26 Απ: λεει το παιδι μου παιδι της! Δευ Αυγ 27, 2012 4:30 am
mimi74
Σιωπηλή δύναμη
Kalhtera kakia para ta xapia gia to stomaxi sto xeri !!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
mamavivo έγραψε:dora74 έγραψε:Τι κολλήματα έχουν οι πεθερές σας βρε κορίτσια??????
εμενα τα εβγαλε τα κολληματα με το που παντρευτηκα αλλα της κοπηκε ο βηχας και αυτηνης και του γιου αποτομαααααα..
και αυτο που σου ειπα(το νταχτιριντι) το εκανα σε καποια αλλη περιπτωση εγω και επιασε αχαχχαχααχα.
Απο τοτε κυρια ερχετε ,κυρια φευγει αλλιως ακουει μπινελικακια στο λεπτο,δεν χολοσκαω για κανεναν εγω.Και τα κλαματα καμια φορα που εβαλε λιποθυμησα απο τα γελια εγω αχαχαχαχχα .ειμαι σκυλα το ομολογω αλλα ΗΡΕΜΗ ΠΙΑΑΑΑΑΑ
mamavivo έγραψε:ή οταν πει ελα στην μανουλα σπρωξε τον αντρα σου να κατσει στην αγκαλια της να του κανει νταχτιριντι
αχαχααχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mimi74 στις Δευ Αυγ 27, 2012 4:37 am, 1 φορά
dora74 έγραψε:Έχω ακούσει για baby sitter που έκανε το ίδιο. Για γιαγιά δεν είχα ακούσει. Έπαθα σοκ τώρα!!!
Ελενη+Λυδια έγραψε:mamavivo έγραψε:ή οταν πει ελα στην μανουλα σπρωξε τον αντρα σου να κατσει στην αγκαλια της να του κανει νταχτιριντι
αχαχααχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχα
καλο καλο καντο και πες μας....
mamavivo έγραψε:
Και πες της η πλακα εχει και τα ορια της και τα ξεπερασατε πεθερουλα.Και ειμαι λεχωνα και δεν κανει να στεναχωριεμαι ,και εσεις επιμενετε σε κατι που με ενοχλει?γιατι?Γιατι επιμενετε ?Ετσι σας φεροτανε η πεθερα σας?πες της.
biki4 έγραψε:απο την πρωτη φορα που την γνωρισα της μιλαω στον πληθυντικο επειδη μου λεγε πολλες βλακειες κρατησα μια αποσταση.σπιτι δεν ερχετε σχεδον ποτε,μονο αν της το παμε εμεις θα το δει αλλα αυτο το υφος του θυματος ειναι που με πειραζει.το μονο αδικο που δινω στον αντρα μου ειναι οτι ειδε πως δεν βγαζει ακρη μαζι της μαλλον και μου ειπε τι σε πειραζει τοσο πια και σενα?ασε να το λεει οπως θελει.ηρθε ενας ξαδερφος του αντρα μου και ειναι να παμε σημερα απο το σπιτι της και δεν θελω καθολου.σκεφτηκε να πω τον αντρα μου να παει μονος του με τον μικρο μπας και καταλαβει τπτ η κυρατσα!
biki4 έγραψε:σας ευχαριστω ρε κοριτσια για τις απαντησεις σας.πραγματικα ενοιωσα καλυτερα.αντε και ο θεος βοηθος!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης