Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
422 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 422 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ? 7Η ΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ.ANYWAY!WE WILL SURVIVE! Wink

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ που προσπαθεις να μου ανεβάσεις τη διάθεση καλή μου Αφρούλα.
Δυστυχως απόψε δεν το έχω....
Όσο για σένα, τίποτα δε θα είναι βρε. Θα κάνεις και τον υπέρηχο και όλα θα δεις πως θα είναι υπεροχα. Απλά σου έκανε έκανε κολπάκια η Παπαρήγα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ! cheers ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ? ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΕΙΣΑΙ? 21Η, 22Η?

eva34

eva34
21η προς 22η!
Αφρούλα μου δε κάνω πλάκα. Είμαι στα χάλια μου

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΨΗΤΑ ΚΑΙ ΒΡΑΣΤΑ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ (ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑΨΙ).ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΗΓΑΝΙΤΑ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ Η΄ΠΟΛΥΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ (ΟΛΥΜΠΟΣ ΠΝΟΗ).ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ?

ναι πολλα γαλακτοκομικα κ λαχανικα με κανουν να ειμαι αγκαλια με την λεκανη

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ:ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΩΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΘ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕΙ.ΠΕΦΤΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ?

οχι εμμετοι εχουν σταματησει αν κ σημερα μου ψιλοηρθε μαλλον λογο του πονοκεφαλου που ειχα...αλλα αυτα κ ειδικα αυτα με τα πρεβιοτικα με στελνουν τουαλετα σουμπιτη..με παει διαροια κ 3 μερες...

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ:ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΩΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΘ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕΙ.ΠΕΦΤΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472

Δε ξέρω αν είναι αυτό που λες. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.Η αλήθεια είναι ότι το θέλω παρα πολύ αλλά και να μην έχει συμβεί δε πειράζει. Τον επόμενο μήνα. Δε νομίζω πως μ'έχει επηρεάσει αυτό. ΑΠλά, πραγματικά νιώθω τον εαυτό μου διαφορετικά.Ενδεχομένως να είναι ο τρελλός χορός των ορμονών αλλά δε μπορώ...Αισθάνομαι περίεργα και θέλω να έρθει, αν πρέπει να έρθει, η κοκκινοσκουφίτσα μια ώρα νωρίτερα. Η διάθεση δεν νομίζω πως είναι μόνο από αυτό.Η αλήθεια είναι πως έγινε και κάτι...Τέλος πάντων

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ? ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΡΑ:ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΠΕΜΠΕ ΑΛΛΑ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ ΩΡΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΘ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΣΕΙ.ΠΕΦΤΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ!ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472

Δε ξέρω αν είναι αυτό που λες. Μπορεί ναι, μπορεί και όχι.Η αλήθεια είναι ότι το θέλω παρα πολύ αλλά και να μην έχει συμβεί δε πειράζει. Τον επόμενο μήνα. Δε νομίζω πως μ'έχει επηρεάσει αυτό. ΑΠλά, πραγματικά νιώθω τον εαυτό μου διαφορετικά.Ενδεχομένως να είναι ο τρελλός χορός των ορμονών αλλά δε μπορώ...Αισθάνομαι περίεργα και θέλω να έρθει, αν πρέπει να έρθει, η κοκκινοσκουφίτσα μια ώρα νωρίτερα. Η διάθεση δεν νομίζω πως είναι μόνο από αυτό.Η αλήθεια είναι πως έγινε και κάτι...Τέλος πάντων

σε καταλαβαινω.εγω που ειχα ηδη παιδι μεχρι να ξαναμεινω εγκυος κοντεψα να παθω καταθληψη

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ! Laughing ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!? ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ! Wink ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΕΡΙΡΓΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ? ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ Γ@Μ@Τ@ ΝΑ ΤΟ ΠΩ? ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΞΕΡΕΙΣ! ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ! Laughing ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!? ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΑΣΠΟΝΔΙΕΣ! Wink ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ!

ξερω ξερω αν κ αυτη τη φορα δν εχω τοσους.βεβαια ειναι νωρις ακομα.ουφ αγχωθηκα Rolling Eyes

eva34

eva34
Συγνώμη που θα σας αφήσω αλλά δεν είμαι στα hi μου.
Πάω να κάνω ένα μπάνιο και να ξαπλώσω.Πιστεύω πως αύριο θα είναι μια καινούρια μέρα.
Καληνύχτα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 !

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΝΩΡΙΣ? ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΑ).ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ?

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΝΩΡΙΣ? ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΑ).ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ?

ε δν ειναι κ οτι καλυτερο να εχεις πειραγμενο συκωτι..εγω στον σωτο ειχα απο την αρχη μεχρι που γεννησα.πολυ χαλι ομως...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ ΣΥΚΩΤΙ!ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ.ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 215994 ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!ΟΛΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ! Very Happy ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΕΡΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 6:30! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ξέρω όλες είστε για ύπνο αλλά μιας που ήρθα τώρα από το χωριό είπα να μπω να πω μια καλησπέρα να εύχηθώ για το νέο θέμα και θα τα δείτε το πρωί!!

Καλορίζικο λοιπόν το νέο θέμα έρχεται κ η εορτή της Κοίμησις της Θεοτόκου όποτε να μας ευλόγησει κ να μας έχει όλες καλά πάνω απ'όλα!!

Λοιπόν εγώ πέρασα πάρα πολύ ωραία ήπια τα κρασάκια μου εκεί με μπατζανάκια κ ξαδέρφια του άντρα μου ξεχάστηκα το ευχαριστήθηκε κ η μικρή! Το μόνο άσχημο ήταν ότι πήγαμε κ είδαμε τα καμένα κ στενοχωρηθήκαμε!! Το θέμα του θυροειδή το ξέχασα δε θα ασχοληθώ μέχρι να πάω να κάνω καμιά επαναληπτική!

Κάτι πήρε το μάτι μου για αιματοκρίτη λοιπόν εγώ έχω το στίγμα της Μεσογειακής αναιμίας όλοι μου λέγανε θα σου πέσει στην εγκυμοσύνη κ τέτοιες βλακείες ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 31 κ ο γιατρός μου έλεγε θα ανέβει ε κ γέννησα μια χαρά με 35 όποτε Ειρηνάκι μην ακούς βέβαια στην εγκυμοσύνη πρόσεχα παρά πολύ κανονικά όλα τα χάπια μου πότε δε ξεχνούσα χυμούς τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά κ όλα πήγαιναν πολύ καλά!! Τώρα έχω 34,8 μια χαρά το βρήκαμε 100 σίδηρο φεριττίνη δε θυμάμαι αλλά καλή κ αυτή αρκετούτσικη!!

Bρε thequeen δε το λυπάσαι το έμβρυο γιατί είσαι κάθετη στο να κόψεις το τσιγάρο δικαιώμα σου βέβαια αλλά το λες σαν να σε τιμάει αυτό κ σαν να θέλεις τρόπαιο να υποθέσω ότι δε θήλασες το πρώτο σου παιδί κ κάθετη στο να αλλάξεις λίγο τη διατροφή σου για το 2ο συγνώμη αλλά το ξέρεις ότι μπορούν να δημιουργηθούν χίλια 2 πράματα από καπνίστριες μήτερες μπορεί να είναι τώρα όλα φυσιολογικά αλλά αργότερα δε ξέρεις τι συμβαίνει.Το ξέρω θα παρεξηγηθώ αλλά αυτά είναι λεπτά ζητήματα Κάπνισμα Χριστός κ Απόστολος μην ακούσω καμιά εδώ μέσα να το επικροτήσει γιατί την έχω σφαλιαρώσει!!

Αφρούλα κ Εύα είστε θεές νομίζω ότι είστε ένα δίδυμο που κάνει μπαμ (έτσι να ανέβει η ψυχολογία της Ηλιάκης) είναι επειδή έλειπα κ γ αυτό έπεσε!!!

Λοιπόν τα υπόλοιπα το πρωί!! Καληνύχτες κ φιλιά!! ααα κ Καλημέρα στη πρωινή ποια θα ανοίξει?? Το Ευούλι???χιχιχι

zenipap

zenipap
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια γεια σας και απο μένα!!! Προσπαθώ και εγω για το υπεροχο Δώρο του Θεού (1 χρονο περιπου) αλλα ακομη τιποτα!!! Σκεναχωριεμαι και πεφτω ψυχολογικά οταν ερχετε η περιοδος!!! Τωρα θα παμε διακοπες με τον αντρουλη μου και εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα χαλαστώ!!! Ο γυναικολογος μου εδώ και 3 μήνες που παρακολουθώ την ωορρηξία λέει να κανουμε σπερματεγχυση.... αλλά ειναι στη μεση και το οικονομικό!!! Μετά το ποσοστο επιτυχιας δεν ειναι και πολυ μεγαλυτερο από το φυσιολογική συλληψη!!! Δεν ξερώ τι να κάνω!!! ειμαι 34 χρονων και εχω αγχωθεί αρκετά!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα!!! Φιλια σε ολες και ευχομαι σας τα καλυτερα να γίνουν αυτόν τον Αυγουστο!!!!

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
zenipap έγραψε:Κοριτσια γεια σας και απο μένα!!! Προσπαθώ και εγω για το υπεροχο Δώρο του Θεού (1 χρονο περιπου) αλλα ακομη τιποτα!!! Σκεναχωριεμαι και πεφτω ψυχολογικά οταν ερχετε η περιοδος!!! Τωρα θα παμε διακοπες με τον αντρουλη μου και εχω υποσχεθει στον εαυτο μου οτι δεν θα χαλαστώ!!! Ο γυναικολογος μου εδώ και 3 μήνες που παρακολουθώ την ωορρηξία λέει να κανουμε σπερματεγχυση.... αλλά ειναι στη μεση και το οικονομικό!!! Μετά το ποσοστο επιτυχιας δεν ειναι και πολυ μεγαλυτερο από το φυσιολογική συλληψη!!! Δεν ξερώ τι να κάνω!!! ειμαι 34 χρονων και εχω αγχωθεί αρκετά!!! Ελπίζω να μην σας κούρασα!!! Φιλια σε ολες και ευχομαι σας τα καλυτερα να γίνουν αυτόν τον Αυγουστο!!!!

Καλημέρα! Είμαι κι εγώ 34 και προσπαθώ περίπου ένα χρόνο. Πέρσι τον Αύγουστο ξεκινήσαμε, αλλά λίγο μία ίωση, λίγο μια αντιβίωση, κάπου που δεν πέσαμε σε ωορρηξία υπολογίζω γύρω στους 8-9 μήνες καθαρά.
Μέχρι τον Ιούλιο δεν αγχωνόμουν εκτός από τις μέρες κοντά στην περίοδο. αλλά έλεγα δεν πειράζει, θα έρθει που θα πάει. Αυτό το μήνα όμως άρχισα ήδη να πέφτω ψυχολογικά. Περιμένω στις 15 και δεν έχω την παραμικρή υποψία εγκυμοσύνης. Λίγο να μεγαλώσει το στήθος μου, μια καούρα του Θεού κάτι να χαρώ κι εγώ λίγο. Εμείς από Σεπτέμβριο θα ξεκινήσουμε εξετάσεις, έτσι για να ξέρουμε που βρισκόμαστε.
Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν χρειαζεται άγχος. Κακό στον εαυτό μας κάνουμε. Αλλά άνθρωποι είμαστε.
Εϋχομαι να είναι ο τυχερός σου μήνας αυτός!!!

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!
Αφρούλα που είσαι εσύ;Σε έχασα από τα άλλα θέματα

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερούδια!Εύχομαι να έχουμε όλες μια υπέροχη μέρα, μόνο με χαμόγελα και ευχάριστες ειδήσεις σε όλους τους τομείς! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Με πρόλαβε η Λίλα και καλημέρισε σήμερα, γι'αυτό είπα κι εγώ η καλημέρα μου να είναι εντυπωσιακή!
Μαίρη δεν νομίζω ότι θα βρεις καμία να επικροτεί το τσιγάρο στην εγκυμοσύνη... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 5 966307
Εύα μου εύχομαι σήμερα να ξυπνήσεις με πολύ πιο τέλεια διάθεση!Η ψυχανάλυση της Αφρούλας πάντως δεν ξέρω αν κάλυψε εσένα, κάλυψε σίγουρα εμένα! Razz Ετσι αισθάνομαι κάθε μήνα...Και είμαι στην προσπάθεια να το δω πιο θετικά!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα σας κορισακια!
Διαβαζω τα χθεσινα και μαλλον ηταν πεσμενη η διαθεση....μια καινουρια μερα σημερα...αυγουστιατικη, ελπιζω ολες να ξυπνησουν πιο ευδιαθετες και δυνατες!!!

Lila Μου πως εισαι???
Ευουλι μας προλαβανε σημερα Smile

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
characy έγραψε:καλημερα σας κορισακια!
Διαβαζω τα χθεσινα και μαλλον ηταν πεσμενη η διαθεση....μια καινουρια μερα σημερα...αυγουστιατικη, ελπιζω ολες να ξυπνησουν πιο ευδιαθετες και δυνατες!!!

Lila Μου πως εισαι???
Ευουλι μας προλαβανε σημερα Smile

Καλημέρα. Καλά είμαι, στην αναμονή. Σας πρόλαβα γιατί σήμερα η από πάνω με ξύπνησε από τα αξημέρωτα. Από τις 6 παρακαλώ.Αφήστε τι τραβάω. Ε, είδα και κοπέλα με παρόμοια περίπτωση και πετάχτηκα Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις