976 Απ: ***Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 16!!!*** Παρ Αυγ 24, 2012 3:10 am
konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας όλες.Αντε με το καλό να έρχονται ολα τα μικρούλια ένα ένα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
emilou έγραψε:εγω μια νυχτικια εχω παρει και 4 πυζαμες... λετε πρεπει να παρω να εχω κι αλλη?
konstantina έγραψε:Kristinaki έγραψε:
Κωνσταντινα μου τελεια!! προετοιμαστου ψυχολογικα τωρα, αλλα μην αγχωθεις. αλλα γιατι θα γεννησεις πιο νωρις; λογω συσπασεων; θα κανεις καισαρικη ετσι;
λόγο παλαιοτέρου ιστορικού ενδομήτριος θάνατος στο πρώτο μου παιδάκι και πρόωρο τοκετό στην 36η εβδομάδα στο αγοράκι μου.Θα γεννήσω με καισαρική και απο οτι μου είπε με επισκληριδιο
δεν δοκιμαζεις να εισαι μια μερσ χωρις σερβιετακι για να καταλαβεις καλυτερα την υφη και την ποσοτητα τους?kat3r1na έγραψε:
Από χτες εντωμεταξύ που μου είπε για το χαμηλό αμνιακό υγρό,προσπαθώ να προσέχω αν βγάζω υγρά αλλά δε μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο.Ναι μεν το σερβιετάκι κατά τη διάρκεια της μέρας βρέχεται,αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό,αν είναι ιδρώτας ή κάτι τέτοιο.Πάντως καμμιά αξιοπρόσεχτη πλημμύρα δεν έχω..!
Στο μυαλό μου είσαι γιατί αυτό αποφάσισα να κάνω σήμερα..emilou έγραψε:δεν δοκιμαζεις να εισαι μια μερσ χωρις σερβιετακι για να καταλαβεις καλυτερα την υφη και την ποσοτητα τους?kat3r1na έγραψε:
Από χτες εντωμεταξύ που μου είπε για το χαμηλό αμνιακό υγρό,προσπαθώ να προσέχω αν βγάζω υγρά αλλά δε μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο.Ναι μεν το σερβιετάκι κατά τη διάρκεια της μέρας βρέχεται,αλλά δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό,αν είναι ιδρώτας ή κάτι τέτοιο.Πάντως καμμιά αξιοπρόσεχτη πλημμύρα δεν έχω..!
Kristinaki έγραψε:Ινακι μου για την κυπρια κοπελα λες ετσι; αγαπη μου και εγω ανησυχω παρα πολυ για την Ιωαννα.. παντα εμπαινε και ξαφνικα χαθηκε.. τις εστειλα μηνυματα και τιποτα.. δεν απανταει.. και δυστυχως το τηλεφωνο της δεν το εχω γιατι μιλουσαμε παντα φεις και δεν της το ζητησα.. κακως..
inakriti έγραψε:Kristinaki έγραψε:Ινακι μου για την κυπρια κοπελα λες ετσι; αγαπη μου και εγω ανησυχω παρα πολυ για την Ιωαννα.. παντα εμπαινε και ξαφνικα χαθηκε.. τις εστειλα μηνυματα και τιποτα.. δεν απανταει.. και δυστυχως το τηλεφωνο της δεν το εχω γιατι μιλουσαμε παντα φεις και δεν της το ζητησα.. κακως..
ναι γι αυτην λεω ... περασε μηνας και τπτ !!! μακαρι να ειναι ολα καλα !
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Παρ Αυγ 24, 2012 7:25 am, 1 φορά
letitsa έγραψε:κατερινακι μου ολα θα πανε καλα μην στεναχωριεσε....για να δεις αμα χανεις υγρα κανε το εξης που μου εκαναν εμενα στην κλινικη οταν νομιζα οτι σπασανε μου βαλανε χαρτι στο εωρουχο ξαπλωσα και μου ειπανε να βηξω 4-5 φορες δεν θυμαμαι ακριβως ...ετσι θα δεις γιατι με το σερβιετακι δεν βλεπεις......καντο δεν εχεις να χασεις κατι αμα εχεις και χρωματιστο χαρι θα εισαι sou perrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kristinaki έγραψε:Κατερινιω εγω ξερω απο την 37η βδομαδα δε θεωρειται προωρος ο τοκετος
kat3r1na έγραψε:Kristinaki έγραψε:Κατερινιω εγω ξερω απο την 37η βδομαδα δε θεωρειται προωρος ο τοκετος
Πώωωωωπω Χριστινάκι με ξενέρωσες!!Νόμιζα πώς μου έμεναν μόνο δυο βδομάδες επιφυλακής!!χεχεχεχε δεν πειράζει,τί να γίνει!
Με το υγρό από οτι είπε ο γιατρός συμβαίνει το εξής.Τα επίπεδά του φυσιολογικά μειώνονται όσο περνάει ο καιρός,και φτάνουμε στα κατώτερα φυσιολογικά γύρω στην 40η βδομάδα.Αυτός είναι κ ένας από τους λόγους που δεν παρατείνονται οι κυήσεις μετά τις 40 βδομάδες.Εμένα αυτή η μείωση άρχισε πρόωρα.Ίσως να φταίει ότι παράλληλα έχω και πρόωρα γερασμένο πλακούντα (φτάσαμε σχεδόν στη φάση ΙΙΙ,η οποία συμβαίνει κανονικά και αυτή γύρω στις 40 βδομάδες.)Όπως και να έχει δεν γίνεται κάτι,δεν ξαναγεμίζει το μπαλόνι δλδ!!Απλά θα γτο παρακολουθούμε και θα πράξουμε ανάλογα.Οκ, το πολύ πολύ να γεννήσουμε πρόωρα.Το έχω αποδεχτεί πλέον,και δε με ενοχλεί από τη στιγμή που το μπεμπε αναπτύσσεται κανονικά..
konstantina έγραψε:Το ειχα ξανά γράψει πριν μερικούς μήνες εχω ερυθηματωδη λύκο και μια μορφή θρομβοφιλιας,μαζι με δικερο μήτρα η εγκυμοσύνη μου ειναι υψηλού κινδύνου.Ετσι κι ο γιατρός θεωρεί καλύτερο να το πάρουμε με το που θα μπω στον μηνά μου .
Κατερίνα 36 η μπαίνουμε στον μήνα μας αλλά καλό είναι να πάρει και κάποιες ημέρες απο τον ένατο.Εγω πάντως το γιο μου 36 και 1 που γέννησα ηταν μια χαρά 2810 αρα νομίζω οτι δεν ειναι πρόβλημα αν κάποιο παιδάκι γεννηθεί τότε.
Οσο για τα κιλά του μωρού σου μην φοβάσαι αυτό το μήνα θα δεις οτι θα πάρει αρκετά απο εδω και κάτω παίρνουν και 250 γραμμάρια την εβδομάδα
konstantina έγραψε:Το ειχα ξανά γράψει πριν μερικούς μήνες εχω ερυθηματωδη λύκο και μια μορφή θρομβοφιλιας,μαζι με δικερο μήτρα η εγκυμοσύνη μου ειναι υψηλού κινδύνου.Ετσι κι ο γιατρός θεωρεί καλύτερο να το πάρουμε με το που θα μπω στον μηνά μου .
Κατερίνα 36 η μπαίνουμε στον μήνα μας αλλά καλό είναι να πάρει και κάποιες ημέρες απο τον ένατο.Εγω πάντως το γιο μου 36 και 1 που γέννησα ηταν μια χαρά 2810 αρα νομίζω οτι δεν ειναι πρόβλημα αν κάποιο παιδάκι γεννηθεί τότε.
Οσο για τα κιλά του μωρού σου μην φοβάσαι αυτό το μήνα θα δεις οτι θα πάρει αρκετά απο εδω και κάτω παίρνουν και 250 γραμμάρια την εβδομάδα
ANNAST έγραψε:Άντε κων/να με το καλο κοριτσάκι!!! Σκέψου ότι σε λίγο θα κρατάς αγκαλιά το αγγελουδι σου!!! Τα ψώνια απο σήμερα αποφάσισα να τα αφήσω για μετα τον γιατρο.. Γιατί μόλις περπατησα λίγο, να ξανά ο πόνος.. Μόνο αύριο θα πάω να πάρω ένα δωράκι για 1 νεογέννητο κ τέλος.
Κορίτσια κ εμένα η Μαια μου μου είπε ότι μόλις μπω στις36 εβδ μπορώ να γέννησω χωρίς κίνδυνο..
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης