76 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57 Πεμ Αυγ 09, 2012 8:51 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
αγαπες μουυυυυυυυυυυυυ τη κανετε???? σας ελειψααααα????? εμενα πολυ τη κανετε πειτε μου τα νεα σας εχουμε κανενα ευχαριστο????
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
eirini7 έγραψε:καλησπέρα!
Μαρία τέλειες οι εξετάσεις ε;;ο αιματοκρίτης μια χαρά βρε!
Αγάπη πού είσαι εσύ;;;μας έλειψες!
εγκυούλες έχουμε την Τόνια και την Εβελιν καινούργιες!
thequeen86 έγραψε:
ε ειναι χαμηλος κ ξερω οτι θα πεσει κ αλλο,μονο ενα ειναι 88 το γ-GT το οποιο δν ξερω κ τι ειναι
eirini7 έγραψε:thequeen86 έγραψε:
ε ειναι χαμηλος κ ξερω οτι θα πεσει κ αλλο,μονο ενα ειναι 88 το γ-GT το οποιο δν ξερω κ τι ειναι
πέφτει στην εγκυμοσύνη ο αιματοκρίτης;
ούτε κι εγώ ξέρω τι είναι...
Αγάπη πώς πάνε τα μπανάκια;
thequeen86 έγραψε:eirini7 έγραψε:thequeen86 έγραψε:
ωωω ναι κ βεβαια γτ πινουμε σιδηρο νομιζεις κ εμενα ειναι κ παντα χαμηλος λογω της μεσογειακης
eirini7 έγραψε:thequeen86 έγραψε:eirini7 έγραψε:thequeen86 έγραψε:
ωωω ναι κ βεβαια γτ πινουμε σιδηρο νομιζεις κ εμενα ειναι κ παντα χαμηλος λογω της μεσογειακης
εμένα ο σίδηρος ήδη είναι στα πατώματα..και η φερετίνη..οπότε όσο και να πάρω πάλι ζαλίζομαι..
όταν μείνω έγκυος να δω τι θα γίνει
thequeen86 έγραψε:eirini7 έγραψε:thequeen86 έγραψε:eirini7 έγραψε:thequeen86 έγραψε:
εμένα ο σίδηρος ήδη είναι στα πατώματα..και η φερετίνη..οπότε όσο και να πάρω πάλι ζαλίζομαι..
όταν μείνω έγκυος να δω τι θα γίνει
δν θες να ξερεις ! αχαχχαχα
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΝ ΓΙΆΥΤΟ ΔΕ ΛΕΩ ΟΝΟΜΑΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑ γ-GT.ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΗΠΑΤΟΣ.ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ ΑΛΛΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, ΚΑΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΑΓΧΟΣ!
αφρουλα έγραψε:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ, ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΛΙΠΑΡΑ ΤΥΠΟΥ ΤΗΓΑΝΙΤΑ (ΣΟΣ), ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΡΡΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ!
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΗ ΔΙΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ?ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ Π.Χ,ΦΡΟΥΤΑ (ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΣΑΚΧΑΡΩΝ),ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ 2%,ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΕΑΣ,ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ (ΦΟΥΛ ΣΕ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ) ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΛΑ ΒΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΨΗΤΑ!ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΥΓΙΗΣ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης