851 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Τετ Αυγ 29, 2012 1:07 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΑ!ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥΥΥΥΥ! ΕΛΑΜΨΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ!
αφρουλα έγραψε:ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΕΧΩ ΜΠΟΛΙΚΑ!ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ!
toniach29 έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΘΕΣ ΞΕΡΑΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!ΕΠΕΣΑ ΤΕΖΑ!!!ΑΝ Κ ΞΥΠΝΑΩ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΣΙΣΑ Κ ΜΕΤΑ ΕΧΩ ΑΥΠΝΙΕΣ!!!ΤΙ ΠΡΑΜΑ Κ ΑΥΤΟ!!!
toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!ΧΙΧΙ!!!
ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΝΩΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ Κ ΑΗΔΙΑΣΑ!!!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΤΟ ΙΑΣΩ..ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΚΑΝΑ!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ!!!
Καλημερα!ξυπνησα το πρωι και λεω, τι ωραια θα χει δροσουλα σημερα!και τελικα ψηνομαστε παλι!toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΠΑΛΙ ΖΕΣΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ?
odysseia έγραψε:Καλημερα, κοριτσια!
eirini7 έγραψε:καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;
Τόνια ακούσατε καρδούλα;;δεν έχω διαβάσει τι έγινε..
Οδύσσεια είδες τις χύτρες που σου πρότεινα;;
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΔΥΣΣΕΙΑ! ΒΡΕ ΜΑΙΡΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΛΑΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ? ΠΩ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! ΔΗΛ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ?ΧΙΧΙΧΙ
Καλημερα!μην ανησυχεις σε λιγο που θα κλεισουν τα ιδιωτικα θα εχει λιγο απ΄ολα!maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!ΧΙΧΙ!!!
ΤΟ ΕΛΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΝΩΣ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ Κ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΗΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ Κ ΑΗΔΙΑΣΑ!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟ!!!
Έλα τώρα μη λές 3η και τελευταία δε ξέρεις καμιά φορά
Συμφωνώ γιατί τα ίδια λέω κ εγώ εδώ για το Μητέρα Κρήτης και φυσικά τον γιατρό μου! Αλλά μου είχε κάνει εντύπωση τον Έλενα βασικά που υπάρχει ένα δημόσιο μόνο για γέννες γιατί εδώ είναι άστα βράστα! Μια απ τα ίδια όπως το λες!!
Ασχετο αλλά σχετικό με τα αλλοδαπά μέ εχει πιάσει από τώρα μιας που έλεγες για προνήπιο που θα στείλω την μικρή όταν έρθει η ώρα που το νήπιο που είναι στη γειτονιά μας έχει αλβανάκια!
odysseia έγραψε:Καλημερα!μην ανησυχεις σε λιγο που θα κλεισουν τα ιδιωτικα θα εχει λιγο απ΄ολα!maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!ΧΙΧΙ!!!
Συμφωνώ γιατί τα ίδια λέω κ εγώ εδώ για το Μητέρα Κρήτης και φυσικά τον γιατρό μου! Αλλά μου είχε κάνει εντύπωση τον Έλενα βασικά που υπάρχει ένα δημόσιο μόνο για γέννες γιατί εδώ είναι άστα βράστα! Μια απ τα ίδια όπως το λες!!
Ασχετο αλλά σχετικό με τα αλλοδαπά μέ εχει πιάσει από τώρα μιας που έλεγες για προνήπιο που θα στείλω την μικρή όταν έρθει η ώρα που το νήπιο που είναι στη γειτονιά μας έχει αλβανάκια!
υποθεση κανω, λογω κρισης ποιος θα εχει λεφτα να στειλει το παιδι σε ιδιωτικο?maryz-iraklio kritis έγραψε:odysseia έγραψε:Καλημερα!μην ανησυχεις σε λιγο που θα κλεισουν τα ιδιωτικα θα εχει λιγο απ΄ολα!maryz-iraklio kritis έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ!!!ΧΙΧΙ!!!
Γιατί θα κλείσουν?
toniach29 έγραψε:eirini7 έγραψε:καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!!!
τι κάνετε;;;;
Τόνια ακούσατε καρδούλα;;δεν έχω διαβάσει τι έγινε..
Οδύσσεια είδες τις χύτρες που σου πρότεινα;;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΑΚΙ...
ΝΑΙ Κ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ Κ ΝΙΝΙ ΕΙΔΑΜΕ ΠΛΑΚΑ ΕΙΧΕ!!!ΤΩΡΑ ΤΕΛΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΞ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ!!!ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ωραια! μαυρο κι αραχνο το μελλον!toniach29 έγραψε:ΜΑΡΑΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙ..ΕΙΝΑΙ ΣΥΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΑΥΡΟ ΧΑΛΙ..
ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης