326 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012 - Νο 6 Κυρ Σεπ 02, 2012 7:45 am
demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι έγινε ρε κορίτσια? Ακόμα κοιμάστε? Ελάτε να κάνοθμε παρέα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
μαμακα μου έγραψε:
καληνυχτα σε οοοολες τις κοιλιτσες!
αχ μαριλου μου οσο κοιταω το τικερακι σου τοσο σε ζηλευω!!!! τελεια τιμη για κρεβατακι! εμεις μετα απο κανα 3 μηνο που θα γεννηθει θα παρουμε! μεχρι τοτε στην καλαθουνα της!!! θα ναι και χειμωνας θα χει πιο πολυ ζεστη ετσι στριμωχτα!!!marilou27 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!ειχε ερθει μια φιλη μου και περασε η ωρα.αθανασια μου μεσα στην εβδομαδα λεω να τα επισκεφτω.θελω απλη κουνια που κοιμαται εως 4 ετων βρηκα μια που μου αρεσε 199 ευρω μια χαρα τιμη.και γενικα εχει καλες τιμες απο οτι ειδα.η κουνια 3 σε 1 πως ειναι?οταν μπορεις πες πληροφοριες.
demmy29 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου! Αχ κορίτσια μου κάντε μου μια χάρη... Πείτε μου πως είναι τα υγρά σας...Αυξανονται όσο παιρνάει ο καιρός?Είναι λεπτόρευστα ή παχύρευστα?Έχουν χρώμα? Έχω αγχωθεί πολύ για το αν αυτό που βρίσκω στο εσώρουχο είναι φυσ. υγρά ή αμνιακό. Πάλι έχουμε αναφερθεί, αλλά δε θυμάμαι τι είχατε πει. Έχω παρατηρήσει μια αύξηση. Εσάς αυξάνονται? Θα τρελαθώ...
demmy29 έγραψε:Καλή εβδομάδα Μαρκέλλα μου! Δεν ξέρω τι παίζει...Μπορεί όντως να ισχύει το όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται στη δική μου περίπτωση. Τι να πω? Παρατήρησα χθες κυρίως τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες στάμπα στο εσώρουχο σαν νερό. Έτσι είναι?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης