126 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Δευ Αυγ 27, 2012 12:28 pm
maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
¨οχι δε θα στο πω. Χαίρομαι που σου άρεσε.maryz-iraklio kritis έγραψε:eva34 έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:
Αχ: τί ωραίο τραγούδι!!!
Την Πέμπτη θα πάω να της στρώσω το κρεβάτι(μαζί με άλλες βέβαια).
Την Παρασκευή, είπαμε να κάνουμε ladies night αλλά θα γίνει πριβέ.
Θα το κάνουμε εντελώς διαφορετικό.
Θα πάμε στην Πλάκα σε ένα ωραίο ρεμπετάδικο(τα παιδιά(τραγουδιστής και μουσικοί) είναι φίλοι μου από παλιά. Μετά θα περπατήσουμε στα σοκάκια και θα κατευθυνθούμε στην Ακρόπολη(όπου και θα ανέβουμε) για να απολάυσουμε την τελευταία Πανσέληνο του καλοκαιριού.
Μετά θα μείνουμε οι δυο μας σπίτι, και θα κάνω μασάζ στην νύφη(αν δεν κοιμηθώ όρθια και δεν έχω πιεί το καταπέτασμα) και το Σάββατο το πρωί θα κάνουμε κοριτσίστικο πρωινό και μποτέ.
Πώς σας φαίνεται;;;;;
τι καλα εύα μου ! τελειοοοο μόνο αν πάτε στον Άρειο μη μου το πείτε γιατι θα μελαγχολήσω!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
για τη χρυσαααα που το αγόρι της την εκλεισε μεσα απόψε!!
eva34 έγραψε:Τί ωραία τραγουδάκια!!!!!Εορταστικά!!!
Ευχαριστώ καρδουλίτσα μου όμορφη. Πολύ σ'ευχαριστώ!!!!
Ώρα να πηγαίνω.
Ευχηθείτε μου να πάνε όλα καλά αύριο.Μπορεί να μη καταφέρω να μπω αύριο.Θα προσπαθήσω για να ακούσω φρέσκια τη θετική σας ενέργεια, αλλά στείτλε τη και από σήμερα δε χάλασε ο κόσμος!!!!
Φιλιά πολλά.
Σας αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωω
maryz-iraklio kritis έγραψε:θα κλείσω κ εγώ για να διαβάσω κ μπας κ κοιμίσω τη μικρή γιατί ακόμα δε κοιμάται! θα τα πούμε αύριο καληνύχτααα κ φιλιά πολλά!
αφρουλα έγραψε:ΕΓΩ!ΣΟΥ ΚΑΝΩ?
xaftounaki έγραψε:Hello hello
Καλοριζικο κορίτσια
Ότι καλύτερο εύχομαι, λέτε να μπει και σε αυτο το θέμα καμμια κοπέλα που έχουμε καιρο να δούμε και να μας ανακοινώσει ευχάριστα; Όπως το Ματινάκι; Άντε μακάρι
Σαν πολυ γρήγορα αλλάζουμε τα θέματα και με βλέπω εμένα να ανακοινώνω εγκυμοσύνη κατα το 150!!!!!!!!!
Τι κάνετε;
Κορίτσια να σας στείλω και εγω αίτημα φιλίας; Φαντάζομαι θα σας βρω στον τοίχο της ειρήνης και τη Μαρίας ε;
Ειρήνη καλη προσαρμογή!!!
pigkoulinaki έγραψε:και ειρηνακι!!!!!!!!!!!!!
eirini7 έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:και ειρηνακι!!!!!!!!!!!!!
ψήνω μπουγάτσες και θα χάνομαι λίγο..είναι στριφτές ατομικές..τέλειες!!
να σας στείλω;;;;
anabela έγραψε:χει πιγκουλινι καλα εισαι? διαβασε λιγο πιο πανω τι ειπα σε αφρουλα. Θυμασαι προχτες που ειπα πως αδιαθετω σιγα σιγα? ε αφαντη η αλεκα διαβασε πιο πανω. Δεν ηρθε κανονικα
αφρουλα έγραψε:ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΧΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΣΟΥ?ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΑΦΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ, ΠΕΡΙΠΟΥ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ.ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ Π.Χ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ?ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΣΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΙΑ Β-ΧΟΡΙΑΚΗ.
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης