901 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Τετ Αυγ 29, 2012 2:15 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΟΧΙ!ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Θα μας τρελανει η τσουπα σημερα!maryz-iraklio kritis έγραψε:Γ αυτό χάθηκες!! Εγώ λέω να περιμένεις κ αύριο!! Τώρα τι λέει ο απλός φοιτητής στον καθηγητή χιχιχιχι!! Αφού είναι αχνό περίμενε κ αύριο!
Το σωστο τοτε ειναι να περιμενεις.αφρουλα έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ? ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΤΕΣΤ?ΜΟΝΟ ΧΟΡΙΑΚΗ!ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΗΡΑ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ!
καλη ορεξη Τονια!toniach29 έγραψε:ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΦΑΜΕ!!!ΛΥΣΣΑΞΑΜΕ!!!
ΜΕΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ 62!!!
δεν αντιλεγω ,ο καθενας ξερει τι γινεται στη γειτονια τους ολες τα ιδια θα λεγαμε ειτε τα κακοποια στοιχεια ηταν Ελληνες ή αλλοδαποι!Εννοειται!maryz-iraklio kritis έγραψε:Αφρούλαααααααααααααααααααα που είσαι????
Γύρισα συμφωνώ όλα είναι θέμα παιδείας απλά εγώ είπα για τους γείτονες!!
Εμείς για αυγό τρελαινόμαστε!!
Αχ Τόνια κ ο Σαβάς κ ο άλλος από το Σιλά !!! τούμπανα κ τα 2!!
Μακαρι, μακαρι, μακαρι!αφρουλα έγραψε:ΘΑ ΠΑΩ!ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!
αφρουλα έγραψε:ΘΑ ΠΑΩ!ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ!
odysseia έγραψε:Μαιρη, οπως ελεγα και στη χρυσα χτες εισαι οπως σε περιμενα ακριβως!
Πραγματικα επαθα πλακα οταν ειδα τη φωτογραφια!
ετσι σε φανταζομουνα, δε ξερω πως εξηγειται!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:Μαιρη, οπως ελεγα και στη χρυσα χτες εισαι οπως σε περιμενα ακριβως!
δηλαδή?
odysseia έγραψε:ετσι σε φανταζομουνα, δε ξερω πως εξηγειται!maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:Μαιρη, οπως ελεγα και στη χρυσα χτες εισαι οπως σε περιμενα ακριβως!
δηλαδή?
καλα αποτελεσματα!αφρουλα έγραψε:ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΑΝΕ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ!ΚΟΥΛΗ ΕΙΜΑΙ!
αφρουλα έγραψε:ΕΔΩΣΑ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 10 ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΑΝΕ!ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ!ΚΟΥΛΗ ΕΙΜΑΙ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης