Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
574 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 574 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασε lila μου αυτο με τους απο πανω και τους απο κατω το χω ζησει και γω και μαλιστα σε μια περιπτωση αναγκαστηκαμε και αλλαξαμε σπιτι. Η αναισθησια του κοσμου συχνα με εξοργιζει.
Οσο για την κοινη περιπτωση νομιζω ειναι πολλες οι κοπελες που ζουν παρομοια, αλλα ειναι και αλλες τοσες που εκει κοντα στον χρονο τσουπ πιασαν το μωρακι. θΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Χαρά!Ετσι, σκόρπισε λίγη αισιοδοξία! Razz
Λίλα, τι ώρα σε ξύπνησαν;;;Και είναι σύνηθες φαινόμενο; Shocked

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 417472 ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ!

Καλημερα και στην κουκλα!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στην ψυχολόγο μας! Razz

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
characy έγραψε:ασε lila μου αυτο με τους απο πανω και τους απο κατω το χω ζησει και γω και μαλιστα σε μια περιπτωση αναγκαστηκαμε και αλλαξαμε σπιτι. Η αναισθησια του κοσμου συχνα με εξοργιζει.
Οσο για την κοινη περιπτωση νομιζω ειναι πολλες οι κοπελες που ζουν παρομοια, αλλα ειναι και αλλες τοσες που εκει κοντα στον χρονο τσουπ πιασαν το μωρακι. θΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Το ξέρω πουλάκι μου!!Το ότι θα τα καταφέρουμε είναι σίγουρο
Εδώ εμείς, μένουμε κάτω και πάνω η ιδιοκτήτρια. Τα σπίτια δεν έχουν καθόλου ηχομόνωση και είναι πρόβλημα. Σήμερα, ήταν άλλο το πρόβλημα.Βγήκε και χτυπούσε την σκούπα της στα κάγκελα, πάνω από την κρεβατοκάμαρά μου. Μα στις 6;
Τώρα ηρέμησε. Το μεσημέρι πάλι. Έτσι πάει η δουλειά

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευούλι έγραψε:Καλημέρα Χαρά!Ετσι, σκόρπισε λίγη αισιοδοξία! Razz
Λίλα, τι ώρα σε ξύπνησαν;;;Και είναι σύνηθες φαινόμενο; Shocked

Δεν είναι κάθε μέρα, αλλά πολύ συχνά μέσα στην εβδομάδα. Γιατί τις δουλειές της τις κάνει ξημερώματα και μεσημέρι. Και δε δουλεύει για να πω ότι δεν έχει χρόνο

goldangel1990

goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου,βλέπω οτι πολλες απο εσάς,αγχώνονται επειδή δεν έμειναν ακόμα εγκυούλες.Τα πέρασα και εγω και δεν μπορώ να σας πω να μην αγχώνεστε!!εγω τώρα που θυμάμε ολο εκείνο τον καιρό που προσπαθούσα γελω με το αγχος που είχα και λέω..μα πως έκανα ετσι??
Ξέρω τι περνάτε και ειναι πολυ δύσκολο,και εμάς αυτο το μπεμπάκι ήρθε μετα απο 6 μήνες ΕΝΤΑΤΙΚΩΝ προσπαθειών όμως,μιλαμε ξεπατοθήκαμε!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 215994

θυμάμαι μετα την τελευταια μέρα που ήταν γονιμές μου λεει ο αντρας μου...
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΘΕΛΩ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 215994 !!!

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΠΟΛΛΛΛΥΥΥ ΠΟΛΛΥΥΥΥΥΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 6 215994 και θα έρθει και το μπεμπάκι!!!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχα Εβελιν τον ξεπατωσες τον ανθρωπο!!!! Μιλας λογικα για τις γονιμες μερες...κανε λιγο πιο συγγκεκριμενο το "εντατικες προσπαθειες" ξερω οτι δεν ειμαι αρκετα διακριτικη αλλα εδω το θεμα δεν σηκωνει διακριτικοτητες.

Lila δεν μπορεις και να την βρισεις!!! Παντως επειδη εγω τοτε που χαμε το προβλημα κοντεψα να χασω τα λογικα μου κυριολεκτικα σε νιωθω!!!!

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
characy έγραψε:χαχαχαχα Εβελιν τον ξεπατωσες τον ανθρωπο!!!! Μιλας λογικα για τις γονιμες μερες...κανε λιγο πιο συγγκεκριμενο το "εντατικες προσπαθειες" ξερω οτι δεν ειμαι αρκετα διακριτικη αλλα εδω το θεμα δεν σηκωνει διακριτικοτητες.

Lila δεν μπορεις και να την βρισεις!!! Παντως επειδη εγω τοτε που χαμε το προβλημα κοντεψα να χασω τα λογικα μου κυριολεκτικα σε νιωθω!!!!

Αυτό το μήνα κι εγώ τον ξεπάτωσα τον καημενούλη. Αλλάαααα.. αν μπορεί ας πει κουβέντα Smile

Της το είπα δύο τρεις φορές, με χαμόγελο βέβαια, αλλά δεν καταλαβαίνει.
Όπως λένε "μετά πρώτης και δευτέρας νουθεσίας παραιτού". Ε, κι εγώ παραιτήθηκα. Δεν πειράζει. Όταν κάνω παιδάκι και κλαίει θα ζητάω εγώ κατανόηση

goldangel1990

goldangel1990
εντατικες προσπάθεις ειναι: τεστ ωορίξιας,επαφές καθε μέρα(Κάποιες μέρες πρωι βράδυ) και τις δυο φορες που συλλαβα είχα τα πόδια μου 45 λεπτά ψηλά,μου ειπε μια κοπέλα για τα πόδια και προσωπικα έπιασε.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Εβελιν!Ευχαριστούμε για την προσπάθεια εμψύχωσης, αλλά -όπως θυμάσαι- είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει το άγχος!
Λίλα, απορώ με την υπομονή σου!Να μου πεις ιδιοκτήτρια είναι, λίγο δύσκολο να μιλήσεις...Μα καλά, το πρωί το ψιλοκαταλαβαίνω (ίσως να θέλει να αποφύγει τη ζέστη), το μεσημέρι;;;;;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ? ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ! Very Happy ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7:30 (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ!ΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑ..ΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ!ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΝ ΤΩΡΑ! Embarassed

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χαχαχαχχαχα λιλα σωστη!!!!!
Εβελιν και κατακορυφο θα κανω αν χρειαστει!!! Αλλα καθε μερα? Δεν ισχυει το μερα παρα μερα για να ναι δυνατο το σπερμα? Καπου διαβασα οτι δεν παιζει ρολο αλλα οι περισσοτεροι λενε μερα παρα μερα...Αφρουλαααα δωσε και συ τα φωτα σου!

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Έβελιν πραγματικά πιάνει τα πόδια ψηλά;
Τον άλλο μήνα να αρχίσω κατακόρυφους; Very Happy

Ευούλι μου δεν είχε ποτέ συγκάτοικους. Πάντα έμενε μόνη. Οπότε οι συνήθειες δύσκολα κόβονται.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΒΡΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ 625 ΕΥΡΩ!) Laughing Laughing Laughing

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ? ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ! Very Happy ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7:30 (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ!ΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑ..ΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ!ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΝ ΤΩΡΑ! Embarassed

Από τη μία καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να προσαρμοστεί με συγκάτοικο, αφού τόσα χρόνια έμενε μόνη. Μέχρι πριν λίγο καιρό κοιμόμουν με ωτοασπίδες και δεν είχα θέμα, αλλά βουλώσαν τα αυτιά μου και ο ΩΡΛ είπε να μη ξαναβάλω. Οπότε έχω από τη μια το σύζυγο να ροχαλίζει και από την άλλη αυτήν.
Για το σύζυγο που ροχαλίζει λέω να φωνάξω αστυνομία χαχαχαχα

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ? ΑΝ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ! Very Happy ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7:30 (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΚΟΙΝΗΣ ΗΣΥΧΙΑΣ!ΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑ..ΕΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ!ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΝ ΤΩΡΑ! Embarassed

Αφρουλα εμεις σε αναλογο προβλημα που ειχαμε μιλησαμε γλυκα και ομορφα 3-4 φορες...μετα μιλησαμε πιο εντονα...μετα 13 ολοκληρες φορες αστυνομια(!!!)...μετα καταγγελια στην Νομαρχια...και εντελει φυγαμε απο το σπιτι γιατι κοντευαμε να τρελαθουμε!!
Εγω ειμαι η πρωτη που πιστευει οτι πρεπει να μαστε ευγενικοι και να χουμε κατανοηση...αλλα δεν πιανει παντα Sad

goldangel1990

goldangel1990
βρε κοριτσια σε εμένα βοήθησαν τα πόδια.την πρώτη φορα που τα σήκωσα έμεινα έγκυος και απέβελα,και τον επόμενο μήνα κάναμε ακριβώς το ίδιο πράγμα και ξαναέμεινα...

επισης εγώ έκανα κάθε μέρα γιατι ο αντρας μου έκανε σπερμαδιογράφημα και βγήκε πολυ πολυ καλο και ο γιατρός μου είπε ,κάνετε και καθε μέρα αν θέλετε! Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΝΣΗΚΩΜΕΝΗ ΤΗ ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ (ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΛΙΓΟ ΤΑ ΔΥΣΜΟΙΡΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
625 ευρώ!Κερνάς όλη την παρέα να φανταστώ;! Razz Πλάκα πλάκα ζούμε σε τόσο δύσκολες εποχές που πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για ό,τι βγάζουμε!
Οσο για τη συχνότητα των επαφών και τα κατακόρυφα, είμαι της άποψης ότι δεν χάνουμε τίποτα να δοκιμάζουμε, αλλά αν αυτό είναι να κάτσει δεν θα χρειαστεί κατακόρυφο, θα βρει το δρόμο! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ!ΟΚ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΕΥΟΥΛΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΟ!ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΡΝΤΟΥ!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ετσι αφρουλα!
αυτο με το μαξιλαρι το κανω και γω αλλα νιωθω πολυ χαζη χαχαχχα.

Κοριτσια πρεπει να σας πω οτι με ανεβαζει πολυ η παρεα σας, επειδη ολα αυτα ειναι θεματα που δεν μπορεις να τα συζητησεις με οποιονδηποτε χαιρομαι που τα λεω μαζι σας που ειστε πανω κατω σε παρομοιες φασεις...τωρα να πω στις κολλητες μου που ειναι πχ ελευθερες για μαξιλαρια και γονιμες οσο και να θελουν δεν θα καταλαβουν. Ενω μαζι σας νιωθω οτι τα περναμε μαζι και καταλαβαινουμε η μια την αλλη...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΓΑ ΜΗ ΝΤΡΑΠΩ ΚΙΟΛΑΣ! ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΟΥΝ ΧΑΖΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!ΤΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις