826 Απ: ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!! Τετ Αυγ 29, 2012 12:27 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ DECAFF ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΑΑΑΑΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ!toniach29 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ! ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ DECAFF ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
ΜΩΡΕ ΕΑΝ ΠΙΩ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΗΔΙΑ...ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΚΥΗΣΕΙΣ ΕΠΙΝΑ ΑΝΕΤΑ!!!!
ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΑΕΙ Η ΤΡΕΛΑ ΣΥΝΝΕΦΟ!!!
goldangel1990 έγραψε:Τονια μου η μπεμπα δεν θέλει τον καφέ,ο καφες κανει κυτταριτιδα,και θελει ρε παιδι μου μολις γεννηθει να έχει την τέλεια σωματάρα!!!να την βλεπουν όλοι και να λένε τι κουκλαρά ειναι και τέτοια...ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!!τι περιμένεις???χαχαχαχαχαχχα
goldangel1990 έγραψε:Εγω θα κάνω επισκληρίδιο με φυσική και ο γιατρός μαζι με αναισθησιολόγο μας είπε 2000 και κάτι,2100 ας πουμε!! (βεβαια εμεις έχουμε εκπτωση επειδή ειμαστε σε συντεχνία,kai αυτη η τιμή ειναι με την έκπτωση),αν ήθελα δικαιομούν να γεννησω και στο νοσοκομείο δωρεάν,αλλα δεν θέλω!
ΕΓΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΙΝΩ 3-4 ΚΑΦΕΔΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΙΙΣΤΑΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!toniach29 έγραψε:ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΦΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΥΤΑΡΡΙΤΙΔΑ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΙΓΗ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ!!!
goldangel1990 έγραψε:τονια δηλαδη συνολικα 3500 περίπου?????
goldangel1990 έγραψε:καλημέρα μαίρηη!!
τονια ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΛΑΑ!!!εγω 2000 εννουσα με το δωμάτιο!!!δεν έχετε καποιο δημοσιο νοσοκομειο που να είναι δωρεάν όπως εμάς?
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ!!!
ΠΟΣΟ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟ ΥΞΥΠΝΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 06:30 ΣΗΜΕΡΑ
goldangel1990 έγραψε:εχεις δικαιο τόνια μου,μια φορά γεννάμε(αυτο λέει και ο γιατρός μου) και πρεπει να ειναι οπως θελουμε εμείς!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ #61!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης