Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
106 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 106 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αν θες μπες τσατ γιατι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω κατι πραγματακια!!!

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την ευη μας και την δημητρα.και γω καλα ειμαι χαθηκα βγηκα βολτα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 11 215994 πηρα για την μπεμπα ζιπουνακια και φορμακια απο mothercare και prenantal στην πρενανταλ εκπτωση φοβερη φορμακι με 3 euro.απλα κουραστηκα και αγχωθηκα λιγο κουραζομαι με το παραμικρο αμαν πια Mad

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
reine υπομονη με την ξαπλα οπως και σε ολα τα κοριτσια που ειναι ξαπλα και γω το περναω αυτο το σταδιο απλα σηκωνομαι και παω και εξω απλα οχι πολλα πολλα μου ειπε ο γιατρος.και μολις μπω στον 8 μηνα τελειως ξαπλα μου ειπε γι αυτο ψιλοβγαινω τωρα απλα αγχωνομαι κιολας Rolling Eyes

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:αν θες μπες τσατ γιατι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω κατι πραγματακια!!!

sto chat πως μπαινουμε?

Μπου

Μπου
marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την ευη μας και την δημητρα.και γω καλα ειμαι χαθηκα βγηκα βολτα Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 11 215994 πηρα για την μπεμπα ζιπουνακια και φορμακια απο mothercare και prenantal στην πρενανταλ εκπτωση φοβερη φορμακι με 3 euro.απλα κουραστηκα και αγχωθηκα λιγο κουραζομαι με το παραμικρο αμαν πια Mad
γεια σου κι εσενα Μαρακι!!! ειμαι η επισημη καλημεριστρια σημερα απ οτι φαινεται!!! γειαααααααα τα ρουχαλακια!!! κι εμεις ειπαμε στις 14 που εχουμε γιατρο να παρουμε κανενα εσωρουχακια!!!!!! Very Happy Very Happy

Μπου

Μπου
REINE έγραψε:
Μπου έγραψε:αν θες μπες τσατ γιατι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω κατι πραγματακια!!!

sto chat πως μπαινουμε?
δεξια διπλα γραφει σε μια φουσκιτσα μπειτε στο τσατ μας!!!

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:
REINE έγραψε:καλημέρα κοιλίτσες ξαπλωμένες και μη...
αναστασία πόσα yutopar παίρνεις την ημέρα?
εγώ τώρα 3 μισά και δεν αισθάνομαι καλά αλλά κοιμάμαι καλύτερα κατά ένα πε΄ριεργο τρόπο..
Καλημερα Ειρηνουλα μου συμπασχουσα!!! κι εγω 3 παιρνω μισα! καποιες φορες με πιανουν καλα καποιες οχι τοσο!!! κι εγω εχει δυο βραδια που κοιμαμαι αρκετα καλα! μεχρι που τα αλλαξα ωρες τα βραδινα μου τα χαπια γιατι ουτε το ξυπνητηρι ακουγα! φαντασου!!! και 6 trofocard και τα παιρνω μαζι ταυτοχρονα!!! ρε συ εχω ενα αγχος μη γεννησω προωρα!!! ωστοσο θελω σημερα να βγω μια βολτουλα!! για καφε δλδ καθιστη!!! εσυ βγανεις καθολου;;;

κοίτα εγώ το μόνο που χάρηκα ήταν για 10 μέρες που βγήκα καμιά βόλτα...και από την Πέμπτη που μίλησα με το γιατρό που είπε πα΄λι ξάπλα..οπότε τώρα δε βγαίνω μέχρι τη Δευτέρα που έχω ραντεβού να τον δω.
το πρόβλημα είναι ότι από την Πέμπτη χτυπάει πολύ χαμηλά αλλά πολύ χαμηλά όμως και τρέμω τι θα μου πει τη Δευτερα αν και απο το τηλ με καθησυχασε αλλά....

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την ευη μας και την δημητρα.και γω καλα ειμαι χαθηκα βγηκα βολτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πηρα για την μπεμπα ζιπουνακια και φορμακια απο mothercare και prenantal στην πρενανταλ εκπτωση φοβερη φορμακι με 3 euro.απλα κουραστηκα και αγχωθηκα λιγο κουραζομαι με το παραμικρο αμαν πια Mad

μεγια όλα τα ρουχαλάκια!!άντε με το καλό και να μην κουράζεσαι πολύ!!
στον 8ο που σου είπε εντελώς ξάπλα, θα σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα ή ούτε γι αυτο?

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μπου έγραψε:
REINE έγραψε:

sto chat πως μπαινουμε?
δεξια διπλα γραφει σε μια φουσκιτσα μπειτε στο τσατ μας!!!

είμαι μέσα αν μπορείς στο chat

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ευχαριστω πολυ αναστασια μου.reine μην αγχωνεσαι για τα χτυπηματακια χαμηλα μου χει συμβει και μου ειπε δεν ειναι τιποτα ισως ειναι ετσι η θεση του μωρου και τα νιωθεις.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
REINE έγραψε:
marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την ευη μας και την δημητρα.και γω καλα ειμαι χαθηκα βγηκα βολτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πηρα για την μπεμπα ζιπουνακια και φορμακια απο mothercare και prenantal στην πρενανταλ εκπτωση φοβερη φορμακι με 3 euro.απλα κουραστηκα και αγχωθηκα λιγο κουραζομαι με το παραμικρο αμαν πια Mad

μεγια όλα τα ρουχαλάκια!!άντε με το καλό και να μην κουράζεσαι πολύ!!
στον 8ο που σου είπε εντελώς ξάπλα, θα σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα ή ούτε γι αυτο?

μου ειπε κρεβατι καναπες και τουαλετα.παλι καλα.μεχρι να μπω στο μηνα μου και μετα θα σηκωνομαι και θα περιμενουμε να γεννησω

evi86

evi86
Γεια σας κοριτσια.Απ'το πρωι που σηκωθηκα εχω εναν πονοκεφαλο αλλο πραγμα.Σημερα θα βαψουμε το δωματιο του μωρου(τουλαχιστον θα ειμαστε ξεγνιαστοι γι'αυτο)Το απογευματακι θα το κανει ο αντρας μου και για να μην μυριζω εγω θα παω στα πεθερικα μεχρι το βραδυ ισα ισα να φυγει λιγο.Εσεις πως ειστε σημερα;

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα ευη τι χρωμα θα το βαψετε εμεις απο την ανοιξη θα της το φτιαξουμε αφου για 6 μηνες θα κοιμαται μαζι μας.

Μπου

Μπου
marilou27 έγραψε:καλημερα ευη τι χρωμα θα το βαψετε εμεις απο την ανοιξη θα της το φτιαξουμε αφου για 6 μηνες θα κοιμαται μαζι μας.
κι εμεις Μαρακι μου απο του χρονου θα το φτιαξουμε αφου θα την εχουμε μαζι μας τους πρωτους μηνες!!!ασε που δεν παιζει πολυ ευρω για οοολα μαζι!!!

evi86

evi86
marilou27 έγραψε:καλημερα ευη τι χρωμα θα το βαψετε εμεις απο την ανοιξη θα της το φτιαξουμε αφου για 6 μηνες θα κοιμαται μαζι μας.

Μπεζακι θα το κανουμε και μπορει να βαλουμε αυτοκολητα.Εμεις ειπαμε το πολυ 3 μηνες μαζι μας γιατι μετα θα συνηθησει και θα κλαιει.Οποτε ας ειναι ετοιμο το δωματιο και βλεπουμε

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και γω ετσι σκεφτηκα αναστασια δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαστε.ασε που εμεις πρεπει να τα παρουμε ολα απο την αρχη απο κουνια μεχρι τα βασικα ρουχαλακια της.

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
evi86 έγραψε:

Μπεζακι θα το κανουμε και μπορει να βαλουμε αυτοκολητα.Εμεις ειπαμε το πολυ 3 μηνες μαζι μας γιατι μετα θα συνηθησει και θα κλαιει.Οποτε ας ειναι ετοιμο το δωματιο και βλεπουμε

ωραιο χρωματακι ουδετερο και παει με ολα.απλα μου ειπανε οτι τους πρωτους 6 μηνες πρεπει να κοιμαται μαζι μας.ρωτα και τον παιδιατρο οταν με το καλο γεννηθει να σου πει.το ξερω αυτο απο συγγενεις μου.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
6 μηνες? κι εμένα πολύ μου φαινεται!
καλά βεβαια αυτα θα τα συζητησουμε με τον παιδιατρο

marilou27

marilou27
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ας μας πουνε και τα κοριτσακια που ειναι ηδη μανουλες.ετσι μου ειπανε και εμενα.βεβαια θα μας ενημερωσει και ο παιδιατρος που θαξερει καλυτερα οταν με το καλο γεννησουμε.

demmy29

demmy29
Συγγνώμη βρε Αναστασία μου, αλλά ήρθε η πεθερά να μου κάνει παρέα μιας και λείπει ο άντρας μου και καταλαβαίνεις... Σε έστησα κανονικά. Δε θα το ξανακάνω... Embarassed

demmy29

demmy29
marilou27 έγραψε:ας μας πουνε και τα κοριτσακια που ειναι ηδη μανουλες.ετσι μου ειπανε και εμενα.βεβαια θα μας ενημερωσει και ο παιδιατρος που θαξερει καλυτερα οταν με το καλο γεννησουμε.
Τι κάνεις εσύ κορίτσι?

Maryanastasia

Maryanastasia
γεια σας κορίτσια μου

πήγαμε σουπερ μαρκετ και νομίζω πως έτρεξα μαραθώνιο!!

σήμερα δεν την έχω νιώσει αλλά αποφάσισα να μην φρικάρω με το παραμικρό ...λέμε τώρα...

demmy29

demmy29
Μόνη μου είμαι...Καμιά ρε κορίτσια? Όλες πέσατε για ύπνο; Καλό μήνα ξέχασα να πω... Ήρθε το φθινοπωράκι και σε κάποιες από μας θα φέρει και μωράκια αυτό το φθινοπωράκι... Οι υπόλοιπες θα περιμένουμε να χειμωνιάσει...Πάει...χάζεψα από τη μοναξιά!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ο παιδιατρος λεει 6μηνες?!εμενα δενμου ειπανε ποτε, δεν ρωτησα βεβαια κιολας για να ειμαι ειλικρινης. δεν χωρουσε η κουνια στην κρεβατ. μας και δεν ηθελε να κοιμαται στην καλαθουνα.5 ημερων και η ιωαννα στο δωματιο της. ενταξει ειχαμε ενδοεπικοινωνια,αλλα η μαμα ακουει το μωρο της. εδω ακουγα την ωρα που πεταγε την πιπιλα της το φτυσιμο. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΝΕΝΑΝ.ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΟΟΟΟΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ 99,99% ΑΛΑΘΗΤΟ.
φιλακια!!!!!

demmy29

demmy29
Κι εμένα μια ξεδέρφη μου το είχε από την αρχή στο δικό του δωμάτιο και το άκουγε, αλλά κι εμείς για πρακτικούς λόγους (θέρμανση, θηλασμός)λέμε να το έχουμε μαζί μας τους τρείς πρώτους μήνες!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις