501 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58 Σαβ Αυγ 18, 2012 11:02 pm
ina*
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα σας ομορφες ζουζουνες!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
pigkoulinaki έγραψε:καλημερα κοριτσια!!!!!καλα εισαστε???χαρα μου,καλα εισαι????τωρα ξυπνησα...πινω καφε...και σημερα θα φτιαξω παστιτσιο....εχω τραπεζι σε φιλους μας....και εχω μια βαρεμαρα που δεν λεγετε!!!!!!!!!!!
ina* έγραψε:γεια σας!!εγω εψησα μπριζολιτσες στο φουρνο με πιπεριες ντοματα και μανιταρακια...εχει έρθει και η μανουλα μου για παρεούλα
Καταλαβαινω, εμεις χτες πλυναμε τα χαλια, με τα λεφτα που θα διναμε στο καθαριστηριο πηραμε πλυστκο(οχι σκουπα, πιεστικο). Ετσι, σημερα ειμαι λιγο κουρασμενη γιατι τα δυο μαλλινα χαλια ηταν ασηκωτα αν και την περισσοτερη δουλεια την εκανε ο αντρας μου.characy έγραψε:Γεια σου Οδυσσεια μου!!! εγω δουλιτσες βολτες παρεες θαλασσα κτλ εκανα χθες, σημερα με τον αντρουλη ειπαμε να χαλαρωσουμε στο σπιτι μας ηταν κουραστικη μερα χθες οποτε σημερα λιωσιμο!!!! Εχω και την αναμονη της περιοδου σημερα οποτε καλυτερα σπιτιιι
Μια χαρα! εμεις ειχαμε παει χτες βραδυ στη μαμα μου και φαγαμε πιτουλες(πιτογυρα κτλ.)ina* έγραψε:γεια σας!!εγω εψησα μπριζολιτσες στο φουρνο με πιπεριες ντοματα και μανιταρακια...εχει έρθει και η μανουλα μου για παρεούλα
characy έγραψε:ina* έγραψε:γεια σας!!εγω εψησα μπριζολιτσες στο φουρνο με πιπεριες ντοματα και μανιταρακια...εχει έρθει και η μανουλα μου για παρεούλα
πωπω νοστιμο ακουγεται!!!!
καλως την δεχτηκες την μανουλα σου!
odysseia έγραψε:Καταλαβαινω, εμεις χτες πλυναμε τα χαλια, με τα λεφτα που θα διναμε στο καθαριστηριο πηραμε πλυστκο(οχι σκουπα, πιεστικο). Ετσι, σημερα ειμαι λιγο κουρασμενη γιατι τα δυο μαλλινα χαλια ηταν ασηκωτα αν και την περισσοτερη δουλεια την εκανε ο αντρας μου.characy έγραψε:Γεια σου Οδυσσεια μου!!! εγω δουλιτσες βολτες παρεες θαλασσα κτλ εκανα χθες, σημερα με τον αντρουλη ειπαμε να χαλαρωσουμε στο σπιτι μας ηταν κουραστικη μερα χθες οποτε σημερα λιωσιμο!!!! Εχω και την αναμονη της περιοδου σημερα οποτε καλυτερα σπιτιιι
odysseia έγραψε:Καταλαβαινω, εμεις χτες πλυναμε τα χαλια, με τα λεφτα που θα διναμε στο καθαριστηριο πηραμε πλυστκο(οχι σκουπα, πιεστικο). Ετσι, σημερα ειμαι λιγο κουρασμενη γιατι τα δυο μαλλινα χαλια ηταν ασηκωτα αν και την περισσοτερη δουλεια την εκανε ο αντρας μου.characy έγραψε:Γεια σου Οδυσσεια μου!!! εγω δουλιτσες βολτες παρεες θαλασσα κτλ εκανα χθες, σημερα με τον αντρουλη ειπαμε να χαλαρωσουμε στο σπιτι μας ηταν κουραστικη μερα χθες οποτε σημερα λιωσιμο!!!! Εχω και την αναμονη της περιοδου σημερα οποτε καλυτερα σπιτιιι
odysseia έγραψε:Μια χαρα! εμεις ειχαμε παει χτες βραδυ στη μαμα μου και φαγαμε πιτουλες(πιτογυρα κτλ.)ina* έγραψε:γεια σας!!εγω εψησα μπριζολιτσες στο φουρνο με πιπεριες ντοματα και μανιταρακια...εχει έρθει και η μανουλα μου για παρεούλα
Μακαρι!ina* έγραψε:characy έγραψε:ina* έγραψε:γεια σας!!εγω εψησα μπριζολιτσες στο φουρνο με πιπεριες ντοματα και μανιταρακια...εχει έρθει και η μανουλα μου για παρεούλα
πωπω νοστιμο ακουγεται!!!!
καλως την δεχτηκες την μανουλα σου!
ναι ναι ειναι μιαμ μιαμ!!
ευχομαι να μην σε επισκεφτει η κοκκινοσκουφιτσα παντως!!
Εννοειται!ina* έγραψε:odysseia έγραψε:Μια χαρα! εμεις ειχαμε παει χτες βραδυ στη μαμα μου και φαγαμε πιτουλες(πιτογυρα κτλ.)ina* έγραψε:γεια σας!!εγω εψησα μπριζολιτσες στο φουρνο με πιπεριες ντοματα και μανιταρακια...εχει έρθει και η μανουλα μου για παρεούλα
αα μιαμ μιαμ και αυτο!!με μπολικο γιαουρτοσκορδιον???
characy έγραψε:Κατερινα μου σε ευχαριστω...να μην με επισκευτει δεν την καλεσε κανεις! Της ειπα...τωρα για καποιους μηνες να μην ερθεις δεν σε θελω!!!
Η αληθεια ειναι οτι εχω μια μικρη ελπιδα οτι δεν θα ρθει...συνηθως μου ερχεται το ξημερωμα. Αλλα επειδη το χω στο μυαλο μου συνεχεια μπορει να την επηρεασα με το αγχος μου!
Μπραβο, μακαρι να τα καταφερεις!thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια τι κανετε? εγω ειμαι στη μανα μου τωρα για το σ/κ...λετε για χαλια ε? κ εγω δεν τα εχω πλυνει ακομα κ να δω ποτε θα τα πλυνω.βασικα δν τα θελω καθολου εχουν γινει χαλια(ειναι κ μοκετα)κ δν βλεπω να καθαριζουν.κ για καινουρια βεβαια ουτε λογος.τεσπα θα δειξει κ μαλλον θα τα πλυνει ο αντρας μου.λοιπον με χαρα σας ανακοινωνω οτι ακομα ειμαι στο συν εναμιση κιλο μονο! παρακολουθω στενα το βαρος μου γτ δεν θελω να παρω πολλα οπως στον σωτο(19 κιλα)κ τωρα ειμαι μεσα στην τρελη χαρα!!!!!!!!!
Ωραια θα ναι, να χαρουμε και λιγο!ina* έγραψε:characy έγραψε:Κατερινα μου σε ευχαριστω...να μην με επισκευτει δεν την καλεσε κανεις! Της ειπα...τωρα για καποιους μηνες να μην ερθεις δεν σε θελω!!!
Η αληθεια ειναι οτι εχω μια μικρη ελπιδα οτι δεν θα ρθει...συνηθως μου ερχεται το ξημερωμα. Αλλα επειδη το χω στο μυαλο μου συνεχεια μπορει να την επηρεασα με το αγχος μου!
αντε να έχουμε ευχαριστα νεακια σύντομα!!!!
odysseia έγραψε:Μπραβο, μακαρι να τα καταφερεις!thequeen86 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια τι κανετε? εγω ειμαι στη μανα μου τωρα για το σ/κ...λετε για χαλια ε? κ εγω δεν τα εχω πλυνει ακομα κ να δω ποτε θα τα πλυνω.βασικα δν τα θελω καθολου εχουν γινει χαλια(ειναι κ μοκετα)κ δν βλεπω να καθαριζουν.κ για καινουρια βεβαια ουτε λογος.τεσπα θα δειξει κ μαλλον θα τα πλυνει ο αντρας μου.λοιπον με χαρα σας ανακοινωνω οτι ακομα ειμαι στο συν εναμιση κιλο μονο! παρακολουθω στενα το βαρος μου γτ δεν θελω να παρω πολλα οπως στον σωτο(19 κιλα)κ τωρα ειμαι μεσα στην τρελη χαρα!!!!!!!!!
οσον αφορα τα χαλια με το πλυστικο εμας καθαρισαν μια χαρα! Οχι, οτι μας περισσευαν λεφτα για καθαριστηριο!
characy έγραψε:μακαρι οντως!!! Παω καθε λιγο τουαλετα και ελεγχω...αλλα μαλλον πρεπει να ηρεμισω για να μην απογοητευτω αν πχ ειχε κινηση στο δρομο και φτασει αυριο
thequeen μπραβο σου!!!! ακομα να σου πω οτι ο γιος σου ειναι ενας κουκλος!!!
thequeen86 έγραψε:characy έγραψε:μακαρι οντως!!! Παω καθε λιγο τουαλετα και ελεγχω...αλλα μαλλον πρεπει να ηρεμισω για να μην απογοητευτω αν πχ ειχε κινηση στο δρομο και φτασει αυριο
thequeen μπραβο σου!!!! ακομα να σου πω οτι ο γιος σου ειναι ενας κουκλος!!!
χεχεχε να σαι καλα χαρα...εκτως απο κουκλος ειναι κ μεγαλο κωλοπαιδο!!!!αχαχχαχχα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #58
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης