Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
577 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 577 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
odysseia έγραψε:
lila77 έγραψε:Αφρούλα και Μπουμπού

Μόλις έστειλα τον σύζυγο για ύπνο.
Μπουμπού μαγείρεψα χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι.

Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις είχα, γι αυτό προτιμούσα το χαμομήλι, μου είχε εξηγήσει γιατί θέλει να χρησιμοποιήσω ξύδι,μάτωνε ένα σημείο, αλλά το έλεγε όταν μου έκανε κολποσκόπηση, τότε το είδε και είχα πολύ άγχος για να θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε ( πάντα έχω άγχος στην κολποσκόπηση και στην ψηλάφιση) . Το σίγουρο είναι πως το ζήτησε για συγκεκριμένο λόγο. Άλλωστε δεν το κάνω κάθε μέρα, μία φορά την εβδομάδα κάνω τις πλύσεις-εκτός από την εβδομάδα των γόνιμων-, και βάζω λίγο ξύδι στη συσκευή, ένα φσσσστ, και το υπόλοιπο νερό.
Τώρα ό,τι και να σας πω παραπάνω ψέματα θα είναι.

παθαινεις ευκολα κολπιτιδα?

Πάντα το τεστ βγαίνει με ελαφρά κολποτραχηλίτιδα

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
lila77 έγραψε:
odysseia έγραψε:

Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις είχα, γι αυτό προτιμούσα το χαμομήλι, μου είχε εξηγήσει γιατί θέλει να χρησιμοποιήσω ξύδι,μάτωνε ένα σημείο, αλλά το έλεγε όταν μου έκανε κολποσκόπηση, τότε το είδε και είχα πολύ άγχος για να θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε ( πάντα έχω άγχος στην κολποσκόπηση και στην ψηλάφιση) . Το σίγουρο είναι πως το ζήτησε για συγκεκριμένο λόγο. Άλλωστε δεν το κάνω κάθε μέρα, μία φορά την εβδομάδα κάνω τις πλύσεις-εκτός από την εβδομάδα των γόνιμων-, και βάζω λίγο ξύδι στη συσκευή, ένα φσσσστ, και το υπόλοιπο νερό.

απ΄οσο ξερω εχει να κανει με το pH στον κολπο, κανονικα πρεπει το περιβαλλον να ειναι οξινο αν ειναι πιο βασικο, το περιβαλλον ειναι ιδανικο για αναπτυξη μυκητων και βακτηριων για καποιο λογο ετσι κανοντας πλυσεις με το ξυδι ρυθμιζεται η οξυτητα.

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
odysseia έγραψε:
lila77 έγραψε:
odysseia έγραψε:

απ΄οσο ξερω εχει να κανει με το pH στον κολπο, κανονικα πρεπει το περιβαλλον να ειναι οξινο αν ειναι πιο βασικο, το περιβαλλον ειναι ιδανικο για αναπτυξη μυκητων και βακτηριων για καποιο λογο ετσι κανοντας πλυσεις με το ξυδι ρυθμιζεται η οξυτητα.

Μύκητες κάνω εύκολα. Δε θυμάμαι όμως ακριβώς τι έλεγε την ώρα εκείνη.. Και μάλιστα επιμένει σε αυτό. Και στο τηλ. που μιλήσαμε τις προάλλες για να του πω ότι η καλλιέργεια βγήκε καθαρή μού τόνισε να μη ξεχνάω το ξύδι.

odysseia

odysseia
"Μύκητες κάνω εύκολα. Δε θυμάμαι όμως ακριβώς τι έλεγε την ώρα εκείνη.. Και μάλιστα επιμένει σε αυτό. Και στο τηλ. που μιλήσαμε τις προάλλες για να του πω ότι η καλλιέργεια βγήκε καθαρή μού τόνισε να μη ξεχνάω το ξύδι."

από χημικης αποψεως ο τροπος ειναι σωστος, εννοειται πως σε μια κοπελα με φυσιολογικο pH αυτο θα εκανε κακο σε εσενα σιγουρα οχι.
απλα καλο θα ηταν να μην κανεις πλυση και μια ή δυο μερες πριν τη ωορρηξια εκτος και αν εχεις πολυ σταθερο κυκλο και ξερεις ακριβως τις γονιμες μερες.

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
odysseia έγραψε:
Μύκητες κάνω εύκολα. Δε θυμάμαι όμως ακριβώς τι έλεγε την ώρα εκείνη.. Και μάλιστα επιμένει σε αυτό. Και στο τηλ. που μιλήσαμε τις προάλλες για να του πω ότι η καλλιέργεια βγήκε καθαρή μού τόνισε να μη ξεχνάω το ξύδι.
από χημικης αποψεως ο τροπος ειναι σωστος, εννοειται πως σε μια κοπελα με φυσιολογικο pH αυτο θα εκανε κακο σε εσενα σιγουρα οχι.
απλα καλο θα ηταν να μην κανεις πλυση και μια ή δυο μερες πριν τη ωορρηξια εκτος και αν εχεις πολυ σταθερο κυκλο και ξερεις ακριβως τις γονιμες μερες.[/quote]

Δεν κάνω ολόκληρη την εβδομάδα εκείνη. Δηλαδή τρεις μέρες πριν και δύο μέρες μετά. Μου είπε να μη κάνω όταν περιμένω ωορρηξία. Βέβαια, είπε μετά την ωορρηξία να συνεχίζω, αλλά εγώ δεν το κάνω πάντα. Φοβάμαι μήπως εμποδίσει την εμφύτευση. Κάνω ξανά μία μέρα πριν μου έρθει, αλλά δεν του το είπα Embarassed Βλακεία λες;

odysseia

odysseia
lila77 έγραψε:
odysseia έγραψε:
απλα καλο θα ηταν να μην κανεις πλυση και μια ή δυο μερες πριν τη ωορρηξια εκτος και αν εχεις πολυ σταθερο κυκλο και ξερεις ακριβως τις γονιμες μερες.

Δεν κάνω ολόκληρη την εβδομάδα εκείνη. Δηλαδή τρεις μέρες πριν και δύο μέρες μετά. Μου είπε να μη κάνω όταν περιμένω ωορρηξία. Βέβαια, είπε μετά την ωορρηξία να συνεχίζω, αλλά εγώ δεν το κάνω πάντα. Φοβάμαι μήπως εμποδίσει την εμφύτευση. Κάνω ξανά μία μέρα πριν μου έρθει, αλλά δεν του το είπα Embarassed Βλακεία λες;[/quote]

και εγω το ιδιο θα εκανα, το σπερμα ζει σιγουρα δυο μερες μπορει ομως και πεντε. Σιγουρη δεν ειμαι αλλα και εγω θα φοβομουν μηπως με τισ πλυσεις καταστραφει και εκτος αυτου 100% βεβαιοτητα ποια μπορει να εχει για τις γονιμες μερες?

odysseia

odysseia
odysseia έγραψε:
lila77 έγραψε:
odysseia έγραψε:

Δεν κάνω ολόκληρη την εβδομάδα εκείνη. Δηλαδή τρεις μέρες πριν και δύο μέρες μετά. Μου είπε να μη κάνω όταν περιμένω ωορρηξία. Βέβαια, είπε μετά την ωορρηξία να συνεχίζω, αλλά εγώ δεν το κάνω πάντα. Φοβάμαι μήπως εμποδίσει την εμφύτευση. Κάνω ξανά μία μέρα πριν μου έρθει, αλλά δεν του το είπα Embarassed Βλακεία λες;

και εγω το ιδιο θα εκανα, το σπερμα ζει σιγουρα δυο μερες μπορει ομως και πεντε. Σιγουρη δεν ειμαι αλλα και εγω θα φοβομουν μηπως με τισ πλυσεις καταστραφει και εκτος αυτου 100% βεβαιοτητα ποια μπορει να εχει για τις γονιμες μερες? [/quote]
καποια βλακεια κανω και η παραθεση φαινεται σαν δικια δημοσιευση confused

Έχει επεξεργασθεί από τον/την odysseia στις Δευ Αυγ 13, 2012 7:02 am, 1 φορά

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ!ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΥΣΤΑΖΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑ!ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΙΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΞΥΔΙ?

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΛΙΛΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΠΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΞΥΔΙ?

Αφρούλα μία φαγούρα που είχα μου πέρασε. Τώρα τι να σου πω.. Λεπτομέρειες θα μάθω στην επόμενη επίσκεψη, που θα μου κάνει κολποσκόπηση. Θα ρωτήσω κι εγώ περισσότερα.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ?ΔΗΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ?ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ?

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ?ΔΗΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ?ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ?

Δεν ξέρω για πόσο. Μάλλον πρέπει να ρωτήσω. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δε νομίζω να γίνεται μέσω διατροφής, αν γινόταν δε θα μου το έλεγε;

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ ΕΦ΄ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΤΟ ΡΗ.ΤΟ ΠΟΛΥ ΟΞΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ!

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν έχω ιδέα Very Happy Θα δούμε..

odysseia

odysseia
lila77 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΥΣΕΙΣ?ΔΗΛ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ?ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ?

Δεν ξέρω για πόσο. Μάλλον πρέπει να ρωτήσω. Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Δε νομίζω να γίνεται μέσω διατροφής, αν γινόταν δε θα μου το έλεγε;
το γιαουρτι λενε πως βοηθαει (δε ξερω ομως με ποιο μηχανισμο),νομιζω ομως αυτο με την πετσα.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΙΛΑ!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!

odysseia

odysseia
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΙΛΑ!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!
οχι,απλα οταν παιρνουμε αντιβιωση ειναι απαραιτητο ,γιατι μ΄αυτην καταστρεφεται η φυσικη χλωριδα και ενω με το γιαουρτι ενισχυεται

odysseia

odysseia
κοριτσια, εσεις καθε ποτε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 215994 ? εμεις προσπαθουμε για Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 215994 καθρ δευτερη ημερα αλλα δεν ειναι παντα εφικτο , με το μικρο στο σπιτι..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΙΜΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 215994 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ! Sad ΜΟΥ ΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ!

odysseia

odysseia
εμας οταν ειναι οι γονιμες μερες,σχεδον παντα κατι γινεται και οι προσπαθειες ειναι λιγοτερες απο αυτες που πρεπει Sad να δουμε τη θα γινει κι αυτη τη φορα!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ Twisted Evil !ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746

odysseia

odysseia
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ Twisted Evil !ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 40746
αυτο που λες για το μωρο εχω αρχισει να το σκεφτομαι κι εγω τελευταια. Πως ισως οι συνθηκες δεν ειναι ακομα καταλληλες για να ερθει το μωρο.
Ευχαριστω Smile

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
odysseia έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΛΙΛΑ!ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ!
οχι,απλα οταν παιρνουμε αντιβιωση ειναι απαραιτητο ,γιατι μ΄αυτην καταστρεφεται η φυσικη χλωριδα και ενω με το γιαουρτι ενισχυεται

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια μου!! Πάντα όταν μου δίνει αντιβίωση μου δίνει και πρεβιοτικά. Σε σκόνη, που τη διαλύω ή σε νερό ή σε γιαούρτι.

Όσο για το κάθε πότε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 36 215994, εμείς αυτό το μήνα μέρα παρά μέρα και στις γόνιμες κάθε μέρα. Τους προηγούμενους πριν τις γόνιμες όποτε μας καθόταν και στις γόνιμες κανονικά

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα! ηρθα παλι! κοιμηθηκα το απογευματινο μου δυορακι και δν μπορω να πω οτι δν θελω κι αλλο Razz Razz Razz οι άντρες μου κοιμουνται (Τσαρλι και Κωστας)και σας ήρθα!
Very Happy Very Happy Very Happy

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις