Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
93 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 93 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

maria1984

maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια... Τι κάνετε;;; Εγω σήμερα έχω υπέρυχο Doppler στις 11... Αχ έχω αγωνία να δώ το μωρακι μου πόσο έχει μεγαλώσει , δεν μιλάω καθόλου για την αγωνία που έχω να βγει καλός ο υπερυχος... Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά !!!

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ σε ζηλευω, θελω και εγω να δω τον μπεμπη...
και γιατι να εχεις αγχος παρακαλω? πηγαινε καλη μου εκει να απολαυσεις τον τελευταιο μεγαλο υπερηχο. μπηκες στην τελικη ευθεια εσυ καλε! Very Happy
περιμενουμε να μας πεις νεα.
φιλακια στην κοιλιτσα Very Happy

maria1984

maria1984
Ναι μπαίνω σιγα σιγα στην τελική ευθεία αύριο μπαίνω στον 8ο... 1 ώρα μου έμεινε ακόμα μέχρι το ραντεβού...

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maria1984 έγραψε:Ναι μπαίνω σιγα σιγα στην τελική ευθεία αύριο μπαίνω στον 8ο... 1 ώρα μου έμεινε ακόμα μέχρι το ραντεβού...

Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 26 215994 γκουντ λακ μαι ντιαρ...

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maria1984 έγραψε:Ναι μπαίνω σιγα σιγα στην τελική ευθεία αύριο μπαίνω στον 8ο... 1 ώρα μου έμεινε ακόμα μέχρι το ραντεβού...

καλή επιτυχία στον υπέρηχο σου!!
πο πο πώς πέρασε ο καιρός!!
έχουμε 1 μήνα διαφορά, εγώ σήμερα μπαίνω στον 7ο κι εσύ στον 8ο!! άντε όλα να πάνε τέλεια!!

demmy29

demmy29
Καλημέρεςςςςςςςςςςςς!!! Στον 8ο ε? Μου φαίνεται τόοοοοοοοοσο μακριά... Αν και το Doppler μάλλον θα το κάνω 2 φορές εγώ μου είπε η γιατρός, αλλά δεν είναι και σίγουρο! Καλή επιτυχία Μαράκι! Στελλίτσα τι ωραία που τα λες! Έτσι είναι! Απλά για όλες εμάς που έχουμε κάπως περίεργες εγκυμοσύνες κάθε μέρα που περνάει μας παίρνει λίγο άγχος!!!

demmy29

demmy29
REINE έγραψε:

καλή επιτυχία στον υπέρηχο σου!!
πο πο πώς πέρασε ο καιρός!!
έχουμε 1 μήνα διαφορά, εγώ σήμερα μπαίνω στον 7ο κι εσύ στον 8ο!! άντε όλα να πάνε τέλεια!!
Ειρηνάκι τι κάνεις? Δηλαδή η 27 είναι η πρώτη του 7ου?
Εμένα μου έχει πει με βάση πητ να αλλάζω τους μήνες! Πως πάει τελικά?

demmy29

demmy29
Αθανασίαααααααααααααααα!!! Τι κάνεις; Πρέπει να είναι ωραία που γίνονται μαμαδομαζέματα! Τι καλά! Θα πας?

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ναι έτσι και μένα!
βάσει της ΠΗΤ αλλάζω μήνα!
επειδή ο μπέμπης είναι μεγαλύτερος κατά 1 εβδομάδα(μας βγήκε φαγανός σαν τη μάνα) έχω ΠΗΤ 7/12, άρα σήμερα 7/09 αλλάζω μήνα μπαίνω δηλαδη στον 7ο!!
7/10 θα μπω στον 8ο και 7/11 θα μπω στο μήνα μου και ο Θεός βοηθός!!
μακάρι βέβαια να φτάσω μέχρι τότε!!

demmy29

demmy29
Με το καλό Ειρηνάκι μου! Θα φτάσουμε αρκεί να είμαστε αισιόδοξες! Δε με αναγνωρίζω πια! Δεν ξέρω! Οι ορμόνες? Έχω μια αισιοδοξία τις τελευταίες μέρες! Μάλλον επειδή οι κλωτσιές πια είναι δυνατές!Χα!

myrtenia

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Καλημέρα εγκυούλες!
Καλή αρχή Ειρηνάκι , μπήκες στο 3ο τρίμηνο τυχερούλα!
Καλά για σένα Μαράκι τί να πω, τίποτα δεν έμεινε! Ούτε που θα το καταλάβεις πότε θα μπεις στο μήνα σου! Να μπεις να μας πεις για το Doppler μετά ε? Αν και θα είναι τέλεια όλα βέβαια, να μας πεις πόσο όμορφο ήταν το μπεμπέ, να νιώσεις λίγο κουκουβαγιομάνα βρε φιλενάδα! Εγώ έχω μία φωτογραφία 3D της μπέμπας από τον 4ο μήνα (μετά δεν καθότανε να τη βγάλουμε) και όπου βρεθώ και όπου σταθώ τη δείχνω και ρωτάω αν έχουν δει πιο όμορφο νινι... Ο,τι να'ναι Laughing
Demmy, έτσι πρέπει να είναι η διάθεση! Με το που νιώθεις το μωρό να κινείται να σκας χαμόγελα!!!!
Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 - Σελίδα 26 875502

eirini2

μαμακα μου έγραψε:αναστασια τηλ στον ντοκ.τι σημαινει ντρεπεσαι?ασε ρε συ καλυτερα να τον πρηζεις,παρα να ανησυχεις και να υποπτευεσαι διαφορα.
μαρκελλα με νιωθεις. πρωι πρωι 240με γαλα και φρυγανιες?????ωχχχχχ τι με περιμενει την καψερη
ειρηνη και εμεις λεγαμε για δωρεα στην ακαδημια στην ιωαννα, αλλα...τελικα ξεχασαμε να δωσουμε τον ασκο στον γιατρο την ωρα της καισαρικης.τωρα στο 2 δεν ξερω, μπορει ναι μπορει και οχι.σου εχουν πει λεφτα? αλλα αλλο με ανησυχει εμενα, μηπως βρουν οτι θα ειναι συμβατος δοτης και μετα το μυαλο μου γυρναει σε θριλερ. ξερω γω ειμαι λιγο μπερδεμενη....
αθανασια οταν κανεις δωρεα στην ακαδημια δεν πληρωνεις τιποτα.και αυτα δεν χρησιμοποιουνται για σενα αλλα για αλλα παιδια.μονο αν τα κρατησεις για σενα αλλα δεν ξερω το ακριβες ποσο.

μαμακα μου

μαμακα μου
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια.
μαλλον θα παω δεν ξερω.φοβαμαι μηπως η ιωαννα τρεχει απο εδω και απο εκει και δεν την προλαβαινω. ο μπαμπας δεν ερχεται, μου το δηλωσε. αν ειναι να τρεχω να προλαβω την ιωαννα, ε τι δεν θα δω καμια μαμα εκει....

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
myrtenia έγραψε:Καλημέρα εγκυούλες!
Καλή αρχή Ειρηνάκι , μπήκες στο 3ο τρίμηνο τυχερούλα!
Καλά για σένα Μαράκι τί να πω, τίποτα δεν έμεινε! Ούτε που θα το καταλάβεις πότε θα μπεις στο μήνα σου! Να μπεις να μας πεις για το Doppler μετά ε? Αν και θα είναι τέλεια όλα βέβαια, να μας πεις πόσο όμορφο ήταν το μπεμπέ, να νιώσεις λίγο κουκουβαγιομάνα βρε φιλενάδα! Εγώ έχω μία φωτογραφία 3D της μπέμπας από τον 4ο μήνα (μετά δεν καθότανε να τη βγάλουμε) και όπου βρεθώ και όπου σταθώ τη δείχνω και ρωτάω αν έχουν δει πιο όμορφο νινι... Ο,τι να'ναι Laughing
Demmy, έτσι πρέπει να είναι η διάθεση! Με το που νιώθεις το μωρό να κινείται να σκας χαμόγελα!!!!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

σ ευχαριστώ πολύ! καλά κι εγώ αισιόδοξη είμαι και με καλή διάθεση, όλη μέρα ακούω μουσικούλα κτλ. απλά λέω αν φτάσω γιατί με τις συσπάσεις που έχω ο γιατρός μου έχει ως στόχο τουλάχιστον να φτάσουμε τις 36 εβδομάδες με πολλή προσπάθεια...αλλά αφού είναι αιδιόδοξος αυτός έτσι μου δίνει και μένα κουράγιο!!

eirini2

καλημερα κοριτσια.πηρα χτες τα αποτελεσματα της καμπυλης και ειναι ολα φυσιολογικα.

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μπράβο Ειρήνη!!
κι εμένα από το μικροβιολογικό μου είπαν όλα φυσιολογικά για την καμπύλη απλά περιμένω σήμερα να μιλήσω και με το γιατρό!!

Maryanastasia

Maryanastasia
Μπράβο Ειρήνη!!

Μαρία καλή επιτυχία στο ντόπλερ !!

Εγώ δεν έχω καταλάβει πόσο μηνών είμαι. Νομίζω 6.

demmy29

demmy29
Καλά Ειρήνη μου κι εγώ περίπου στην ίδια φάση είμαι αλλά για άλλους λόγους! Εμείς θα αισιοδοξούμε κι ότι θέλει ας γίνει! Very Happy Αθανασία μου, η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να κρατήσεις ένα παιδάκι ήσυχο σε τέτοια μέρη! Αηδονάκια δεν είπες? Αν μπορείς να κινηθείς ευέλικτα με την κοιλίτσα σου, καλά θα περάσεις. Εγώ έχω γίνει δυσκίνητη πια! Βέβαια εδώ που τα λέμε δεν πάω και πουθενά, αλλά γενικά δεν είμαι όπως παλιά!

Maryanastasia

Maryanastasia
Τι ώρα είναι η συνάντηση??

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
κορίτσια έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο με οδηγίες για τον 1ο χρόνο του μωρού??
βαρέθηκα με τα λογοτεχνικά και είπα να παραγγείλω κανένα βιβλίο από το ίντερνετ για μωρα αφού ούτε έξω μπορώ να βγω για να χαζέψω σε κανένα βιβλιοπωλείο..

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια,

κι εγώ δεν τόχω πολύ με τους μήνες... Μετράω κάθε μήνα ανα 4 εβδομάδες, απο τη σύλληψη και μετά, αν και καταλαβαίνω οτι δεν είναι έτσι το σωστό.
(Δηλαδή λέω έγινα 24 εβδομάδων = έγινα 6 μηνών, 26 εβδομάδων = θα είμαι 6,5 μηνών... Αλλα ντ άλλων ε?)

Κι εγώ χθες παρατήρησα πρήξιμο κυρίως εκεί γύρω απ τους αστραγάλους ήμουνα σαν ελεφαντίτσα!!

Με τα βλαστοκύτταρα εγώ δεν το έχω ψάξει καθόλου, περι τίνος πρόκειται, πόσο χρήσιμα είναι τελικά, για τι κόστη μιλάμε κλπ. Θέλω να το μελετήσω, να ρωτήσω και αρκετές φίλες που έχω που έχουν γεννήσει την τελευταία πενταετία, να μου πουν απόψεις.

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
REINE έγραψε:κορίτσια έχετε να προτείνετε κανένα βιβλίο με οδηγίες για τον 1ο χρόνο του μωρού??
βαρέθηκα με τα λογοτεχνικά και είπα να παραγγείλω κανένα βιβλίο από το ίντερνετ για μωρα αφού ούτε έξω μπορώ να βγω για να χαζέψω σε κανένα βιβλιοπωλείο..

Ειρήνη, εγώ έχω δανειστεί απο τον αδερφό μου ένα που λέγεται η Βίβλος της Εγκυμοσύνης, μεγάλο, που μου έχει φανεί πολύ ωραίο και κατατοπιστικό.

Και είδα οτι υπάρχει και αντίστοιχο για το μετά, δηλαδή αυτό:
http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1000201

Patsie

Patsie
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Α και τώρα βλέπω οτι αν μπεις εκεί στη σελίδα έχει και 2-3 άλλα βιβλία απο κάτω αντίστοιχα

REINE

REINE
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ki εγώ από την αδερφη μου έχω τη βίβλο της εγκυμοσύνης αλλά θα ήθελα και ένα βιβλίο για τα πρώτα χρόνια του μωρού!
αυτό που προτείνεις καλό φαίενται...είναι η συνέχεια της βίβλου

Maryanastasia

Maryanastasia
Εδώ θα μπορέσει να μας βοηθήσει η Μαρκέλλα και η αγαπημένη μαμά της ομάδας Αθανασία (ναι εγώ σε βάφτισα έτσι).

Οταν με το καλό έρθουν τα μπεμπε στο σπίτι έρχεται όποιος θέλει? Δεν έχω ιδέα για αυτό και ρωτάω.
Εμάς θα έρθει να μείνει μαζί μας η μαμά μου καθώς εγώ θα δουλέυω και από το σπίτι και θα μείνω σπίτι ελάχιστες μέρες. Οκ πες η μαμά.
Οι υπόλοιποι?

Εχω ακούσει διαφορα για αυτό και ρωτάω!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 26 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις