976 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Τετ Αυγ 29, 2012 4:11 am
goldangel1990
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αφρούλα έκανες τεστ και βγήκε αχνο θετικό???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Deb έγραψε:Γιάννα και Μαρία σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Από του χρόνου θα σβήνει και τα δικά μου κεράκια!!! Να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας και να τα καμαρώνετε όπως θέλετε!!!
Ο σύζυγος πήγε στον οδοντίατρο και αυτή είναι η πρώτη δόση μοναξιάς για σήμερα!!! Αλλά είπαμε...υπομονή μέχρι του χρόνου!!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:Deb έγραψε:Γιάννα και Μαρία σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Από του χρόνου θα σβήνει και τα δικά μου κεράκια!!! Να σας ζήσουν τα ζουζούνια σας και να τα καμαρώνετε όπως θέλετε!!!
Ο σύζυγος πήγε στον οδοντίατρο και αυτή είναι η πρώτη δόση μοναξιάς για σήμερα!!! Αλλά είπαμε...υπομονή μέχρι του χρόνου!!!
Του χρόνου θα έχεις τη ζουζούνα να πηγαίνει πάνω κάτω να φωνάζει να σε αγκαλιάζει κ δε θα σε νοιάζει τπτ άλλο!
Deb έγραψε:Εύα μου δεν διάβασα προηγούμενα ποστ!!!Συγνώμη... Σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ!!!!!Κι εσύ ότι ποθείς και με ένα γερό σποράκι στην κοιλίτσα σου και σύντομα...
eva34 έγραψε:ΩΧ!!!Τη Γιάννα ξέχασα να χαιρετήσω!
Γειά σου Γιάννα μου γλυκιά!!!Όλα καλά εκεί στο βορρά κοριτσάκι;;;;
Γενικα μου χρειαζεται ο Θανασης ειναι ενα πολυ απαιτητικο παιδακι και ειναι φορες που πηγαινει 1+ για να μαγειρεψω και καταληγω να φτιαχνω ζυμαρικα και κρεατοσουπα για το παιδι, ασε που κατι φορες εχω βγαλει το κρεας απ΄την καταψυξη και εδεκει του γινεται(=παραμενει εκει που το ειχα αφησει για ξεπαγωμα).maryz-iraklio kritis έγραψε:Δεσποινάκι να τα εκατοστήσεις κ ότι επιθυμείς με ένα πόνο κ με το καλό να αγκαλιάσεις τη μικρούλα σου!!
Γιάννα πάλι βγαίνεις την ώρα που έρχομαι! Εγώ είμαι από τις celebrities που δεν έχουν υπηρέτριες κ έτσι ως τώρα έκανα δουλειές κ με περιμένουν κ άλλες!
Χρύσα-πιγκουλινάκι Καλώς το ! πώς είσαι?
Οδύσσεια καλέεε τι κόλλημα αυτό με τη χύτρα!! Εγώ δε ξέρω αν θα την χρησιμοποιήσω πότε έχω βολευτεί με τα κατσαρολικά!
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης