551 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* Δευ Αυγ 27, 2012 10:41 am
marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Koριτσακια ειμαι πτωμα απο το ταξίδι και τα μαζεματα στο σπίτι... παω να ξαπλώσω και τα λέμε το πρωι!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ANNAST έγραψε:Γεια σας κ απο μένα!!γυρίσαμε κ εμείς απο τον γιατρο, τώρα καθόμαστε στο mall για καφεδάκι.. 2363γρ είναι ο μπεμπακος μου!! Μου είπε τα κλασσικά.. Ότι όλοι οι πόνοι είναι φυσιολογικοι στον μήνα που είμαι. Απλώς να προσέχω χωρίς να σταματήσω την ζωή μου.. Δηλ. Περπάτημα, μπάνια, σεξ κτλ... Η μαζοχα του ζήτησα να δει τον τραχηλο κ εκεί που περίμενα αμεριμνη τον υπερηχο, μου έρχεται κ βάζει το χέρι του.. Νόμιζα θα γέννησω εκει επιτόπου..συμπέρασμα;; Ο τραχηλος λέει δεν έχει ανοίξει ακόμα κ το επόμενο ραντεβού 17 σεπτ. Τον ρωτάω δεν πιστεύω να γέννησω μέχρι τότε; Μου λέει δεν νομίζω...απ´οτι κατάλαβα δεν έχει σκοπό να με βλέπει κάθε εβδ..
Εμη, σοφακι, τέλεια τα νεα σας!!! Μπράβο!!!!!
Τα υπόλοιπα κοριτσακια τι κάνετε;;;
Καλως ήρθες πουλάκι μου... μας έλειψες αντε να μπεις να τα λέμε σε σκεφτόμουν σήμερα.marianthi_m έγραψε:Koριτσακια ειμαι πτωμα απο το ταξίδι και τα μαζεματα στο σπίτι... παω να ξαπλώσω και τα λέμε το πρωι!!
Θεά Κατερίνα!!!χαχαχαχαχαkat3r1na έγραψε:
Ρε Βικ,μια ερώτηση έχω.Ποιος είναι ο Μακουήν???????
Ναι ρε κορίτσια εξηγήστε έχω κι εγώ γιατρό μεθαυριο να ξέρω τι με περιμένει τη γυναίκα...pepelitsa έγραψε:Re koritsia ti ennoeite sas evale xeri??????????? olo to xeri?? giati??
Den m exoun eksetasei pote etsi k frikarw twra..peite m pws einai ..ponas?
καλο βραδυ Τινάκο θα τα πουμε το πρωί υπομονή και ευχομαι να δροσίσει... κι εδώ παρα τον αερα η ζεστη επιμένει με ανεμηστηρα ειμαστε.Tini13 έγραψε:
Θα τα πούμε αύριο πάλι γιατί κοντεύω να μείνω στον τόπο από τη ζέστη..πάω να κάτσω στο μπαλκόνι..και το καλύτερο : είμαστε χωρίς νερό από το μεσημέρι λόγω βλάβης που μάλλον αύριο θα φτιάξουν! όταν λέω εγώ ότι είμαι γκαντέμω..
Καλό βράδυ σε όλες! άντε και από αύριο δροσιά!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης