Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
394 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 394 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 42]

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Koριτσακια ειμαι πτωμα απο το ταξίδι και τα μαζεματα στο σπίτι... παω να ξαπλώσω και τα λέμε το πρωι!!
*Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472

http://www.creativebeez.gr

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κ απο μένα!!γυρίσαμε κ εμείς απο τον γιατρο, τώρα καθόμαστε στο mall για καφεδάκι.. 2363γρ είναι ο μπεμπακος μου!! Μου είπε τα κλασσικά.. Ότι όλοι οι πόνοι είναι φυσιολογικοι στον μήνα που είμαι. Απλώς να προσέχω χωρίς να σταματήσω την ζωή μου.. Δηλ. Περπάτημα, μπάνια, σεξ κτλ... Η μαζοχα του ζήτησα να δει τον τραχηλο κ εκεί που περίμενα αμεριμνη τον υπερηχο, μου έρχεται κ βάζει το χέρι του.. Shocked Νόμιζα θα γέννησω εκει επιτόπου..συμπέρασμα;; Ο τραχηλος λέει δεν έχει ανοίξει ακόμα κ το επόμενο ραντεβού 17 σεπτ. Τον ρωτάω δεν πιστεύω να γέννησω μέχρι τότε; Μου λέει δεν νομίζω...απ´οτι κατάλαβα δεν έχει σκοπό να με βλέπει κάθε εβδ.. Twisted Evil
Εμη, σοφακι, τέλεια τα νεα σας!!! Μπράβο!!!!!
Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κάνετε;;;

emilou

emilou
Μαριανθη καλωσηρθες!!!!!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 215994

Σοφακι... επιτελους τακτοποιηθηκατε κ εσεις, να ευχαριστηθεις το σπιτακι σου!! Μια χαρα κ η μπεμπουλα... ηξερε οτι η μανουλα της τα τακτοποιησε ολα... πηρε και την θεσουλα της, μια χαρα!!!

Εγω απο την ωρα που εχουμε γυρισειθα απο τον γιατρο δεν εχωβ σταματησει να κανω δουλειες.. .λες και καποιος μου ειπε ερχεται ο μπεμπης αυριο!!! εβαλα πλυντηριο τα τελευταια... τα εβαλα στο στεγνωτηριο... και τωρα σιδερωνω!!! με τετοια ζεστη!!! δεν παω καλα... με κοιταει ο αντρας μου και γελαει!!!!!!!!!!

inakriti

καλησπερα κοριτσακια ... μεχρι τωρα τα νεα απο τους γιατρους ειναι τελεια ...συγχαρητηρια σε ολες

ΖΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!

emilou

emilou
επειδη τα εχω διαβασει ολα λιγο κομματιαστα... η Αννα μπημκε να πει νεα απο τον γιατρο?

pepelitsa

pepelitsa
Marianthi kali ksekourash :**
Anna Sourloulou ola mia xar loipon kaneis logos anhsyxias..einai k paidaros o mikros opote 1 xara!
Sex k eseis kommeno to eixate an thymamai kala..kairos gia nees peripeteies!
Olo lew tou mpamph na ferei nea Iwnia n afaw ayto to kokkinisto em ta makarounia na perasw k ap to magazi sou k olo nai m leei k den ksekounaei!

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:Γεια σας κ απο μένα!!γυρίσαμε κ εμείς απο τον γιατρο, τώρα καθόμαστε στο mall για καφεδάκι.. 2363γρ είναι ο μπεμπακος μου!! Μου είπε τα κλασσικά.. Ότι όλοι οι πόνοι είναι φυσιολογικοι στον μήνα που είμαι. Απλώς να προσέχω χωρίς να σταματήσω την ζωή μου.. Δηλ. Περπάτημα, μπάνια, σεξ κτλ... Η μαζοχα του ζήτησα να δει τον τραχηλο κ εκεί που περίμενα αμεριμνη τον υπερηχο, μου έρχεται κ βάζει το χέρι του.. Shocked Νόμιζα θα γέννησω εκει επιτόπου..συμπέρασμα;; Ο τραχηλος λέει δεν έχει ανοίξει ακόμα κ το επόμενο ραντεβού 17 σεπτ. Τον ρωτάω δεν πιστεύω να γέννησω μέχρι τότε; Μου λέει δεν νομίζω...απ´οτι κατάλαβα δεν έχει σκοπό να με βλέπει κάθε εβδ.. Twisted Evil
Εμη, σοφακι, τέλεια τα νεα σας!!! Μπράβο!!!!!
Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κάνετε;;;

Αχ μπραβο για σενα ρωταγα τωρα!!! ολα καλα δηλαδη... και μεγαλουτσικος ο μπεμπακος!! ετσι με εξετασε κ εμενα σημερα Αννα!!! ουτε εγω το περιμενα!!!!

pepelitsa

pepelitsa
Anna ekei pou les perpathma,mpania sex klp...ti Mpania ennoeis???? A vrhka xtes tyxaia mia askhsh gia epispeysh ..katse na thn vrw ksana na sas dwsw link.

pepelitsa

pepelitsa
http://www.womenshealthcenter.gr/?action=preg.display&week=34
Einai ekei pou leei askhsh,sxedon prin to telos ths selidas.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπάνια στη θάλασσα εννοεί...αν κ εγω δεν έχω πια όρεξη, ούτε κουράγιο να κουβαλιεμαι.. Έλα κ οπότε έρθεις, κερναω καφε!!!! Θα σου στείλω αύριο το Κιν μου, γιατί τώρα μπαίνω απο το Κιν. κ δεν βολεύει να στείλω πμ..

Εμη μου μου βγήκαν τα ματιά έξω.. Shocked

Τώρα για σεξ δεν ξέρω πως θα γίνει, αλλα εγω λέω καλού κακού να το ξεκινήσουμε 36 εβδ..

pepelitsa

pepelitsa
Re koritsia ti ennoeite sas evale xeri??????????? olo to xeri?? giati??
Den m exoun eksetasei pote etsi k frikarw twra..peite m pws einai ..ponas?

Aurora

Aurora
ε όχι κι όλο καλέ, τα δακτυλα για να δει τη φορά κ το μάκρος του τραχηλου.
Αννα μου όλα τέλεια λοιπόν σουπερ!!!

Aurora

Aurora
και ναι.. ποναει... Rolling Eyes

emilou

emilou
Ναι Πηνελοπη κ εμενα πονεσε... οχι πολυ, αλλα δεν ειναι ωραια αισθηση!! και ταυτοχρονα μου πατουσε καπως και την κοιλια!! αλλα για λιγο ηταν οποτε οκ..

emilou

emilou
τελος με τις δουλειες γαι σημερα τα ποδια μου εγιναν τουμπανο!!

pepelitsa

pepelitsa
Ama einai daxtyla mono kapws kalytera tha einai egw to fadastika xeirotero.

giotaki2

giotaki2
hello... επιστρέψαμε από το καφεδάκι και βρήκα ένα σπίτι χαμός... από σκόνη και σκουπίδια θυμόσαστε το αεράκι που σας έλεγα???? έγινε μποφόρια, πολλά...... και είχα τα παράθυρα ανάκληση, τελος πάντων επιστράτευσα όλη την υπομονή μου και θα καθαρίσω αύριο...

Τέλεια τα νέα σας κορίτσια, Σοφάκο μια χαρά η μπουμπού κορμάρα εμένα θα πλησιάζει το 3κιλο τώρα..
Άννα τέλεια νέα και για σενα, μια χαρά το μπεμπάκι, είδες φυσιολογικά λέει τα πονάκια λες και το ήξερες, να προσέχεις όμως και κάνε ότι σου είπε.
marianthi_m έγραψε:Koριτσακια ειμαι πτωμα απο το ταξίδι και τα μαζεματα στο σπίτι... παω να ξαπλώσω και τα λέμε το πρωι!!
Καλως ήρθες πουλάκι μου... μας έλειψες αντε να μπεις να τα λέμε σε σκεφτόμουν σήμερα.
kat3r1na έγραψε:
Ρε Βικ,μια ερώτηση έχω.Ποιος είναι ο Μακουήν???????
Θεά Κατερίνα!!!χαχαχαχαχα
pepelitsa έγραψε:Re koritsia ti ennoeite sas evale xeri??????????? olo to xeri?? giati??
Den m exoun eksetasei pote etsi k frikarw twra..peite m pws einai ..ponas?
Ναι ρε κορίτσια εξηγήστε έχω κι εγώ γιατρό μεθαυριο να ξέρω τι με περιμένει τη γυναίκα...

giotaki2

giotaki2
Α!!! Εχω νέα από την Αθηνά μας, είναι μια χαρούλα, ξεκουράζεται και περιμένει το μωράκι... ίσως μπορέσει να μπει αυριο να μας πει τα νέα της! Smile

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου κ παλι!!
πηγα εκκλησια το απογευμα να διαβασω την φανουροπιτα κ μετα να δω κατι ρουχακια που ειχε να μου δωσει η κουνιαδα μου....εχω τρελα πλυντηρια κ σιδερο ολη την εβδομαδα!!

σημερα χαρηκα γιατι οσες ειχατε γιατρο ειχατε κ καλα νεα!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 328109 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 328109 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 328109

Σοφακο μου μια χαρα η μπεμπα μαγουληθρα εεε??για ρουφηχτα φιλακια θα ειναι!!

Αννουλα κ εσυ μια χαρα αντε μπραβο γιατι μας αγχωσες κ εμας με τα πονακια

Εμη μου μια χαρα ο παιδαρος θα γυρισει που θα παει!!

Μαριανθακο μου καλως ηρθες φανταζομαι θα περασες τελεια!!αντε να ερθει κ η τεταρτη να δεις κ εσυ το ζουζουνακι σου!!

ελπιζω να μην ξεχασα καμια...σε ολες τις υπολοιπες πολλα πολλα φιλια!! *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* - Σελίδα 23 417472

Tini13

Tini13
Έμη, Άννα και Σοφούλι πολύ καλά τα νέα σας από τους γιατρούς! τα μπεμπάκια μεγαλώνουν κι οι μανούλες μια χαρά!

Θα τα πούμε αύριο πάλι γιατί κοντεύω να μείνω στον τόπο από τη ζέστη..πάω να κάτσω στο μπαλκόνι..και το καλύτερο : είμαστε χωρίς νερό από το μεσημέρι λόγω βλάβης που μάλλον αύριο θα φτιάξουν! όταν λέω εγώ ότι είμαι γκαντέμω..

Καλό βράδυ σε όλες! άντε και από αύριο δροσιά!!!

giotaki2

giotaki2
Tini13 έγραψε:
Θα τα πούμε αύριο πάλι γιατί κοντεύω να μείνω στον τόπο από τη ζέστη..πάω να κάτσω στο μπαλκόνι..και το καλύτερο : είμαστε χωρίς νερό από το μεσημέρι λόγω βλάβης που μάλλον αύριο θα φτιάξουν! όταν λέω εγώ ότι είμαι γκαντέμω..

Καλό βράδυ σε όλες! άντε και από αύριο δροσιά!!!
καλο βραδυ Τινάκο θα τα πουμε το πρωί υπομονή και ευχομαι να δροσίσει... κι εδώ παρα τον αερα η ζεστη επιμένει με ανεμηστηρα ειμαστε.

pepelitsa

pepelitsa
Thelw fanouropitaaaaaaa giati mou to ekanes aytooooo...ths exeis valei k axnh zaxarh apo panw? Mhn apanthseis gt tha trelathw!

Aurora

Aurora
Καληνύχτα Τινάκο μου,
ζέστη και υγρασία Twisted Evil
Μόλις έβαλα τον μικρό για ύπνο και άνοιξα λίγο το αρκουδίσιον να συνέλθω..
Εφτιαξα και το βραδινο μου σταφύλι με γιαούρτι και χαζοτρώω

Aurora

Aurora
Πηνελόπη έχεις πολύ γέλιο Laughing

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι να μην απαντησω βρε Πηνελοπη μου??? σορρυ ρε κοπελια δεν φανταστικα οτι μπορει να την λιγουρευοταν καμια εγκουλα γιατι συνηθως μας πιανει για πιο γλυκα οπως π.χ αυτο που εφαγες χθες εσυ αχαχαχα

Στελλακο μου τι ωραια σταφυλακι με γιαουρτακι εγω ενω θελω τοσο να τρωω φρουτα το βραδακι μου πεφτουν πολυ βαρια ρε γμτ ειδικα το σταφυλι!!

Τινακο κ Γιωτακο καλο βραδυ κ καλη ξεκουραση για να δουμε απο αυριο που λενε θα δροσισει! Mad Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 42]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις