Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
533 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 533 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 7]

151MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Πεμ Σεπ 13, 2012 9:28 am

riselenh

riselenh
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
valia07 έγραψε:ΓΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΞΑΝΑ!
3Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΛΕΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝς ΤΟ ΤΕΣΤ.ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΔΕΚΑΤΑ Κ ΜΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΧΩ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...τι να πω....θα δειξει... flower

kopela moy ta nea soy perimenoyme ekanes to test???

152MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Μηπως ειμαι εγκυος??? Παρ Σεπ 14, 2012 5:13 am

Κωνσταντινακι27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια καλησπερα!!! Θελω να μου λυσετε μια απορια... τελευταια περιοδο ειχα 20 αυγουστου ο κυκλος μου ειναι σταθερος 27-28 μερες... ηρθα σ επαφη με τον συντροφο μου την 12η μερα του κυκλου μου... να συμπληρωσω οτι υπηρξε ολοκληρωμενη επαφη... υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? μιλησα με το γυναικολογο μου κ μου ειπε να περιμενω λιγο γιατι ακομα η αληθεια ειναι πως δεν εχω καθυστερηση αλλα δεν εχω κ συμπτωματα περιοδου.... απο την προηγουμενη βδομαδα μονο που ειχα πονο στο στηθος κ πρηξιμο καπως κ πονακια στη κοιλια κ στη μεση.. τωρα ουτε αυτα!! ευχαριστω πολυ!!!!!!!

153MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:20 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινακι27 έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!!! Θελω να μου λυσετε μια απορια... τελευταια περιοδο ειχα 20 αυγουστου ο κυκλος μου ειναι σταθερος 27-28 μερες... ηρθα σ επαφη με τον συντροφο μου την 12η μερα του κυκλου μου... να συμπληρωσω οτι υπηρξε ολοκληρωμενη επαφη... υπαρχει πιθανοτητα εγκυμοσυνης? μιλησα με το γυναικολογο μου κ μου ειπε να περιμενω λιγο γιατι ακομα η αληθεια ειναι πως δεν εχω καθυστερηση αλλα δεν εχω κ συμπτωματα περιοδου.... απο την προηγουμενη βδομαδα μονο που ειχα πονο στο στηθος κ πρηξιμο καπως κ πονακια στη κοιλια κ στη μεση.. τωρα ουτε αυτα!! ευχαριστω πολυ!!!!!!!

υπαρχει πιθανοτητα γιατι το σπερμα ζει μεσα στην γυναικα εως κ 2 24ωρα...οποτε ισως κ να επιασες εκεινη την στιγμη ισως κ την επομενη...ολα ειναι πιθανα..εφοσον ειχες περιοδο κ εσυ οπως κ εγω (χαχαχα τι τυχη) περιμενεις περιοδο 16 του μηνα αν μετρισα σωστα...κανε ενα τεστακι οταν δεις οτι εχεις καθηστερηση η ακομα καλυτερα κανε μια χωριακη για να εισαι σιγουρη!!!!σου ευχομαι να εχεις τα αποτελεσματα που επιθυμεις

154MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:23 am

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια.εγω έκανα μια ένεση plegnyl πριν 10 μέρες.στις 8 μέρες έκανα ένα τέστ και βγήκε αχνά θετικό.έχω δέκατα 37,4 ,ψυχολογία χάλια ,θηλές ερεθισμένες και που και που κατι σαν σουβλιες δεξια χαμηλα.λέτε να ειναι εγυμοσύμη.να κανω τέτ ή ειναι πολύ νωρίς ακόμα?

155MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:28 am

Κωνσταντινακι27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
μακαρι!!!! κ εσυ στην ιδια φαση βρισκεσαι????

156MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:29 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
POPIKALYMN έγραψε:καλησπέρα κορίτσια.εγω έκανα μια ένεση plegnyl πριν 10 μέρες.στις 8 μέρες έκανα ένα τέστ και βγήκε αχνά θετικό.έχω δέκατα 37,4 ,ψυχολογία χάλια ,θηλές ερεθισμένες και που και που κατι σαν σουβλιες δεξια χαμηλα.λέτε να ειναι εγυμοσύμη.να κανω τέτ ή ειναι πολύ νωρίς ακόμα?

να πας να κανεις μια χωριακη κοπελα μου μια κ καλη...αφου το ενα τεστ βρηκε θετικο λογικα εισαι.μιλα με τον γυναικολογο σου για να εισαι σιγουρη!!!!αντε με το καλοοο MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 215994 MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 215994 MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 215994

157MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:29 am

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
POPIKALYMN έγραψε:καλησπέρα κορίτσια.εγω έκανα μια ένεση plegnyl πριν 10 μέρες.στις 8 μέρες έκανα ένα τέστ και βγήκε αχνά θετικό.έχω δέκατα 37,4 ,ψυχολογία χάλια ,θηλές ερεθισμένες και που και που κατι σαν σουβλιες δεξια χαμηλα.λέτε να ειναι εγυμοσύμη.να κανω τέτ ή ειναι πολύ νωρίς ακόμα?
δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτες οι ενεσεις αλλα αχνο θετικο 99 τοις εκατο ειναι θετικο...εγω θα σου ελεγα αν περιμενεις λιγες μερες και αν ξανα κανεις ενα τεστ...ευχομαι να εχεις το αποτελεσμα που θελεις

158MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:32 am

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια ευχαριστώ.μακάρι να είμαι.μεγάλη αγωνία!!!!!

159MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:32 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινακι27 έγραψε:μακαρι!!!! κ εσυ στην ιδια φαση βρισκεσαι????

οχι κουκλα μου ακομα..εχουμε πρωτα να τακτοποιησουμε καποια πραγματα κ μετα να κανουμε ενα παιδακι!!!!αλλα δεν θα αργισω πολυ...σε κανα 4-6 μηνο θα βαλουμε μπρος Wink Wink Wink

160MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:37 am

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirinaki έγραψε:

οχι κουκλα μου ακομα..εχουμε πρωτα να τακτοποιησουμε καποια πραγματα κ μετα να κανουμε ενα παιδακι!!!!αλλα δεν θα αργισω πολυ...σε κανα 4-6 μηνο θα βαλουμε μπρος Wink Wink Wink

Τα παιδία δεν έρχονται όποτε τα παραγγείλεις.ετσι λέγαμε και με τον άντρα μου να τακτοποιηθουμε οικονομικα και μετα.οικονομικα δεν τακτοποιηθήκαμε ποτέ και τωρα προσπαθούμε ενα χρόνο και τίποτα.τα παιδια γίνονται παράλληλα με όλα τα άλλα αυτο κατάλαβα εγώ.

161MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:38 am

Κωνσταντινακι27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eirinaki έγραψε:

σου ευχομαι λοιπον να τακτοποιηθουν ολα σας τα θεματα συντομα!!! κ του χρονου να εχεις στην αγκαλιτσα σου ενα ομορφο ζουζουνακι!!!

162MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:42 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
POPIKALYMN έγραψε:
eirinaki έγραψε:

Τα παιδία δεν έρχονται όποτε τα παραγγείλεις.ετσι λέγαμε και με τον άντρα μου να τακτοποιηθουμε οικονομικα και μετα.οικονομικα δεν τακτοποιηθήκαμε ποτέ και τωρα προσπαθούμε ενα χρόνο και τίποτα.τα παιδια γίνονται παράλληλα με όλα τα άλλα αυτο κατάλαβα εγώ.

οχι βεβαια εννοειται πως δεν τα παραγγελνεις!!!!!
απλα ζουμε στο εξωτερικο μονιμα πλεον μολις μετακομισαμε εγω ειμαι χωρις δουλεια κ εδω αμα δεν δουλευει η γυναικα κ μεινει εγγυος δεν δικαιουται ολα τα επιδοματα αλλα ειναι λιψα τα λεφτα...κ θα μας ειναι πολυ δυσκολο να κανουμε ενα παιδι αν δεν δουλευω κ εγω κ ειναι κριμα να μην φτανουν τα λεφτα τωρα που ειμασε 2 ατομα ποσο μαλλον με ενα παιδι..θελω να βρω δουλεια πρωτα κ μετα ββοουυρρρ.ειναι θεμα εβδομαδων να βρω δουλεια ευτηχως...δεν παει πολυ πισω το θεμα...αλλα κ να ερθει τωρα φυσικα καλοδεχουμενο κ θα χαρουμε πολυ

163MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:42 am

Κωνσταντινακι27

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
POPIKALYMN έγραψε:
eirinaki έγραψε:

συμφωνω απολυτα μαζι σου... σου ευχομαι τα καλυτερα!!!!

164MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:43 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κωνσταντινακι27 έγραψε:
eirinaki έγραψε:

σου ευχομαι λοιπον να τακτοποιηθουν ολα σας τα θεματα συντομα!!! κ του χρονου να εχεις στην αγκαλιτσα σου ενα ομορφο ζουζουνακι!!!

σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου να εισαι καλα!!!κ να σου πω την αληθεια αυτο θελω!!!να κανουμε χριστουγεννα με ενα νινι στην αγκαλια μας ντυμενο αγιο βασιλη χιχιχιχι!!!!κ εσυ οτι επιθυμεις σου ευχομαι να γινει πραγματικοτητα κοπελα μου!!!!

165MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:44 am

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eirinaki έγραψε:
POPIKALYMN έγραψε:
eirinaki έγραψε:

οχι βεβαια εννοειται πως δεν τα παραγγελνεις!!!!!
απλα ζουμε στο εξωτερικο μονιμα πλεον μολις μετακομισαμε εγω ειμαι χωρις δουλεια κ εδω αμα δεν δουλευει η γυναικα κ μεινει εγγυος δεν δικαιουται ολα τα επιδοματα αλλα ειναι λιψα τα λεφτα...κ θα μας ειναι πολυ δυσκολο να κανουμε ενα παιδι αν δεν δουλευω κ εγω κ ειναι κριμα να μην φτανουν τα λεφτα τωρα που ειμασε 2 ατομα ποσο μαλλον με ενα παιδι..θελω να βρω δουλεια πρωτα κ μετα ββοουυρρρ.ειναι θεμα εβδομαδων να βρω δουλεια ευτηχως...δεν παει πολυ πισω το θεμα...αλλα κ να ερθει τωρα φυσικα καλοδεχουμενο κ θα χαρουμε πολυ

Σου ευχομαι να έρθουν όλα όπως τα επιθυμείς. MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 215994

166MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:52 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ POPIKALYMN
Κ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΟΥΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!! MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 990599 MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 990599 MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 990599

167MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 5:57 am

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="POPIKALYMN"]καλησπέρα κορίτσια.εγω έκανα μια ένεση plegnyl πριν 10 μέρες.στις 8 μέρες έκανα ένα τέστ και βγήκε αχνά θετικό.έχω δέκατα 37,4 ,ψυχολογία χάλια ,θηλές ερεθισμένες και που και που κατι σαν σουβλιες δεξια χαμηλα.λέτε να ειναι εγυμοσύμη.να κανω τέτ ή ειναι πολύ νωρίς ακόμα?[/qu

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ' ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΝΘΩΠΙΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΟΝΑΔΟΤΡΟΠΙΝΗ ΔΗΛ Η ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ! ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ? ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΟΥΡΩΝ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΟΟ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 99% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ Θετικό τεστ!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 990599 ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!

168MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 Empty Απ: MIPOS EIMAI EGKUOS? Παρ Σεπ 14, 2012 7:03 am

POPIKALYMN

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="αφρουλα"]
POPIKALYMN έγραψε:καλησπέρα κορίτσια.εγω έκανα μια ένεση plegnyl πριν 10 μέρες.στις 8 μέρες έκανα ένα τέστ και βγήκε αχνά θετικό.έχω δέκατα 37,4 ,ψυχολογία χάλια ,θηλές ερεθισμένες και που και που κατι σαν σουβλιες δεξια χαμηλα.λέτε να ειναι εγυμοσύμη.να κανω τέτ ή ειναι πολύ νωρίς ακόμα?[/qu

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ' ΟΣΟ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΑΝΘΩΠΙΝΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΓΟΝΑΔΟΤΡΟΠΙΝΗ ΔΗΛ Η ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ! ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ? ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΤΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΝΕΣΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΟΥΡΩΝ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΟΙ ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1ΟΟ ΜΟΝΑΔΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΕΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 99% ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΝΑ Θετικό τεστ!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ MIPOS EIMAI EGKUOS? - Σελίδα 7 990599 ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!

αυτό το υποπτευθηκα και εγώ αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!! έχω ακόμα ελπίδες Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 7 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις