Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ Κ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΘ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!ΧΨΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΙΣΧΥΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΣΥΛΗΨΗΣ

ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 36 40746  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 36 40746

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εχω μεινει πισω και δε σας προλαβαινω! αυτες εχω δει και εγω το σετ το κοβω δυσκολο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα, για τη χωρητικοτητα δε ξερω πολλα με τη Δεσποινα που συζητουσα χτες καταλαβα οτι ειναι καλυτερη αυτη των 10L π.χ για ολοκληρο κοτοπουλο. Θα παω ομως σε ενα αλλο καταστημα που οι πωλητες ειναι πιο ενημερωμενοι να δω.

odysseia

odysseia
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ Κ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ!!!
ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΘ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΜΑΡΑΚΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ Κ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ!!!!ΧΨΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΙΣΧΥΡΑ ΜΕΤΡΑ ΑΝΤΙΣΣΥΛΗΨΗΣ

μακαρι! σε ποιο θα παει?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την odysseia στις Τετ Αυγ 29, 2012 1:35 am, 1 φορά

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ!

Mωρέ ναι όλα τα παιδάκια παιδάκια του Θεού είναι αλλά εγώ έχω στο μυαλό μου ότι όταν πήγαινα σχολείο δεν είχαμε ξένους κ μου φαίνεται κάπως μετά ξέρω ότι αυτά που μένουν εδώ στη γειτονιά είναι οι γονείς τους άστα τους έχου πιάσει για ουσίες κ φυσικά είναι με μέτρα έξω αυτοί γεννοβολούν συνέχεια κ έχουν παιδιά στην ηλικία της δικής μου! Τώρα θα μου πείς τα ελληνόπουλα είναι καλύτερα όχι αλλά δε γουστάρω βασικά με τους αλβανούς είναι το Θέμα μας εμένα κ του αγά! καλύτερα έχω Νιγηριανάκια παρά Αλβανάκια!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:Εχω μεινει πισω και δε σας προλαβαινω! αυτες εχω δει και εγω το σετ το κοβω δυσκολο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα, για τη χωρητικοτητα δε ξερω πολλα με τη Δεσποινα που συζητουσα χτες καταλαβα οτι ειναι καλυτερη αυτη των 10L π.χ για ολοκληρο κοτοπουλο. Θα παω ομως σε ενα αλλο καταστημα που οι πωλητες ειναι πιο ενημερωμενοι να δω.

τη διάβασα τη συζήτηση και σκέφτομαι κι εγώ για 10 λίτρα..απλά σου δείχνω σε ποιές είχα καταλήξει..πάντως κρατάει μια ζωή κυριολεκτικά οπότε καλύτερα να πάρεις μια καλή..η μαμά μου την έχει 20 χρόνια και την έχει καταβολευτεί

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ''ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ'' ΕΔΩ Κ 9 ΜΗΝΕΣ!!!
ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Κ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΗ..ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ!!!!

odysseia

odysseia
eirini7 έγραψε:
odysseia έγραψε:Εχω μεινει πισω και δε σας προλαβαινω! αυτες εχω δει και εγω το σετ το κοβω δυσκολο γιατι ειναι πολλα τα λεφτα, για τη χωρητικοτητα δε ξερω πολλα με τη Δεσποινα που συζητουσα χτες καταλαβα οτι ειναι καλυτερη αυτη των 10L π.χ για ολοκληρο κοτοπουλο. Θα παω ομως σε ενα αλλο καταστημα που οι πωλητες ειναι πιο ενημερωμενοι να δω.

τη διάβασα τη συζήτηση και σκέφτομαι κι εγώ για 10 λίτρα..απλά σου δείχνω σε ποιές είχα καταλήξει..πάντως κρατάει μια ζωή κυριολεκτικά οπότε καλύτερα να πάρεις μια καλή..η μαμά μου την έχει 20 χρόνια και την έχει καταβολευτεί
μακαρι φανταζομαι η δεκαρα θα χει κανα 180αρι!αλλα θα μου πεις θα τα γλιτωσω σε ρευμα!

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ!ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ?ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ!ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ!

Mωρέ ναι όλα τα παιδάκια παιδάκια του Θεού είναι αλλά εγώ έχω στο μυαλό μου ότι όταν πήγαινα σχολείο δεν είχαμε ξένους κ μου φαίνεται κάπως μετά ξέρω ότι αυτά που μένουν εδώ στη γειτονιά είναι οι γονείς τους άστα τους έχου πιάσει για ουσίες κ φυσικά είναι με μέτρα έξω αυτοί γεννοβολούν συνέχεια κ έχουν παιδιά στην ηλικία της δικής μου! Τώρα θα μου πείς τα ελληνόπουλα είναι καλύτερα όχι αλλά δε γουστάρω βασικά με τους αλβανούς είναι το Θέμα μας εμένα κ του αγά! καλύτερα έχω Νιγηριανάκια παρά Αλβανάκια!

πωπω..φρίκη...φαντάσου συμπεριφορά που θα έχουν αυτά τα παιδάκια..όχι ότι φταίνε αυτά αλλά όταν μεγαλώνεις σε τέτοιες συνθήκες έτσι έχεις μάθει..πώς θα συναναστραφούν με το δικό σου παιδί πχ;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!1

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΞΕΡΕΙ Τ ΕΣΤΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ...ΕΓΩ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ Κ ΓΥΦΤΑΚΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ!!!
ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ!!!!ΕΕΕ ΟΧΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΕΕΕ ΟΧΙ!!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ??

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Για να μην παρεξηγηθώ είμαι αριστερών φρονημάτων αλλά συνάμα και Θεολόγος κ σίγουρα αυτά τα 2 δε ταιριάζουν όπως δε ταιριάζουν κ ότι δε θέλω τους αλλοδάπους δεν έχω θέμα με όλους έχω θέμα με τους Αλβανούς γιατί όταν πρωτοήρθαν εδώ δείξανε άσχημο ευατό κ ξέρουμε τι μαφία υπάρχει από πίσω γνωρίζοντας αυτά που συμβαίνουν εδώ λέω για τις επιπτώσεις!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ!!!ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΞΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!
ΕΜΕΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΡΟΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Κ ΒΑΛΕ Κ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ..ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΛΒΑΝΟ Κ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΙΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!
ΑΝΤΙΘΤΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
ΕΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!
ΚΑΙ ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!1

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΞΕΡΕΙ Τ ΕΣΤΙ ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ...ΕΓΩ ΔΙΔΑΞΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ Κ ΓΥΦΤΑΚΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ!!!
ΒΡΩΜΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ Κ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ!!!!ΕΕΕ ΟΧΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΕΕΕΕ ΟΧΙ!!!ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ??

Και με τις βάσεις χαμός έγινε που οι μειονότητα των Μουσουλμάνων μπήκε στις ελιτ των σχολών!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΩ!!!ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΞΕΝΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΠΙΑ!!!
ΕΜΕΝΑ Ο ΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΨΩΡΟΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ Κ ΒΑΛΕ Κ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ..ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ?ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!

ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΑΛΒΑΝΟ Κ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΙΑ!!!ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ!!!ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!
ΑΝΤΙΘΤΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!
ΕΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ

Εμάς ευτυχώς εδώ δεν είναι τόσο τραγικά ! Το θέμα είναι Αλβανοί εδώ αυτοί έχουν ξεφύγει! Η γύφτοι μένουν εκτός πόλης έχουμε στου Ραμ (έτσι δε λέγονται) τους φραγκάτους! Πίου (που λέει ο αγάς) έχουμε κ δε πειράζουν κ οι Πακιστανοί δεν έχουν ακουστεί!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΜΑΙΡΗ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ?
ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΑΑΑΑ ΚΑΛΑ ΜΑΙΡΗ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ..ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ..ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ??ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΟΥΝ?
ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ

Είναι μέρος της Ελληνοτουρκικής φιλίας! με τόσα σήριαλ τα παιδιά πρέπει να ξέρουν Τούρκικα! Αυτό δε το ήξερα! Έχουμε τόσους Μουσουλμάνους εδώ! Ξέρω για πάνω Θράκη!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πάω να δώσω το αυγό της μικρής κ επανέρχομαι!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΡΑΚΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗ?ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΩ ΣΤΑ ΘΡΑΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑ!!!

ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΜΙ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΗΜΕΡΑ?

odysseia

odysseia
Ανοιξατε μεγαλο θεμα τωρα! καθεμια μιλαει με βαση την εμπειρια της, εγω θα σα πω τα καλυτερα για τους Αλβανους γιατι 20 περιπου χρονια εχουμε παρε δωσε καθως ο μπαμπας μου ηταν αγροτης και ενας μονο προεκυψε κακοποιο στοιχειο. Πριν ερθω να μεινω στο κεντρο του Πυργου θα ελεγα τα καλυτερα για τους γυφτους γιατι παρολο που ο καταυλισμος τους ηταν λιγοτερο απο 1 χιλιομετρο απ΄το πατρικο μου δεν ειχαμε ποτε θεμα, ισα ισα μαλιστα!τωρα ομως αλλαξα γνωμη!
Εχει κανει με τους ανθρωπους και την παιδεια τους(και τη θρησκεια) το πως θα συμπεριφερθουν οταν δεν εχουν τιποτα.Ειναι πολυ οι παραγοντες θελει πολυ αναλυση...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΝΑ ΦΑΜΕ!!!ΛΥΣΣΑΞΑΜΕ!!!
ΜΕΤΑ ΝΑΝΑΚΙΑ!!!ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ 62!!!  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 36 215994  ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! - Σελίδα 36 215994

odysseia

odysseia
maryz-iraklio kritis έγραψε:Πάω να δώσω το αυγό της μικρής κ επανέρχομαι!
εμενα ουτε να το βλεπει δε θελει το βραστο αυγο!μονο καγιανα!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΓΩ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΡΟΜΑ ΜΕ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΒΩΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ..ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΕΚ ΔΑΝΕΙΟ Κ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ!!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ ΛΙΓΟ: ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΕΝΤΕΡΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΕΜΕΤΟ ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΗΡΕ ΤΕΣΤ CLEARBLUE.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ (ΟΧΙ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ).ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ Η΄Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΩ?

odysseia

odysseia
toniach29 έγραψε:ΕΓΩ ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ!!!ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...
ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΓΥΦΤΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΡΟΜΑ ΜΕ 5 ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΡΒΩΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΕΠΑΝΩ..ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΕΚ ΔΑΝΕΙΟ Κ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ!!!ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΦΥΓΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ
Γιατι να σεβαστουν αφου σε τσαντηρια γενικαν και ετσι εμαθαν να ζουν, αυτος που το πουλησε δε σεβαστηκε τους ενοικους!
Γενικα, το θεμα ειναι πως λογω κρισης η κατασταση θα γινεται χειροτερη για αλλοδαπους και μη,αφου ευννοει τετοιες συμπεριφορες(αναφερομαι στην εγκληματικοτητα).
Δε σε παρεξηγω(αληθεια) γιατι λογω του αντρα σου βλεπεις μια πλευρα που δεν τη βλεπουν οι περισσοτεροι απο εμας. Απλα οταν ενας ανθρωπος δεν εχει μια χωρις υποστηριξη ειναι ευκολο να παρεκλινει. θα μου πεις αυτο ειναι το θεμα?Το γιατι?Καμια φορα Το αποτελεσμα ειναι που μετραει.

odysseia

odysseia
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΩ ΛΙΓΟ: ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΟΜΑΧΙ,ΕΝΤΕΡΟ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΟΛΙΓΟ ΕΜΕΤΟ ΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΠΗΡΕ ΤΕΣΤ CLEARBLUE.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΧΝΟ (ΟΧΙ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ).ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ Η΄Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΛΕΩ?
πλακα κανεις!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλαααααααααααααααααααα που είσαι????

Γύρισα συμφωνώ όλα είναι θέμα παιδείας απλά εγώ είπα για τους γείτονες!!

Εμείς για αυγό τρελαινόμαστε!!

Αχ Τόνια κ ο Σαβάς κ ο άλλος από το Σιλά !!! τούμπανα κ τα 2!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις