Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
360 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 360 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ....ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝΟ?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ....ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝΟ?

Χαλάρωσε τώρα που μπορείς στο χωριο βρε!!! Το διάβασμα πως παει;
Όχι δεν πάμε Τήνο, ο άντρας μου δεν εχει άδεια! Θα έρθουν κάτι φίλοι απο Αθήνα και θα έχουμε παρέα!!

Λοιπόν το βιβλίο "Μικροί Άγγελοι" τέλειο, να το πάρετε! Η συγγραφέας Ρενα Ρωσση Ζαιρη

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xaftounaki έγραψε:Καλώς την Τονια την εγκυουλα μας!!! Περνάτε ωραία ε; Μπραβο!! Για αυτο το λόγο υπαρχουν οι παππούδες, για να τους ξεθεώνουν τα εγγόνια! Την καλύτερη εποχή θα πάτε Αθήνα! Να πάρεις μια γερή δόση!

Ευα ναι μαζι δεν περιμένουμε! Εγω δεν έχω ελπίδες, το ξέρω αλλα δεν πειράζει! Περιμένουμε εσένα!!
Η τηνος αν δεν εχει αέρα είναι περίεργο! Το συνηθισμένο είναι ο αέρας, φαντάσου η μαμά μου είπε ότι μια εβδομάδα δεν μπορούσαν να κοιμηθούν απο τη ζέστη!!!!

Ζέστη στην Τήνο;;;;;
Εγώ πέρυσι ήθελα και κουβερτούλα(πικέ) για να κοιμηθώ. Και ένα βράδυ που πήγαμε να δούμε μια επιθεώρηση σε ένα χωριό(Βόλαξ, κάπως έτσι), όλοι φορούσαν χειμερινά μπουφάν. Δεν κάνω πλάκα. Αφού εγώ που δεν είχα, μπήκα στο αυτοκίνητο κκαι έβαλα καλοριφερ. Δε μπορώ να τη φανταστώ λοιπόν με ζέστη...
Με κάποιον που μιλούσα προχτές(δε θυμάμαι με ποιον.Αλήθεια τώρα τελευταία ξεχνάω αρκετά. Γιατί άραγε;;;; scratch ), μου είπε πως αδικα έχουν χαρακτηρίσει τη Μύκονο ως το νησί των ανέμων. Η τήνος έχει πολύ περισσότερο. ΚΑι φυσικά, συμφωνώ μαζί του Respect Respect

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eva34 στις Πεμ Αυγ 09, 2012 11:54 pm, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΗΝΟ?

Χαλάρωσε τώρα που μπορείς στο χωριο βρε!!! Το διάβασμα πως παει;
Όχι δεν πάμε Τήνο, ο άντρας μου δεν εχει άδεια! Θα έρθουν κάτι φίλοι απο Αθήνα και θα έχουμε παρέα!!

Λοιπόν το βιβλίο "Μικροί Άγγελοι" τέλειο, να το πάρετε! Η συγγραφέας Ρενα Ρωσση Ζαιρη

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ..ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ Κ ΤΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ (ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ) ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευα μου συμφωνώ! Μια φορα στα τρία με τέσσερα χρόνια συμβαίνει αυτο που σου λέω. Τα νησιά των Κυκλάδων δεν κάνουν χωρίς αέρα, κάνει πολυ ζέστη

Τονια τι ωραία που περνάει η ώρα νε ένα ωραίο βιβλίο! Αυτο της Μαντά δεν ήταν απο τα καλύτερα της! Περιμένω εντυπώσεις απο τα οικογενειακά μυστικά, θα σου αρέσει

KALOKAIRI 2012

KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="xaftounaki"]Ευα μου συμφωνώ! Μια φορα στα τρία με τέσσερα χρόνια συμβαίνει αυτο που σου λέω. Τα νησιά των Κυκλάδων δεν κάνουν χωρίς αέρα, κάνει πολυ ζέστη

Τονια τι ωραία που περνάει η ώρα νε ένα ωραίο βιβλίο! Αυτο της Μαντά δεν ήταν απο τα καλύτερα της! Περιμένω εντυπώσεις απο τα οικογενειακά μυστικά, θα σου αρέσει
GEIA SAS KAI APO MENA EIMAI KAINOURGIA EDW... EYXOMAI SE OLES OLA NA SAS PANE KALA... LOIPON EGW TN TELEYTAIO KAIRO EXW SYXNOOURIA KOIMAMAI PERISSOTERO KAI TO STITHOS MOU PRISTIKE LIGO. PERIODO PERIMENO SE LIGES MERES....

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΑ ΜΟΥ Κ ΕΓΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝ.Ω..ΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΩ..ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΥΧΑΟΡΣΤΑ Η ΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ...ΧΑΛΑΡΩΝΩ.....ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ Κ ΤΟ ΚΟΚΟ ΑΛΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 23!!!!

eva34

eva34
[quote="KALOKAIRI 2012"]
xaftounaki έγραψε:Ευα μου συμφωνώ! Μια φορα στα τρία με τέσσερα χρόνια συμβαίνει αυτο που σου λέω. Τα νησιά των Κυκλάδων δεν κάνουν χωρίς αέρα, κάνει πολυ ζέστη

GEIA SAS KAI APO MENA EIMAI KAINOURGIA EDW... EYXOMAI SE OLES OLA NA SAS PANE KALA... LOIPON EGW TN TELEYTAIO KAIRO EXW SYXNOOURIA KOIMAMAI PERISSOTERO KAI TO STITHOS MOU PRISTIKE LIGO. PERIODO PERIMENO SE LIGES MERES....

Καλοκάιρι 2012 σου έχω απαντησει στο άλλο θέμα που άνοιξες. Πρέπει να δώσεις περισσότερα στοιχεία για να σου δώσουμε μια όσο το δυαντόν πιο σωστή απάντηση.

eva34

eva34
[quote="KALOKAIRI 2012"]
xaftounaki έγραψε:Ευα μου συμφωνώ! Μια φορα στα τρία με τέσσερα χρόνια συμβαίνει αυτο που σου λέω. Τα νησιά των Κυκλάδων δεν κάνουν χωρίς αέρα, κάνει πολυ ζέστη

Αν έχεις την καλοσύνη καλοκαιράκι μου, μη κάνεις χρήση greeklish. Εϊναι πιο δυσανάγνωστα και συνήθως κουράζουν τον αναγνώστη., Ευχαριστώ

KALOKAIRI 2012

KALOKAIRI 2012
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="eva34"][quote="KALOKAIRI 2012"]

Αν έχεις την καλοσύνη καλοκαιράκι μου, μη κάνεις χρήση greeklish. Εϊναι πιο δυσανάγνωστα και συνήθως κουράζουν τον αναγνώστη., Ευχαριστώ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..........

eva34

eva34
Πάω να καθαρίσω το μπαλκόνι και ξανάρχομαι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εγω κορίτσια πάω για λίγη καθαριότητα και θα μπαινοβγαίνω

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις σε μιση ωριτσα φευγουμε..κ θα ξαναρθουμε αυριο..πωπω βαριεμαι παρα πολυ.....

καλες δουλιτσεες

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:εμεις σε μιση ωριτσα φευγουμε..κ θα ξαναρθουμε αυριο..πωπω βαριεμαι παρα πολυ.....

καλες δουλιτσεες

Τονάκο καλημέρα!! Μια χαρά όλα έτσι να ξεκουραστείς κ να ανανεωθείς!! Καλή σύνέχεια των διακοπών σου!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα σε όλες τι κάνετε? φφφ τώρα ξυπνήσαμε κ εγώ θέλω κ άλλο!!! Πως είστε? Κάνω κ εγώ ταυτόχρονα δουλίτσες!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσαρεςδιαβαζα αυτα που γραφατε...
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ Κ ΜΕΤΑ ΣΗΚΩΝΟΜΟΥΝ..ΟΥΤΕ ΠΟΔΟΑ ΨΗΛΑ ΟΥΤΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ..ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΗΛΩΝΟΜΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ Κ ΤΣΟΥΠ ΕΚΑΤΣΕ...ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ...ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΘΕΤΙΚΑ!!!!

ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ,,,ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ...

ΣΑΣ ΦΙΛΩ Κ ΣΑΣ ΣΤΕΛΩΝ ΜΠΟΟΛΙΚΗ ΣΚΟΝΗΗΗΗΗΗ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Μαρακι

Τονια καλη συνέχεια, θα τα πούμε και αύριο!
Κι εγω δεν σηκωνομαι αμέσως αλλα δεν σηκώνω τα πόδια μου, αν με έβλεπε ο άντρας μου να έχω μισή ώρα τα πόδια μου όρθια και να κοιτάζω το ταβάνι θα έλεγε ότι το έχασα!!! Εξάλλου εμένα ο γιατρός μου εχει πει να απολαμβάνουμε το σεξ και δεν χρειάζονται ακροβατικά

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:Καλημέρα σε όλες τι κάνετε? φφφ τώρα ξυπνήσαμε κ εγώ θέλω κ άλλο!!! Πως είστε? Κάνω κ εγώ ταυτόχρονα δουλίτσες!
Καλώς την!!!Πού είσαι ρε φιλενάδα;;;Λες να έπαθα ψυχοπλάκωμα επειδή δε σε διάβασα μια μέρα;;;;
Αχ Παναγία μου. Τί θα κάνω τόσες μέρες διακοπές;;;Μέσα στην κατάθλιψη θα είμαι;;;Μμμμμ....Θα προσπαθήσω να σε σκέφτομαι συνέχεια για να ανεβαίνω Very Happy Laughing Laughing
Αχ Μαράκι μου, χτες όντως δεν ήμουν καλά. Και σήμερα τέλεια δε με λες, αλλά καλύτερα, σίγουρα.
Τόνια μου, ευχαριστούμε για την σκονούλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 727892 Το είχαμε πραγματικά ανάγκη.
Αννούλα, πώς πας με τις δουλειές;;Εγώ τέλος με τα μπαλκόνια. Πάω για ένα σφουγγαρισματάκι και είμαι ετοιμη
Αφρούλα περιμένουμε τα νέα από το γιατρό.Πραγματικά έχω αγωνία

Κορίτσια, δε ξέρω ποια φορέματα να πρωτοπάρω μαζί μου. Με τα κιλά που έχασα, μου κάνουν ΟΛΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 536304 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 328109 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 604962 !!!!!Μόνο ένα δεν μπαίνει ακόμα Mad . Θέλει άλλα 3 κιλάκια για να μπει.
Αχ,δε ξέρω τί να πρωτοβάλω στη βαλίτσα scratch

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα Μαρακι

Κι εγω δεν σηκωνομαι αμέσως αλλα δεν σηκώνω τα πόδια μου, αν με έβλεπε ο άντρας μου να έχω μισή ώρα τα πόδια μου όρθια και να κοιτάζω το ταβάνι θα έλεγε ότι το έχασα!!! Εξάλλου εμένα ο γιατρός μου εχει πει να απολαμβάνουμε το σεξ και δεν χρειάζονται ακροβατικά
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Με έλιωσες!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

eva34

eva34
Ρε κορίτσια, να μη το ξεχάσω...Χτες βράδυ είδα στο όνειρό μου(Αννα το στοιχείο μας Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ) ότι πόσταραν νέα η Τόνια και η Γκρινιάρα. Και για τη μεν πρώτη, το όνειρο βγήκε( Laughing Laughing Laughing Laughing ) για τη δεύτερη scratch scratch scratch scratch .Ελπίζω να είναι καλά, όπου και αν είναι ότι και αν κάνει.
Προσπαθώ να θυμηθώ τί έγραφαν αλλά....Κάτι έρχεται στο μυαλό μου αλλά δε μπορώ να το εκφράσω...
Αν πάντως βλέπει καμιά φορά τα νέα μας, της στέλνω πολλά φιλιά Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 8 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Χαχα
Εγω τώρα καθαρίζω το γραφείο και τη βιβλιοθήκη!!

Να τα πάρεις όλα σου τα ρούχα που σου κάνουν! Θα τα φοράς και θα ανεβαίνει η διάθεση σου!!!! Σε πόσο καιρο έχασες τα 6 κιλα; Και ποσά ακόμη έχεις στόχο;

Η Γκρινιάρα καλα είναι, διακοπουλες με το συζηγο στους γονείς της

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:
eva34 έγραψε:

Χαχα

Να τα πάρεις όλα σου τα ρούχα που σου κάνουν! Θα τα φοράς και θα ανεβαίνει η διάθεση σου!!!! Σε πόσο καιρο έχασες τα 6 κιλα; Και ποσά ακόμη έχεις στόχο;

Σε 17-18 μέρες περίπου. Είχα αρχίσει να τρώω λίγο από την Ισλανδία.Έχω μελλον ακόμα βέβαια. Θέλω άλλα 7 και κάτι. Σημερα έκανα και μια παρασπονδία και ζυγίστηκα.Κάθε φορά που ανεβαίνω στη ζυγαριά τελευταία, ενθουσιάζομαι.Είμαι και άλλο κάτω.Όχι πολύ αλλά και τα 400 γραμ, νομίζω πως είναι σούπερ.

Αν μπορείς ρε Άννα και έχεις το mail ης Γκρινιάρας στείλτο μου με ένα πμ. ΑΠό τότε που τα έπαιξε ο υπολογιστής μου έχασα το mail της. Και δεν έχω ούτε εγώ τον ίδιο λογαριασμό

Άσχετο: Η μέση με έχει ταράξει

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ πάλι ούτε ακροβατικά ούτε μετρήματα ούτε αρχείο ούτε τεστάκια ούτε πράμα κ έπιασα την Αννα κ τώρα σα θέλει να έρθει θα έρθει! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι πάω κατευθείαν για μπάνιο α παπαπα !!!Καψώνομαι έυκολα!!

Αννούλι καλημέρα!! δουλίτσες έ? κ εγώ ειδικά αυτό το ξεσκόνισμα!!! πφφφ

Ηλιάκη-Λόρα-Βινγκισσα-ααα ναι μωρέ είπαμε Εύα σε λένε να σε συγχαρώ κ εγώ για τον άθλο σου το χάσιμο των 6 κιλών προχώρα μαζί σου Πάμε μπροστά!!! ιχιχιχιχι Μόνο να μοιραστείς κ με μας κάνα διατροφικό μυστικό και μετά μπορείς κάλλιστα να μας σκοτώσεις!!!ιχιχιχιχιχι
θα πάς που θα πας για θύμησε?? Λοιπόν θα πάς κ άσε τα ιντρερνετ κ αυτά εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε ξενερώνω να βλέπω άτομα με λάπτοπ στις παραλίες κ εξυπνόφωνα!! κόλλημα!! εντάξει στείλε μια κοινοποίηση που είσαι κ μια φώτο κ its enough!! Θα κάνεις τα ακροβατικά σου θα πιείς τα τόνικ σου κ κάπου στην άκρη του μυαλού σου θα σοιυ στέλνουμε εμείς θετικά vibes!! εγώ πειράζει να σου στέλνω και μουσικά??? χιχιχιχι

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:
eva34 έγραψε:

Χαχα

Και γτια να μην απορήσεις θα σου πως τα κιλά που ήμου ΠΑΝΤΑ ήταν τα 58. Άντε να κάνω ένα σκόντο και να πάω στα 60. Η αλήθεια είναι πως μετά τη διακοπή του καπνίσματος(που ήταν το καλύτερο που έχω κάνει και ας πήρα κιλά), πήγα στα 74!!Τώρα είμαι 68(σήμερα 67,600).Θα γίνω όμως αυτό που θέλω.ΣΙΓΟΥΡΑ!!!¨οπως και αν έρθουν τα πράγματα στη ζωή μου τις επόμενες μέρες.ΚΑΛΑ ή καλύτερα!!!

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:Εγώ πάλι ούτε ακροβατικά ούτε μετρήματα ούτε αρχείο ούτε τεστάκια ούτε πράμα κ έπιασα την Αννα κ τώρα σα θέλει να έρθει θα έρθει! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι πάω κατευθείαν για μπάνιο α παπαπα !!!Καψώνομαι έυκολα!!

Αννούλι καλημέρα!! δουλίτσες έ? κ εγώ ειδικά αυτό το ξεσκόνισμα!!! πφφφ

Ηλιάκη-Λόρα-Βινγκισσα-ααα ναι μωρέ είπαμε Εύα σε λένε να σε συγχαρώ κ εγώ για τον άθλο σου το χάσιμο των 6 κιλών προχώρα μαζί σου Πάμε μπροστά!!! ιχιχιχιχι Μόνο να μοιραστείς κ με μας κάνα διατροφικό μυστικό και μετά μπορείς κάλλιστα να μας σκοτώσεις!!!ιχιχιχιχιχι
θα πάς που θα πας για θύμησε?? Λοιπόν θα πάς κ άσε τα ιντρερνετ κ αυτά εδώ θα είμαστε και θα σε περιμένουμε ξενερώνω να βλέπω άτομα με λάπτοπ στις παραλίες κ εξυπνόφωνα!! κόλλημα!! εντάξει στείλε μια κοινοποίηση που είσαι κ μια φώτο κ its enough!! Θα κάνεις τα ακροβατικά σου θα πιείς τα τόνικ σου κ κάπου στην άκρη του μυαλού σου θα σοιυ στέλνουμε εμείς θετικά vibes!! εγώ πειράζει να σου στέλνω και μουσικά??? χιχιχιχι
Αγάπη μου όμορφη!!!!Ευχαριστώ πολύ που θα με σκέφτεστε!!!!!!Εγώ λαπ τοπ στην παραλία ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρω ποτέ.Το τηλέφωνό μου, αν χρειαστεί να μπω internet χρεώνεται(Τον πρώτο μήνα που το πήρα πριν 2 χρόνια και δεν ήξερα τις χρεώσεις, ήρθε ένας λογαριασμός 400 ευρώ), οπότε μπαίνω σπάνια έως καθόλου.
¨οσο για τα κιλά και τη διατροφή και την απώλεια, μπορώ να σας τα πάντα. Καλό κάνω, κακό όχι(ίσως μόνο στοςυ διαιτολογους Laughing Laughing )
Και στείλε ΌΤΙ θέλεις.Θα τα δω την Κυριακή.
ΘΑ πάω στη Λάρισα στους γονείς μου και μετά στα πέριξ με τον Γιώργο.Πλαταμώνα, Λεπτοκαρυά, Στόμιο, Αγιόκαμπο κλπ,κλπ.
Α!!!ΘΑ μπω ΜΟΝΟ αν έχω ευχάριστα Wink Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις