501 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#5 Τρι Αυγ 21, 2012 3:28 am
evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι γινεται βρε κοριτσια που ειστε ολες;;;;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Maryanastasia έγραψε:γεια σας κορίτσια εγώ επέστρεψα γραφείο μέχρι τον 9ο εδώ με βλέπω!!!
Χαίρομαι που διαβάζω καλά νέα από όλες τις β επιπέδου!!
εγώ την έχω την άλλη εβδομάδα!!
γεια σου κοριτσακι!!! αχ αυτες οι συσπασεις!!! ποσο τρομαζω οταν εχω!!! τελοσπαντων ευχομαι να σου περασουν γρηγορα!!!! εμενα απο τα 4 που εθεσες μου αρεσει το Ορφεας!!!!REINE έγραψε:είμαι μεταξύ 4 ονομάτων για το μπέμπη μου!
Ορφέας, Άλκης, Ιάσων, Σίμος
μπορείτε να μου πείτε γενικά ποιο προτιμάτε πιο πολύ??
μας αρέσουν όλα αυτά! αν δε σας αρέσει και κανένα μπορείτε πάλι να μου πείτε κάποιο άλλο!
ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
προς το παρόν σας αφήνω για να φάω, έκανα ψαράκια σήμερα!
Maryanastasia έγραψε:Εγώ με την δουλειά μου έχω λατρεία. Αρκεί να μην ήταν τοσο πολλές οι ώρες...
τι ραντεβού έχεις??
Μπου έγραψε:εφυγε κι εμενα ο καλος μου και μπηκα λιγο να χαζεψω!!!! τα λεμε το βραδακι για να ετοιμασω κανενα κειμενο γιατι τη Δευτερα ξεκιναω δουλεια!!! φιλακια προς το παρον! τα λεμε με τα νυχτοπουλια!!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κάνετε κοριτσάρες μου?
Από το πρωί σας διαβάζω (είχα μείνει στο προηγούμενο θεματάκι) κ ναι τα καταφερα!!!
Να χαιρετίσω κ τα καινούρια κορίτσια!
Χαίρομαι που διάβασα μονο ευχαριστα νέα.
Κ εμείς δόξα το Θεό είμαστε καλά.
Κάτι μου είπε οτι είδε ο γιατρος στο νεφρό της στο τελευταίο υπέρυχο , αλλά δεν το ανάλυσε πολύ γιατί είναι πολύ μικρό κ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Στις 30/08 έχουμε το επόμενο ραντεβού, να δούμε πάλι τη μπεμπούλα μας.
Την προηγούμενη εβδομάδα κατέβηκε η πεθερά μου κ μου έφερε μια καλαθουνα κ μια βαλίτσα ρουχαλάκια ( της συνυφάδας μου).
Μου ξεβρώμισε κ λίγο το σπίτι, μια χαρά!!!!!
Αντε, ένας μήνας έμεινε κ μετά σταματάω τη δουλειά. Να μπω κ γω σε μια σειρά.
Εσείς τι μου κάνετε????
Σας φιλώ!!!!!!
καλη χωνεψη.εγω ψηφιζω ιασωνας!REINE έγραψε:είμαι μεταξύ 4 ονομάτων για το μπέμπη μου!
μας αρέσουν όλα αυτά! αν δε σας αρέσει και κανένα μπορείτε πάλι να μου πείτε κάποιο άλλο!
προς το παρόν σας αφήνω για να φάω, έκανα ψαράκια σήμερα!
κατσε εκει που εισαι...εχει ζεστη εδω,ειναι και αδεια η αθηνα....καλη ξεκουραση!eirini2 έγραψε:γεια σε ολα τα κοριτσια.εγω ειμαι ακομη στην μαμα μου και ευτυχως ψιλοδροσιστηκαμε.την κυριακη επιστροφη στην αθηνα και απ`οτι λεει θα εχει παλι 40αρια.θα λιωσουμε.δεν μπορω παλι με το κλιματιστικο.τουλαχιστον εδω τα βραδυα κοιμασαι ανετα χωρις κλιματισμο.τα λεμε και παλι απο δευτερα που θα επιστεψω.
μαμακα μου έγραψε:Elenisig έγραψε:Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι κάνετε κοριτσάρες μου?
Από το πρωί σας διαβάζω (είχα μείνει στο προηγούμενο θεματάκι) κ ναι τα καταφερα!!!
Να χαιρετίσω κ τα καινούρια κορίτσια!
Χαίρομαι που διάβασα μονο ευχαριστα νέα.
Κ εμείς δόξα το Θεό είμαστε καλά.
Κάτι μου είπε οτι είδε ο γιατρος στο νεφρό της στο τελευταίο υπέρυχο , αλλά δεν το ανάλυσε πολύ γιατί είναι πολύ μικρό κ δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Στις 30/08 έχουμε το επόμενο ραντεβού, να δούμε πάλι τη μπεμπούλα μας.
Την προηγούμενη εβδομάδα κατέβηκε η πεθερά μου κ μου έφερε μια καλαθουνα κ μια βαλίτσα ρουχαλάκια ( της συνυφάδας μου).
Μου ξεβρώμισε κ λίγο το σπίτι, μια χαρά!!!!!
Αντε, ένας μήνας έμεινε κ μετά σταματάω τη δουλειά. Να μπω κ γω σε μια σειρά.
Εσείς τι μου κάνετε????
Σας φιλώ!!!!!!
ε για να μην ανησυχει ο γιατρος καλα θα κανεις να μην ανησυχεις και εσυ.
ελα δεν αργεις να την ξαναδεις....καλη χωνεψη.εγω ψηφιζω ιασωνας!REINE έγραψε:είμαι μεταξύ 4 ονομάτων για το μπέμπη μου!
προς το παρόν σας αφήνω για να φάω, έκανα ψαράκια σήμερα!κατσε εκει που εισαι...εχει ζεστη εδω,ειναι και αδεια η αθηνα....καλη ξεκουραση!eirini2 έγραψε:γεια σε ολα τα κοριτσια.εγω ειμαι ακομη στην μαμα μου και ευτυχως ψιλοδροσιστηκαμε.την κυριακη επιστροφη στην αθηνα και απ`οτι λεει θα εχει παλι 40αρια.θα λιωσουμε.δεν μπορω παλι με το κλιματιστικο.τουλαχιστον εδω τα βραδυα κοιμασαι ανετα χωρις κλιματισμο.τα λεμε και παλι απο δευτερα που θα επιστεψω.
ζωουλα θα σε μαλωσω. καλα μαρη τωρα που εισαι εγκυος θελεις να τα κανεις οοοοολα? ασε και καννεναν αλλον να σε βοηθησει. προσεχε ρε συ.
οκ την εκανα την β επιπ.ολα πολυ καλα. ο μπεμπης ειναι 580γρ. λιγο δεν ειναι? τι λετε?
εκανα τριπλεξ στο ποδι για το πρηξιμο αλλα ευτυχως δεν εχει θροβμωση-αν και ο γιατρος δεν μου φανηκε καλος- εχω λεει ανεπαρκεια βλεφων και λογο ορμονων πρηζομαι.θελει ξεκουραση και ξεκουραση. καλα ναι. αυριο θα κανω αιματολογικα για λευκωμα και ουρικο οξυ. και καμπυλη σακχαρου-μπλιαξ μπλιαξ-.....
παντως ο μπεμπης ειχε πολυ πλακα, εκανε μπουνιτσες τα χερακια και μετα εβαζε το ενα χερι στο προσωπακι.μας ανοιγοκλεινε και τα ματακια....η φατσουλα
Maryanastasia έγραψε:εγώ αν δω μπουνίτσες θα θέλω να μπω μέσα στο μηχάνημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΨΥΧΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
Και άλλη ερώτηση ρε κορίτσια κάθε πότε κλωτσάνε τα μπεμπέ σας? εμένα την τελ εβδομάδα με έχει τρελάνει αλλά πχ σήμερα καθόλου!
μαιρη οσο ειμαι στην τσιτα, το μωρο ειναι ησυχο, οταν πω να ξαπλωσω να ηρεμησω τοτε τα διενι ολα. μην ανησυχεις ολες οι μερες δεν ειναι ιδιεςMaryanastasia έγραψε:εγώ αν δω μπουνίτσες θα θέλω να μπω μέσα στο μηχάνημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΨΥΧΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!
Και άλλη ερώτηση ρε κορίτσια κάθε πότε κλωτσάνε τα μπεμπέ σας? εμένα την τελ εβδομάδα με έχει τρελάνει αλλά πχ σήμερα καθόλου!
Hen Hen έγραψε:Κορίτσια μου τι κάνετε;;; Χωρίς Ίντερνετ ειμαι ακόμη!!!! Μου λειψατε πολύ όλες!!! Επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω είναι όλα τα κορίτσια μας κ τα μωράκια καλα;;;;
Hen Hen έγραψε:Αχ Ευακι μου,μου λειψατε πολυ όλες!!! Σας σκέφτομαι συνέχεια, να δώ ποτε θα βάλουμε Ίντερνετ !!! Ευτυχώς όλα καλα πανε!!! Εσύ τι κανεις;;; Τι νέα;;;;
Hen Hen έγραψε:Με τέτοια ζέστη που θα έχει αύριο θα πας για δουλειά;;; Να προσεχεις!!! Εγώ δουλειές μόνο μέσα στο σπιτι και σιγά σιγά γιατί μου είχε πει ο γιατρός ξεκούραση κ με έχουν στα ώπα ώπα!!! Παίρνει περίεργη θέση προς τα κάτω το μωρό κ προσέχω λίγο!!! Αρχές Σεπτέμβριο κάνουμε κ το γάμο!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης