαμακα μου έγραψε:καλημερα ζωουλα τι κανεις?
αλλος δεν μπορει να επιβλεψει τις εργασιες?εγω παντως θα επαιρνα το παιδι και θα εφευγα.οχι να κατσω και 15αυγουστο στην αθηναμαμακα μου έγραψε:αχ μαρακι πονεμενη ιστορια....ηταν να φυγουμε την παρασκευη,αλλα δεν το βλεπω.μαλλον δεν θα παμε καθολου
εβαλε η μαμα μου ενα μαστορα να φτιαξει μια παραγκα, και θελει ο μπαμπας μας σωνει και καλα να ειναι εδω να επιβλεπει....τα νευρα μου.τελειωνουν στις 17.ποτε να φυγω που εχω την β επιπ στις 21???????
ας πουμε κατι αλλο γιατι για το θεμα τσακωθηκα εχθες με την μαμα μου και τον αντρα μου.εκαναν κομμα οι 2 τους.και οχι τιποτε αλλο εχω και τα πεθερικα που παιρνουν τηλ καθε μερα και ρωταν ποτε θα παμε.να δειτε που στο τελος θα νομιζουν οτι δεν θελω εγω να παμε....μεπρδεμα αλλα θα την βρω την ακρη...που θα μου παει!
η μαμα σου δεν μπορουσε τον σεπτεμβριο να το κανει αυτο?μαμακα μου έγραψε:δυστυχως οχι δεν υπαρχει αλλος.ο μπαμπας μου ειναι χωρισμενος με αλλη οικογενεια και κλεισμενος στον δικο του μικροκοσμο.....η μαμα μου και η αδελφη μου δεν ξερουν απο αυτα....
πηρα τον πεθερο και του εκανα παραπονα χιχιχι εβαλα τα μεγαλα μεσα...θα τον παρει τηλ στο κινητο να του τα ψαλλει λεει....τι κανει η γυναικα για να φυγει! συνομοσια!
δεν με χαλαει να μην παω,αλλα να το ειχα στο προγραμμα, ετσι ξαφνικα να μου τα ακυρωνουν ολα τσαντιζομαι-ειναι και τα νευρα μου καπως-ελεος!
μαμακα μου έγραψε:αυτο ηταν το προγραμμα,αλλα ο μαστορας που ανελαβε της ειπε να το κανουν τωρα για πολλους λογους-απο οτι καταλαβα εχει κλεισει αλλη δουλεια για αργοτερα-και της εκανε και εκπτωση...οποτε...
evi86 έγραψε:Γεια σας κοπελες.Να ευχηθω πρωτα απ'ολα να εχουν καλα αποτελεσματα τα κοειτσια στην β'επιπεδου.Αντε και σε δυο μερες παω κι εγω...
Πως ειστε σημερα;;Πολυ ζεστη εεεε;;;Λιωνω και εχω παρει αγκαλια τον ανεμιστηρα....
evi86 έγραψε:Κι εγω θελο κλιματιστικο...Τι να κανω Ζωουλα μου..εχω ακομα κατι πονακια οποτε ξεκουραζομαι.Εχω και αγωνια για μεθαυριο για την β'επιπεδου
zooula1985 έγραψε:evi86 έγραψε:Κι εγω θελο κλιματιστικο...Τι να κανω Ζωουλα μου..εχω ακομα κατι πονακια οποτε ξεκουραζομαι.Εχω και αγωνια για μεθαυριο για την β'επιπεδου
υπομονη με τα πονακια ...εμενα με εχει πιασει η μεση μου απο εχθες με εχει τσακισει αχχχχχχχχχχχχ...σε καταλαβαινω απολυτα το περασα αλλα ...δεν την καναμε τελικα εκεινη την ημερα την εξετασει και θα ξανα παω οταν ημουν στον ιατρειο ετρωγα τα νυχια μου απο το αγχος χαχαχαα με κοιταγανε ολοι αλλα θα δεις με το που βαλει τον υπερηχο θα ηρεμησει κατευθειαν ....και εγω εχω λιγο αγχος αλλα οταν με κλωτσαει η μπεμπα μου ηρεμω πολυυυυυυυ να μην αγχωνεσαι για το νινακι σου !!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης