51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57 Τετ Αυγ 08, 2012 10:48 pm
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μακάρι χαρα μου να ειναι ολα καλα,αφου δεν αντέχω και σχεδον καθε βδομαδα με 10 μέρες πηγαινω να το δω..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
characy έγραψε:Καλως την! Ειμαι εγω
Ευούλι έγραψε:Γεια σας και πάλι!Εφυγα απότομα το πρωί γιατί έμπλεξα με δουλίτσες, μαγείρεψα και μετά ήρθε η φίλη μου για καφεδάκι!Τώρα που έφυγε έφαγα και είπα να μπω λίγο μέχρι να έρθει ο αντρούλης!
Μαρία υπομονή με τη ζέστη!Σαν να φυσάει λίγο σήμερα...
Ευούλι έγραψε:[quote="thequeen86
κ εδω φυσαει αλλα τοσες μερες εχω κλαταρει πλεον..αμα δω οτι δν παιρναει με βλεπω στο αναβραζων ντεπον γτ δν παλευεται...
thequeen86 έγραψε:Ευούλι έγραψε:[quote="thequeen86
κ εδω φυσαει αλλα τοσες μερες εχω κλαταρει πλεον..αμα δω οτι δν παιρναει με βλεπω στο αναβραζων ντεπον γτ δν παλευεται...
Δεν σε ανακουφίζει να ξαπλώσεις λίγο;Αν ταλαιπωρείσαι πολύ πάρε αναβράζον...
Ευούλι έγραψε:thequeen86 έγραψε:Ευούλι έγραψε:[quote="thequeen86
Δεν σε ανακουφίζει να ξαπλώσεις λίγο;Αν ταλαιπωρείσαι πολύ πάρε αναβράζον...
δν μπορω να ξαπλωσω ο αντρας μου ειναι δουλεια κ ο μικρος απο χτες δινει ρεστα.κ μπλιαχ το αναβραζον ντεπον αλλα ηδη πηρα γτ δν αντεχεται..στον σωτο ειχα απο την αρχη πονοκεφαλους μεχρι το τελος τωρα δν εχω πολλους ευτυχως!
Ευούλι έγραψε:Μαράκι ήρθε ο αντρούλης!Σε αφήνω!Φιλάκια και περαστικούλια!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης