Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
206 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 206 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

vetaki..!

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tzitziki2 έγραψε:Καλημέρα!!!Εμείς ξεκινήσαμε με φρουτάκια (φρέσκα αλλεσμένα όχι φρουτόκρεμα εμπορίου δεν προσφέρει τίποτα) μετά ρυζάλευρο και τέλος φαγάκι(κοτόπουλο-μοσχάρι με πατάτα-καρότο-κολοκυθάκι).
Φυσικά θα σου πει ο παιδίατρος για την προσαρμογή.
Καλή αρχή!!!!!

ευχαριστουμε!!!αν τρωει οπως πινει το γαλα!!!!δεν θα προλαβαινω!!!! Laughing Laughing

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πιατακι οτι σε βολευει. δικα σας μπολακια δεν εχετε? κουταλακι εχει διαφορα πλαστικα και μαλακα. οχι πολυ ομως γιατι ειχα παρει ενα που λυγιζε τοσο και δεν μπορουσα να τον σκουπισω οταν ετρεχε απο το στοματακι του και πασαλιυοταν πιο πολυ. κατα ταλλα χαλαρωσε. απλα ταισε τον χωρις κατι ιδιαιτερο..

28ξεκιναμε κρεμουλες και εχω αποριες!!! - Σελίδα 2 Empty κρεμες Πεμ Ιαν 10, 2013 3:58 pm

annamicha

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εμας ο μπεμπης ξεφυγε απο τα κανονικα επιπεδα τξς καμπυλης. ειναι 600 γρ πανω απο το κανονικο βαρος. τωρα σε 5 μερες ξεκιναμε λογικα κρεμες αλλα ο γιατρος ειπε θα δουμε λογω βαρους. λετε να ξεκινησουμε μονο με φρουτο και οχι με κρεμα?

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ξεκιναμε κρεμουλες και εχω αποριες!!! - Σελίδα 2 517142

http://otanexoesena.blogspot.gr/

mairyz

mairyz
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
annamicha έγραψε:εμας ο μπεμπης ξεφυγε απο τα κανονικα επιπεδα τξς καμπυλης. ειναι 600 γρ πανω απο το κανονικο βαρος. τωρα σε 5 μερες ξεκιναμε λογικα κρεμες αλλα ο γιατρος ειπε θα δουμε λογω βαρους. λετε να ξεκινησουμε μονο με φρουτο και οχι με κρεμα?

Καλημερα!Μην αγχωνεσαι,επειδη δουλευω σε παιδιατρο μου εχει πει οτι η κρεμα δεν προσφερει τιποτα παραπανω απ'το γαλα.Τη δινουν οι γιατροι για να συνιθησει το παιδι το κουταλι.Δεν πειραζει αν σε ξεκινισει κατευθειαν με φρουτοκρεμα,αλλωστε τα φρουτα εχουν να προσφερουν και κατι.Κι εγω ειχα θεματακια με τη μικρη με την κρεμα,την εβγαζε οοολη και με ξεαγχωσε ο γιατρος μου!!!

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμφωνώ, κρέμα δ χριεάζεται να δώσεις καθόλυ, φρουτακια, λαχανικά και γενικά φαγητο κανονικό και φρέσκο!

vetaki..!

καλημερα!!κ εμεις την απογευματινη βανιλια μου ειπε η παιδιατρος οτι ειναι απλα για το κουταλι κ να μαθενει κ αλλες γευσεις!!!να παρακαλας να τρωει την φρουτοκρεμα που ειναι θρεπτικη κ το φαγακι κ ας μην τρωει την αλλη..
εμεις εχουμε ξεκινησει σχεδον ενα μηνα τωρα κ μονο τις 3 τελευταιες μερες την τρωει ολη..αλλα αρκετες φορες την εκανε εμετο(την φρουτοκρεμα την βανιλια που ειναι φουλ γλυκια την ετρωγε ολη παντα!!!)
καλη αρχη κ καλη υπομονη!!!!!

ARIADNI

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
annamicha έγραψε:εμας ο μπεμπης ξεφυγε απο τα κανονικα επιπεδα τξς καμπυλης. ειναι 600 γρ πανω απο το κανονικο βαρος. τωρα σε 5 μερες ξεκιναμε λογικα κρεμες αλλα ο γιατρος ειπε θα δουμε λογω βαρους. λετε να ξεκινησουμε μονο με φρουτο και οχι με κρεμα?
Μην αγχωνεσαι καθολου.εγω τον δικο μου δεν τον εδωσα καθολου κρεμα εμποριου.ουτε ο ανιψιος μου εφαγε λογω βαρους.επειδη ηταν παχουλο παιδακι ο παιδιατρος τους ειχε πει να μην το δινουν κρεμες.

34ξεκιναμε κρεμουλες και εχω αποριες!!! - Σελίδα 2 Empty . Παρ Ιαν 11, 2013 12:12 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν προσφερουν τιποτα οι κρεμες εμποριου παρα μονο θερμιδες.σαν τα φρουτακια δεν εχει!μην αγχωνεσαι Very Happy

pamicha11

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
δηλαδη τα φρουτα τα αλεθετε καιτο δινετε στο παιδι σας?? δεν βαζετε τιποτα ,μεσα για να ειναι πυκτο?? σκονη κρεμα??

36ξεκιναμε κρεμουλες και εχω αποριες!!! - Σελίδα 2 Empty . Παρ Ιαν 11, 2013 2:53 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχι δεν βαζω τιποτα μεσα μονο τα φρουτα και γινεται ενας ωραιος πολτος.βαζω μηλο αχλαδι και μπανανα.

vetaki..!

κ εγω αυτα βαζω συν οτι στυβω μιση κουπα πορτοκαλι χυλωνει πιο ωραια αλλα επειδη οπως ειπα κ πιο πανω μου το εκανε εμετο του βαζω κ 2 κουτ απο την σκονη βανιλια..η παιδιατρος μου ειπε να παρω φρουτοκρεμα σκονη να βαζω αλλα δεν εδωσα αλλα χρηματα αφου το τρωει κ ετσι!!!! Wink Wink
σιγα σιγα θα αρχισω να ελλατωνω την ποσοτητα της σκονης μεχρι να μην βαζω καθολου!!!! Wink Wink

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αν μαθει αλλοιωμενη τη γευση των φρουτων δλδ με προσθηκη ζαχαρης που εχουν οι κρέμες του εμποριου μετα θα ειναι ξινη η φρουτοκρεμα, σιγα σιγα με υπομονη δινε σκετα τα φρουτακια. για το πορτοκαλι νομιζω ειναι νωρις, εξαρταται τον παιδιατρο βεβαια.

Rinoula

Rinoula
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Η φρουτοκρεμα σκονη περιεχει ένα ελάχιστο ποσοστο φρουτου και βασικα ζαχαρες. Γιατί να μη δινουμε φρεσκα φρουτακια;

vetaki..!

κ εγω δεν ηθελα να βαζω μεσα τπτ αλλα για 10 μερες που την εκανα σκετη ετρωγε ελαχιστη ποσοτητα κ την εβγαζε μετα....
τωρα 4 μερες την τρωει ολη κ ευχαριστα κ γρηγορα,τις αλλες μερες εκανε 50 λεπτα για να φαει την μιση κ εκανα προσευχη για να μην κανει εμετο...

λουκουμάκι

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η δικιά μου η παιδίατροs , μου είπε να τιs αλέθω τα φρουτάκια σκέτα ,χωρίs προσθήκη κάτι άλλου και μόνο αν δεν το τρώει να προσθέσω λίγο κρέμα βανίλιαs.Αλλά ευτυχώs ,η δική μου τα τρώει σκέτα.Μια - δύο φορέs που μου είχε φανεί κάπωs ξινό το αχλάδι και είχα προσθέσει λίγο κρέμα για να γλυκάνει , δεν την έτρωγε , την έφτυνε και αναγκάστηκα και τηs έκανα άλλη χωρίs προσθήκη κρέμαs.

PAMICHA

PAMICHA
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
emeiς ξεκιναμε απο δευτερα και θα σας πω τι θα μου πει ο παιδιατρος

http://otanexoesena.blogspot.gr/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις