Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
651 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 651 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Δεν πάμε θάλασσα! Βαριέμαι λίγο! Και το βράδυ έχουμε να πάμε σε ένα πάρτυ στη χερσόνησο, ένα ζευγάρι που παντρεύεται το άλλο Σάββατο κάνει κάτι σαν μπατσελορ, για όλους!! Άντρες, γυναίκες

αχ τι ωραίοοο αυτόο!! Να αφήσω το παιδικό πάρτυ και να έρθω μαζί σου?? χιχιχι ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 12 654316

eva34

eva34
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Εγω είμαι εδω Μαρακι
Περιμένω τον άντρα μου να έρθει να ανάψουμε κάρβουνα και να ψησουμε το κοτοπουλακι μας
Εχει παει στους γονείς του να φέρει λάδι, στερέψαμε

μιαμ εγώ θα φτιάξω καλαμάρι του κουτιού με κρεμμυδάκια λίγο πιο μετά ο αγάς σχολάει 5.30 να μην είναι πολύ κρύο! Τώρα μαγειρεύω στη μικρή!

Θάλασσα θα πας?
Όταν λες καλαμάρι του κουτιού, τί εννοείς;;; scratch scratch
Εγώ μια σαλάτα με ρόκα και ντοματίνια έφαγα και λίγο αρακά.Αλλά ψήνομαι να φτιάξω και κανένα καλαμαράκι την Τετάρτη που μας έρχεται μιας και είναι νηστεία(και μάλιστα αυστηρή)

odysseia

odysseia
Γεια σαε! καλοριζικο το θεματακι! τι κανετε?
Ειχαμε κανενα νεο απ΄τη χαρα?
Κυρια Μαιρη, οταν λετε καλαμαρακια του κουτιου τι εννοειτε? Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:Να'μαι κ εγώωωωωωωω....
Γειά σου Αννιώ γλυκό!
Τί κάνεις;;;
Αχ κορίτσια μου, πήρα το χάπι και περιμένω.Ελπίζω να με πιάσει μέχρι το απόγευμα γιατί πραγματικά πονάω. Το απόγευμα θα πάρω και άλλο.
Άντε να δω....

Γύρισε το μοντέλο από τις μάσες? Τι καλό είχε το μενού σήμερα?? να σε τρίψει ο Γιωργάκης σου με voltaren!

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anabela έγραψε:Α με μονο δυο μερες δειχνει ε? Καλο αυτο. Εγω δηλ που ειμαι στις 2-4 μερες καθυστερηση ανετα μπορω να κανω. Και γω που νομιζα πως επρεπε να περιμενω και αλλο. Ειναι εξεταση που πρεπει να γραψω σε γιατρο? η ετσι παω και την κανω? και τι κοστος εχει ξερουμε?

Πας έτσι σ ένα μικροβιολογικό ! Γεια σας θέλω να κάνω μια β-χοριακή! Μέχρι 15 ευρώ ανάλογα το μικροβιολογικό!

χαχαχαχαχαχαχα ναι το ομολογω ναι το δηλωνω ειναι παντελως ασχετη απ αυτα και 2 χρονια γαμου που εχω παλι οτι μου λεγε η γιατρος. Παραπερα δεν εμπαινα σε κοπο να ρωτησω και να διαβασω. Ισως επειδη ημουν απασχολημενη με αλλα. Τωρα μαλλον μου χτυπανε τα βιολογικα ρολογια ολα μαζι τι να κανω?????

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχαχαχαχ δε με καταλαβαίνετε τη Κρητικιά εδώ κ κάτι πρέπει να κάνω φφφφφ η γυναίκα κ ήντα θα γενώ!! ( τι θα γίνω) Laughing Laughing

Καλάμάρια του κουτιού εννοώ αυτά τα τύπου flokos στη κονσέρβα εγώ τα λέω κουτιού! Τα οποία είναι καλά για τη νηστεία του Ρηγολόγου(έτσι λέμε εμείς εδώ την Αποκεφάλισις) Με λεμονάκι για νηστεία έτσι σκέτα είναι ωραία!

Εγώ δε παίρνω flokos παίρνω αυτά με το σήμα τον καπετάνιο θα τα κάνω ελαφρυ στιφαδάκι με κρεμμύδια δηλαδή!

eva34

eva34
Γειά σου Αννιώ γλυκό!
Τί κάνεις;;;
Αχ κορίτσια μου, πήρα το χάπι και περιμένω.Ελπίζω να με πιάσει μέχρι το απόγευμα γιατί πραγματικά πονάω. Το απόγευμα θα πάρω και άλλο.
Άντε να δω....

Γύρισε το μοντέλο από τις μάσες? Τι καλό είχε το μενού σήμερα?? να σε τρίψει ο Γιωργάκης σου με voltaren!

Λίγο αντισεξουαλικό δεν είναι αυτό;;; scratch scratch scratch scratch scratch scratch Να με τρίψει και μετά πως θα;;;.......Καταλαβαίνεις.....
Εκτός αυτού όμως σήμερα το μωρό μου έχει παέι να κάνει τη βάρδιατου στο νοσοκομείο. Ο θείος είναι μέσα και δε μπορεί κανείς άλλος να πάει ήμερα στη μεσημεριανή βάρδια... Mad Mad Mad Mad
Το μοναδικό που εύχομαι ειναι να είναι λίιιιιγο καλύτερα ο θείςο και να μην τελειώσει εν΄θα είναι ο Γιώργος εκεί. Τον αγαπάει πολύ και ξέρω πως θα στενοχωρηθεί.
Τέλος πάντων.
Πάντως και να γινόταν να με τρίψει, δεν έχω voltaren.Με βιξξξξξξ κάνει;;;; Very Happy

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
επισης εχω και μια αλλη απορια. Πολλες εγκυμονουσες η εχουσες τεκνα (χαχα ωραια το πα η ατιμη) αναφερουν εντονη υπνηλια στην εγκυμοσυνη. Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν κοιμουνταν και πολυ βαθια περα απο το να νιωθουν νυστα συχνα. Σε βαθμο που να τους κανει εντυπωση?

odysseia

odysseia
maryz-iraklio kritis έγραψε:αχαχαχαχαχ δε με καταλαβαίνετε τη Κρητικιά εδώ κ κάτι πρέπει να κάνω φφφφφ η γυναίκα κ ήντα θα γενώ!! ( τι θα γίνω) Laughing Laughing

Καλάμάρια του κουτιού εννοώ αυτά τα τύπου flokos στη κονσέρβα εγώ τα λέω κουτιού! Τα οποία είναι καλά για τη νηστεία του Ρηγολόγου(έτσι λέμε εμείς εδώ την Αποκεφάλισις) Με λεμονάκι για νηστεία έτσι σκέτα είναι ωραία!

Εγώ δε παίρνω flokos παίρνω αυτά με το σήμα τον καπετάνιο θα τα κάνω ελαφρυ στιφαδάκι με κρεμμύδια δηλαδή!
α!δεν ηξερα οτι μαγειρευονται!Πως τα κανεις?
Εμεις λεμε του Θερμολογου(αν δε νηστεψεις την ημερα αυτη θα θερμιστεις)

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου Αννιώ γλυκό!
Τί κάνεις;;;
Άντε να δω....

Καλώς το μοντέλο!!
Θα σου περασει μωρέ!! Ξαπλωσα και λίγο και θα είσαι οκ
Τώρα αυτο που έφαγες λέγεται φαΐ;

xaftounaki έγραψε:Δεν πάμε θάλασσα! Βαριέμαι λίγο! Και το βράδυ έχουμε να πάμε σε ένα πάρτυ στη χερσόνησο, ένα ζευγάρι που παντρεύεται το άλλο Σάββατο κάνει κάτι σαν μπατσελορ, για όλους!! Άντρες, γυναίκες

αχ τι ωραίοοο αυτόο!! Να αφήσω το παιδικό πάρτυ και να έρθω μαζί σου?? χιχιχι ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 - Σελίδα 12 654316

Έλα! Σε προσκαλώ!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
Γειά σου Αννιώ γλυκό!
Τί κάνεις;;;
Άντε να δω....

Λίγο αντισεξουαλικό δεν είναι αυτό;;; scratch scratch scratch scratch scratch scratch Να με τρίψει και μετά πως θα;;;.......Καταλαβαίνεις.....
Εκτός αυτού όμως σήμερα το μωρό μου έχει παέι να κάνει τη βάρδιατου στο νοσοκομείο. Ο θείος είναι μέσα και δε μπορεί κανείς άλλος να πάει ήμερα στη μεσημεριανή βάρδια... Mad Mad Mad Mad
Το μοναδικό που εύχομαι ειναι να είναι λίιιιιγο καλύτερα ο θείςο και να μην τελειώσει εν΄θα είναι ο Γιώργος εκεί. Τον αγαπάει πολύ και ξέρω πως θα στενοχωρηθεί.
Τέλος πάντων.
Πάντως και να γινόταν να με τρίψει, δεν έχω voltaren.Με βιξξξξξξ κάνει;;;; Very Happy

βίξξξξξξξξξξξξ???? μπλιαχχχχχχχ το σιχαίνομαι! καλέ αυτό είναι για κρυωλογήματα!! Μόνο που το σιχαίνομαι όχι!

eva34

eva34
maryz-iraklio kritis έγραψε:αχαχαχαχαχ δε με καταλαβαίνετε τη Κρητικιά εδώ κ κάτι πρέπει να κάνω φφφφφ η γυναίκα κ ήντα θα γενώ!! ( τι θα γίνω) Laughing Laughing

Εμένα τώρα, αν και έφαγα, γιατί μου τρέξανε τα σάλια τώρα που διάβασα για ελαφρύ στιφαδάκι;;;;; scratch scratch scratch
Πάντως ΜΑράκι, μου έδωσες ωραία ιδέα για την Τετάρτη. Και δεν ήξερα πως λέγατε έτσι την αποκεφάλιση.
Εμείς τη λέμε(όχι στην ΑΘηνα φυσικά),νηστεία του "Αϊ Γιάννη του ξανάρτου".
Κάθε τόπος τελικά...

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:

αν δε νηστέψεις εδώ θα πάθείς ρήγος μάλιστα ούτε κ σύκα κάνει να φας!

ναι καλέ εγώ τα βάζω με κρεμμυδάκια ίσα ίσα να κοκκινιστούν συνταγή της γιαγιάς μου!

odysseia

odysseia
anabela έγραψε:επισης εχω και μια αλλη απορια. Πολλες εγκυμονουσες η εχουσες τεκνα (χαχα ωραια το πα η ατιμη) αναφερουν εντονη υπνηλια στην εγκυμοσυνη. Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν κοιμουνταν και πολυ βαθια περα απο το να νιωθουν νυστα συχνα. Σε βαθμο που να τους κανει εντυπωση?
Εγω κοιμομουν σαν βοδι! νομιζω ομως πως εξαρταται και απο τις δυναμεις σου, εγω π.χ ειχα αναιμια. δεν κρατιεσαι Ελενη, ε?

eva34

eva34
xaftounaki έγραψε:
Γειά σου Αννιώ γλυκό!
Τί κάνεις;;;
Άντε να δω....

Καλώς το μοντέλο!!

Έλα! Σε προσκαλώ!!!

Ναι καλέ!!!Φαί λέγεται.Και μάλιστα νόστιμο(άσχετα αν φούσκωσα από τη σαλάτα γιατί ήταν μια ολόκληρη γαβάθα) και δε κατάφερα να φάω όλο το πιάτο μου.
Πάντως Άννα μου μάλλον πρέπει να πάω να χαπ΄λώω λίγο μπας και ηρεμήσει γιατί με τραβάει αρκετά...
Η νονά μου τί λέει;;;;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anabela έγραψε:επισης εχω και μια αλλη απορια. Πολλες εγκυμονουσες η εχουσες τεκνα (χαχα ωραια το πα η ατιμη) αναφερουν εντονη υπνηλια στην εγκυμοσυνη. Εγω θα ηθελα να ρωτησω αν κοιμουνταν και πολυ βαθια περα απο το να νιωθουν νυστα συχνα. Σε βαθμο που να τους κανει εντυπωση?

Επιτέλους να σου απαντήσω πιάστηκα με τ άλλα! Να σου πω μπορείς να το συσχετίσεις η κάθε μια γυναίκα διαφέρει! Όπως σου έλεγα χθες εγώ δεν είδα αίμα εμφύτευσης πολλά πολλά συμπτώματα δεν είχα γ αυτό κ το κατάλαβα 2μισι μηνών!! Είχα μόνο υπνηλία και συχνοουρία!

odysseia

odysseia
odysseia έγραψε:

ναι καλέ εγώ τα βάζω με κρεμμυδάκια ίσα ίσα να κοκκινιστούν συνταγή της γιαγιάς μου!
Βγαζεις τα ΄΄εντοσθια''? βαζεις και απο το ζουμι μεσα?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:
Γειά σου Αννιώ γλυκό!
Τί κάνεις;;;
Άντε να δω....

Καλώς το μοντέλο!!

Έλα! Σε προσκαλώ!!!

Ναι καλέ!!!Φαί λέγεται.Και μάλιστα νόστιμο(άσχετα αν φούσκωσα από τη σαλάτα γιατί ήταν μια ολόκληρη γαβάθα) και δε κατάφερα να φάω όλο το πιάτο μου.
Πάντως Άννα μου μάλλον πρέπει να πάω να χαπ΄λώω λίγο μπας και ηρεμήσει γιατί με τραβάει αρκετά...
Η νονά μου τί λέει;;;;

Να πας τέκνον μου! Εξάλλου ελαφρύ ύπνο θα κάνεις μετά την κατανάλωση του ελαφρύ φαγητού!!! ιχιχιχιχιχιχι

eva34

eva34
odysseia έγραψε:

Και άντε να πούμε πως το ρήγος που θα σε πιάσει, το κατάλαβα...
Το ότι θα θερμιστείς, τί σημαίνει;;;; scratch scratch
Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά έβαψα ρίζα σήμερα.Έχουν αρχίσει οι παρενέργειες Laughing Laughing Laughing

odysseia

odysseia
eva34 έγραψε:

Εμένα τώρα, αν και έφαγα, γιατί μου τρέξανε τα σάλια τώρα που διάβασα για ελαφρύ στιφαδάκι;;;;; scratch scratch scratch
Πάντως ΜΑράκι, μου έδωσες ωραία ιδέα για την Τετάρτη. Και δεν ήξερα πως λέγατε έτσι την αποκεφάλιση.
Εμείς τη λέμε(όχι στην ΑΘηνα φυσικά),νηστεία του "Αϊ Γιάννη του ξανάρτου".
Κάθε τόπος τελικά...
Το νοημα ομως ενα : ΜΗ ΦΑΣ! απλα σε μας σε απειλουν/προειδοποιουν για συνεπειες!πηγαινοντασ πιο νοτιαοτα πραγματα αγριευουν! Very Happy

odysseia

odysseia
eva34 έγραψε:
odysseia έγραψε:

Συγνώμη ρε κορίτσια αλλά έβαψα ρίζα σήμερα.Έχουν αρχίσει οι παρενέργειες Laughing Laughing Laughing
Θερμιζω= ζεματιζω. Θα ζεαταθεις παρα πολυ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν πάρτε χαρτί και μολύβι κ γράψτε τη συνταγή για τα καλαμαράκια του κουτιού στο τσικάλι(κατσαρόλα) Laughing

ξεπλένω τα καλαμαράκια σε ένα σουρωτήρι να φύγουν τα ζουμιά-μελάνια Αφήνω να συρώσουν!

Βγάζω αυτό το κοκκαλάκι που έχουν Τσιγαρίζω ελαφρώς τα κρεμμύδια να μην λιώσουν βάζω τα καλαμαράκια μερικές πατατούλες κ ντομάτα πουμαρό ότι θέτε (θέλετε) κ αφήνω να βράσουν λίγο πριν τα σβήσω (κλείσω μάτι) κόβω μαϊντανό!

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ εδω ειναι μια χαρα.Ειδα ενα αλλο ποστ για αμνιοπαρακκεντιση και διακοπη εγκυμοσυνης και σκιαχτηκα. Τους ρωτησα μερικα πραγματακια για να ξερω αλλα φοβιστικο ακουγεται? σε τρυπανε δηλαδη?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eva34 έγραψε:
odysseia έγραψε:

Ενώ αν δεν είχες βάψει ρίζα?? χιχιχιχιχ

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια μου σας αφήνω
Ήρθε ο άντρας μου και θα ετοιμάσουμε το φαγητο μας
Καλο μεσημέρι και καλη ξεκούραση σε όλες

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις