Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
565 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 565 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ina* έγραψε:σας καληνυχτω γιατι νυσταξα...μου φαινεται οσο πιο πολυ κοιμαμαι τοσο πιο πολυ νυσταζω χοχοχο!!

καληνύχτα!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΑΛΛΕΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΦΕ! Rolling Eyes

εγώ με τους πόνους που έχω δε με βλέπω να κοιμάμαι ακόμα!! Περιμένω να κοιμηθεί η ζουζούνα να μπω να κάνω ένα μπάνιο να δω μήπως και συνέλθω φφφ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ?Ο ΠΟΝΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ Η΄ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΣ ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνυχτα Κατερινα! Ειναι γεγονος αυτο που λες παντως, να το ξερεις Wink Wink

Αφρουλα τετοια ξυπνηματα ηθελα κι εγω αλλα με την αλεκα συντροφια δν γινεται!!! που θα παει θα φυγει !!!! Twisted Evil Twisted Evil

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΞΥΠΝΗΜΑ! Wink ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΕΣΥ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ?Ο ΠΟΝΟΣ ΕΝΤΟΠΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ Η΄ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΘΥΣ ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ?

Shocked Shocked στα πλαϊνά της κοιλιακής χώρας και πάει πίσω και πεθαίνω κ πότε πότε και μπροστά και μου έρχεται κ αναγούλα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟΝ.ΒΑΛΕ Κ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΠΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΝΕΥΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΝΕΥΡΑ.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ?ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? ΑΚΟΜΗ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ?ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 417472

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΗ.
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠ ΑΥΤΟΝ.ΒΑΛΕ Κ ΚΑΝΑ 2 ΩΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΑΜΗΣΕ ΤΑ!!!
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.ΠΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΝΕΥΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΝΕΥΡΑ.  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 654655

βρε συ Γιάννα χαλάρωσε θα γίνει καλά ο άντρας σου και θα πηγαίνεις πάλι βόλτες, τι να κάνεις συμβαίνουν κ αυτά η ζέστη τελικά είναι κακό πράμα!

Κορίτσια κοιμήθηκε η μικρή πάω τσακα τσάκα να κάνω μπάνιο γιατί είναι απρόβλεπτη μπας κ συνέλθω να πιω και κάνα ντεπον φφφφφφφφφφφφ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ?ΑΧ ΒΡΕ ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΛΙΣΤΑ!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ!

21 Αυγούστου και σήμερα είμαι στην 28η μέρα του κύκλου οπότε

που λέει κ ο ΛΕΠΑ και μου κάνει κολπάκια φφφφφφφφφφφφφ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΣΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ....

δηλαδή θα ζήσω?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω την αναζητουσα την λιστα αλλα βρε Αφρουλα μου ειχαν μεινει 5 ατομα στο τελος μαζι με εμενα γιατι στεναχωριοντουσαν και εφυγαν ολες απο το θεματακι η γιατι απλα δν εμπαιναν συχνα και εμεναν συνεχεια ερωτηματικά! δν θελαν και καποια κοριτσια και ετσι επειδη εβλεπα οτι πιο πολυ μας χαλαει αντι να εξυπηρετει τον αρχικο σκοπο που την ξεκινησαμε την εβγαλα!!!

καλο μπανακι Μαιρουλα!!!!

Γιαννα μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι!!! καταλαβαινω οτι ειχες πιεστει πολυ ολο το χρονο και περιμενες πως και πως αυτες τις μερες για να χαλαρωσεις και γι αυτο νιωθεις ετσι!!!Σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσακι μου!αλλα επειδη τωρα ειμαι απεξω σου λεω να σκεφτεις οτι αφου δν γινεται να το αποφυγεις να προσπαθησεις να νιωσεις καλυτερα!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΜΜΜ: ΜΑΛΛΟΝ!ΠΕΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΑΧ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ, ΕΚΕΙΝΗ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΙΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΣΑΙ! ΕΛΛΗ ΔΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΛΙΣΤΑ?Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ!ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ.Η ΝΥΧΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ.ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΕ ΛΙΓΟ.
ΑΦΡΟΥΛΑ ΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΥΡΕΤΟ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κι εγω την αναζητουσα την λιστα αλλα βρε Αφρουλα μου ειχαν μεινει 5 ατομα στο τελος μαζι με εμενα γιατι στεναχωριοντουσαν και εφυγαν ολες απο το θεματακι η γιατι απλα δν εμπαιναν συχνα και εμεναν συνεχεια ερωτηματικά! δν θελαν και καποια κοριτσια και ετσι επειδη εβλεπα οτι πιο πολυ μας χαλαει αντι να εξυπηρετει τον αρχικο σκοπο που την ξεκινησαμε την εβγαλα!!!

καλο μπανακι Μαιρουλα!!!!

Γιαννα μου μην στεναχωριεσαι κοριτσακι!!! καταλαβαινω οτι ειχες πιεστει πολυ ολο το χρονο και περιμενες πως και πως αυτες τις μερες για να χαλαρωσεις και γι αυτο νιωθεις ετσι!!!Σε καταλαβαινω απολυτα κοριτσακι μου!αλλα επειδη τωρα ειμαι απεξω σου λεω να σκεφτεις οτι αφου δν γινεται να το αποφυγεις να προσπαθησεις να νιωσεις καλυτερα!!

ΕΛΛΗ ΜΟΥ Ο ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΜΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΚΡΗ!  Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 - Σελίδα 16 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιαννα μου για να σου πω να καταλαβεις ποσο μωρα γινονται οι αντρες οταν αρρωσταινουν, ημουν αρρωστη και ο αντρας μου ΟΛΟ ΕΦΕΥΓΕ,πηγαινε βολτουλες και τετοια λες και φοβοταν να κατσει να με προσεξει!!Τεζα με πυρετο και χαλια στομαχι και ημουν μονη μου τις περισσοτερες ωρες της μερας, και παντα το κανει αυτο!...ετυχε σε καποια φαση να αρρωστησει αυτος και εκανε λες και συνεβη το μεγαλυτερο κακο του κοσμου!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΜΩΡΟ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ! Laughing

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΧΜΜΜ: ΜΑΛΛΟΝ!ΠΕΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ, ΑΧ ΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ, ΕΚΕΙΝΗ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΜΙΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΣΑΙ! ΕΛΛΗ ΔΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΛΙΣΤΑ?Ε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΣΙΝΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Shocked Shocked εεε μίλα καλέ ωσάν τον άνθρωπο κ άσε τα επιστημονικά αν κ καστανομάλλα δε καταλαβαίνει!! να ναι κούρασή? να ναι από βάρος? να ναι η επισκληρίδειος ? αλλά όλο τον χειμώνα δε με έπιασε! ήπια ντεπον και ίδωμεν

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Γιαννα μου για να σου πω να καταλαβεις ποσο μωρα γινονται οι αντρες οταν αρρωσταινουν, ημουν αρρωστη και ο αντρας μου ΟΛΟ ΕΦΕΥΓΕ,πηγαινε βολτουλες και τετοια λες και φοβοταν να κατσει να με προσεξει!!Τεζα με πυρετο και χαλια στομαχι και ημουν μονη μου τις περισσοτερες ωρες της μερας, και παντα το κανει αυτο!...ετυχε σε καποια φαση να αρρωστησει αυτος και εκανε λες και συνεβη το μεγαλυτερο κακο του κοσμου!!

Τελικά ο δικός μου κάνει τον καλύτερο άρρωστο αν και να χτυπήσω ξύλο δεν έχει πέσει τάβλα 3 χρόνια είναι "πετσι" έχει ζήσει τα αόρια και δεν καταλαβαίνει από τίποτα!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμενα εκανα σαν μωρο και πηγε σουπερ μου πηρε τις σουπιτσες μου (για να εχω να κανω να φαω Razz ) και βγηκε μετα για καφε Laughing Laughing Laughing Laughing εγω το παιρνω οτι αγχωνοταν να με βλεπει ετσι και γι αυτο έφευγε!! τι να πεις!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ? Η΄ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η΄ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ!ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ! Wink

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ! Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις