Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
127 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 127 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερες κι απο μενα!! Δημητρουλα μου δεν πειραζει πουλακι μου μη δικαιολογεισαι!!! bad timming που λενε!!! δεν εχω ακουσει ποτε ποσο καιρο πρεπει το μωρο να ναι η οχι με τους γονεις του! εμεις λογω θερμανσης(πετρελαιο δεν παιζει και θα βαλουμε ενα μεγαλο air condition με ιονιστη στο καθιστικο)θα κοιμομαστε ολο το χειμωνα στο καθιστικο και οι 3 μαζι!!! Razz Razz Razz και θα την εχω σε καλαθουνα οσο αντεξει!!! δεν παιζει οπως προειπα και πολυ ευρω για να φτιαξουμε απο τωρα και το δωματιο γιατι εχουμε και ολα τα αλλα που ειναι απαραιτητα(εσωρουχα,ρουχα,μπανιερες,κρεβατια,κλπ κλπ κλπ) Rolling Eyes
Μαιρη μου επειδη ετρεχες μαλλον τη νανουρισες τη μπεμπα σου!!!! μολις ηρεμησεις θα ξυπνησει να σαι σιγουρη!!!

Μπου

Μπου
αχ κι αφηστε 3 μηνες που λειπει ο καλος μου το σπιτι μας ειναι ολοαδειο απο πραγματα και σιγουρα θα δωσουμε κανενα 250αρι στο σουπερ μαρκετ οταν ερθει!!!! πφ!!!!!!!!!! παντου εξοδα χριστε μου!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked affraid affraid Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 311356 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 311356 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 679259 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 911307 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 911307 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 654655 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 654655

Μπου

Μπου
δεν μπορουμε να συντονιστουμε με τις ωρες ε;;; πρεπει να κλεινουμε ενα ραντεβου οοοολες μαζι!!! αλλιως μιλαει η καθεμια μονη της σαν την τρελη!!! χαχαχαχαχαχαχα! δε λεω ανακουφιση ειναι να γραφεις καπου τον καημο σου(σαν ημερολογιο ενα πραγμα) αλλα helloooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!
που πηγατε ολες παλι;;;
κατα τις 9 λεω να παω μια καθιστη βολτα! λετε να πειραζει;;;

demmy29

demmy29
Ήρθα ήρθα...

demmy29

demmy29
Αναστασίααααααααααααααα! Κοίτα! Είμαι στο τσατ για να σου κάνω παρέα... Very Happy

Μπου

Μπου
μη φευγεις!!!!! με βλεπεις;;;; ειιιιιιι

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tok tok!!!
Είναι κανείς εδώ?

Maryanastasia

Maryanastasia
η Αναστασία έχει πλάκα αχαχχαχαχα μιλάει λέει η κάθε μία μόνη της !!!!!

εμείς λέμε να πάμε σινεμά αλλά εγώ κοιμάμαι ήδη.

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κ εγώ κοιμάμαι όρθια....zzzzzzzz....

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλοχα. καμια?ευη? αναστασια?

Μπου

Μπου
χαχαχαχα! Μαιρη μου ετσι ειναι!!! χαχαχαχα αν παρατηρησεις τις ωρες και τα μνμ θα γελας!!! χαχαχαχαα!!!
Αθανασια μου εχει κανενα μισαωρο που γυρισα!! ελπιζω να μην εκανα βλακεια που βγηκα! προς το παρον δε νιωθω καπως!!! αυτα!! εσυ καλα;;;

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ρε συ γιατι να μην βγεις λιγο εξω?μην νιωθεις ενοχες. καλο σας κανει η βολτουλα,αφου σε αφηνει και ο ντοκ, απολαυσε το.
γυρισαμε, πηραμε κοιμισμενη την μικρη απο τα πεθερικα.δεν ξεκολλαει απο τα ξαδελφακια της.τι της ειπα το μεσημερι οτι θα φυγουν την τριτη?????ξεκινησε το μανιατικο μοιρολοι....και τι δεν ειπε το στομα της.....

Μπου

Μπου
μαμακα μου έγραψε:ρε συ γιατι να μην βγεις λιγο εξω?μην νιωθεις ενοχες. καλο σας κανει η βολτουλα,αφου σε αφηνει και ο ντοκ, απολαυσε το.
γυρισαμε, πηραμε κοιμισμενη την μικρη απο τα πεθερικα.δεν ξεκολλαει απο τα ξαδελφακια της.τι της ειπα το μεσημερι οτι θα φυγουν την τριτη?????ξεκινησε το μανιατικο μοιρολοι....και τι δεν ειπε το στομα της.....
τωρα με τις "καινουριες" συσπασεις ξεχασα να τον ρωτησω αν κανει να βγαινω αλλα ενταξει νομιζω οτι εφοσον αισθανομουν καλα δεν θα πειραζει! οπως σου ελεγα και στο τσατ ΤΡΕΜΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!! χαχαχαχα
ρε συ τι γλυκα ειναι η κοριτσαρα σου;;;;;
ποσο σε ζηλευω που εχεις αυτη την καταπληκτικη παρεουλα!! ανυπομονω και για τη δικια μου!!!!καλα εννοειται πως ειναι τελειο που θα γινετε 4 αλλα η μικρη σου(η μεγαλη σου πια)ειναι τελεια!!!!αλλα με τετοια μαμα!!!(γλειφτρακι!!!!!!! χαχααχχααχαχαχα)

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οοοοοτι και να λες αν συνεχισεις την κλαψομουνια-καινουργια λεξη αυτη δικης μου επινοησης χιχιχι- θα σε κοπανησω με τα σκουπαξυλα μου.
χαλαρωσε και απολαυσε το λιγο της εγκυμοσυνης σου, με εηρεμια και χωρις κλαμματα.θα ψαξω να βρω βιντεο τι κανει το κλαμα σου στο μωρο.αυριο τωρα νυσταζω.
αλλα ενα δικιο το εχεις.ειμαι πολυυυυυυυυ καψουρα με την κορη μου. τρελαινομαι........ Very Happy

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 850933
καληνυχταααααααααα

Μπου

Μπου
νυχτααααααααααα μαμα της παρεας!!!! οτι πεις! κατι θα ξερεις απο την εμπειρια σου!!!! οχι αν κανει κακο πολυ μη μου το στειλεις γιατι τοσο που εχω κλαψει θα πεθανω απο τις τυψεις μετα!!!! χαχαα!! φιλακιααααααααααααααα και στην Ιωαννιτσα σου!!!

Μπου

Μπου
να Μαιρη δες!! τωρα ολες λειπετε κι εγω θα μιλαω μονη μου για λιγο!!! χαχαχαχα! λοιπον τι κανετε;;; καμια για τσατ;; ουτε η Ευη;;; αντε και τα νυχτοπουλια κοιμηθηκαν! θα την πεσω κι εγω μου φαινεται!! Μαιρη πηγατε τελικα σινεμα; ποια ταινια ειδατε; αυταααααααααααααααα

Μπου

Μπου
κι αφου λοιπον πεφτει νυστα νυσταξα κι εγω!!!! καληνυχτα σε ολες τις κοιλιτσες!!! μακιαααααα!!!! Sleep Sleep Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 850933 Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 12 850933

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημεεεεερα.
λεμε σημερα να παμε για μπανιο στην θαλασα. μαλλον το τελευταιο μας για φετος.

κοριτσια χαλασε περσυ η μοκετα που ειχαμε στην κουζινα-σαλονι και χρειαζομαστε κατι νεο. λετε να παρω 2 χαλακια απο τους γυφτους να ξεμπερδευω? ειχα αγορασει 2 καλα χαλια ολομαλλα οταν παντρευτηκαμε,αλλα ειναι χρωματος μπεζ και φοβαμαι οτι θα γινουν χαλια με το καλημερα σας.ασε που δεν πλενονται με νερο, μονο στεγνο καθαρισμα,πραγμα που σημαινει 70ευρω για να καθαρισουν.με τοσα μου ελεγε μια φιλη εχθες οτι παιρνω καινουργια και θα τα εχω για χρονια. τι λετε θα ειναι καλα,εχω ενα αγχος αν θα καθαριζουν με την ηλεκτρικη σκουπα.τι λετε? Very Happy

demmy29

demmy29
Καλημέρα κοιλίτσες! Ευτυχώς κάπως κοιμήθηκα σήμερα το βράδυ... Αλλά πρωινή πρωινή ... Από τις 7 ξύπνια!

demmy29

demmy29
μαμακα μου έγραψε:καλημεεεεερα.
λεμε σημερα να παμε για μπανιο στην θαλασα. μαλλον το τελευταιο μας για φετος.

κοριτσια χαλασε περσυ η μοκετα που ειχαμε στην κουζινα-σαλονι και χρειαζομαστε κατι νεο. λετε να παρω 2 χαλακια απο τους γυφτους να ξεμπερδευω? ειχα αγορασει 2 καλα χαλια ολομαλλα οταν παντρευτηκαμε,αλλα ειναι χρωματος μπεζ και φοβαμαι οτι θα γινουν χαλια με το καλημερα σας.ασε που δεν πλενονται με νερο, μονο στεγνο καθαρισμα,πραγμα που σημαινει 70ευρω για να καθαρισουν.με τοσα μου ελεγε μια φιλη εχθες οτι παιρνω καινουργια και θα τα εχω για χρονια. τι λετε θα ειναι καλα,εχω ενα αγχος αν θα καθαριζουν με την ηλεκτρικη σκουπα.τι λετε? Very Happy
Καλημέρα Αθανασία! Κάποιες φορές βγαίνουν καλά, αλλά εγώ δεν έχω ιδέα τι πρέπει να προσέξεις. Θυμάμαι είχε πάρει ένα η μαμά μου για την κουζίνα της σε στυλ μοκέτα και από κάτω τριβόταν και έβγαζε μια σκόνη σαν πλαστικό αλεύρι.Οπότε κοίτα το από κάτω!!! Very Happy Στο γραφείο μου έβαλα ένα από Ikea και μου βγαίνει η πίστη να το καθαρίσω. Κρατάει της τρίχες σαν φυλαχτό! Χα χα! Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι αν πάρεις ακριβό χαλί θα σε βολέψει κιόλας!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα δημητρα!
7 δεν ειναι πρωινη?! ή ειναι? σηκωνομαι καθε πρωι κατα τις 6 με6,30 το αργοτερο. εχω συνηθισει απο τοτε που δουλευα-παλιες καλες εποχες χιχιχι-

να ειδες αυτο φοβαμαι μηπως μαγνητιζονται οι τριχες,η σκονη,τα ψιχουλα πανω του-στο χαλι εννοω- πφ δεν ξερω τι να κανω. μαλλον φετος θα βαλω τα ακριβα χαλια-για αυτο τα πληρωσα αλλωστε-και του χρονου που θα ειναι και ο μπεμπης πιο ενεργος-πρωτα ο θεος- θα δω τι θα κανω.
μπορει να κερδισω και το λοττο και να ειμαστε πλουσιοι χιχιχιχι
Very Happy Very Happy
κοιμηθηκες καλα?

Elenisig

Elenisig
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα Αθανασία, καλημέρα Δήμητρα!!!!!

Εγώ έχω εδώ κ 4 χρόνια κάτι μπεζ χαλιά από τους γύφτους σαν φλοκάτη αλλά χωρίς χνούδι( σαν μικρό σπάγγο είναι) κ δεν έχει πάθει τίποτα.
Απλά κάθε 2 χρόνια θέλει καθαριστήριο γιατί όσο κ αν το πλύνω εγώ , δεν καθαρίζει πολύ καλά.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenisig έγραψε:Καλημέρα Αθανασία, καλημέρα Δήμητρα!!!!!

Εγώ έχω εδώ κ 4 χρόνια κάτι μπεζ χαλιά από τους γύφτους σαν φλοκάτη αλλά χωρίς χνούδι( σαν μικρό σπάγγο είναι) κ δεν έχει πάθει τίποτα.
Απλά κάθε 2 χρόνια θέλει καθαριστήριο γιατί όσο κ αν το πλύνω εγώ , δεν καθαρίζει πολύ καλά.

καλημερα ελενη.ναι ξερω ποια λες. πηρε η μαμα μου ενα τετοιο περσυ και το πεταξε γιατι εκεινο μαδαγε....λεμε πολυ χνουδι....εσυ ησουν τυχερη!
τι κανεις εσυ πως πας? Very Happy

demmy29

demmy29
Πάνω απ' όλα σου εύχομαι όντως να κερδίσεις το λόττο! Χα χα! Καλά κοιμήθηκα με μια διακοπή γύρω στις 2 ώρες κάπου γύρω στις 2.30! Μια χαρά για τα δικά μου δεδομένα! Κοίτα, μπορείς να ρίξεις μια ματιά κι αν δεις κάτι το παίρνεις, αλλά όντως του χρόνου τα μπεμπάκια μας θα μας τα λερώνουν όλα! Γουστάρωωωωωωωωωω! Θέλω τόσο πολύ να είναι γερό το παιδάκι μου και να μου τα ανακατεύει όλα! Δε με νοιάζει καθόλου! Είναι κάποιες μαμάδες που τα έχουν τα παιδάκια μη και μη για χαζούς λόγους! Λες και το βρέφος δε θα γεμίσει ψίχουλα! Ε, μα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις