1 ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!!! Τετ Αυγ 08, 2012 10:55 pm
marianna1983
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας και από μένα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω και ελπίζω να με βοηθήσετε! Έχω έναν μπέμπη σχεδόν 9 μηνών και έχουμε θέμα με τον ύπνο του από τη μέρα που γεννήθηκε. Σερί δεν έχει κοιμη8εί ακόμα παρά μονο 2 φορές νεογέννητο κοιμή8ηκε εξάωρο. Από 6 μηνών και μετά η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη!! Τον θηλάζω ακόμα και το θέμα μου είναι ότι ενώ του έχω ρουτίνα και κοιμάται κάθε βράδυ γύρω στις 10, στο 2ωρο πάνω ξυπνάει και δεν σταματάει να ουρλιάζει αν δεν τον βάλω στο στήθος! Εγώ λόγω κούρασης και νύστας τον παίρνω στο κρεβάτι και ούτε λόγος για να τον ξαναβάλω στο κρεβάτι του. Κορίτσια, με πιπιλάει όλη νύχτα μεχρι τις 7.30 που θα ξυπνήσει τελείως!!! Δίπλα μου ξυπνάει ανά τέταρτο μισάωρο το πολύ κ αν δεν τον βάλω στο στήθος γυρνάει μπρούμυτα κ σηκώνεται να παίξει!!Καταλαβαίνετε πως είμαι!!!Άυπνη, πιασμένη παντού, το στήθος μου στα όρια του. Να σας πω ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα μήπως κάτι τον ενοχλεί και τώρα πια του δίνω ένα μπουκάλι ξένο πριν τον ύπνο αλλά τίποτα! Πιπίλα δεν παίρνει. Επίσης έχω αναλάβει μόνη μου τον ύπνο του καθώς ο σύζυγος κοιμάται στον καναπέ και όσες φορές έχω προσπαθήσει να μην βάλω το μωρό στο στήθος έχουμε πλακωθεί γιατι του χαλάω τον ύπνο. Πάντως 2-3 φορές που κοιμήθηκε στη μαμά μου ενώ έκανε ανήσυχο ύπνο κοιμήθηκε σχεδόν όλη νύχτα!Ααα έχουμε βγάλει 2 δόντια και έπονται και άλλα!! Έχω απελπιστεί τελείως και νομίζω ότι θα με πιπιλάει τις νύχτες μέχρι να πάει φαντάρος!! Θέλω κάποια στιγμή να κάνω δεύτερο παιδάκι αλλά δεν νομίζω ότι με την παρούσα κατάσταση να είναι εφικτό! HELP!!!