476 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012#5 Δευ Αυγ 20, 2012 5:13 am
evi86
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεν εχω κανει ραγαδες ακομα.Μηπως ξερει καμια ομως καμια καλη κρεμα για ραγαδες;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αν ειναι να γινουν θα γινουν...τζαμπα λεφτα.ασε που ΄φορτωνουμε΄με αχρηστα πραγματα το σωμα μας.εγω παντως θα ξεκινησω να βαζω κεραλοιφη για να ενυδατωσω πιο πολυ,τις ραγαδες τις εκανα παει τελειωσε τωραevi86 έγραψε:Δεν εχω κανει ραγαδες ακομα.Μηπως ξερει καμια ομως καμια καλη κρεμα για ραγαδες;
evi86 έγραψε:Ωχχχ κιλα,ραγαδες τι αλλο να περιμενω απ'την εγκυμοσυνη;
μαμακα μου έγραψε:evi86 έγραψε:Ωχχχ κιλα,ραγαδες τι αλλο να περιμενω απ'την εγκυμοσυνη;
ενα ομορφο μωρο που θα σου γελαει.....
χαλαλι και οι ραγαδες και τα κιλα και το πρηξιμο και οι εμετοι καιοι ναυτιες....
evi86 έγραψε:μαμακα μου έγραψε:evi86 έγραψε:Ωχχχ κιλα,ραγαδες τι αλλο να περιμενω απ'την εγκυμοσυνη;
ενα ομορφο μωρο που θα σου γελαει.....
χαλαλι και οι ραγαδες και τα κιλα και το πρηξιμο και οι εμετοι καιοι ναυτιες....
Για ενα μωρο πολλα μου ακουγονται αλλα χαλαλι για τον γιοκα μου
evi86 έγραψε:Ωχχχ κιλα,ραγαδες τι αλλο να περιμενω απ'την εγκυμοσυνη;
μαμακα μου έγραψε:ακομα και η ευη κοιμηθηκε.ε ας παω και εγω σιγα σιγα
μαμακα μου έγραψε:ακομα και η ευη κοιμηθηκε.ε ας παω και εγω σιγα σιγα
mamameli έγραψε:Καλημέρα!!
Τι κάνετε ..πω πω τι νυστα εχω αυτες τις μερες..δεν περιγραφεται!
Πηγαμε χθες γιατρό.Όλα καλά ο μπεμπούλης μεγάλωσε..είναι 850γρ(+-125)μια χαρα δοξα τω θεω.Ακριβώς όσο καιη μικρη μου την ιδια εβδομαδα.Για να δουμε γερο να ειναι παναγια μου!
Μας εδωσε και 4D φωτογραφια προφιλ χθες ..μη με πειτε τρελη αλλα μου φανηκαν περιεργα τα βλεφαρακια του και ανησυχησα!Ηταν σαν πεσμενα καπως ..τωρα σκεφτομαι ισως ηταν ακουμπησμενο πανω μου το μωρο και ζουληγμενο ..ξερω ειμαι χαζη...η μαμα μου με κοροιδεψε και ειπε οτι μολις βγει θα του κανουμε βλεφαροπλαστικη..
Ντρεπομαι και που το γραφω αλλα ηθελα να φυγει απο μεσα μου..
Μου εγραψε καμπυλη ζαχαρου και αιματολογικες-ουρων σε δυο βδομαδες να τις κανω.
Ως γνωστον εχω να κανω εξετασεις απο τον προγεννητικο Για να δουμε τι θα δουμε!
Περιμενουμε και τις υπολοιπες με τους Β επιπεδου!όλα καλά εύχομαι κορίτσια μου!
Καλη συνεχεια ευχομαι!
demmy29 έγραψε:Τι έγινε βρε Ειρήνη? Εμείς είμαστε και στις ίδιες μέρες και ξαπλωμένες?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης