576 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Κυρ Αυγ 26, 2012 5:54 am
pigkoulinaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι ευουλα μου!!!!ετσι ειναι!!!απλα το ανεφερα επειδη μου εκανε εντυπωση!!!οτι ειναι να γινει θα γινει!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ!ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
Το ξέρω. Αλλά θα σε μαλώσω...Ξέχασες να πεις(εκτός από γλυκιά και περιποιητική) και πανέμορφη, πανέξυπνη,θεά, κλπ,κλπ,κλπαφρουλα έγραψε:ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΤΙΚΗ!
Τί γαμπρό καλέ!!!Ευούλι έγραψε:Επέστρεψα κι εγώ!Καλέ Εύα, πας να τον ντύσεις γαμπρό τον άνθρωπο πριν την ώρα του; (Κοστούμι, μανικετόκουμπα κλπ!) Δεν μου έρχεται καμία ιδέα τώρα για δώρο...
αφρουλα έγραψε:ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΝΙΚΕΤΟΚΟΥΜΠΑ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ!
Ευούλι έγραψε:Εύα μου σ'ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!Η Παναγίτσα να μας βοηθήσει όλες μας!Οταν με το καλό βρεθούμε θα σου δώσω και τα ψιλά για να πιάσει!
Οσο για το "βαφτιστήρι" σου, πλάκα πλάκα εγώ εσώρουχα του πήρα τώρα στα γενέθλια...Αρα το βουλώνω...
Αφρούλα
αφρουλα έγραψε:ΕΕΕ ΠΑΡ΄ΤΟΥ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ!ΑΦΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΠΆΠΕΙΡΟΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!ΧΙΧΙΧΙ
Περιττό να σου πω πως με άκουσε όλη η πολυκατοικίααφρουλα έγραψε:ΕΕΕ ΠΑΡ΄ΤΟΥ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ!ΑΦΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΕΠΆΠΕΙΡΟΝ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!ΧΙΧΙΧΙ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης