26 Απ: ΧΩΡΙΣ ΠΕΘΕΡΑ......!!!! Παρ Αυγ 24, 2012 6:12 am
kafedaki?
Η ψυχή της παρέας!
Εγώ πάντως προς το παρών χαίρομαι πολύ που έχω πεθερά.Καμιά φορά μπορει να πει κάτι που δε μου αρέσει,αλλά από την άλλη χαίρομαι που ότι είναι το λέει απ'ευθείας μπροστά μου και αυτό να πω την αλήθεια το εκτιμώ και με κάνει να μην της κρατάω κακία.Η αλήθεια είναι ότι προχτές με συγκίνησε αφάνταστα.Διότι έβγαλα το γυψονάρθηκα από το χέρι μου μετά από 6 εβδομάδες και έτυχε να πάμε σπίτι της,μένει σε άλλη πόλη.Μόλις μπαίνω μέσα στο σπίτι και με βλέπει κάνει το σταυρό της και λέει δόξα το Θεό που δε θα κάνεις τη νύφη παιδί μου με το γύψο και μετά με παίρνει αγκαλιά και μου λέει σου εύχομαι να να μη σου τύχει ξανά τίποτα που να σε στεναχωρήσει και να σε πονέσει ,μου σκάει και ένα φιλί στο μάγουλο που κόντεψα να βάλω τα κλάμματα.
Η αλήθεια είναι ότι οι ισορροπίες είναι δύσκολες, αλλά δε μπαίνω στη διαδικασία να αναλωθώ σε πράγματα που δε μου δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση μου.Κάνοντας αυτό να αφήνω κάποια πράγματα να περνάνε έτσι δε βάζω και τον άντρα μου στη διαδικασία να υπερασπιστεί κανένα και βλέπει κάποια πράγματα γρηγορότερα.Αυτά από μένα φιλια
Η αλήθεια είναι ότι οι ισορροπίες είναι δύσκολες, αλλά δε μπαίνω στη διαδικασία να αναλωθώ σε πράγματα που δε μου δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση μου.Κάνοντας αυτό να αφήνω κάποια πράγματα να περνάνε έτσι δε βάζω και τον άντρα μου στη διαδικασία να υπερασπιστεί κανένα και βλέπει κάποια πράγματα γρηγορότερα.Αυτά από μένα φιλια