276 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 Παρ Αυγ 17, 2012 12:45 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
οπως και να πανε δε μπορω να κανω και αλλιως!!!!πρεπει να βγει η κοκονα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:οπως και να πανε δε μπορω να κανω και αλλιως!!!!πρεπει να βγει η κοκονα!
boubou έγραψε:Σοφια μου μην εισαι βρε αγχωμενη!!! ολα καλα θα πανε!!!
Κατερινα ασε, εγω ωορρηξια κανω 15η μερα αλλα δν εχω σταθερη μερα που θα αδιαθετησω μετα, δν ειναι δηλ. 14 μερες μετα την ωορρηξια παντα που λενε, ειδικα αν κανουμε και σεξ κοντα οταν θα ειναι να αδιαθετισω, ερχεται την επομενη μερα η σιχαμένη!!! το εχω τσεκαρει με τεστ ωορρηξιας γιατι δν καταλαβαινω τιποτα
boubou έγραψε:sofouli έγραψε:οπως και να πανε δε μπορω να κανω και αλλιως!!!!πρεπει να βγει η κοκονα!
χαχαα ναι πρεπει!!!! και οταν θα βγει θα ειμαστε ολες ετσι
sofouli έγραψε:boubou έγραψε:sofouli έγραψε:οπως και να πανε δε μπορω να κανω και αλλιως!!!!πρεπει να βγει η κοκονα!
χαχαα ναι πρεπει!!!! και οταν θα βγει θα ειμαστε ολες ετσι
μωρε στον υπερηχο προχθες χαμογελουσε!!!!!!!!!τοοοοοοσο χαρουμενο παιδακι ειναι?????????????
sofouli έγραψε:
μωρε στον υπερηχο προχθες χαμογελουσε!!!!!!!!!τοοοοοοσο χαρουμενο παιδακι ειναι?????????????
ina* έγραψε:boubou μου όλα θα έρθουν στην ώρα τους!!!και όλα θα πάνε καλά!στο ευχομαι μέσα απο την καρδια μου!!άλλωστε απο ότι βλέπω στο τικεράκι σου έχεις ήδη παιδακι και εσυ σαν και εμενα τα σκυλοανθρωπάκια μας!! χιχιχιχι!!εμένα έγινε τώρα τον αυγουστο 2 χρονών!!
ina* έγραψε:maryz-iraklio kritis καλησπέρα!!
ina* έγραψε:αυτην την εβδομαδα που μας ερχεται θα κατσω μερικες μερες αλλα δε θα φυγω...δε με νοιαζει βεβαια και ιδιαιτερα να παω καπου γιατι και εδω που μενω εξοχη ειναι..... ασε που παω και στο καραβι κανα δρομολογιο με τον αντρα μου....διακοπες θα κανουμε τον χειμωνα που θα παρει την αδεια του...
ina* έγραψε:ειμαι λογιστρια και κοντευω να σαλταρω χαχαχαχα!! προσπαθουμε 1 χρονο και κατι τωρα αλλα δε μπορουμε να κανουμε εντατικες προσπαθειες λογω επαγγελματος του συζηγου!!εσυ?
odysseia έγραψε:Καλησπερα, κοριτσια!τι κανετε? Εμεις σε λιγο θα φαμε.
Ταλαιπωρημενη, απ΄το πρωι δεν εχει κοιμηθει καθολου! Γεννηθηκε 5/3 και μας εχει βγει ευαισθητουλης αλλα και νευρικος!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:Καλησπερα, κοριτσια!τι κανετε? Εμεις σε λιγο θα φαμε.
Α καλώς την!! Τι κάνεις?? Εσύ δε μου απάντησες πότε γεννήθηκε ο Θανάσης σου??
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης