476 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 Σαβ Αυγ 18, 2012 5:41 am
ina*
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα σας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλησπερα, Κατερινα!ωραιο το σκυλακι σου!ina* έγραψε:καλησπερα σας!!!
pigkoulinaki έγραψε:καλησπερ κοριτσια!!!!τι κανετε???καλα εισαστε??εγω μια χαρουλα.αραζω....χαλαρα!
κοριτσια μου,να σας κανω μια ερωτησουλα....?
αυτο το μηνα ειχα κυκλο 29 μερες..πολυ σπανιο φαινομενο για μενα!κανονικα εχω 333,34 μερες κυκλο!αυτο το μηνα αδιαθετησα στις 5/8!
λογικα δεν ειμαι στις γονιμες μερες....???ετσι δεν ειναι....?
pigkoulinaki έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:καλησπερ κοριτσια!!!!τι κανετε???καλα εισαστε??εγω μια χαρουλα.αραζω....χαλαρα!
αυτο το μηνα ειχα κυκλο 29 μερες..πολυ σπανιο φαινομενο για μενα!κανονικα εχω 333,34 μερες κυκλο!αυτο το μηνα αδιαθετησα στις 5/8!
χαχααχαχχαα!!!33 ητηελα να πω!!!!οχι 333!!!!!!!!!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!!!!
odysseia έγραψε:καλησπερα, Κατερινα!ωραιο το σκυλακι σου!ina* έγραψε:καλησπερα σας!!!
ina* έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:καλησπερ κοριτσια!!!!τι κανετε???καλα εισαστε??εγω μια χαρουλα.αραζω....χαλαρα!
καλησπερα!!! δεν καταλαβαινεις την οωρρηξια σου??εστω απο τα υγρα που αλλαζουν εκεινες τις μέρες?
characy έγραψε:καλησπερα και απο μενα κοριτσια!
πιγκουλινακι γιατι δεν παιρνεις εκεινα τα τεστακια ωορηξιας για να σαι σιγουρη?
παντως κοριτσια δεν καταλαβαινουν ολες οι κοπελες την ωορηξια τους.
ina* έγραψε:καλησπερα σας!!!
συμφωνα με αυτο εισαιhttp://www.xn--mxaafbc3adijqufbbb6dya.gr/el/CNT/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5_%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF_%CF%83%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%CE%B9%CF%82_%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82_%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82.aspx εισαιpigkoulinaki έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:καλησπερ κοριτσια!!!!τι κανετε???καλα εισαστε??εγω μια χαρουλα.αραζω....χαλαρα!
boubou έγραψε:ina* έγραψε:καλησπερα σας!!!
ααα τι παιδι ειναι αυτο καλεεεεεεεε!!! μια ζωγραφια σκετη!!
pigkoulinaki εσυ προσπαθησε να μερα παρα μερα η καθε τριτη μερα και θα ειστε οκ!κι ετσι ουτε τις γονιμες θα χρειαζεται να ψαχνεις και μια χαρα θα ειστε!!! το οτι μια φορα ο κυκλος σου μικρυνε δν σημαινει οτι απαραιτητα αλλαξε!!
εγω παντως κανω ολο αυτον τον καιρο τεστ!δν μπορω να μην ξερω γιατι δν το καταλαβαινω, ..πιο πολυ με αγχωνει η άγνοια !χιιχι
boubou έγραψε:ina* έγραψε:καλησπερα σας!!!
ααα τι παιδι ειναι αυτο καλεεεεεεεε!!! μια ζωγραφια σκετη!!
pigkoulinaki εσυ προσπαθησε να μερα παρα μερα η καθε τριτη μερα και θα ειστε οκ!κι ετσι ουτε τις γονιμες θα χρειαζεται να ψαχνεις και μια χαρα θα ειστε!!! το οτι μια φορα ο κυκλος σου μικρυνε δν σημαινει οτι απαραιτητα αλλαξε!!
εγω παντως κανω ολο αυτον τον καιρο τεστ!δν μπορω να μην ξερω γιατι δν το καταλαβαινω, ..πιο πολυ με αγχωνει η άγνοια !χιιχι
odysseia έγραψε:συμφωνα με αυτο εισαιhttp://www.xn--mxaafbc3adijqufbbb6dya.gr/el/CNT/%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5_%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF_%CF%83%CE%B1%CF%82_%CE%BA%CE%B1%CE%B9_%CF%84%CE%B9%CF%82_%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82_%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B5%CF%82.aspx εισαιpigkoulinaki έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:καλησπερ κοριτσια!!!!τι κανετε???καλα εισαστε??εγω μια χαρουλα.αραζω....χαλαρα!
ina* έγραψε:ειναι και αυτο ένα θέμα!!μπορείς να πάρεις τα τεστάκια ή μπορείς να κάνεις μερα παρα μέρα ζουζουνιές με τον καλο σου απο την στιγμη που θα σου τελειώσει η περιοδος!!!ετσι δε θα σκέφτεσαι αν έχασες τις γόνιμες σου!!και θα το διασκεδαζεις και με τον αντρούλη σου για τώρα αν η θερμοκρασία σου πριν σηκωθείς απο το κρεβάτι είναι ανεβασμενη λιγο παραπάνω απο το κανονικο σου τότε εχεις κανει οωρρηξια....αν δεν κάνω λαθος!!
pigkoulinaki έγραψε:ina* έγραψε:ειναι και αυτο ένα θέμα!!μπορείς να πάρεις τα τεστάκια ή μπορείς να κάνεις μερα παρα μέρα ζουζουνιές με τον καλο σου απο την στιγμη που θα σου τελειώσει η περιοδος!!!ετσι δε θα σκέφτεσαι αν έχασες τις γόνιμες σου!!και θα το διασκεδαζεις και με τον αντρούλη σου για τώρα αν η θερμοκρασία σου πριν σηκωθείς απο το κρεβάτι είναι ανεβασμενη λιγο παραπάνω απο το κανονικο σου τότε εχεις κανει οωρρηξια....αν δεν κάνω λαθος!!
ινα μου!!!!ζουζουνιες ειναι το καλυτερο!!!!!!χαχαχαχαχα!!!!πολυ αγχος βρε κοριτσια.....!!!και κατηε μηνα λεω δεν τηα αγχωθω!αλλα που!!!!!!!!!!!τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου!!!!!!!!!!!
xaftounaki έγραψε:Χαρα μου γλυκια Ευχαριστώ πολυ
Στην αρχη έπεσα πολυ, έλεγα γιατι και σε εμάς αυτο, όλοι γύρω μας είχαν τα παιδια τους η ήταν έγκυος οι κοπέλες! Τώρα είμαι καλύτερα, θα το παλέψουμε με τη θεραπεία και βλεπουμε
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης