Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
436 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 436 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ετσι είναι Χαρά μου!Εδώ καταλαβαίνουμε πολύ καλά η μία την άλλη (δεν βλέπεις που η Αφρούλα με ψυχολόγησε τέλεια κι ας απευθυνόταν στην Εύα;! Laughing ) και μιλάμε πιο ελεύθερα!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι κοριτσι δεν εχω ουτε εγω τετοια θεματα...εγω και η Χαρα τα παμε τελεια!!! Αλλα μου φαινεται καπως περιεργη διαδικασια να καθομαι με το μαξιλαρι, γελαμε πολυ με το αγορακι μου σε αυτες τις φασεις. Οχι και να ντραπω!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΛΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ!

characy

characy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ναιιιιιιιι

κοριτσια μου θα σας αφησω να τελειωσω τη δουλιτσα μου...καλη συνεχεια να εχετε και ελπιζω να σας πετυχω αργοτερα. Φιλιααααααα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΡΑ ΜΟΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 379767

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή συνέχεια Χαρά!
Κι εγώ ετοιμάζομαι για καφεδάκι!Αυτές τις μέρες είμαι συνέχεια από δω κι από κει και πολύ μ'αρέσει! Razz

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα σας!!!!!
Κεφάτες σας διαβάζω και μου αρέσει...
Σήμερα είναι όντως μια καινούρια μέρα. Ελπίζω πραγματικά να είναι καλύτερη από τη χθεσινή...
Πάω να φτιάξω καφεδάκι.
Καλημέρα

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Καλημέρα σας!!!!!
Σήμερα είναι όντως μια καινούρια μέρα. Ελπίζω πραγματικά να είναι καλύτερη από τη χθεσινή...
Πάω να φτιάξω καφεδάκι.
Καλημέρα

Καλώς την Εύα!Μα δεν είναι υπέροχη η σημερινή μέρα;! sunny sunny sunny Δυστυχώς σε λίγο θα φύγω και πάλι δεν θα σε πετύχω...Αλλά σε αφήνω σε καλά χέρια! Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 8Η ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑ!ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΩ! Sad ΕΧΩ Χ..ΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

eva34

eva34
Ευούλι έγραψε:
eva34 έγραψε:Καλημέρα σας!!!!!
Πάω να φτιάξω καφεδάκι.
Καλημέρα

Καλώς την Εύα!Μα δεν είναι υπέροχη η σημερινή μέρα;! sunny sunny sunny Δυστυχώς σε λίγο θα φύγω και πάλι δεν θα σε πετύχω...Αλλά σε αφήνω σε καλά χέρια! Very Happy

Καλά να περάσεις Ευούλι μου.
Εγώ πρέπει να ετοιμάσω βαλίτσα σήμερα γιατί αύριο αναχωρώ(αρχικά μόνη για να μείνω λίγο με το μπαμπά και σε λίγες μέρες θα έρθει και ο καλός μου).
Δε ξέρω αν θα μπορώ να μπω στην παρέα σας αλλά όπως και να έχει την επόμενη Κυριακή που θα επιστρέψω για να ξαναφύγουμε θα μπω να σας πω τα νέα μου

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ 8Η ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΑΙΜΑ!ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΞΕΡΩ! Sad ΕΧΩ Χ..ΤΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!

Καλημέρα γλυκιά Αφρουλίτσα!!!
8η μέρα;;;;;;; Shocked Shocked Shocked Καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού αν και δε φαντάζομαι να είναι κάτι που θα πρέπει να σε φοβίζει.
Έχεις μεγάλη ροή ρε κοριτσάκι;

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα!!! sunny

Τι κάνετε κορίτσια!!
Αφρούλα καλα έκανες και πας στο γιατρο σου, να είσαι ήσυχη τουλάχιστον. Καμμια μικτή ανωμαλία θα είναι αλλα να σου φύγει το άγχος!

Ευα μου!!!! Πως είσαι σήμερα;;;
Δεν πιστεύω να έπεσε η διάθεση σου γιατι σε έπιασε η μέση σου! Δεν είναι απαραίτητα η Αλέκα!! Κανε λίγο υπομονη και την άλλη εβδομάδα όλες θα ξέρουμε!!Θα μας λείψεις εσυ βρε τόσες μέρες! Θα περιμένω όμως μετα νέα απο την Τήνο! Ξέρω ότι μια εβδομάδα είχε θεϊκό καιρο, εχθές έβαλε λίγο αεράκι

Φιλάκια σε όλες
Μου αρέσει που έχουμε νέα κοριτσακια στην παρέα μας και συμμετέχουν!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΚΑΜΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ...
ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ...
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ...ΤΕΛΙΚΑ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΠΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...

ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα!!! sunny

Τι κάνετε κορίτσια!!
Αφρούλα καλα έκανες και πας στο γιατρο σου, να είσαι ήσυχη τουλάχιστον. Καμμια μικτή ανωμαλία θα είναι αλλα να σου φύγει το άγχος!

Ευα μου!!!! Πως είσαι σήμερα;;;
Δεν πιστεύω να έπεσε η διάθεση σου γιατι σε έπιασε η μέση σου! Δεν είναι απαραίτητα η Αλέκα!! Κανε λίγο υπομονη και την άλλη εβδομάδα όλες θα ξέρουμε!!Θα μας λείψεις εσυ βρε τόσες μέρες! Θα περιμένω όμως μετα νέα απο την Τήνο! Ξέρω ότι μια εβδομάδα είχε θεϊκό καιρο, εχθές έβαλε λίγο αεράκι

Φιλάκια σε όλες
Μου αρέσει που έχουμε νέα κοριτσακια στην παρέα μας και συμμετέχουν!!

Καλημέρα και σε σένα Αννούλα μου!!!
Είμαι καλύτερα σήμερα(από θέμα ψυχολογίας). Από θέμα μέσης, δε θα το έλεγα ιδιαίτερα. Πήγα να σηκώσω πριν λίγο μία γλάστρα από τα μπαλκόνι και την ξαναφησα στη θέση της. Με πόνεσε.Μπορεί να είναι έτσι όιπως τα λες. Δε ξέρω...Όντως λίγες μέρες υπομονή...Θα δούμε και οι δυό μας(για 15Αύγουστο είμαστε μαζί, έτσι δεν είναι;;Wink
Κ εγώ ελπίζω να ΄'εχει καλό καιρό στην Τήνο γιατί πέρυσι, έπαθα πλάκα με τον αέρα

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 ΑΝΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΤΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ?

eva34

eva34
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΕΙ Ο ΝΙΚΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ...ΚΑΜΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ...
ΒΡΗΚΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ...
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΑΦΟΡΗΤΗ ΖΕΣΤΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ...ΤΕΛΙΚΑ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΠΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ...

ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ?

Πού είσαι βρε Τονάκο μου;;;Μας έλειψες ρε μπουμπού.
Τί κάνουν τα ζουζούνια σου;;;(εκτός απ0ό το να βασανίζουν τους γονείς σου;; Laughing ).
Το άλλο το ζουζουνάκι στην κοιλίτσα, πώς είναι;;;
Στην Αθήνα πάλι σήμερα φυσάει ΄λίγο. Είναι μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα. Τόσο απλά

eva34

eva34
αφρουλα έγραψε:ΟΧΙ ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΦΕ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Σε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου. Σε καταλαβαίνω...
Ένα πράγμα θέλω από εσένα μόνο. Μην αγχώνεσαι. Από τη στιγμή που έκλεισες ραντεβού με το γιατρό σε λίγο θα ξέρεις. Δε χρειάζεται να αγχώνεσαι παραπάνω. Ναι;;;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ..ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ??ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΑΒΑΣΑ??
ΧΜΜΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Κ ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ!!!ΤΟ ΜΑΝΑΡΙ...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΕΛΗ ΑΥΠΝΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΥΠΝΟΣ...

ΕΥΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΑ ΕΙΜΑΙ .....ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΘΗΝΑ.ΨΙΛΟΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ Κ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΔΡΟΣΙΖΕΙ....

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλώς την Τονια την εγκυουλα μας!!! Περνάτε ωραία ε; Μπραβο!! Για αυτο το λόγο υπαρχουν οι παππούδες, για να τους ξεθεώνουν τα εγγόνια! Την καλύτερη εποχή θα πάτε Αθήνα! Να πάρεις μια γερή δόση!

Ευα ναι μαζι δεν περιμένουμε! Εγω δεν έχω ελπίδες, το ξέρω αλλα δεν πειράζει! Περιμένουμε εσένα!!
Η τηνος αν δεν εχει αέρα είναι περίεργο! Το συνηθισμένο είναι ο αέρας, φαντάσου η μαμά μου είπε ότι μια εβδομάδα δεν μπορούσαν να κοιμηθούν απο τη ζέστη!!!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ ΧΩΡΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 215994 !ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 679259

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝΙΑ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 7 417472 ΑΝΝΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΤΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ?

Καλημέρα
Μικρη ήθελα να γράψω αλλα το έχω ξαναπει ότι το κινητο μου γράφει για εμένα
Χαχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6, 7, 8 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις