376 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 Παρ Αυγ 17, 2012 11:21 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
ina* έγραψε:σας καληνυχτω γιατι νυσταξα...μου φαινεται οσο πιο πολυ κοιμαμαι τοσο πιο πολυ νυσταζω χοχοχο!!
καληνύχτα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ina* έγραψε:σας καληνυχτω γιατι νυσταξα...μου φαινεται οσο πιο πολυ κοιμαμαι τοσο πιο πολυ νυσταζω χοχοχο!!
αφρουλα έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΦΕ!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ?Ο ΠΟΝΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ Η΄ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΣ ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ?
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟΝ.ΒΑΛΕ Κ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΠΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΝΕΥΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΝΕΥΡΑ.
αφρουλα έγραψε:ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ?ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....
boubou έγραψε:κι εγω την αναζητουσα την λιστα αλλα βρε Αφρουλα μου ειχαν μεινει 5 ατομα στο τελος μαζι με εμενα γιατι στεναχωριοντουσαν και εφυγαν ολες απο το θεματακι η γιατι απλα δν εμπαιναν συχνα και εμεναν συνεχεια ερωτηματικά! δν θελαν και καποια κοριτσια και ετσι επειδη εβλεπα οτι πιο πολυ μας χαλαει αντι να εξυπηρετει τον αρχικο σκοπο που την ξεκινησαμε την εβγαλα!!!
καλο μπανακι Μαιρουλα!!!!
Γιαννα μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι!!! καταλαβαινω οτι ειχες πιεστει πολυ ολο το χρονο και περιμενες πως και πως αυτες τις μερες για να χαλαρωσεις και γι αυτο νιωθεις ετσι!!!Σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσακι μου!αλλα επειδη τωρα ειμαι απεξω σου λεω να σκεφτεις οτι αφου δν γινεται να το αποφυγεις να προσπαθησεις να νιωσεις καλυτερα!!
αφρουλα έγραψε:ΧΜΜΜ: ΜΑΛΛΟΝ!ΠΕΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΑΧ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ, ΕΚΕΙΝΗ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΙΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΣΑΙ! ΕΛΛΗ ΔΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΛΙΣΤΑ?Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!
boubou έγραψε:Γιαννα μου για να σου πω να καταλαβεις ποσο μωρα γινονται οι αντρες οταν αρρωσταινουν, ημουν αρρωστη και ο αντρας μου ΟΛΟ ΕΦΕΥΓΕ,πηγαινε βολτουλες και τετοια λες και φοβοταν να κατσει να με προσεξει!!Τεζα με πυρετο και χαλια στομαχι και ημουν μονη μου τις περισσοτερες ωρες της μερας, και παντα το κανει αυτο!...ετυχε σε καποια φαση να αρρωστησει αυτος και εκανε λες και συνεβη το μεγαλυτερο κακο του κοσμου!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης