901 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60 Δευ Αυγ 27, 2012 4:14 am
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΣΚΕΤΟ Η' ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ!
μπλιχχχχχχχχχχχχχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ ΣΚΕΤΟ Η' ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕΣΑ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Οδύσσεια μου πάνω κάτω όλο το καιρό αυτό έκανα απλά έτρωγα κ παγωτακι κ γλυκάκι κ μπυράκια ανακατεμένα όλο μασουλούσα! Τώρα βγάζω τα μασουλήματα κ κρατάω τα βασικά! Η πρώτη βδομάδα είναι ο ζόρες μετά!!
μου αρεσε αυτο!αφρουλα έγραψε:ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΜΠΛΙΑΧΧΧ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΦΕΡΩ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ!ΑΝΤΕ!ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΟ!
Νυφαδες βρωμης, σκετες με το γαλα ,δεν τρωγονται πολυ ευχαριστα,με ξηρους καρπους και σταφιδες κατι γινεται.Στην Αμερικη το βραζουν με γαλα, γινεται χυλος και το τρωνε για πρωινο.xrysaki! έγραψε:βρε κοριτσια μην γελασετε..εχω ακουσει αρκετα για το κουακερ τι ακριβως ειναι?
γιατι εσενα η κοιλιτσα σου θα ειναι πετρα και οχι ξεφουσκωμενη σαμπρελα!αφρουλα έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΒΡΕ ΟΔΥΣΣΕΙΑ?ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?
καλο μεσημερι!αφρουλα έγραψε:ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
αφρουλα έγραψε:ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΑΩ!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ:ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Aaaaaaaaaaaaa καρντάσι δε με παρακολουθείς ! Έχω μια ντουλάπα ρούχα στα οποία έχω να μπω από πριν την εγκυμοσύνη ως έργου του Θεού! Όποτε για να μη πάω να αγοράζω άλλα καιρός δεν είναι να μπω μιας κ μειώσαμε τους θηλασμούς! αμέσωςςς πιάσαμε πάλι τους σελεμπρετισμόυς!! χιχιχιχιχιχι
ειναι καπως οντως, για την κοιλια δε μου ειπατε!xrysaki! έγραψε:οδυσσεια ετσι οπως μου ακουγεται δεν μ αρεσει..
γεια σου αφρουλα κ εμεις σ απαπαμε
εγω με το που θα φαω τσουυυπ να τη! κι αν παραφαω ή εχω κανα θεμα με την τουαλετα εμαι σαν εγκυμονουσα!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:Aaaaaaaaaaaaa καρντάσι δε με παρακολουθείς ! Έχω μια ντουλάπα ρούχα στα οποία έχω να μπω από πριν την εγκυμοσύνη ως έργου του Θεού! Όποτε για να μη πάω να αγοράζω άλλα καιρός δεν είναι να μπω μιας κ μειώσαμε τους θηλασμούς! αμέσωςςς πιάσαμε πάλι τους σελεμπρετισμόυς!! χιχιχιχιχιχι
ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΛΕΩ!
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΓΩ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΚΟΙΛΙΑ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΨΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ....ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΣΑΜΠΡΕΛΑ!!!!
δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα με τα κιλα μου γενικοτερα αλλα απο οταν γεννησα κ επειτα την κοιλια μου την νιωθω λιγο πρησμενη ειτε εχω φαει ειτε οχι..ισως επειδη εχω κανει καισαρικη δεν ξερω..καποιοι μου εχουν πει οτι παιζει ρολο κ αυτο..odysseia έγραψε:ειναι καπως οντως, για την κοιλια δε μου ειπατε!xrysaki! έγραψε:οδυσσεια ετσι οπως μου ακουγεται δεν μ αρεσει..
γεια σου αφρουλα κ εμεις σ απαπαμε
odysseia έγραψε:ξυπνησε το ζουζουνι μου και εχει ορεξη για αγκαλιτσα, ευτυχως ειχε στεγνωσει και ο μαρσιποσ!
ασχετο, πιστευετε πως το θεμα θα το βρει η αυριανη μερα ή θα εχει ανοιξει ηδη το 61? Να βρειτε τη Ματινα για να ειναι σε ετοιμοτητα!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #60
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης