26 Απ: Δεν πρόλαβα να χαρώ... Δευ Αυγ 13, 2012 4:30 am
amazona
Η ψυχή της παρέας!
σχεδόν πάντα 28 μέρες μπορει και 26 ή 27.η ωορρηξία μου με τα τεστάκια 10η με 11η μέρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
makari kopela mou!!!!sto euxomaste oles mas!!!perimenoume nea sou!!!ola kala tha paneamazona έγραψε:Μακάρι ζωίτσα μου!όλα να σου πάνε καλά.Σε ευχαριστώ αφρούλα μου και σε σενα σύντομα τα ευχάριστα.Αύριο θα κάνω χοριακή και την πέμπτη επανάληψη...Το εμπιστευομαι τον γιατρό μου και παράλληλα μιλάω και με αυτόν που με παρακολουθεί την ενδομητρίωση.Ο σάκος είναι μικρός.Ας ελπίσουμε να μεγαλώσει καλά το σποράκι μου!
amazona έγραψε:Κορίτσια πάλι δεν ανέβηκε όσο έπρεπε...σε 4 μέρες από 807 σε 1900.Κάτι δεν πάει καλά...το νιώθω...θα ξανακάνω την πέπμτη..η αναμονή είναι η χειρότερη
amazona έγραψε:Κορίτσια πήγα πάλι στον γιατρό...οι χοριακές ανεβαίνουν λίγο,ο σάκος μεγάλωσε λίγο και μου είπε περιμένουμε και στις 27 αν ακουστεί καρδούλα θα είναι θετικά τα νέα..αλλιώς....Παρακαλάω την Παναγία...Στεναχωρέθηκα πάρα πολύ και τώρα προσπαθώ να το πάρω πιο ψύχραιμα...,Μακάρι να πάνε όλα καλά...δεν θέλω να το χάσω,φοβάμαι την απόξεση(την προηγ.φορά δεν χρειάστηκε),το μετά.... Καλή τύχη σε όλες τις μανούλες και υποψ.μανούλες....
amazona έγραψε:Δυστυχώς κορίτσια παλλίνδρομη...σταμάτησε να αναπτύσσεται...Σήμερα έκανα απόξεση...με το καλό τα μωράκια σας!Όλα να πάνε καλά...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης