251 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Σαβ Σεπ 01, 2012 1:08 am
Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
αν θες μπες τσατ γιατι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω κατι πραγματακια!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μπου έγραψε:αν θες μπες τσατ γιατι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω κατι πραγματακια!!!
γεια σου κι εσενα Μαρακι!!! ειμαι η επισημη καλημεριστρια σημερα απ οτι φαινεται!!! γειαααααααα τα ρουχαλακια!!! κι εμεις ειπαμε στις 14 που εχουμε γιατρο να παρουμε κανενα εσωρουχακια!!!!!!marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την ευη μας και την δημητρα.και γω καλα ειμαι χαθηκα βγηκα βολτα πηρα για την μπεμπα ζιπουνακια και φορμακια απο mothercare και prenantal στην πρενανταλ εκπτωση φοβερη φορμακι με 3 euro.απλα κουραστηκα και αγχωθηκα λιγο κουραζομαι με το παραμικρο αμαν πια
δεξια διπλα γραφει σε μια φουσκιτσα μπειτε στο τσατ μας!!!REINE έγραψε:Μπου έγραψε:αν θες μπες τσατ γιατι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω κατι πραγματακια!!!
sto chat πως μπαινουμε?
Μπου έγραψε:Καλημερα Ειρηνουλα μου συμπασχουσα!!! κι εγω 3 παιρνω μισα! καποιες φορες με πιανουν καλα καποιες οχι τοσο!!! κι εγω εχει δυο βραδια που κοιμαμαι αρκετα καλα! μεχρι που τα αλλαξα ωρες τα βραδινα μου τα χαπια γιατι ουτε το ξυπνητηρι ακουγα! φαντασου!!! και 6 trofocard και τα παιρνω μαζι ταυτοχρονα!!! ρε συ εχω ενα αγχος μη γεννησω προωρα!!! ωστοσο θελω σημερα να βγω μια βολτουλα!! για καφε δλδ καθιστη!!! εσυ βγανεις καθολου;;;REINE έγραψε:καλημέρα κοιλίτσες ξαπλωμένες και μη...
αναστασία πόσα yutopar παίρνεις την ημέρα?
εγώ τώρα 3 μισά και δεν αισθάνομαι καλά αλλά κοιμάμαι καλύτερα κατά ένα πε΄ριεργο τρόπο..
marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την ευη μας και την δημητρα.και γω καλα ειμαι χαθηκα βγηκα βολτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πηρα για την μπεμπα ζιπουνακια και φορμακια απο mothercare και prenantal στην πρενανταλ εκπτωση φοβερη φορμακι με 3 euro.απλα κουραστηκα και αγχωθηκα λιγο κουραζομαι με το παραμικρο αμαν πια
Μπου έγραψε:δεξια διπλα γραφει σε μια φουσκιτσα μπειτε στο τσατ μας!!!REINE έγραψε:Μπου έγραψε:αν θες μπες τσατ γιατι κι εγω ηθελα να σε ρωτησω κατι πραγματακια!!!
sto chat πως μπαινουμε?
REINE έγραψε:marilou27 έγραψε:καλημερα κοριτσακια μου ποσο χαιρομαι που ολα ειναι καλα με την ευη μας και την δημητρα.και γω καλα ειμαι χαθηκα βγηκα βολτα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] πηρα για την μπεμπα ζιπουνακια και φορμακια απο mothercare και prenantal στην πρενανταλ εκπτωση φοβερη φορμακι με 3 euro.απλα κουραστηκα και αγχωθηκα λιγο κουραζομαι με το παραμικρο αμαν πια
μεγια όλα τα ρουχαλάκια!!άντε με το καλό και να μην κουράζεσαι πολύ!!
στον 8ο που σου είπε εντελώς ξάπλα, θα σηκώνεσαι μόνο για τουαλέτα ή ούτε γι αυτο?
κι εμεις Μαρακι μου απο του χρονου θα το φτιαξουμε αφου θα την εχουμε μαζι μας τους πρωτους μηνες!!!ασε που δεν παιζει πολυ ευρω για οοολα μαζι!!!marilou27 έγραψε:καλημερα ευη τι χρωμα θα το βαψετε εμεις απο την ανοιξη θα της το φτιαξουμε αφου για 6 μηνες θα κοιμαται μαζι μας.
marilou27 έγραψε:καλημερα ευη τι χρωμα θα το βαψετε εμεις απο την ανοιξη θα της το φτιαξουμε αφου για 6 μηνες θα κοιμαται μαζι μας.
evi86 έγραψε:marilou27 έγραψε:καλημερα ευη τι χρωμα θα το βαψετε εμεις απο την ανοιξη θα της το φτιαξουμε αφου για 6 μηνες θα κοιμαται μαζι μας.
Μπεζακι θα το κανουμε και μπορει να βαλουμε αυτοκολητα.Εμεις ειπαμε το πολυ 3 μηνες μαζι μας γιατι μετα θα συνηθησει και θα κλαιει.Οποτε ας ειναι ετοιμο το δωματιο και βλεπουμε
Τι κάνεις εσύ κορίτσι?marilou27 έγραψε:ας μας πουνε και τα κοριτσακια που ειναι ηδη μανουλες.ετσι μου ειπανε και εμενα.βεβαια θα μας ενημερωσει και ο παιδιατρος που θαξερει καλυτερα οταν με το καλο γεννησουμε.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης