Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
408 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 408 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα μου ελπιζω να μη το νιωσεις ποτε τοσο εντονα που να θελησεις να φυγεις και να χαλασεις αυτο που εχεις φτιαξει με τον αντρα σου!!Γιατι φαινεσαι πολυ πιεσμενη!!!

εγω ειμαι πολυ ανεξαρτητος χαρακτηρας και δν νομιζω οτι θα αντεχα μια τετοια κατασταση που ουτε στο σπιτι μου μπορω να ειμαι οσο ελευθερη θελω (που λεει ο λογος, εννοοντας οτι θελω ο αντρας μου να υποστηριζει την ΚΑΘΕ επιλογη μου)

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΑΙ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝΘΕΣ ΚΤΛ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΕΣΜΕΝΗ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ!ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!ΜΑΛΛΟΝ ΗΜΟΥΝ!ΑΝ ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ!

ε τοτε τον αγαπας πολυ τον αντρουλη σου!!Ελπιζω κι αυτος να στο ανταποδιδει στο μεγιστο κοριτσακι μου!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΜ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ!!!ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ Κ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ....ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Mαρακι χορευτικες διαθεσεις βλεπω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 604962 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 604962 χιχιχιχ

Αυτο ακριβως λεω κι εγω Τονια μου...δν μπορω να καθησω να ασχοληθω με ανθρωπους που οτι και να πω δν θα βγει ακρη!! απλα αδιαφορω λοιπον!! Wink Wink Wink Wink

βασικα ειμαι λιγο σαν ζομπι αλλα δεν το βαζω κατω

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΒΙΑΣΤΑ!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα σε ολα τα ομορφα κοριτσια Very Happy τι κανετε? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 654316

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Αφρουλα ετσι νιωθω κι εγω για παρα πολλα πραγματα (για να μην πω για ολα και ακουστω υπερβολικη)ειναι μερικες φορες που πεφτω λιγο, αλλα ξανασηκωνομαι!!
αυτο που λεει η Τονια ειναι το σημαντικο! να ειμαστε καλα κι εμεις και αυτοι που αγαπαμε, και θα ερθουν ολα, εστω κι αν χρειαστει λιγο σπρώξιμο για να γινουν!!!

Μαρακι ετσι παλεψε το!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 875502 το μεμπακι σου κανει νουμερα ε?? χιχι

Καλως το Χρυσακι!! πως εισαι ??? ολα καλα ?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 417472 ΑΥΤΗ Η ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΜΟΥ! Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ!ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΒΟΗΘΑ!

xrysaki!

xrysaki!
καλα ειμαι ελλη μου..κοιμησα το μικρο ταρζανακι κ μπηκα να τα πουμε.. Very Happy
αφρουλα αν κρινω απο τη φωτο..φτου σου χαχα Razz

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Hello και απο μένα κορίτσιαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 334590

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΦΩΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΤΗ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ!

odysseia

odysseia
AthinaSt έγραψε:Hello και απο μένα κορίτσιαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 334590
τη ομορφη φωτογραφια!

xrysaki!

xrysaki!
αυτα ειναι μεσημεριατικο.. Very Happy ολο ομορφιες ειμαστε..γεια σου κ εσενα..

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Αθηνα!

Χρυσα αφου κοιμαται μην παραπονιεσαι!! ο ανηψιος μου δν κοιμαται καθολου μεσα στην μερα,πολυ σπανια!! και ειναι 3μηνων..που συνηθως τα μωρακια κοιμουνται παραπανω!! μια χαρα ειναι το αγορακι σου!!!!

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
odysseia έγραψε:
AthinaSt έγραψε:Hello και απο μένα κορίτσιαααα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 334590
τη ομορφη φωτογραφια!

ευχαριστώ...δεν είμαι βέβαια εγώ..και εγώ θέλω να την αλλάξω και δεν μπορώ Sad αλλα δε πειράζει

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΞΕ ΣΤΟ P.C ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ.

xrysaki!

xrysaki!
boubou έγραψε:Γεια σου Αθηνα!

Χρυσα αφου κοιμαται μην παραπονιεσαι!! ο ανηψιος μου δν κοιμαται καθολου μεσα στην μερα,πολυ σπανια!! και ειναι 3μηνων..που συνηθως τα μωρακια κοιμουνται παραπανω!! μια χαρα ειναι το αγορακι σου!!!!
κ μενα μεχρι τον 7ο μηνα δεν κοιμοταν καθολου..πικρα..σιγα σιγα ομως τον εμαθα εστω να κοιμαται μια ωριτσα το μεσημερι.

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια να σας κάνω μία ερώτηση..
Παίρνει καμία Φολικό οξύ?
Ο ένας ο γυναικολόγος που πήγαινα μου έδωσε το κουτάκι που το πέρνεις όταν ήδη υπάρχει η εγκυμοσύνη..και μετά προέκυψε το πρόβλημα με την θυροειδή και μου το άλλαξε με τα χαπάκια που δεν περιέχουν ιώδιο...και τώρα που άλλαξα γυναικολόγο γιατί ο άλλος δεν ήταν και πολυ σόι..μου είπε οτι πρέπει να πέρνω αυτά με το ιώδιο tongue
Και με αυτά και με εκείνα μου εφυγε το 20άρικο και τώρα θέλει άλλα 10 για να πάρω τα σώστα...
μήπως ξέρει καμία αν μπορώ τουλ να πάρω αυτά χωρίς ιώδιο μέχρι να τελειώσουν τουλάχιστον Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 262737 με χουν τρελάνει

AthinaSt

AthinaSt
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
αφρουλα έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΘΗΝΑ!ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ?ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΞΕ ΣΤΟ P.C ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ.

θα προσπαθήσω... Smile

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ!ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ!ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ FILICINE ΜΕ ΤΙΜΗ 5 ΕΥΡΩ!ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αθηνα θα σε γελασω!
γιατι ειναι και ο θυρωειδης σου στην μεση και δν ξερω!! μηπως θα επρεπε να μιλησεις με τον ενδοκρινολογο σου γι αυτο και οχι με τον γυναικολογο??

εγω επαιρνα τα filicine αλλα επειδη ακρίβυναν πολυ τωρα παιρνω τα folidex που ειναι παρομοια!

odysseia

odysseia
AthinaSt έγραψε:Κορίτσια να σας κάνω μία ερώτηση..
Παίρνει καμία Φολικό οξύ?
Ο ένας ο γυναικολόγος που πήγαινα μου έδωσε το κουτάκι που το πέρνεις όταν ήδη υπάρχει η εγκυμοσύνη..και μετά προέκυψε το πρόβλημα με την θυροειδή και μου το άλλαξε με τα χαπάκια που δεν περιέχουν ιώδιο...και τώρα που άλλαξα γυναικολόγο γιατί ο άλλος δεν ήταν και πολυ σόι..μου είπε οτι πρέπει να πέρνω αυτά με το ιώδιο tongue
Και με αυτά και με εκείνα μου εφυγε το 20άρικο και τώρα θέλει άλλα 10 για να πάρω τα σώστα...
μήπως ξέρει καμία αν μπορώ τουλ να πάρω αυτά χωρίς ιώδιο μέχρι να τελειώσουν τουλάχιστον Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #57  - Σελίδα 34 262737 με χουν τρελάνει
ρωτα το φαρμακοποιο σου, αυτος ξερει καλυτερα ποια η διαφορα αναμεσα στα δυο χαπια.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις