926 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Τετ Αυγ 29, 2012 2:52 am
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ποτε δε ξερεις! δηλ.ολα τα ΄΄στραβα΄΄ τεστ ολα φετος θα τυχουν?αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΔΥΣΣΕΙΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποτε δε ξερεις! δηλ.ολα τα ΄΄στραβα΄΄ τεστ ολα φετος θα τυχουν?αφρουλα έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΔΥΣΣΕΙΑ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ!
και μεις ρυζι θα φαμε αλλα δεν εχω να ριξξω τιποτα μεσα!maryz-iraklio kritis έγραψε:Νηστεία σήμερα πάω να φάμε το basmati ολόσκετο με καλαμπόκι κ αρακά κ επανέρχομαι!
ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ, ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΥΣΤΗΣ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΩ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ!maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΑΝΕ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ!ΚΟΥΛΗ ΕΙΜΑΙ!
καμιά φορά δε ξέρεις σώπα!! Σαν να μην την έκανες!! Εύχομαι τα καλύτερα ειλικρινά!
εγω αυτο δεν το ξερω η αδερφη μου ηταν εγκυος και τοτε ειδαν την κυστη(πριν χρονια)αφρουλα έγραψε:ΑΦΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ, ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΥΣΤΗΣ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΝΑΩ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΟΔΟ!maryz-iraklio kritis έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΑΝΕ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ!ΚΟΥΛΗ ΕΙΜΑΙ!
καμιά φορά δε ξέρεις σώπα!! Σαν να μην την έκανες!! Εύχομαι τα καλύτερα ειλικρινά!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 8ΛΙΤΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΧΥΤΡΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 2 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΧ ΤΑ ΛΑΔΕΡΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΕΚΕΙ.Η ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΩ ΚΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΩ.
ΕΥΟΥΛΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΧΑΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ
http://www.iatropedia.gr/articles/read/2554
8a trela8oume!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΑΧΑΧΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ
http://www.iatropedia.gr/articles/read/2554
Ευούλι έγραψε:Ηρθε ο αντρούλης!Θα τα πούμε αργότερα λογικά!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ?
ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΧΩ.ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΕΓΩ ΣΠΑΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ.
καλα λες,eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ?
ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΧΩ.ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.ΕΓΩ ΣΠΑΝΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ.
ωραία!αυτή θα πάρω!λέω να περιμένω μέχρι το γάμο μήπως μου πάρουν καμία και τι να τις κάνω μετά;;ή αλλάξω κάποιο άλλο δώρο και πάρω τη χύτρα.θα δείξει..
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης