Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
346 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 346 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ FILICINE ΜΕ ΤΙΜΗ 5 ΕΥΡΩ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ?

μου είπε οτί δεν πρέπει να παίρνω πολύ ιώδιο και καλά ενω η καινούρια το αποκλείει..ότι να ναι...

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑ ΤΟ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (Β9) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΩΔΙΟ! ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΙΩΔΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΦΟΛΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ?ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΙΩΔΙΟ?

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
AthinaSt έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ FILICINE ΜΕ ΤΙΜΗ 5 ΕΥΡΩ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ?

μου είπε οτί δεν πρέπει να παίρνω πολύ ιώδιο και καλά ενω η καινούρια το αποκλείει..ότι να ναι...
κανονικα δεν κανει αλλα μπορει η περιεκτικοτητα να ειναι μικρη. ποια χαπια εχεις εγω παιρνω(οποτε το θυμαμαι) τα filicine και στις ενδειξεις αναφερουν τον υπερθυρεοειδισμο βεβαια δεν περιεχουν και ιωδιο

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΜΑ ΤΟ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (Β9) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΩΔΙΟ! ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΙΩΔΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΦΟΛΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ?ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΙΩΔΙΟ?

σε αυτά που έπαιρνα στην αρχη είχαν 150 µg μέσα..αυτο που παίρνω τώρα είναι Jodfree..

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
odysseia έγραψε:
AthinaSt έγραψε:

κανονικα δεν κανει αλλα μπορει η περιεκτικοτητα να ειναι μικρη. ποια χαπια εχεις εγω παιρνω(οποτε το θυμαμαι) τα filicine και στις ενδειξεις αναφερουν τον υπερθυρεοειδισμο βεβαια δεν περιεχουν και ιωδιο

Τώρα παίρνω αυτά.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 9244933
απο γερμανία

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνα μου οταν ειδες το προβλημα που σου εκαναν στο θυρωειδη δν τα ειδες στον ενδοκρινολογο?πιστευω πως αυτος σε συνεργασια με τον γυναικολογο σου θα βγαλουν το σωστο συμπερασμα!! οχι απο μονος του ο γυναικολογος να ασχολειται με θεματα που αφορουν αλλη ειδικοτητα!!

odysseia

odysseia
AthinaSt έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΜΑ ΤΟ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ (Β9) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΙΩΔΙΟ! ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΙΩΔΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ!ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΟΔΗΓΗΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ ΦΟΛΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ?ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΙΩΔΙΟ?

σε αυτά που έπαιρνα στην αρχη είχαν 150 µg μέσα..αυτο που παίρνω τώρα είναι Jodfree..
γιατροι δεν ειμαστε αλλα ειμαι τις αποψης πως αν κατι που μας συνιστουν οι γιατροι ακουγεται περιεργο πρεπει να ζηταμε διευκρινισεις, ρωτα τον ενδοκρινολογο αν κανει να τα παιρνεις και το γυναικολογο γιατι σου συστηνει τα συγκεκριμενα παρολο που περιεχουν ιωδιο

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:Αθηνα μου οταν ειδες το προβλημα που σου εκαναν στο θυρωειδη δν τα ειδες στον ενδοκρινολογο?πιστευω πως αυτος σε συνεργασια με τον γυναικολογο σου θα βγαλουν το σωστο συμπερασμα!! οχι απο μονος του ο γυναικολογος να ασχολειται με θεματα που αφορουν αλλη ειδικοτητα!!

Σε ενδοκρινολογο δεν εχω παει..
πηγαινω στ γιατρό που παω οταν ειμαι κρυωμενη πχ..εκει εδωσα αίμα κ μου βρηκε το προβλημα και μου εδωσε τα χαπια για τν θυροειδη..
τωρα σε 2 βδομαδες πρεπει να ξαναδωσω αιμα να δουμε αν σταθεροποιηθηκε αν δε θα ψαξω να βρω για ενδοκρινολογο..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ!ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΤΟ ΦΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΜΕ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ!ΠΙΑΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 966307

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
και δεν ειναι αυτο..με φοβησε κιολας κ μ λεει δε μπορεις να πιασεις ετσι παιδι με τιποτα...και δεν ηθελε να μου γραψει καν τα χαπια..μου λεει θα φυγει απο μονο του...και η γυναικολογος με καθησηχασε... δεν ξερεις τι να πιστεψεις με αυτους

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΣΕ ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Απ οτι καταλαβα εισαι εξωτερικο ε?
δν ξερω πως δουλευουν τα πραγματα αλλα ετσι οπως το καταλαβαινω ειναι σαν να πας σε ενα παθολογο εδω! μου φαινεται περιεργο που δν σε παρεπεμψε σε αλλη ειδικοτητα οταν ειδε οτι εχεις καποιο θεμα στο θυρωειδη, αλλα και παλι δν ξερω πως δουλευει το συστημα εκει που εισαι! scratch scratch

odysseia

odysseia
AthinaSt έγραψε:και δεν ειναι αυτο..με φοβησε κιολας κ μ λεει δε μπορεις να πιασεις ετσι παιδι με τιποτα...και δεν ηθελε να μου γραψει καν τα χαπια..μου λεει θα φυγει απο μονο του...και η γυναικολογος με καθησηχασε... δεν ξερεις τι να πιστεψεις με αυτους
δεν καταλαβα τι ακριβως σου ειπε

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
odysseia έγραψε:
AthinaSt έγραψε:και δεν ειναι αυτο..με φοβησε κιολας κ μ λεει δε μπορεις να πιασεις ετσι παιδι με τιποτα...και δεν ηθελε να μου γραψει καν τα χαπια..μου λεει θα φυγει απο μονο του...και η γυναικολογος με καθησηχασε... δεν ξερεις τι να πιστεψεις με αυτους
δεν καταλαβα τι ακριβως σου ειπε

μου λεει επειδη ειναι ανεβασμενη η θυροειδης δεν μπορεις να πιασεις με τιποτα παιδι...και της εξηγησα οτι προσπαθουμε με τον αρραβωνιαστικο μου .. κ μου λεει δε θελω να σου γραψω χαπια αυτο θα περασει απο μονο του .. εκτος αν θες οπωςδηποτε να κανεις παιδι θα σου τα γραψω να σταθεροποιηθει πιο γρηγορα.. κ μ λεει ουτε προφηλαξεις δεν χριαζεται να περνεις..παιδι δεν πιανεις... με κανε και βγηκα με κλαμματα απ το γιατρειο η χαμενη Sad σορρυ κιολας για την εκφραση

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ?ΤΙ ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!?ΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ!

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΘΥΡΕΟΕΙΔΙΣΜΟ?ΤΙ ΚΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ?ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!?ΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ!

αυτο ακριβως απορησα κι εγω..
μακαρι να εχει σταθεροποιηθει και να πανε ολα καλα...
εχθες ενιωθα λιγα πονακια αλλα δεν θελω να χαρω απο τωρα γιατι το εχω ξαναπαθει Sad

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΕΛΕΓΑ, ΟΧΙ ΕΞΕΤΑΣΗ Β-ΧΟΡΙΑΚΗΣ!

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΡΕΟΕΙΔΗ ΕΛΕΓΑ, ΟΧΙ ΕΞΕΤΑΣΗ Β-ΧΟΡΙΑΚΗΣ!

καταλαβα Sad
εχω ραντεβου σε 2βδομαδες οποτε θα περιμενω..

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 531909

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!ΕΓΩ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 531909

ευχαριστω κ για τη βοηθεια.. Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 531909

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια βγαινω κι εγω !! θα τα ξαναπουμε αργοτερα!!

Αθηνα ελπιζω να ειναι πολυ καλα τα αποτελεσματα στις εξετασεις σου!!

σας φιλω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 334590

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:κοριτσια βγαινω κι εγω !! θα τα ξαναπουμε αργοτερα!!

σας φιλω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 334590

Ναι σαι καλα ευχαριστω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 417472
κι εγω το ιδιο ελπιζω..
παω κι εγω για φαγακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 564595
φιλια σε ολη την παρεα

odysseia

odysseia
AthinaSt έγραψε:
boubou έγραψε:κοριτσια βγαινω κι εγω !! θα τα ξαναπουμε αργοτερα!!

Ναι σαι καλα ευχαριστω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 417472
κι εγω το ιδιο ελπιζω..
παω κι εγω για φαγακι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 35 564595
φιλια σε ολη την παρεα
καλη ορεξη και καλη ξεκουραση λοιπον

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αφρούλα και Μπουμπού

Μόλις έστειλα τον σύζυγο για ύπνο.
Μπουμπού μαγείρεψα χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι.

Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις είχα, γι αυτό προτιμούσα το χαμομήλι, μου είχε εξηγήσει γιατί θέλει να χρησιμοποιήσω ξύδι,μάτωνε ένα σημείο, αλλά το έλεγε όταν μου έκανε κολποσκόπηση, τότε το είδε και είχα πολύ άγχος για να θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε ( πάντα έχω άγχος στην κολποσκόπηση και στην ψηλάφιση) . Το σίγουρο είναι πως το ζήτησε για συγκεκριμένο λόγο. Άλλωστε δεν το κάνω κάθε μέρα, μία φορά την εβδομάδα κάνω τις πλύσεις-εκτός από την εβδομάδα των γόνιμων-, και βάζω λίγο ξύδι στη συσκευή, ένα φσσσστ, και το υπόλοιπο νερό.
Τώρα ό,τι και να σας πω παραπάνω ψέματα θα είναι.

odysseia

odysseia
lila77 έγραψε:Αφρούλα και Μπουμπού

Μόλις έστειλα τον σύζυγο για ύπνο.
Μπουμπού μαγείρεψα χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι.

Κι εγώ τις ίδιες σκέψεις είχα, γι αυτό προτιμούσα το χαμομήλι, μου είχε εξηγήσει γιατί θέλει να χρησιμοποιήσω ξύδι,μάτωνε ένα σημείο, αλλά το έλεγε όταν μου έκανε κολποσκόπηση, τότε το είδε και είχα πολύ άγχος για να θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε ( πάντα έχω άγχος στην κολποσκόπηση και στην ψηλάφιση) . Το σίγουρο είναι πως το ζήτησε για συγκεκριμένο λόγο. Άλλωστε δεν το κάνω κάθε μέρα, μία φορά την εβδομάδα κάνω τις πλύσεις-εκτός από την εβδομάδα των γόνιμων-, και βάζω λίγο ξύδι στη συσκευή, ένα φσσσστ, και το υπόλοιπο νερό.
Τώρα ό,τι και να σας πω παραπάνω ψέματα θα είναι.

παθαινεις ευκολα κολπιτιδα?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις