301 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 17!!!* Σαβ Αυγ 25, 2012 12:09 pm
inakriti
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ελενα εσυ προτεινεις αυτα με το χαμομηλι ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λίλα έγραψε:Kοριτσια μου τι κανετε?Ποιες ειστε μεσα?Ουτε προλαβα να κοιταξω!Λοιπον οσες ειχατε διαβασει ειχα μπει απο Κυριακη με προωρες συσπασεις στο Μητερα,πηρα ενδοφλεβια αγωγη και...στις 22 του μηνα απο το απογευμα αρχισα να εχω δυσπνοια.Δεν το ειπα πουθενα νομιζα ηταν απο την κουραση.Το απογευμα λεω στον αντρουλη μου σημερα θα μοου παρουν το μωρο με καισαρικη κι εγω θα παιθανω δε νοιωθω καλα.Τι μαλ.... ειναι αυτες μου λεει δεν πας καλα.Στις 9 με κατεβαζουν για τον καθιερωμενο καρδιοτοκογραφο.Του λεω παρε τους δικους μου να ερχονται θα πεθανω.Μου λεει δεν πας καλα.
giotaki2 έγραψε:Λίλα έγραψε:Kοριτσια μου τι κανετε?Ποιες ειστε μεσα?Ουτε προλαβα να κοιταξω!Λοιπον οσες ειχατε διαβασει ειχα μπει απο Κυριακη με προωρες συσπασεις στο Μητερα,πηρα ενδοφλεβια αγωγη και...στις 22 του μηνα απο το απογευμα αρχισα να εχω δυσπνοια.Δεν το ειπα πουθενα νομιζα ηταν απο την κουραση.Το απογευμα λεω στον αντρουλη μου σημερα θα μοου παρουν το μωρο με καισαρικη κι εγω θα παιθανω δε νοιωθω καλα.Τι μαλ.... ειναι αυτες μου λεει δεν πας καλα.Στις 9 με κατεβαζουν για τον καθιερωμενο καρδιοτοκογραφο.Του λεω παρε τους δικους μου να ερχονται θα πεθανω.Μου λεει δεν πας καλα.
Λιλα μη μας σκας πες παρακάτω και είχαμε την έννοια σου...
giotaki2 έγραψε:δε ξέρω καλή μου δε συνέχισε το μήνυμα όταν μπορέσει θα μας πει ας περιμένουμε... μας εφαγε η αγωνία εν τω μεταξυ... μήπως γεννάει τώρα??
Σε βρήκα κι εγώ στο φεϊς
Έχει επεξεργασθεί από τον/την giotaki2 στις Σαβ Αυγ 25, 2012 1:21 pm, 1 φορά
Αχ πηνελόπη μου δεν ξέρω τι έχω πάθει..αύριο έχω να πάω μια επίσκεψη στο μαιευτήριο που θα γέννησω, αν τα δω σκούρα μήπως ζητήσω να με δει κάποιος..τώρα είμαι ξαπλα στο καναπέ.. Κ δεν κουναω..pepelitsa έγραψε:Annouli ti sou xoun kanei mwre..se matiaksane?
Den eixes syspaseis ws twra?
Emena stis syspaseis petrwnei to katw meros ths koilias mou opote den exw empeiria apo petrwma deksia h aristera gia na sou pw.
Katse k esy ligo ksapla kwlo den vazeis katw.
Giotaki kalhnyxta k ti wraia koilitsa! kala kaneis pou dhlwneis erwteymenh!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης